• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایا مایل به ادامه دانلود سریال هستید ؟؟؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از saheljunior :
من نمي دونستم ميشه كليپ هارو دانلود كرد ميشه بگي چه جوري ..من هزارتا كليپ تو you tube هست كه عاشقشونم ولي فكر نمي كردم بشه دانلود كرد ...لطفا بگو چه جوري
سلام ساهل جون
من تازه اومدم خونه و کلّی هم کار دارم ، اين استاده ... :devil: برام خط و نشون کشيده که تا جمعه بايد proposal رو تموم کنم . خيلی بدبختم توی august بايد candidancy exam بدم. خلاسه اگه اجازه بدی سره فرصت برات ميگم چون يه کم تولانيه.

راستی من همين الان از سينما برگشتم . رفته بودم The Fast and the Furious: Tokyo Drift رو ديدم . wow :thumbsup::thumbsup::thumbsup: هر چی بگم کم گفتم، مهشر بود. :thumbsup: نميدونم ايران اومده يا نه ولی فقط حيف که نميتونين تو سينما با screen بزرگ و صدای دالبی ببينين:(. اون جوری يه چيزه ديگست. خلاسه توسيه به همگی: حتماً نگاه کنيد.:specool:

t-mac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر کنم اگه بخواين سريال قشنگ رزمی دانلود کنيد بدون شک بهترين گزينه در هل حاضر demi goods & semi devils است که
بينهايت معروفه و در درجه دوم هم lethal weapons of love and passion توصيه میکنم
بعد از این دو تا هم بهترين ها the world`s finest و twin of brothers , war in laws اند که البته در سطح سريالهای بالا نيستن اما خوبند
در حال حاضر سريالهای بسياری در حال ساختند اما اگه خواستين بازم سريال دانلود کنيد بايد بريد سرغ سريال های عهد بوق:(
راستی خواهر عاشق کی بايد درخواست سريال های دانلود شده رو به شما بديم?

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
به نقل از t-mac :
فکر کنم اگه بخواين سريال قشنگ رزمی دانلود کنيد بدون شک بهترين گزينه در هل حاضر demi goods & semi devils است که
بعد از این دو تا هم بهترين ها the world`s finest و twin of brothers , war in laws اند

فکر کنم اينجاا همه demi goods & semi devils رو داشته باشن به خاطره همين من من اسمی ازش نياوردم.
راستی ميدونين تو the world`s finest لی ياپن بازی ميکنه؟ و آخرين سريالش هم هست. ولی چون ميدونستم شما ها ازش دل خوشی ندارين اسمی ازش نياوردم.
twin of brothers or da tang shuang long zhuan هم بينهايت قشنگه ، من کاملن با پيشنهاد برادر t-mac موافقم البته اگه بتونيم تورنتشو پيدا کنيم!!!
http://www.spcnet.tv/reviews/review.php?rID=981

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
بعد از این دو تا هم بهترين ها the world`s finest و twin of brothers , war in laws اند که البته در سطح سريالهای بالا نيستن اما خوبند
در حال حاضر سريالهای بسياری در حال ساختند اما اگه خواستين بازم سريال دانلود کنيد بايد بريد سرغ سريال های عهد بوق
راستی خواهر عاشق کی بايد درخواست سريال های دانلود شده رو به شما بديم?

جناب t-mac شما همیشه بهترین پیشنهادات رو می دید LWOLAP که به طور کامل دانلود شده و در اختیارتون قرار می گیره به زودی در مورد twin of brother من نمی دونم که ایا این سریال به lwolap ربطی داره چون خیلی جاها این دو تا رو با هم مقایسه کردن و lwolap معمولا بهتر بوده الان این جا رو یادمه

http://www.spcnet.tv/forums/showthread.php?p=449117

Is it just me or is Leathal Weapon of Love and Passion 304309483094893048x better than Twin of Brothers. What do you guys think?

فکر کنم اينجاا همه demi goods & semi devils رو داشته باشن

خواهر ما فعلا تورنتشو داریم D: اما یکم با سرعت دانلودش مشکل داریم که اگه حل بشه اولین انتخاب همینه ولی هنوز کسی ندیده اینو

twin of brothers or da tang shuang long zhuan هم بينهايت قشنگه ، من کاملن با پيشنهاد برادر t-mac موافقم البته اگه بتونيم تورنتشو پيدا کنيم!!!

منم یک سایت دارم همش ازش لینک می زارم اما وقتی جواب میده چیکار کنم

42 قسمت سریال twin of brother با soft sub کامل انگلیسی

http://d-addicts.com/forum/torrents.php?search=twin+of+brother&type=&sub=View+all&sort=

اگه شما این سریال رو پیشنهاد می کنین بگین که من شروع به دانلودش کنم

اها الان یک چیزی و فهمیدم فکر کنم وجه اشتراکشون Raymond Lam بازیگر نسبتا خوش تیپ چینی باشه (Hu GE جذاب تره به نظر من) البته لیاپنگ هم تو دو سری از یک سریال بازی می کرد دلیل نمی شه که :D

-------

خواهر می شه چند تا Anime یا کارتون یا هرچی که هست من اخرم یاد نگرفتم تورنتشو در اختیار ما بزارین اینا سریال که نیستن که اندازه فیلمن دیگه ؟

**من خیلی وقت نیست اینجام اما به نظرم خیلی بده که خواهر پرشیانا نیست :(

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خواهر ما فعلا تورنتشو داریم D: اما یکم با سرعت دانلودش مشکل داریم

راستی سرعت دانلودتون چقدره؟ فکر کنم دانلود 17 گيگا بايت براتون خيلی سخت باشه!!! تک تک هم که نميتونين دان کنين چون seed و peer نداره!خيلی سخته. :wacko:

اگه شما این سریال رو پیشنهاد می کنین بگین که من شروع به دانلودش کنم
تا اونجا که داستانشو برايه من تعريف کردن چيزه جالبيه ولی ميگن به طوره کلّی سری های main land از سری های hong kong خيلی بهتره و اين مال hong kong هستش. ولی بازم دانلود 4 گيگ هم سخته ! چند روز بايد صبر کنی تو تموم شه؟

خواهر می شه چند تا Anime یا کارتون یا هرچی که هست من اخرم یاد نگرفتم تورنتشو در اختیار ما بزارین اینا سریال که نیستن که اندازه فیلمن دیگه ؟

اينا همشون سريالن، از 13 الی 200 قسمت ولی توشون OVA=original video animation هم پيدا ميشه که هم سايزه فيلم هستن. من يه ليست ناقس از کارتون های که دارم رو اينجا گزاشتم

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=731908&postcount=207
http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=732304&postcount=209

اگه خواستين از توش ميتونين انتخاب کنين که من لينکشو بهتون بدم. ولی فيلمه کارتونه قشنگ rurouni kenshin: trust and betrayal هستش که فکر کنم جنابه دون فان ديدنش، لينکش اينه

http://www.mininova.org/tor/212825 english dub

ولی اول از ايشون بپرسين که اگه دارن شما ديگه دانلود نکنين. و فکر کنم من برايه دوستم ايران فرستادمش. يه چيزه قشنگه ديگه vampire hunter D هست که واقعاً ديدن داره و لينکش اينه:

http://www.mininova.org/tor/324250 dual audio with eng. sub

هالا اينا رو ببينين اگه خوشتون اومد من راهنمايتون ميکنم که ديگه چيها ببينين. ولی اول به من سليقتونو بگين که من بدونم چی معرفی کنم.

يه سوال عکستون ماله hu ge در نقشه li xiao yao از سريال xian jian qi xia zhuan هستش؟

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
تا اونجا که داستانشو برايه من تعريف کردن چيزه جالبيه ولی ميگن به طوره کلّی سری های main land از سری های hong kong خيلی بهتره و اين مال hong kong هستش. ولی بازم دانلود 4 گيگ هم سخته ! چند روز بايد صبر کنی تو تموم شه؟

4 گیگ که نه 14 گیگ می شه کله سریال خیلی سخت نیست یک چیزی حدود 1 هفته تا 2 هفته در حالت خوب طول می کشه هر سریال به طور کامل
من با سرعت 20 تا 24 کیلو بایت دانلود می کنم هر فیلم 700 مگی حدود 7 ساعت طول می کشه بدم نیست انچنان ولی خوب 500 کیلو در ثانیه هم نیست

