• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگرجای من بودی چیکار میکردی؟

ERFAN_

Registered User
لایک‌ها
62
مرسی از توجهت من مدتیه دو به شک شدم که علم بهتره یا ثروت ؟ رشته مهندسی نرم افزار قبول شدم و مجاز به اتخاب واحد هستم اما الان درامدم ماهی 1 تومنه و همینطور رو به رشده از کارمم راضیم اما اگر برم دانشگاه دیگه بکارم نمیرسم و باید قیدش رو بزنم شما اگر جای من بودین کار رو انتخاب میکردین یا درس ؟

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
مرسی از توجهت من مدتیه دو به شک شدم که علم بهتره یا ثروت ؟ رشته مهندسی نرم افزار قبول شدم و مجاز به اتخاب واحد هستم اما الان درامدم ماهی 1 تومنه و همینطور رو به رشده از کارمم راضیم اما اگر برم دانشگاه دیگه بکارم نمیرسم و باید قیدش رو بزنم شما اگر جای من بودین کار رو انتخاب میکردین یا درس ؟
درود،

مسلما ثروت بهتره. توی ایران ثروت بهتره. اگر اینجا اروپا یا استرالیا بود، میگفتم علم بهتره. چون از "علم" توی اون کشورها میشه ثروتمند شد. بنده فوق لیسانس هستم، اما در خدمتتون الان توی پی تی هستم و با مدرکم حتی 1000 تومن هم درامد ندارم. درامدم هیچ ارتباطی ب رشته ی دانشگاهیم نداشته و نداره و نخواهد داشت. شاید اگر جاپن (ژاپن) بودم، من رو حلوا حلوا میکردن. اما اینجا، در پی تی هستیم در "سبک زندگی" و زندگی خوبی داریم و راضی هستیم!

پ. ن. من اگر جای شما بودم حتما دانشگاه رو دورش رو خط میکشیدم. این پول هست ک حرف میزنه. دوستِ من دکترای بیوشیمی داره، موهای سرش 98 درصد ریخته. طفلک حتی یک "پراید 5 تومنی" هم نداره. مثل سگ زندگی میکنه. مجرد هست و درامدش "از کارِ مرتبط ب رشتَش" 500 هزار تومن هست با کثرِ بیمه.

پ. ن. دوستِ همکلاسیِ بنده (سعید شه...) دبیرستان رو تموم کرد و رفت بازار آزاد. (کارِ سنگ ساختمانی) الان یه 206 داره برای رفتن ب سوپر مارکت، ی دونه "پرادو GX" داره برای بیرون شهر رفتنش و مسافرتش و یدونه پرشیا ک همیشه توی پارکینگ خونشه و رینگای ماشینش 10 میلیون تومن هست و سیستم روش.

پ. ن. شما الان بچه هستید و شور و شوقِ دانشگاه و شهرِ دیگر و خونه مجردی و ورق بازی تا صبح و سرِ کلاس مص/ت بودن و ... دارید در حدِ بم/ب اتم.

پ. ن. حرفها و نصیحت های پدر و مادر و اقوام را "کاهگل" بگیرید در موردِ دانشگاه رفتن. برید دنبالِ پول. کاری ک پول میکنه، غول نمیکنه.

پ. ن. 100 درصد مطمئن هستم شما این نصیحت را فدای "مهندس، مهندس گفتنِ" دیگران کرده و ب شغلِ شریفِ محصلی ادامه میدهید و 4 سال دیگر میایید "سبکِ زندگی".

پ. ن. خواهشمندم این پست رو "نقل قول" نکنید.

ERFAN_

Registered User
لایک‌ها
62
اول بهتره بگم شکه شدم درباره دوست بیوشیمیستتون واقعا جای تاسف داره جوونا با این مدارک دارن غاز میچرونن اما تو اداره جات (بی ادبی نباشه به بعضی کارمندای عزیز) شاهدیم که مدیرای نالایق و کم سواد دارن جولان میدن و رابطه حرف اول رو میزنه دیگه گوش هممون از این حرفا پر شده ببینین بکجا رسیدیم امیدوارم بزودی تمام هم نسلای من که خیلی در حقشون اجحاف شده شاهد روزای بهتر باشن و نا امیدی از وجودشون ریشه کن شه

