• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایجاد هفته نامه اینترنتی در محیط Mt توسط بچه های پرشین ت

miladmovie

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3

mrboss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . مدتهاست که یه فکری تو سر دارم اما تا حالا نه فرصتی برای ابرازش شده و نه حال و حوصله اینکار بوده . اما بپردازیم به موضوع اصلی : فراخوان عمومی برای راه اندازی یک هفته نامه اینترنتی توسط تعدادي وبلاگ نويس (البته نه الزاما) در محیطی بصورت کاملا فارسی در يک دومين و فضای غير وابسته به سايتهای گوناگون که هدف آن می تواند در راستای کمک و ارتقای سطح علمی کاربران فارسی زبان که عموما در دسترسی به منابع علمی و کاربردی در دنیای مجازی به عناوین مختلف با مشکل مواجه هستند و اهداف گوناگونی به مانند ايجاد يک محیط بسیار غنی اطلاعاتی و معرفی و بحث مسائل روز ایران اعم از :علمی ، فرهنگی ، سیاسی و آموزشی و اجتماعی و ... . در ضمن از نظر دومین و هاستینگ هیچ مشکلی در میان نیست و قبلا اقدام لازم به عمل آمده است و حال یک یا علی مددی کافیست تا استارت این ایده زده شود و اما اولین کسی را که من حامی و مددکار این پروژه خواهانم آقای احسان حسین زاده بعنوان پدر این سایت است :!: . همفکری و همکاری را طلب مندم .
با سلام خدمت تمامي دوستان
فكر خيلي جالبيه و اگر عمل بشه حتما موفق ميشه...
من از لحاظ علمي و طراحي و چيزاي ديگه نميتونم كمكي بكنم ولي اگه از لحاظ محتوا بخواين ميتونين رو من يكي حساب كنين
05.gif

موفق و پيروز باشيد
40.gif

ROZEGAR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
پا يه ام! بريم تو حضوري!

buf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3