• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اگرجای من بودی چیکار میکردی؟

smart2009

Registered User
لایک‌ها
120
درود،

مسلما ثروت بهتره. توی ایران ثروت بهتره. اگر اینجا اروپا یا استرالیا بود، میگفتم علم بهتره. چون از "علم" توی اون کشورها میشه ثروتمند شد. بنده فوق لیسانس هستم، اما در خدمتتون الان توی پی تی هستم و با مدرکم حتی 1000 تومن هم درامد ندارم. درامدم هیچ ارتباطی ب رشته ی دانشگاهیم نداشته و نداره و نخواهد داشت. شاید اگر جاپن (ژاپن) بودم، من رو حلوا حلوا میکردن. اما اینجا، در پی تی هستیم در "سبک زندگی" و زندگی خوبی داریم و راضی هستیم!

پ. ن. من اگر جای شما بودم حتما دانشگاه رو دورش رو خط میکشیدم. این پول هست ک حرف میزنه. دوستِ من دکترای بیوشیمی داره، موهای سرش 98 درصد ریخته. طفلک حتی یک "پراید 5 تومنی" هم نداره. مثل سگ زندگی میکنه. مجرد هست و درامدش "از کارِ مرتبط ب رشتَش" 500 هزار تومن هست با کثرِ بیمه.

پ. ن. دوستِ همکلاسیِ بنده (سعید شه...) دبیرستان رو تموم کرد و رفت بازار آزاد. (کارِ سنگ ساختمانی) الان یه 206 داره برای رفتن ب سوپر مارکت، ی دونه "پرادو GX" داره برای بیرون شهر رفتنش و مسافرتش و یدونه پرشیا ک همیشه توی پارکینگ خونشه و رینگای ماشینش 10 میلیون تومن هست و سیستم روش.

پ. ن. شما الان بچه هستید و شور و شوقِ دانشگاه و شهرِ دیگر و خونه مجردی و ورق بازی تا صبح و سرِ کلاس مص/ت بودن و ... دارید در حدِ بم/ب اتم.

پ. ن. حرفها و نصیحت های پدر و مادر و اقوام را "کاهگل" بگیرید در موردِ دانشگاه رفتن. برید دنبالِ پول. کاری ک پول میکنه، غول نمیکنه.

پ. ن. 100 درصد مطمئن هستم شما این نصیحت را فدای "مهندس، مهندس گفتنِ" دیگران کرده و ب شغلِ شریفِ محصلی ادامه میدهید و 4 سال دیگر میایید "سبکِ زندگی".

پ. ن. خواهشمندم این پست رو "نقل قول" نکنید.

درودِ دوباره،

دورِ دانشگاه رو کلا خط بکشید. مثلا شما فرض کنین، شدین "آقای مهندس!". حقوقتون دوبله میشه؟ آیا؟ اگر میشه برید دانشگاه. اگرم تاثیری نداره، خط بکشید دورِ این baby بازی ها و آرزوها و رویاهای بچگانه رو.

با نظر دوستم موافقم . اگر به جاي 16 سال درس بعد از دبستان شاگرد مكانيك هم ميشديم اقلا تو اين سن استاد شده بوديم و حداقل يك مغازه داشتيم .

حاجی دنبال نون باش که خربزه آبه

باید خودتون سبک سنگین کنین و بنده هم حرفای جناب lildudeعزیز رو قبول دارم و ایشون آدم بسیار منطقی هستن اول از همه عرفان جان الان شما مشغول به چه کاری هستین ؟

ببینین منم از رشته خودم نتونستم استفاده کنم و به قولی از رشتم که مکانیک سیالاته یه 1 ریالی هم در نیاوردم ولی وقتی به گذشته بر میگردم میبینم کلاً درس خوندم فکر آدم رو باز میکنه و دید بهتری میتونی نسبت به مسائل داشته باشی و اصلاً معلوم نیس شاید یه روزی وضعیت کشور درست شد ، شما باید تصمیمی بگیری که اون زمان رو هم ساپورت کنه .

در زمان دانشجویی تجربیاتی به دست میاری که گاهی واقعاً به میلیون ها تومن میارزه ، یکی از تجربیاتم رو میگم ، من به دوستام و مخصوصاً هم خونه هام خیلی کمک میکردم چه از لحاظ درسی و چه از لحاظ مالی و کلاً هواشون رو داشتم ولی خیلیاشون بدجور جواب رفاقتم رو دادن و چند سالی هست که به این نتیجه رسیدم فقط پدر و مادر و خواهر و برادر از اینا که گذشت از کسی نباید انتظاری داشت و همین تغییرم در دوران دانشجوییم باعث شد الان و بعد از 2 سال کار کردن در بازار 1 ریال از پولم رو کسی نتونسته بخوره .

اگه دقت کرده باشین رفتار و منش و زاویه دید یه آدم تحصیل کرده نسبت به مشکلات یه فرد مثلاً غیر تحصیل کرده خیلی فرق میکنه ( البته همه اینارو دارم کلی عرض میکنم و حتماً مثال نقض هم دارن ) و در خیلی جاها میتونه کمکتون کنه و دید بقیه هم نسبت به شما عوض میشه .

یادمه در دانشگاه سر کلاس سر کلاس در ترمودینامیک 2 ، یکی از بچه ها دقیقاً همین حرف رو زد و گفت به داداشش گفته درس خوندن فایده نداره و بری شغل آزاد داشته باشی خیلی بهتره ، استادمون تا این حرفا رو شنید یه طورایی شکه شد و خلاصه کلی نصیحت کرد و حرف زد و خیلی از حرفاش رو قبول نکردیم ، همون ترم هفته ای 1.5 ساعت کلاس اضافه واسمون میذاشت تا دید مارو عوض کنه و به نظرم تونست عوض کنه . بعد از اینکه دانشگاه رفتم خیلیا ازم میپرسیدن چطوری درس بخونیم تا واسه کنکور رتبه خوب بیارم میگفتم یه طوری درس بخون که 10 سال بعد از درس خوندنت پشیمون نشی و نگی اگه بیشتر میخوندم زندگیم عوض میشد و شما هم باید خودت تصمیم بگیری و درست فکر کنی و نباید کاری کنی که 2 روز دیگه پشیمون بشی

توی این دوره و زمونه هیچ کسی نمیاد با نظرات جناب lildude موافقت کنه. بنده هم کاملا با نظرشون موافق هستم.

در مورد صحبت gilase_tanha عزیز هم بگم که سواد هیچ وقت و هیچ وقت فرهنگ و شعور نمیاره که بخوایم بگیم اگه فلان مدرک رو داشته باشیم شخصیتمون رو X میکنه یا Y. نمونه بارز رو همه میبینیم هر روز فکر نکنم نیازی به توضیح باشه.

بنده خودم با معدل خیلی بالا از دانشگاه شیراز توی یه رشته خیلی به گفته مردم دهن پر کن تحصیلاتم رو به پایان رسوندم ( من خودم رشتم رو دوست داشتم ) اما الان کاری که میکنم نه ارتباطی به درسی که خوندم داره و نه حتی بهش نزدیک هست !
کارم رو فقط و فقط چون یکی از قبل من رو میشناخت بهم پیشنهاد داد ! نتیجه میشه چی؟ اگه درس بخونی و پارتی نداشته باشی, باید مدرک رو قاب کنی و به عنوان بو گیر ازش استفاده کنی. همین کاری که الان بنده با مدرکم کردم.

اگه میبینی درست رو دوست داری و میتونی کنارش کارت رو هم داشته باشی هر 2 رو بچسب اما هیچ وفت این اشتباه رو نکن که به خاطر 1 کاغذ که میتونی به 3 میلیون تومن اصلش رو بخری 4 حداقل 4 سال از عمرت رو پوچ کنی!

ببخشید ها گور پدر دانشگاه خیلیهارو میبینم که چون دانشگاه رفتن بدبخت شدن
بچسپ به کار

very nice

i like

i like

i like

دو دستی بچسب به کارت

نون خودتو آجر نکن

abbas joon

Registered User
لایک‌ها
218
من خودم الان گیچ شدم :D
ولی به نظر من ثروت بهتره.الان یه مثال میزنم که واسه برادرام هست.
یکی از برادرای بنده لیسانس رسته صنایع هست و خیلی هم سرش میشه(اینو همه میگن تو خانواده) 33سالش هم هست و الان بعد از چندین سال سابقه(حدود 10سال)تو پروژه الان به جز یه پارس(که قبلش پراید داشت اینو هم با پس انداز چندین سالش خرید)چیزی نداره!!!
البته لازم به ذکره که برادر بنده خونه و زندگی جدای خودشو داره ویه گل پسر هم داره.
حالا اون برادر دیگم که 25 سالشه.این داداشم فقط تا 2هنرستان درس خوند،رشتش نقشه برداریه و فوقالعاده بود درسش،مدیر مدرسه نقشه هاشو به جای این که بده به معلمه میداده به داداشم داداشمم چیزی ازش نمیگرفته،واسه همین معلم زورش میگیره و به داداشم میگه میندازمت این داداشم میاد به اون داداشم :D میگه اون داداشم هم بلند میشه میره معلمه رو میزنه خلاصه برادرم دیگه درسو ول میکنه و میره تو شرکت داییم تو همین رشته مشغول به کار میشه و کارشم میگیره.برادر من که حتی دیپلم هم نداشت الان تو شرکت بهش میگن مهندس و الان برادر من ماشین زیر پاش ""ماکسیماس"" حداقل موجودی تو حسابش هم 30,40تومن هست(حالا اون طلباشم به کنار:25ماله باغشه،3تومن قرض،3.5 یه قرض دیگه،10تومن پولی که واسه پیش مغازه داییم داده).
در کل من به دوتا نتیجه رسیدم:آدم باید پشت کار و اخلاق داشته باشه تو کار
2 و مهم تر از قبلی پارتی و آشناس که اگر داییم نبود شاید الان داداشم چیزی نداشت!!!
Sent from my ST25i using Tapatalk 2

ERFAN_

Registered User
لایک‌ها
62
مسئله اینجاست که کارهایی که به تخصص بالایی نیاز نداره با این بحران اقتصادی داره اشباع میشه و بقول محسن نامجو:

یك روز از خواب پا می‌شی می‌بینی رفتی به باد
هیچ‌كس دور و برت نیست همه رو بردی ز یاد
چند تا موی دیگه‌ات سفید شد ای مرد بی‌اساس
جشن تولد تو باز مجلس عزاست
بريدی از اساس

قوز پشتت بيشتر شد شونه‌هات افتاده تر
پیرامونت رو ببین با دقت، می‌سوزن خشك و تر
می‌سوزن خشك و تر
می‌سوزن خشك و تر
این‌ كه زاده‌ی آسیایی رو می‌گن جبر جغرافیایی...............

کسیو میشناسید که با مدرک ایران بره اونور اب و جذبش کنن؟ اصلا اونور قبول دارن این کاغذا رو

azada

Registered User
لایک‌ها
279
بچه های یونی با مدرکشون پذیرش میگیرن میرن تو خارج ادامه تحصیل میدن و 99.9 درصد همون جا می مونن

ERFAN_

Registered User
لایک‌ها
62
بچه های یونی با مدرکشون پذیرش میگیرن میرن تو خارج ادامه تحصیل میدن و 99.9 درصد همون جا می مونن

با این ارزش ریال حداقل ماهی 1000 یورو هم خرج شهریه و اقامت و زندگیت بشه یعنی 5م ناقابل که همه از پسش بر نمیان کلی خرج دیگه هم هست که بعدا بوجود میاد مگر اینکه 5-6 ت اینجا خرج کنی برات بورس بگیرن با خوابگاه بری کشورهای بنجل مثل اوکراین مجارستان ایتالیا
اونجا بزبون اونا درس بخونی که تقریبا از خارجی جذب نیرو ندارن یا اگرم دارم مثل استرالیا که پرستار جذب میکرد از کشورهای عقب مانده بعدا معلوم شد برای بیمارای ناجور که کسی حاضر نیست نگاشون کنه میخوان نیرو بگیرن

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
ولی جدا میگم من اگر راهی داشتم که میتونستم خیلی مسالمت آمیز درس رو ول کنم واقعا ول میکردم ولی ...
الان ببین من فردا باید برم دانشگاه کلاسم ساعت 7.30 شروع میشه پس حداقل باید 5.30 از خواب پاشم برم دانشگاه تا 6 غروب
حالا اگرمیخواستم برم مغازم ساعت 8 بیدار میشدم 5 دقیقه ای میرفتم مغازه ساعت 1 میومدم بعدش ساعت 3 میرفتم تا 8 همه سفارشامم مثل بچه آدم تحویل میدادم
آقا گول نخور مث من بد بخت نشو ...
www.pichak.net-477.gif

azada

Registered User
لایک‌ها
279
من لیسانس رو تو شریف خوندم،هفته بعد قراره ***رایگان*** برم کار کنم!
لش و لوش هم نیستم!(اینو یکی از اساتید شریف که چهره ماندگار هم هست به دانشجویان کم کار و ضعیف میگه!!!)
دیگه خودت حساب کار رو بکن

ERFAN_

Registered User
لایک‌ها
62
الان ببین من فردا باید برم دانشگاه کلاسم ساعت 7.30 شروع میشه پس حداقل باید 5.30 از خواب پاشم برم دانشگاه تا 6 غروب

خوب زندگی همینه درستم که تموم بشه تقریبا تو همین تایم باید بری سر کار

من لیسانس رو تو شریف خوندم،هفته بعد قراره ***رایگان*** برم کار کنم!

این موضوع نشان دهنده عشق استاد به علمه از اون ادمایی که با شعار میونه ای ندارن و استین ها رو بالا زدن شاید باورتون نشه پزشکی رو میشناختم که تمام وقت ازادش رو در ساختمان هایی که میساخت کارگری میکرد

mochi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بنظره من کار بهتره شما با همون کار کردن میتونی حرفه ای رو که بدست میاری اونور
ابم بری ازش استفاده کنی اونور اب درسته تحصیل مهمه اما برای اونها ادم کار بلد از همه
چی مهمتره و سری جذبش میکنن

almatra2

Registered User
لایک‌ها
13
بدون پارتی بودن= بی فایده بودن درس خوندن
پول نداری ،درس نخون چون=هزینه اضافی کردن صرف تحصیل و دانشگاه
وقتی phd های اینده ساز نمیتونن ماهی 1 تومن از مدرکشون پول در بیارن وای به حال فوق و لیسانسیه ها

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
کار آزاد بهتره .... اگه درس بخونی باید خیلی تو رشتت اکسپرت باشی ...که دستمزدت بره بالا وگرنه مدرک مهندسی بدردت نمیخوره

miladiator

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
کار آزاد فقط . دور و برت هم نگاه کنی میبینی اونایی که کار آزاد دارن زندگی بهتری دارن .الان که مدرک هم میفروشن :d

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
با کی بودی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

با شما نبودمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
@استارتر

باید هدفتو بدونی دقیق. پول میخوای برو دنبال کار آزاد و بازار و اینا. درس و تحصیلات انگیزه درونی قوی میخواد چون باید چند سال پیگیرش باشی تا آخر یه چیزی از توش دربیاد.

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
@استارتر

باید هدفتو بدونی دقیق. پول میخوای برو دنبال کار آزاد و بازار و اینا. درس و تحصیلات انگیزه درونی قوی میخواد چون باید چند سال پیگیرش باشی تا آخر یه چیزی از توش دربیاد.

عمو brainsore همیشه حرفاش حقه
معمولآ از درس چیزی در نمیاد چون فوق العاده مدرک گرفتن مفتی شده
یه زمانی با کنکور جر خوردیم رفتیم تو الان طرف راحت با پول میاد تو و بدون کنکوری شده
میتونی حتی بری شریف بخونی پولی شده دیگه یا از این پردیس دانشگاه تهران
این یعنی ارزش مدرک و درس خوندن چرت

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
عمو brainsore همیشه حرفاش حقه
معمولآ از درس چیزی در نمیاد چون فوق العاده مدرک گرفتن مفتی شده
یه زمانی با کنکور جر خوردیم رفتیم تو الان طرف راحت با پول میاد تو و بون کنکوری شده
میتونی حتی بری شریف بخونی پولی شده دیگه یا از این پردیس دانشگاه تهران
این یعنی ارزش مدرک و درس خوندن چرت

نوغرم عمو
بعضی ها بی هنری خودشونو پای چیزهای دیگه مینویسن. عرضه کار کردن که ندارن... بعد هم که یه مدرک از دانشگاههای شخمی داخلی گرفتن و مجبور شدن بذارنش در کوزه و به مشاغل کاذب مشغول بشن شروع میکنن به آه و ناله کردن که آی دیدی درس خوندن به هیچ دردی نمیخوره... یارو ۲۰ سالشه میخواد انتخاب رشته کنه بهش میگم به چه رشته ای علاقه داری، میگه نمیدونم! انتظار هم دارن پس فردا به جایی برسن! والا!

بالا