electronic
Registered User
آقا مرسی از لطفت.این پرشین گیگ کلا" چیز دونیه!
من تو همون اولی آپلود کردم لینکشم تو پست اول اصلاح می کنم.
من تو همون اولی آپلود کردم لینکشم تو پست اول اصلاح می کنم.
خواهش می کنم عزیز.به نقل از mahdi206 :پيمان جان عالي بود! واقعا راهنماي جامع و كاملي بود ، 100 برابر ويژه نامه عصر ارتباط ارزش داشت ، حيف 500 تومني كه براش دادم ، تازه توي اون كلي از مطالب راهنماي شما هم استفاده شده بود بدون ذكر نامي از شما يا پرشين تولزاگه فونتهاش درست بشه و يه خورده كار ويراستاري روش انجام بگيره حتي ميشه اونو چاپ كرد و فروخت.
از اسفنديار عزيز هم كه به هر حال كلي از مطالب اين راهنما حاصل كار ايشون بود ، تشكر مي كنم.
http://www.sedaghat.persiangig.com/other/laptop.zipبه نقل از Persianit :لینک خرابه
به نقل از electronic :به حول و قوه ي الهي و پشتكار اسفنيار خان و درایت الکترونیک جان! و با بهر گیری از دست و پنجول Microsoft Document Publisher + تلاشهای بی شائبه ی Adobe Acrobat Printer اولین راهنمای جامع لپ تاپ به زبان فارسی منتشر گردید!
از Gt_max عزیز تشکر می کنم که امکان آپلود مطلوب فایل رو واسه م فرام کرد.می تونید از طریق لینک زیر فایل رو دریافت کنید فقط ما رو هم از نظرات سازنده تون محروم نکنید.
در ضمن هر گونه استفاده ی تجاری از این اثر ممنوعه و کل جزوه کاملا" رایگانه.فقط جهت یادآوری بود وگرنه مخاطبهای ما بافرهنگ تر از اینها هستند.
متشکرم.
بارگیری اولین راهنمای جامع لپ تاپ به زبان فارسی(لینک اصلاح شده)
حجم 1.27 مگابایت
دست شما و الکترونیک درد نکنه .به نقل از mahdi206 :
لينك اول صفحه سالمه.