اينا همشون سريالن، از 13 الی 200 قسمت ولی توشون OVA=original video animation هم پيدا ميشه که هم سايزه فيلم هستن. من يه ليست ناقس از کارتون های که دارم رو اينجا گزاشتم
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=35042
اگه خواستين از توش ميتونين انتخاب کنين که من لينکشو بهتون بدم. ولی فيلمه کارتونه قشنگ rurouni kenshin: trust and betrayal هستش که فکر کنم جنابه دون فان ديدنش، لينکش اينه
http://www.mininova.org/tor/212825 english dub
ولی اول از ايشون بپرسين که اگه دارن شما ديگه دانلود نکنين. و فکر کنم من برايه دوستم ايران فرستادمش. يه چيزه قشنگه ديگه vampire hunter D هست که واقعاً ديدن داره و لينکش اينه:
http://www.mininova.org/tor/324250 dual audio with eng. sub
هالا اينا رو ببينين اگه خوشتون اومد من راهنمايتون ميکنم که ديگه چيها ببينين. ولی اول به من سليقتونو بگين که من بدونم چی معرفی کنم.

چشم ممنون از لطفتون

حالا من یکی دو تا اپیزودشو می گیرم تا ببینم چجوریه

يه سوال عکستون ماله hu ge در نقشه li xiao yao از سريال xian jian qi xia zhuan هستش؟

بله هنرپیشه ی جذابیه

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
من نمي دونستم ميشه كليپ هارو دانلود كرد ميشه بگي چه جوري ..من هزارتا كليپ تو you tube هست كه عاشقشونم ولي فكر نمي كردم بشه دانلود كرد ...لطفا بگو چه جوري
dear saahel
sorry for the delay. I have to write this one in english because changing back and forth from persian to eng and vice verca is very difficult for me.

ok this is how u can download from YOU TUBE:
fist let me say that I am working with Firefox so I dont know how to do it in internet explorer!!! but it should have the same procedure.
ok in firefox go to TOOLS and choose EXTENSIONS. a pop-up window will appear, click on GET MORE EXTENTIONS. another window will open, scroll down to TOP EXTENSIONS and choose VIDEODOWNLOADER. in the next page download it.
also u can c the list of websites that support this function which YOU TUBE is the first one.
now close all the firefox windows and open a new one. you be able to c a little icon on the right bottom side of ur window, if u move ur mouse on it it should write VIDEODOWNLOADER.
ok next find the clip that u want, let it load and then click on that icon (videodownloader) a new pop-up window will appear , just click on the download button and the download will begin. in the same pop-up window u can c a link for FLV PLAYER. click on it. in the next page click on download installer. and again in the next page click on US, Minnesota (HTTP)
go all the way through the download. now u should be able to watch the clip that u download on FLV player.
ok let me know if it works. ;)

again the problem with FLV is that the screen is tooooo small, so I wanted to ask

خوب بقيه شو ميشه فارسی نوشت. خوب ميخواستم از اساتيد بزرگ بپرسم آيا راهی هست که اين سفهه رو بزرگ کرد يا نه؟ اگه آره چه جوری؟ اگه نه، آيا راهی هست که اين فايل های flv رو به فايل های dat or mpeg or avi or mkv or ogm تبديل کرد؟ :questionm

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
ولی خوب 500 کیلو در ثانیه هم نیست

برادر murderer من نگفتم که سرعت من 500 تاست!!! :blink:اگه اينجوری بود که کلامو مينداختم هوا :D:D:D!
سرعت من هم بين 1-300 و به طوره متوست 50-100 است. 500 تا که اگه اشتباه نکنم من 700-800 هم ديدم يه بار اتفاق افتاد اونم سره دانلود kenshin توی دانشگاه چون سرعت اينترنت خيلی بالاست.
300 تای هم که گفتم فقط ماله کارتون های با seed و peer زياده مثله naruto و bleach . و وقتی ميگم زياد منظورم 10000 seed و 10000 peer است. مثلاً يه نگاه به اين سايت بنداز
http://yhbt.mine.nu/t/
البته الان تداد کم شده ديشب بايد نگاه ميکردن، هر هفته 4شنبه شب ها يه قسمته جديد رو upload ميکنن پا به پايه تلوزيون جاپن و همه هجوم می يارن و بعزی وقت ها تعداد به 30000 تا ميرسه. در يه همچين هالتی فکر کنم هتّا شما هم سرعتت به 100 برسه.;)