جهت اطلاع دوستان بین گرفتن اخرین مدرک تحصیلیم تا امروز 10 سال فاصله و جدایی از درس افتاده و تقریبا باید از جدول ضرب شروع کنم بیادگیری :دی

Last edited:

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
اول بهتره بگم شکه شدم درباره دوست بیوشیمیستتون واقعا جای تاسف داره جوونا با این مدارک دارن غاز میچرونن اما تو اداره جات (بی ادبی نباشه به بعضی کارمندای عزیز) شاهدیم که مدیرای نالایق و کم سواد دارن جولان میدن و رابطه حرف اول رو میزنه دیگه گوش هممون از این حرفا پر شده ببینین بکجا رسیدیم امیدوارم بزودی تمام هم نسلای من که خیلی در حقشون اجحاف شده شاهد روزای بهتر باشن و نا امیدی از وجودشون ریشه کن شه

جهت اطلاع دوستان بین گرفتن اخرین مدرک تحصیلیم تا امروز 10 سال فاصله و جدایی از درس افتاده و تقریبا باید از جدول ضرب شروع کنم بیادگیری :دی
درودِ دوباره،

دورِ دانشگاه رو کلا خط بکشید. مثلا شما فرض کنین، شدین "آقای مهندس!". حقوقتون دوبله میشه؟ آیا؟ اگر میشه برید دانشگاه. اگرم تاثیری نداره، خط بکشید دورِ این baby بازی ها و آرزوها و رویاهای بچگانه رو.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با نظر دوستم موافقم . اگر به جاي 16 سال درس بعد از دبستان شاگرد مكانيك هم ميشديم اقلا تو اين سن استاد شده بوديم و حداقل يك مغازه داشتيم .

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
دوره های فراگیر پیام نور و مجازی برای افراد شاغله که وقت کلاس رفتن ندارند بهتره در مورد اونا اطلاعات بیشتری بگیرید

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
درودِ دوباره،

دورِ دانشگاه رو کلا خط بکشید. مثلا شما فرض کنین، شدین "آقای مهندس!". حقوقتون دوبله میشه؟ آیا؟ اگر میشه برید دانشگاه. اگرم تاثیری نداره، خط بکشید دورِ این baby بازی ها و آرزوها و رویاهای بچگانه رو.

واقعا دو تا پستی که دادی فوق العاده هستش بنده هم الان به اصرار خانواده دارم دانشگاه میرم واقعا پول بهتره ...

Last edited:

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
حاجی دنبال نون باش که خربزه آبه

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
واقعا دو تا پستی که دادی فوق العاده هستش بنده هم الان به اصرار خانواده دارم دانشگاه میرم واقعا پول بهتر از ثروته ...

شرمنده ولی تو کف این جمله سنگینت موندم .

پول بهتر از ثروته؟ :D

فکر کردم جفتش یکیه

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374

باید خودتون سبک سنگین کنین و بنده هم حرفای جناب lildudeعزیز رو قبول دارم و ایشون آدم بسیار منطقی هستن اول از همه عرفان جان الان شما مشغول به چه کاری هستین ؟

ببینین منم از رشته خودم نتونستم استفاده کنم و به قولی از رشتم که مکانیک سیالاته یه 1 ریالی هم در نیاوردم ولی وقتی به گذشته بر میگردم میبینم کلاً درس خوندم فکر آدم رو باز میکنه و دید بهتری میتونی نسبت به مسائل داشته باشی و اصلاً معلوم نیس شاید یه روزی وضعیت کشور درست شد ، شما باید تصمیمی بگیری که اون زمان رو هم ساپورت کنه .

در زمان دانشجویی تجربیاتی به دست میاری که گاهی واقعاً به میلیون ها تومن میارزه ، یکی از تجربیاتم رو میگم ، من به دوستام و مخصوصاً هم خونه هام خیلی کمک میکردم چه از لحاظ درسی و چه از لحاظ مالی و کلاً هواشون رو داشتم ولی خیلیاشون بدجور جواب رفاقتم رو دادن و چند سالی هست که به این نتیجه رسیدم فقط پدر و مادر و خواهر و برادر از اینا که گذشت از کسی نباید انتظاری داشت و همین تغییرم در دوران دانشجوییم باعث شد الان و بعد از 2 سال کار کردن در بازار 1 ریال از پولم رو کسی نتونسته بخوره .

اگه دقت کرده باشین رفتار و منش و زاویه دید یه آدم تحصیل کرده نسبت به مشکلات یه فرد مثلاً غیر تحصیل کرده خیلی فرق میکنه ( البته همه اینارو دارم کلی عرض میکنم و حتماً مثال نقض هم دارن ) و در خیلی جاها میتونه کمکتون کنه و دید بقیه هم نسبت به شما عوض میشه .

یادمه در دانشگاه سر کلاس سر کلاس در ترمودینامیک 2 ، یکی از بچه ها دقیقاً همین حرف رو زد و گفت به داداشش گفته درس خوندن فایده نداره و بری شغل آزاد داشته باشی خیلی بهتره ، استادمون تا این حرفا رو شنید یه طورایی شکه شد و خلاصه کلی نصیحت کرد و حرف زد و خیلی از حرفاش رو قبول نکردیم ، همون ترم هفته ای 1.5 ساعت کلاس اضافه واسمون میذاشت تا دید مارو عوض کنه و به نظرم تونست عوض کنه . بعد از اینکه دانشگاه رفتم خیلیا ازم میپرسیدن چطوری درس بخونیم تا واسه کنکور رتبه خوب بیارم میگفتم یه طوری درس بخون که 10 سال بعد از درس خوندنت پشیمون نشی و نگی اگه بیشتر میخوندم زندگیم عوض میشد و شما هم باید خودت تصمیم بگیری و درست فکر کنی و نباید کاری کنی که 2 روز دیگه پشیمون بشی

ERFAN_

Registered User
لایک‌ها
62
دوتا مسئله هست که جا داره عنوان بشه در هر شغل و جایگاهی و با هر مدرک تحصیلی دو دسته آدم هست کسانی که بلدن خوب پول در بیارن و کسانی که این هنر رو ندارن ببینین مثلا بقالی رو که از پس اجارش بر نمیاد و اخر سر هم ورشکست میشه و بقالی که فروشگاهاشو زیاد میکنه و درامد نجومی داره در شغل خودش
حتما همتون نزدیکتون از این ادما دیدین نمیشه گفت کدوم بهتره چون قرار نیست همه مطابق دید من و شما زندگی کنن معلم هایی رو بیاد بیارین که در فقر غلط میزنن و کسانی که میرن و میشن قلم چی
یا شیرالات قهرمان که صاحبش سواد خوندن هم نداره
اما با این اوصاف مشاغلی که ما باهاش درامد داریم شغل کاذب هستن و نگاه جالبی بهش ندارن مردم

تا اینجا که معلوم شده ثروت بهتر از علمه مگر اینکه کسی بیاد خلافشو ثابت کنه

azada

Registered User
لایک‌ها
279
اگه بخوای الکی و بدون هدف درس بخونی به هیچ جا نمیرسی،به خصوص که میگی الان یک تومن درآمد داری...
ولی اگه هدفمند درس بخونی،مطمئنا موفق میشی(جسارت نباشه،ولی به نظرم احتمال این یک دهم اولی هم نیست!اینو با توجه به اطرافیانم میگم)
بعضی ها مث من بد بخت،از نداری و بی چیزیه که درس می خونن،چون کاری ندارن و نمی تونن انجام بدن!
به ناچار درس می خونن که نگن بیکارن!

ERFAN_

Registered User
لایک‌ها
62
با نظر دوستم موافقم . اگر به جاي 16 سال درس بعد از دبستان شاگرد مكانيك هم ميشديم اقلا تو اين سن استاد شده بوديم و حداقل يك مغازه داشتيم .

با نصف 16 سالم میشه خیلی کارا کرد اگر انگیزه پشتکار و سخت کوش باشیم

دوره های فراگیر پیام نور و مجازی برای افراد شاغله که وقت کلاس رفتن ندارند بهتره در مورد اونا اطلاعات بیشتری بگیرید

مرسی اما همونطور که گفتم بعد از 10 سال وقفه تحصیلی حدودا روزی10 ساعت وقت میخاد تا خودمو اپدیت کنم و از اونجایی که رشته مرتبط نیسط شایدم بیشتر

از رشتم که مکانیک سیالاته یه 1 ریالی هم در نیاوردم
:wacko:

به ناچار درس می خونن که نگن بیکارن!

با این برنامه حذف کنکور و اپن شدن دانشگاهای مملکت احتمالا موج زیادی هم مدرک بدست جویای کار خواهیم داشت که سرمایه تولید ندارن و بدون حمایت میرن مناصب غیر تخصصی و غیر مرتبط

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
ولی شاید همون جناب شیرالات قهرمان اگه مدرک بالاتری داشت در کنار بزرگ ترین کارخونه شیرالاتی که داره بزرگترین کارخونه ظروف لوازم خانگی رو هم میداشت ، شما از کجا میدونی ؟

مخصوصاً شما داری میگی شغلتون کاذبه و میتونه تو مایه های دلالی باشه و همیشگی نیس

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
من حرف lildude جناب رو قبول دارم اما نظر من gilase_tanha202 نزدیک تر است
کلا دانشگاه یه فضای جدیدی رو برات به وجود میاره فقط مدرک و کار نیست شناخت بیشتر و یه سری چیزها که یاد میگیری تو زندگی به دردت می خوره
در مورد کار به نظر من به خودت بستگی داره ! اگه با علاقه رشته ات رو دنبال کنی مطمئنا موفق میشی شاید به درامد اون شخص بازاری نرسی اما
به مرور می تونی بهش برسی البته همه اینه به این بستگی داره که خودت چقدر بخوای ! یادمه تو دوران تحصیل یه دانشجو بود که حدود 40 سالش بود
با اینکه زندگی و بچه و کار داشت درسم می خوند و درسشم خوب بود کلا بستگی به خودت داره اگه فقط به خاطر مدرک می خوای بری نرو

Sam_K

Registered User
لایک‌ها
88
توی این دوره و زمونه هیچ کسی نمیاد با نظرات جناب lildude موافقت کنه. بنده هم کاملا با نظرشون موافق هستم.

در مورد صحبت gilase_tanha عزیز هم بگم که سواد هیچ وقت و هیچ وقت فرهنگ و شعور نمیاره که بخوایم بگیم اگه فلان مدرک رو داشته باشیم شخصیتمون رو X میکنه یا Y. نمونه بارز رو همه میبینیم هر روز فکر نکنم نیازی به توضیح باشه.

بنده خودم با معدل خیلی بالا از دانشگاه شیراز توی یه رشته خیلی به گفته مردم دهن پر کن تحصیلاتم رو به پایان رسوندم ( من خودم رشتم رو دوست داشتم ) اما الان کاری که میکنم نه ارتباطی به درسی که خوندم داره و نه حتی بهش نزدیک هست !
کارم رو فقط و فقط چون یکی از قبل من رو میشناخت بهم پیشنهاد داد ! نتیجه میشه چی؟ اگه درس بخونی و پارتی نداشته باشی, باید مدرک رو قاب کنی و به عنوان بو گیر ازش استفاده کنی. همین کاری که الان بنده با مدرکم کردم.

اگه میبینی درست رو دوست داری و میتونی کنارش کارت رو هم داشته باشی هر 2 رو بچسب اما هیچ وفت این اشتباه رو نکن که به خاطر 1 کاغذ که میتونی به 3 میلیون تومن اصلش رو بخری 4 حداقل 4 سال از عمرت رو پوچ کنی!

ERFAN_

Registered User
لایک‌ها
62
خوبه بدونید این موضوع تحصییل واشتغال و بازار کار کم فقط در کشور ما نیست امروز اخبار یورو نیوز رو نگاه میکردم یک خانم ایتالیایی فارغ التحصیل حقوق میگفت میره کلاب شبانه میرقصه تا خرج زندگیشو در بیاره و چند نفر دیگه که همچین چیزایی میگفتن که بنظر من از نظر اقتصادی رکود و بحران بدی در تمام دنیا بوجود اومده

بگفته خبر در ایتالیا از هر 100 متقاضی کار 26 نفر موفق نمیشن و بیکار میمونن یعنی امار وحشتناک 26% و اسپانیا 15% که مقصر اصلیشم مکانیزه شدن صنایع و کاهش نیاز به منابع انسانی اعلام شده

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
ببخشید ها گور پدر دانشگاه خیلیهارو میبینم که چون دانشگاه رفتن بدبخت شدن
بچسپ به کار

بالا