• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگرجای من بودی چیکار میکردی؟

only_flight

Registered User
لایک‌ها
595
نمونه بارزش خود منم!
از سربازی خلاصه یه جوری معاف شدیم......
بدبختی هم از جایی شروع شدش که بعد دیپلم (فنی و حرفه ای ) ، یه ضرب برای نوبت دوم (بهمن ماه ) ، دوره کاردانی روزانه قبول شدم......
اولش میگفتم چه حالی میده مدرک از دانشگاه دولتی بگیرم ، بعد که رفتم خود دانشگاه ، و بعضی از شرایط رو دیدم ، واقعا به این پی بردم که تو اینجا ( ایران سر افراز ) همه جور کار هستش برای کسی که به قول معروف از
بند " پ " میتونه استفاده کنه!.
الان چند تا از دوستام هم شرایط منو دارن ، دارن برنامه ریزی میکنن برن اونور به قول معروف "refuge" بشن .....

lordesiah

Registered User
لایک‌ها
3,260
نمیدونم پست الانم به دردت میخوره یا نه ...
منم دارم نرم افزار میخونم ...
اگر به این رشته علاقه نداری سمتش نرو ... منی که علاقه وافری داشتم الان ناامید شدم و کاری که میخوام واسم نیست ... کاری که مربوط به رشتم باشه و همینطور حقوق خوب ... و بیشتر مورد از منه
این رشته مثله رشته ادبیات و تاریخ و جغرافی و یه سری رشته های دیگه نیست (قصد توهین به هیچ رشته ای رو ندارم لطفا جبهه نگیره کسی) ... تو این رشته باید یادبگیری بروز باشی ... و سعی کنی نا امید نشی و کم نیاری
اینا طبق تجربه های خودم و چندین نفر بوده
حالا اگه من جات بودم ... کارم رو ادامه میدادم و این رشته را هم که دوست داشتم خودم در کنارش ادامه میدادم نه اینکه دانشگاه برم چون دانشگاه از 100 % شاید 20% یادت بده (واسه این رشته ها) بقیه اش رو خودت باید بدویی و یاد بگیری
الان بیشتر به خاطر مدرک داری میری یونی والا یونی چیزه خاصی یادت نمیده خودتی و همت خودت ... و نتیجه همتت که کار پیدا میکنی
درسته بیشتر جاها بند پ میخوان ولی بعضی جاها هم نه ...
به نظره من واسه رشته ما بنده پ خیلی کارساز نیست
و ....
موفق و پیروز باشی

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
دانشگاه فقط دولتی اسم و رسم دار اگر میتونی قبول شی برو وگرنه ازاد و مازاد و پیام نور ول معطلی و الافیه بعدشم برای کامپیوتر ب نظرم برو یه سه تا دوره شبکه مایکروسافت و بگیر خیلی بهتره تا بری دانشگاه واحدهای بی سروته کامپیوتر تو ایرانو بخونی 140 واحدی که پاس میکنی حتی 20 واحدشم بدرد بخور نیستن

Strans

Registered User
لایک‌ها
63
من فوق لیسانس دانشگاه تهرانم. سه تا از دوستای صمیمیم هم فوق لیسانس دانشگاه شریف هستند رشته مکانیک و هوا فضا. چند سالمونه؟ 26، 27 سال. منبع درآمدمون؟ جیب بابا. تنها کاری که بهمون میدن؟ تدریس خصوصی. فقط یکیمون داره تو یه پژوهشگاه کار میکنه که حقوقش از حقوقی که تو الان میگیری کمتره (700 تومن). هممون هدفمون از اول این بود که واسه PhD بریم اونور. ولی فعلاً که نتونستیم بریم وضعمون اینه و امیدی هم به بهبود اوضاع تو این مملکت نیس. اگه بتونیم بریم که خب، خیلی خوب میشه اما اگه نشه واقعاً جوونیم تلف شده و باقی عمرمونم اینجا تلف میشه. نه اینکه هیچی بدست نیاوردیم، نه، اما بهای خیلی سنگینی دادیم براش، 8 سال جوونی رو. کار خاصی هم نکردیم که بگیم مثلاً تو این چند سال تفریح خیلی جالبی کردیم یا نمیدونم حالی کردیم. از اولش آدمای مثبتی بودیم و همیشه هم به بهانه اینکه میخوایم خوب درسمون رو بخونیمو این حرفا، از بقیه چیزا زدیم.

خلاصه سرتو درد نیارم، الان جای ارزش ها کاملاً عوض شده. پیشنهاد من اینه که شما کارت رو ادامه بده اما در کنارش برای موضوعات علمی که بهشون علاقه مندی هم وقت بذار. مطالعه کن، از روی علاقه نه اجبار. اگه در اون زمینه ای که بهش علاقه داری و مطالعه کردی مدرک معتبری هم ارائه میشه برو بگیر مث همین دوره های شبکه مایکروسافت که دوستمون گفت. وقتی از نظر مالی تامین باشی میتونی با آسودگی خاطر در مورد هر کاری که میخوای بکنی تصمیم بگیری.

reza11503

Registered User
لایک‌ها
1,071
درس خوندن خوبه ولي اوضاع كشوره كه به هم ريختس ، اكثر كساني كه تحصيل كرده هستن پشيمونن چون اينجا نميتونن كار مناسبي پيدا كنن تا حدودي حق هم دارن

من سال 82 ديپلم گرفتم كنكور دادم ولي قبول نشدم راستش نخوندم بعدش رفتم سراغ كارهاي گچبري و سفيد كاري ، اپن ابزار و ... اوستا هم شدم و كار ميكنم درآمدش از چند تا مهندس هم بيشتره ولي خوب اسمش بد در رفته ديگه همه ميگن كارگري هست
ولي همش اين غصه درونم هست كه چرا درس نخوندم و پول هيچوقت من رو ارضا نميكرد بالاخره امسال بعد ده سال رفتم دانشگاه علمي كاربردي رشته تصويربرداري ثبت نام كردم تا كارداني رو ميخونم اميدوارم پشيمون نشم گفتم دو سال و نيم به جايي برنميخوره حداقل بعدا خودم رو سرزنش نميكنم كه چرا درس نخوندم حتي اگه به دردم هم نخوره
ولي خيلي اميدوارم و علاقه مند كه بعدا يك آتليه توپ يا يه شركت تبليغاتي بزنم

بالا