ولی سرعت شما هم خوبه.:)
راستی از بابت اون سايت تورنت چينی ممنون، خيلی جالبه ، شايد من هم شروع به دانلود کردم، ممنون.:happy:

masoudmoosavy

Registered User
لایک‌ها
2
:cool:
سلام عاششششششششققققققققققق جان
دستت درد نکنه
منم هستم:)
آقا قربون همتون برم:lol:

Muhammadinfo

کاربر فعال علم و دانش
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
72
عاشق.پی ام من را داری.
جدید چیزی آماده داری؟

عاشق

Registered User
لایک‌ها
126
به نقل از Muhammadinfo :
عاشق.پی ام من را داری.
جدید چیزی آماده داری؟
سلام
فعلا که وقت هیچ کاری رو ندارم فکر کنم از 2-3 روز دیگه وقتم ازادتر بشه

خب کسانی که خواهان سریال heave sword and dragon saber هستن لطفا به ایمیلی که در تاپیک مخصوص به خودش دادم ایمیل بزنند و ادرس پستیشون رو بدن تامن ظرف یکی دو روز اینده براشون ارسال کنم
تاپیک heaven sword and dragon saber رو میتونید از امضا من پیدا کنید البته تو قسمت بازارچه قرار گرفته

الان میرم پی ام ها رو میخونم و جواب میدم

قربان شما عاشق

The Clown

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینا که دوبله شده نیس ! هس؟

linkhoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
موطن آدمی را در هیچ نقشه ای نشانی نیست.....موطن آد
به نقل از عاشق :
سلام
فعلا که وقت هیچ کاری رو ندارم فکر کنم از 2-3 روز دیگه وقتم ازادتر بشه

خب کسانی که خواهان سریال heave sword and dragon saber هستن لطفا به ایمیلی که در تاپیک مخصوص به خودش دادم ایمیل بزنند و ادرس پستیشون رو بدن تامن ظرف یکی دو روز اینده براشون ارسال کنم
تاپیک heaven sword and dragon saber رو میتونید از امضا من پیدا کنید البته تو قسمت بازارچه قرار گرفته

الان میرم پی ام ها رو میخونم و جواب میدم

قربان شما عاشق

سلام
منم هستم .همه جور پايه ام .
راستش يادش بخير روزي كه برادر afcتاپيك افسانه شجاعان رو زد و ما نبوديم انزمان و آنهنگام كه ما آمديم به جمع سرسبز برو بچ پي تي و خواهر پرشيانا بود و بودند دوستان كجايند آ نها كه با خون دل اين تاپيك ها را ساختند و زنده نگه داشتند .كجايند حالا ثمره كارهاشان راببينند ....

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
راستی خواهر عاشق شنيدم کامپيوترت خراب شده!!! :eek: هالش چطوره؟

Dong Fang BuBai

Registered User
لایک‌ها
13
راستی خواهر عاشق شنيدم کامپيوترت خراب شده!!! هالش چطوره؟

پس دلیل غیب شدن خواهر اینه!!
169.gif

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
به نقل از linkhoo :
راستش يادش بخير روزي كه برادر afcتاپيك افسانه شجاعان رو زد و ما نبوديم انزمان و آنهنگام كه ما آمديم به جمع سرسبز برو بچ پي تي و خواهر پرشيانا بود و بودند دوستان كجايند آ نها كه با خون دل اين تاپيك ها را ساختند و زنده نگه داشتند .كجايند حالا ثمره كارهاشان راببينند

girl_sigh.gif

برادر لينخوي عزيز، خواهر پرشيانا هنوز در اين جمع هميشه سبز حضور داره (با خوندن اين پست شما يه لحظه فکر کردم نکنه دور از جانم مرحوم شدم و خودم خبر ندارم
girl_haha.gif
)، ولي شما لطف داريد برادر بزرگ (انقدر برادران لينخو ها زياد شدند که ديگه قاطيشون مي کنم با هم!!).

