• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایا مایل به ادامه دانلود سریال هستید ؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
سلام
کسانی که من رو میشناسند میدونند که من سریال زیاد دانلود کرده و میکنم
بیشتر همه سریال افسانه عقابهای مبارز رو از طرف من میشناسن
اما من برای خیلیها تا به حال سریال دانلود کرده ام
الان هم سریالهای زیادی در هارد کامپیوترم دارم

من این تاپیک رو باز کردم که بدونم شما مایل به پرداخت پول کمی هستید تا من بتونم از این طریق پول اینترنت رو بدم و از طرفی دانلود کنم در واقع پولی که میدهید بابت دانلود سریالهای بعدی هستش
مثلا بابت یک سریال مبلغ 7 هزار تومن پرداخت کنید
چون قبلا پول اینترنت رو شخص دیگری میداد من میتونستم برای شما مجانی دانلود کنم
اما وقتی ایشون دید که من کامل اینترنتش رو گرفتم گفت باید خودم پولش رو بدم

از اون جایی که من خودم کار نمیکنم پرداخت این پول برای من بسیار سخت هستش و اگر شما مایل نباشید من اینترنت پر سرعت رو از ماه دیگه قطع میکنم چون که پولش رو ندارم
حالا هر چی که شما بگید من همون کار رو میکنم​
( خواهر عاشق)

masoud.k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستتون درد نکه عاشق .
فکر نکنم که مشکل باشه پرداخت 7000 برا هر سریال با توجه به اینکه خیلی از بچه ها سریال ها رو میخوان .
من آمادم تا یه دنگی رو در دانلود سریالها عهده دار بشم .
راه پرداخت دنگ ها رو بگین . ما در خدمتیم .
ممنون از لطفتون .

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
والا من از این کارها نکردم و نمیدونم
خب اگر مستقیم بخواهید سریال رو بگیرید که مشکلی نیست همون جا پرداخت میکنید
اگر که شهر دیگری هستش من میتونم سریال رو ارسال کنم و شماره حساب عابر بانک برادرم رو بدم
منتها هزینه پست هم اضافه میشه

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
هفت تومن ، بابت هزینه اینتر نت و فرستادن سریال است. یعنی شامل دویدی خام هم میشه یا دویدی خام جدا حساب میشه.

t-mac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من حاضرم:)

roje_aria79

Registered User
لایک‌ها
19
منظور خواهر عاشق اینه که همه ما کلا روی هم برای هر سریال بهش 7هزار تومن بدیم.اگر اینجوریه همه موافقن

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
من حرفي ندارم .. خيلي هم خوبه ..

ولي 7 تومن خيلي زياده .. با توجه به اينكه بچه هاي زيادي سريال ها رو ميخوان و تعداد سريال ها هم زياده ... ميشه هزينه ها رو خيلي پايين تر هم آورد ... جوري كه پول اينترنت چند ماهي قشنگ جور بشه ..
wink.gif

راستي ميشه ليست كل سريال هايي رو كه دارين .. اينجا بزارين و اينكه هر كدوم چند تا دي وي دي ميشه ...

اين 7 تومني هم كه گفتي .. شامل كل هزينه ها ميشه يا اينكه هزينه ي ارسال و دي وي دي جداست؟!

masoud.k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از roje_aria79 :
منظور خواهر عاشق اینه که همه ما کلا روی هم برای هر سریال بهش 7هزار تومن بدیم.اگر اینجوریه همه موافقن
من که گفتم . همه جوره هستم

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
من فکر کنم اگر هر سریال به سه الی پنج هزارتومن برسه مناسبه. من اگر سریالی رو خوشم بیاد بیشتر حاضرم بدم اما از این جهت میگم که افراد بیشتری پول خواهند داد و در نهایت کار به نفع شما خواهد بود.
موفق باشید

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
سلام
7 هزار تومن بابت دی وی دی ها و همه چیز بودش
والا چون من نمیدونم با چقدر میتونم پول اینترنت رو بدم و همین طور پول دی وی دی خام رو گفتم 7 هزار تومن
اگر بشه 5 هزار تومن هم خوبه اصلا من به دنبال سود نیستم ... دیگه فکر کنم باید من رو بشناسید

باشه اگر تعداد زیاد باشه 5 هزار تومن هم خوبه اگر بیشتر بشه که 4 هزار تومن هم میشه یک کاریش کرد اما باید تعداد زیاد باشه
الان دارم از یکی از همین بچه های فرم به صورت قرضی دی وی دی رایتر میگیرم و چون هاردم کامل پر هستش دیگه جا برای دانلود ندارم برای همین تا موقعی که دی وی دی رایتر نگرفتم نمیتونم دانلود رو دوباره شروع کنم
ولی همین الانش 3-4 تا سریال دانلود کردم و میتونیم با همینها شروع کنیم

اگر همگی موافق هستن میتونیم از چند روز دیگه کار رو شروع کنیم

راستی من سریال پو ارو که سریال جنایی هست رو هم دانلود کردم هر کسی خواست اون رو هم میتونه سفارش بده
پس کل هزینها میشه 5 هزار تومن که فکر کنم دیگه از این کمتر نمیتونه بشه
البته اگر میخواید پستش کنم هز ینه پست هم باید بهش اضافه بشه

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
خيلي خوبه ...

ما منتظر ليست سريال ها و يه توضيح مختصر درباره ي هر كدوم هستيم ..

راستي اگر دي وي دي رايتر گرفتي .. بالاتر از 8x رايت نكني .. دي وي دي خام هم HP خيلي مناسبه كه بگيري ..
wink.gif

erfan005

Registered User
لایک‌ها
5
5000 تومان بابت یک سریال ؟ خیلی قیمت خوبیه که .تا 7 یا 8 تومن هم قیمت خیلی خوبیه. اگه سریال هات خوب باشه منم هستم.
سریال طنز هم داری؟
یه سوال : یه سریال به طور متوسط حجمش چقدر هست ؟

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

خوب منم با این کار موافقم از طرفی کار دانلود سریال لازم داره که کامپیوتر مدت زیادی روشن باشه و ادم هی بیاد بهش سربزنه ببینه با این خطوط ADSL ما مشکلی پیش نیومده واسش و کلا بیشتر از اون چیزی که ادم فکر می کنه وقت می گیره و اذیت می کنه
در ضمن مبلغ 5 هزار تومن با احتساب هزینه ی دی وی دی خام و زمان رایت دی ویدی و ... واقعا مناسبه

من خودم یک سریال رو به طور کامل دانلود کردم اما از اونجایی که قراره به مدت یک سال برم به جنگ کنکور :hmm: دیگه نمی تونم در خدمت دوستان باشم و باید پول هامو جمع کنم واسه تیر ماه سال بعد احتمالا باید یه 10-15 تا سریالی بگیرم :blink:
من سعی می کنم که این سریال رو در اختیار دوستان قرار بدن تا مثله عقاب های مبارز پخش شه چون هزینه ی اینترنت من رو پدر جان تقبل(تحمل) می کنن :rolleyes:

ما منتظر ليست سريال ها و يه توضيح مختصر درباره ي هر كدوم هستيم ..

خوب من برای اینکه یه کمکی کرده باشم یه تاپیک دیگه باز می کنم برای معرفی این سریال ها البته خود خواهر عاشق که پیشکسوت هستند باید میزدن دیگه ببخشید ! :rolleyes:

معرفی سریال های اسیای شرقی

esfandiyar2002

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
7
ما به خواهر عاشق بیشتر از اینا مدیون هستیم..:happy:
خوب من شدیدا موافقم...لیست هم لازمه...:)
در ضمن باید بپرسم..اون قسمت سوم تریولوژی عقاب ها چی شد؟!;)

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام دوستان و مخصوصا خواهر عاشق

خواهر عاشق عزيز چون هنوز موفق به ديدن عقاب ها نشدم براي همين فعلا انجا را نمي توانم پستي بزنم يا اصلا واردش بشم فقط خواستم من هم اعلام آمادگي كنم اگر كمكي از دستم بر بياد خوشحال مي شم انجامش بدم( مثلا پيدا كردن كساني كه خواستار سريال باشند البته خارج از فروم چون اينجا كه همه شما را مي شناسند)
در ضمن از اين همه زحمتي كه مي كشيد ممنون
شما چرا در فروشگاه هاي اينترنتي اعلام فروش نمي كنيد انجا حتما سود تان اينقدر ميشه كه حتي بتوانيد اينترنت با سرعت خيلي بالا تر هم بگيريد البته متوچه هستم كه دوست نداريد به صورت تجاري اين كار را بكنيد (براي اين فروم) ولي خب ان طوري خيالتان از بابت هزينه ها جمع ميشه.

به هر حال اميدوارم همين كار هم به نتيجه برسه و مشكل شما بر طرف بشه.

totti_mmp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من هم هستم فقط لیست فیلم ها با عکس هاش بذارید با تشکر:)

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
سلام
ین ین جان راستش من جز این قسمت سایت جای دیگه ای نرفتم به جز قسمت بازی
اگر بیان این موضوع اون جا بهتر هستش خب من باید چیکار کنم ؟؟

در ضمن ...سعی میکنم رای گیری کنم بعد اقدام به دانلود سریال کنم
اگر هر چه تعداد اشخاصی که سریال رو از من میگیرن بیشتر بشه سرعت اینترنت ام رو بیشتر میکنم
و در نتیجه سریالها تندتر و زودتر به دست شما میرسه

برای شروع من 3 تا سریال رو برای شما اماده دارم که اولیش بازگشت عقاب قهرمان هستش که محصول سال 2006 هستش
بعدیش سریال the dragon saber and the heaven sword هستش که اینم در ادامه بازگشت عقابهای مبارز و کلا عقابهاست که خیلی قشنگ هستش

سریال دیگر سریال chineese paladins هستش
چون هاردم در مرز انفجار هستش دیگه جایی برای دانلود ندارم اما به محض این که دی وی دی رایتر گرفتم شروع به دانلود میکنم
خب قیمت سریال the dragon saber and heaven sword حدود 5-7 تومن هستش چون من تعداد دی وی دی رو نمیدونم دقیق نمیتونم بگم ولی از این حد بالاتر نمیتونه باشه
این سریال پر فروشترین سریال سال خودش بوده و در بسیاری از فرمها یکی از بهترین سریالها قلمداد میشه
این سریال در ادامه سریال افسانه عقابها هستش اما ربط زیادی به هم ندارن و این طور نیستش که شخصیتی به هم ربط داشته باشن بلکه از یک طریق دیگر به هم مرتبط هستن ... که البته تا قسمتهای 20 شما متوجه نمیشید
البته از همون اول گروه ها که معرفی میشن میفهمید که ادامه افسانه عقابهای مبارز هستش

هر چند افسانه عقابهای مبارز زیاد قشنگ نبود اما مثل این که دیدنش هم خالی از لطف نبود چرا که بدون اون این سریال و سریال بازگشت عقاب قهرمان نیز بی معنی میشد
کسانی که خواهان دریافت این سریال هستن لطفا تا چند روز دیگر صبر کنند تا من دی وی دی رایتر تهیه کنم
بعد به من پیغام بدید

فقط یک چیزی رو بگذارید برای شما بگم این کار رو من ازمایشی میخوام بکنم و همین طوری که میبینید سودی درش وجود نداره و فقط در حدی هستش که پول اینترنت پرداخت بشه اگر من سریال رو به شخصی بدم و ایشون مثلا 1-2 هزار تومن ارزونتر از من شروع به پخش کنه جز به خودمون ضرری نزده چرا که من قادر به پرداخت اینترنت نخواهم بود و از طرفی دیگر سریالی در کار نخواهد بود فکر نمیکنم توضیح بیشتری لازم باشه

تا این جا که من دیدم همه نظرشون مثبت بودش اگر خدا بخواد از وقتی که دی وی دی رایتر بگیرم هر چند هفته یک بار صاحب یک سریال میشید یعنی میتونید زمان بندی کنید و بگید خب سریال بعدی فلان روز به دستم خواهد رسید
( خواهر عاشق)
راستی این رو هم بگم که کار تحویل دی وی دی و غیره رو به داداشم دادم:D حالا که قرار نیست پول اینترنت رو بده باید یک کاری برام بکنه دیگه:D

lord cyah

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18
7 هزار تومن بابت دی وی دی ها و همه چیز بودش
والا چون من نمیدونم با چقدر میتونم پول اینترنت رو بدم و همین طور پول دی وی دی خام رو گفتم 7 هزار تومن
اگر بشه 5 هزار تومن هم خوبه اصلا من به دنبال سود نیستم ... دیگه فکر کنم باید من رو بشناسید
به این صورت خیلی خوبه.

irgamer

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
15
من بازگشت عقاب قهرمان و the dragon saber and the heaven sword رو میخوام :) یکی دو روز دیگه که رایترتون جور شد پیغام هم میفرستم.
موفق باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا