درود،
مسلما ثروت بهتره. توی ایران ثروت بهتره. اگر اینجا اروپا یا استرالیا بود، میگفتم علم بهتره. چون از "علم" توی اون کشورها میشه ثروتمند شد. بنده فوق لیسانس هستم، اما در خدمتتون الان توی پی تی هستم و با مدرکم حتی 1000 تومن هم درامد ندارم. درامدم هیچ ارتباطی ب رشته ی دانشگاهیم نداشته و نداره و نخواهد داشت. شاید اگر جاپن (ژاپن) بودم، من رو حلوا حلوا میکردن. اما اینجا، در پی تی هستیم در "سبک زندگی" و زندگی خوبی داریم و راضی هستیم!
پ. ن. من اگر جای شما بودم حتما دانشگاه رو دورش رو خط میکشیدم. این پول هست ک حرف میزنه. دوستِ من دکترای بیوشیمی داره، موهای سرش 98 درصد ریخته. طفلک حتی یک "پراید 5 تومنی" هم نداره. مثل سگ زندگی میکنه. مجرد هست و درامدش "از کارِ مرتبط ب رشتَش" 500 هزار تومن هست با کثرِ بیمه.
پ. ن. دوستِ همکلاسیِ بنده (سعید شه...) دبیرستان رو تموم کرد و رفت بازار آزاد. (کارِ سنگ ساختمانی) الان یه 206 داره برای رفتن ب سوپر مارکت، ی دونه "پرادو GX" داره برای بیرون شهر رفتنش و مسافرتش و یدونه پرشیا ک همیشه توی پارکینگ خونشه و رینگای ماشینش 10 میلیون تومن هست و سیستم روش.
پ. ن. شما الان بچه هستید و شور و شوقِ دانشگاه و شهرِ دیگر و خونه مجردی و ورق بازی تا صبح و سرِ کلاس مص/ت بودن و ... دارید در حدِ بم/ب اتم.
پ. ن. حرفها و نصیحت های پدر و مادر و اقوام را "کاهگل" بگیرید در موردِ دانشگاه رفتن. برید دنبالِ پول. کاری ک پول میکنه، غول نمیکنه.
پ. ن. 100 درصد مطمئن هستم شما این نصیحت را فدای "مهندس، مهندس گفتنِ" دیگران کرده و ب شغلِ شریفِ محصلی ادامه میدهید و 4 سال دیگر میایید "سبکِ زندگی".
پ. ن. خواهشمندم این پست رو "نقل قول" نکنید.
درودِ دوباره،
دورِ دانشگاه رو کلا خط بکشید. مثلا شما فرض کنین، شدین "آقای مهندس!". حقوقتون دوبله میشه؟ آیا؟ اگر میشه برید دانشگاه. اگرم تاثیری نداره، خط بکشید دورِ این baby بازی ها و آرزوها و رویاهای بچگانه رو.
با نظر دوستم موافقم . اگر به جاي 16 سال درس بعد از دبستان شاگرد مكانيك هم ميشديم اقلا تو اين سن استاد شده بوديم و حداقل يك مغازه داشتيم .
حاجی دنبال نون باش که خربزه آبه
باید خودتون سبک سنگین کنین و بنده هم حرفای جناب lildudeعزیز رو قبول دارم و ایشون آدم بسیار منطقی هستن اول از همه عرفان جان الان شما مشغول به چه کاری هستین ؟
ببینین منم از رشته خودم نتونستم استفاده کنم و به قولی از رشتم که مکانیک سیالاته یه 1 ریالی هم در نیاوردم ولی وقتی به گذشته بر میگردم میبینم کلاً درس خوندم فکر آدم رو باز میکنه و دید بهتری میتونی نسبت به مسائل داشته باشی و اصلاً معلوم نیس شاید یه روزی وضعیت کشور درست شد ، شما باید تصمیمی بگیری که اون زمان رو هم ساپورت کنه .
در زمان دانشجویی تجربیاتی به دست میاری که گاهی واقعاً به میلیون ها تومن میارزه ، یکی از تجربیاتم رو میگم ، من به دوستام و مخصوصاً هم خونه هام خیلی کمک میکردم چه از لحاظ درسی و چه از لحاظ مالی و کلاً هواشون رو داشتم ولی خیلیاشون بدجور جواب رفاقتم رو دادن و چند سالی هست که به این نتیجه رسیدم فقط پدر و مادر و خواهر و برادر از اینا که گذشت از کسی نباید انتظاری داشت و همین تغییرم در دوران دانشجوییم باعث شد الان و بعد از 2 سال کار کردن در بازار 1 ریال از پولم رو کسی نتونسته بخوره .
اگه دقت کرده باشین رفتار و منش و زاویه دید یه آدم تحصیل کرده نسبت به مشکلات یه فرد مثلاً غیر تحصیل کرده خیلی فرق میکنه ( البته همه اینارو دارم کلی عرض میکنم و حتماً مثال نقض هم دارن ) و در خیلی جاها میتونه کمکتون کنه و دید بقیه هم نسبت به شما عوض میشه .
یادمه در دانشگاه سر کلاس سر کلاس در ترمودینامیک 2 ، یکی از بچه ها دقیقاً همین حرف رو زد و گفت به داداشش گفته درس خوندن فایده نداره و بری شغل آزاد داشته باشی خیلی بهتره ، استادمون تا این حرفا رو شنید یه طورایی شکه شد و خلاصه کلی نصیحت کرد و حرف زد و خیلی از حرفاش رو قبول نکردیم ، همون ترم هفته ای 1.5 ساعت کلاس اضافه واسمون میذاشت تا دید مارو عوض کنه و به نظرم تونست عوض کنه . بعد از اینکه دانشگاه رفتم خیلیا ازم میپرسیدن چطوری درس بخونیم تا واسه کنکور رتبه خوب بیارم میگفتم یه طوری درس بخون که 10 سال بعد از درس خوندنت پشیمون نشی و نگی اگه بیشتر میخوندم زندگیم عوض میشد و شما هم باید خودت تصمیم بگیری و درست فکر کنی و نباید کاری کنی که 2 روز دیگه پشیمون بشی
توی این دوره و زمونه هیچ کسی نمیاد با نظرات جناب lildude موافقت کنه. بنده هم کاملا با نظرشون موافق هستم.
در مورد صحبت gilase_tanha عزیز هم بگم که سواد هیچ وقت و هیچ وقت فرهنگ و شعور نمیاره که بخوایم بگیم اگه فلان مدرک رو داشته باشیم شخصیتمون رو X میکنه یا Y. نمونه بارز رو همه میبینیم هر روز فکر نکنم نیازی به توضیح باشه.
بنده خودم با معدل خیلی بالا از دانشگاه شیراز توی یه رشته خیلی به گفته مردم دهن پر کن تحصیلاتم رو به پایان رسوندم ( من خودم رشتم رو دوست داشتم ) اما الان کاری که میکنم نه ارتباطی به درسی که خوندم داره و نه حتی بهش نزدیک هست !
کارم رو فقط و فقط چون یکی از قبل من رو میشناخت بهم پیشنهاد داد ! نتیجه میشه چی؟ اگه درس بخونی و پارتی نداشته باشی, باید مدرک رو قاب کنی و به عنوان بو گیر ازش استفاده کنی. همین کاری که الان بنده با مدرکم کردم.
اگه میبینی درست رو دوست داری و میتونی کنارش کارت رو هم داشته باشی هر 2 رو بچسب اما هیچ وفت این اشتباه رو نکن که به خاطر 1 کاغذ که میتونی به 3 میلیون تومن اصلش رو بخری 4 حداقل 4 سال از عمرت رو پوچ کنی!
کار.....
ببخشید ها گور پدر دانشگاه خیلیهارو میبینم که چون دانشگاه رفتن بدبخت شدن
بچسپ به کار
very nice
i like
i like
i like
دو دستی بچسب به کارت
نون خودتو آجر نکن