به نقل از saheljunior :
سريال پيشنهادي بعدي من هم Bai Pan كه پرشيانا معرفي كرده بود و لينك تورنتش رو هم تو ترد افسانه شجاعان گذاشته بود كه شو چين(ين ين خودمون) و وي زي (استاد يوئه) توش بازي مي كردن ..حجمش هم زياد نيست انگار

girl_sad.gif
girl_cray3.gif
girl_cray.gif

اون تورنت ديگه وجود نداره ساحل جون، از دست رفته و بر باد رفته است، بي خود فکرشو نکن ديگه که حالم خرابه
cold.gif

HEAVEN SWORD & DRAGON SABRE

من يه چيزي رو راستش بالاخره متوجه نشدم و اون اينکه اين سريال زيرنويس انگليسي داره يا نه؟

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
من يه چيزي رو راستش بالاخره متوجه نشدم و اون اينکه اين سريال زيرنويس انگليسي داره يا نه؟

بله داره در حقیقت این سریال یکی از با کیفیت ترین سریال هایی هست که تا الان دانلود شده همه چیزش خوبه بنظر من البته ..... من هیچی نمی گم حالا که خواهر عاشق نیست من در مورد فایل ها اینو بگم که

همه اپیزود ها با فرمت OGM هستند با کیفیت عالی با دو دوبله Mandarian chinese و cantonese chinese(خواهر پرشیانا می شه در مورد این دوتا یه توضیحی بدید ؟) و همچنین دو زیر نویس چینی و انگلیسی خود سریال هم عالیه امیدوارم خواهر عاشق هر چه زودتر برگردند تا توضیحات رو بدن البته چون زیرنویس ها به صورت softsub هست می تونین چینی و انگلیسی رو جدا انتخاب کنین

واقعا این سریال انتخاب خوبی بود !!

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
اوه، پس داره، چه خوب (البته من قبلا اين سريالو ديدم، ولي با زيرنويس چيني!!).

دوبله Mandarian chinese و cantonese chinese(

هوم، خودمم دقيق نميدونم ولي اينا دو تا لهجه ي متفاوت هستند (در صورنيکه کاراکترها يکيه). مندرين انگاري لهجه ي خود چيني هاست و کانتوني مربوط به منطقه ي کانتون ميشه که انگار لهجه ي مردم شمال چينه. البته تو هنگ کنگ هم انگاري همين کانتوني صحبت مي کنند. راستش دقيقا نميدونم ولي دو جور لهجه درسته (من يک آهنگ به زبان کانتوني دارم با شعرش که ميتونم از روش نگاه کنم و ببينم چي مي خونند، خوب من تا حدودي کلمات چيني و تلفظشونو بلدم ولي اينا اصلا تلفظشون با اون چيزي که من انتظار دارم زمين تا آسمون فرق مي کنه!).

murderer

Registered User
لایک‌ها
0
هوم، خودمم دقيق نميدونم ولي اينا دو تا لهجه ي متفاوت هستند (در صورنيکه کاراکترها يکيه). مندرين انگاري لهجه ي خود چيني هاست و کانتوني مربوط به منطقه ي کانتون ميشه که انگار لهجه ي مردم شمال چينه. البته تو هنگ کنگ هم انگاري همين کانتوني صحبت مي کنند. راستش دقيقا نميدونم ولي دو جور لهجه درسته (من يک آهنگ به زبان کانتوني دارم با شعرش که ميتونم از روش نگاه کنم و ببينم چي مي خونند، خوب من تا حدودي کلمات چيني و تلفظشونو بلدم ولي اينا اصلا تلفظشون با اون چيزي که من انتظار دارم زمين تا آسمون فرق مي کنه!).

کلا من سریال های Lethal weapon of love and passion و Twin of brother (در حال دانلود) رو بالهجه ی cantonese دیدم به نظر من مندرین خیلی خوش اهنگ تره مثلا لغت معروف شیفو تو مندرین کاملا با صدای ش تلفظ می شه اما تو cantonese یه چیزی بین س و ش البته خوب من کلماتی که می شناختم رو تشخیص دادم ولی کلا از اهنگ مندرین بیشتر خوشم اومد البته اینم بگم که تعداد دوبلور هاتو چین هم مثل ایران محدوده و شاید چون بیشتر سریالها رو با اهنگ و صدای مندرین شنیدم این حس بهم دست داده حالا نمی دونم دیگه !

ولی یک چیزی رو بگم LWOLAP و تا حدودی twin of brother خیلی سبک ساختشون با این یکی ها فرق می کنه که خوب م به خاطر داشتن صحنه های جنگی کمتر یکم کسل کنندس اما واقع گرایانه تره (اصلا حالا جای بحث در مورد اینا نیست !!)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا