مرسی از توجهت من مدتیه دو به شک شدم که علم بهتره یا ثروت ؟ رشته مهندسی نرم افزار قبول شدم و مجاز به اتخاب واحد هستم اما الان درامدم ماهی 1 تومنه و همینطور رو به رشده از کارمم راضیم اما اگر برم دانشگاه دیگه بکارم نمیرسم و باید قیدش رو بزنم شما اگر جای من بودین کار رو انتخاب میکردین یا درس ؟
باید خودتون سبک سنگین کنین و بنده هم حرفای جناب
lildudeعزیز رو قبول دارم و ایشون آدم بسیار منطقی هستن اول از همه عرفان جان الان شما مشغول به چه کاری هستین ؟
ببینین منم از رشته خودم نتونستم استفاده کنم و به قولی از رشتم که مکانیک سیالاته یه 1 ریالی هم در نیاوردم ولی وقتی به گذشته بر میگردم میبینم کلاً درس خوندم فکر آدم رو باز میکنه و دید بهتری میتونی نسبت به مسائل داشته باشی و
اصلاً معلوم نیس شاید یه روزی وضعیت کشور درست شد ، شما باید تصمیمی بگیری که اون زمان رو هم ساپورت کنه .
در زمان دانشجویی تجربیاتی به دست میاری که گاهی واقعاً به میلیون ها تومن میارزه ، یکی از تجربیاتم رو میگم ، من به دوستام و مخصوصاً هم خونه هام خیلی کمک میکردم چه از لحاظ درسی و چه از لحاظ مالی و کلاً هواشون رو داشتم ولی خیلیاشون بدجور جواب رفاقتم رو دادن و چند سالی هست که به این نتیجه رسیدم فقط پدر و مادر و خواهر و برادر از اینا که گذشت از کسی نباید انتظاری داشت و همین تغییرم در دوران دانشجوییم باعث شد الان و بعد از 2 سال کار کردن در بازار 1 ریال از پولم رو کسی نتونسته بخوره .
اگه دقت کرده باشین رفتار و منش و زاویه دید یه آدم تحصیل کرده نسبت به مشکلات یه فرد مثلاً غیر تحصیل کرده خیلی فرق میکنه ( البته همه اینارو دارم کلی عرض میکنم و حتماً مثال نقض هم دارن ) و در خیلی جاها میتونه کمکتون کنه و
دید بقیه هم نسبت به شما عوض میشه .
یادمه در دانشگاه سر کلاس سر کلاس در ترمودینامیک 2 ، یکی از بچه ها دقیقاً همین حرف رو زد و گفت به داداشش گفته درس خوندن فایده نداره و بری شغل آزاد داشته باشی خیلی بهتره ، استادمون تا این حرفا رو شنید یه طورایی شکه شد و خلاصه کلی نصیحت کرد و حرف زد و خیلی از حرفاش رو قبول نکردیم ، همون ترم هفته ای 1.5 ساعت کلاس اضافه واسمون میذاشت تا دید مارو عوض کنه و به نظرم تونست عوض کنه . بعد از اینکه دانشگاه رفتم خیلیا ازم میپرسیدن چطوری درس بخونیم تا واسه کنکور رتبه خوب بیارم میگفتم یه طوری درس بخون که 10 سال بعد از درس خوندنت پشیمون نشی و نگی اگه بیشتر میخوندم زندگیم عوض میشد و
شما هم باید خودت تصمیم بگیری و درست فکر کنی و نباید کاری کنی که 2 روز دیگه پشیمون بشی