Grudge
Registered User
چرا هر موضوعی بدون شناخت کافی بهم ربط میدی ؟
الان یوان خودش چه ارزشی داره که حالا بر بستر بلاکچین بیاد ؟
مثل این میمونه دلار یا یورو یا لیر بیاد بربستر بلاکچین ! چقدر نوسان داره ؟ اصلا چه ربطی بازار فیات به بیت داره که انقدر صد در صد میگی بیت قراره سقوط کنه ؟
یا علی , داداش تو دیگه خیلی عقبی!
منظورم از ارز ملی چین , ارز دیجیتالی بر بستر بلاک چین هست که داره به صورت کوین روانه ی بازار میکنه ! کی حرف از یوان زد!
شما خودت به این حرفی که زدی شک نکردی؟ یوان اصلا میتونه تهدید باشه واسه بیت ؟ بعد چین که خودش رو بیت مانور داده میاد رو چیزی مانور بده که پول ملی خودش رو به عنوان یک پول مثلا بی ارزش به ثبات برسونه ؟
و الا یوان که قدمتش به چند صد سال قبل بر میگرده ؟ به نظر خودت قراره یوان در آینده بیاد ؟ ارز ملی چند صد ساله ؟ که با بیت کوین مقابله کنه ؟
من نمیدونم چرا اینجا همه اصرار به دانایی زیاد دارن ولی وقتی هم صحبت میشیم میبینیم اصلا داستان یه جوره دیگست!
آقا من اگه چیزی رو ندونم یا راجبش نظر نمیدم یا قبل از نظر دادن میرم تحقیق میکنم یا اگه حوصلشو نداشته باشم با افتخار میگم نمیدونم!
ولی اینجا طور دیگست.. شما برو یه تحقیق کوچیکی راجب حرفهایی که اینجا زدم بکن , اون موقع متوجه میشی که راست میگم یا دارم از خودم در میارم!
خواهشا قبل از جبهه گیری بپرسید که آقا این حرفو برای چی زدی منم باز تر کنم مساله رو!
Last edited: