• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایده من رو یکی زودتر ثبت کرده!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
دوستان امروز دیگه برام اثبات شد نیک آی آر دزدی میکنه! اونم به چه صورت؟
یکبار چند وقت پیش یک دامین قشنگ رو درخواست ثبت دادم و با کمال تعجب دیدم همون روز com. ش ثبت شد :blink: با خودم گفتم حتما اتفاقی بوده. منتها امروز باز همین مورد پیش اومد:blink: دقیقا همون موقعی که من درخواست ثبت دامین ir. رو دادم، دات کامش ثبت شد :eek: و کلا دیگه این دامین به دردم نمیخوره!

یکی (یا شاید همه!) پرسنل نیک داره دزدی و زرنگ بازی در میاره این وسط. من شک ندارم. فقط موقعی که دات کام دامینی رو ثبت کردید بعد برید برای اقدام به ثبت ir :|

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
یعنی .com ش رو هم خودت میخواستی ثبت کنی؟

حالا که ثبت شده بگو دامین ها رو ببینم واقعا قشنگ بودن یا نه ؟:دی

هر چند من خودم 1 دامین .ir هم ندارم : )) ، یعنی آدم این وقتی رو که مبزاره واسه ثبت دامین .ir بره زبان انگلیسی بخونه ، IELTS ش رو گرفته.. :دی

Mr.4

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
526
اگه شیطونی بشه از مسول های کنترل دامنه هست و اصلان هم بیعد نیست

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
یعنی .com ش رو هم خودت میخواستی ثبت کنی؟

حالا که ثبت شده بگو دامین ها رو ببینم واقعا قشنگ بودن یا نه ؟:دی

هر چند من خودم 1 دامین .ir هم ندارم : )) ، یعنی آدم این وقتی رو که مبزاره واسه ثبت دامین .ir بره زبان انگلیسی بخونه ، IELTS ش رو گرفته.. :دی
مثلا گفتم اول ir رو رزرو کنم بعد بروم دات کامش رو ثبت کنم :|
نه دامین ها رو نمیگم به امید روزی که آزاد بشن XD

ehsan640

Registered User
لایک‌ها
87
واسه منم یه بار پیش اومد.........
ولی رو این حساب گذاشتم که اتفاقی بوده....

دامینه الان یادم نیست چی بود

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
یکبار چند وقت پیش یک دامین قشنگ رو درخواست ثبت دادم و با کمال تعجب دیدم همون روز com. ش ثبت شد :blink: با خودم گفتم حتما اتفاقی بوده. منتها امروز باز همین مورد پیش اومد:blink: دقیقا همون موقعی که من درخواست ثبت دامین ir. رو دادم، دات کامش ثبت شد :eek: و کلا دیگه این دامین به دردم نمیخوره!

یکی (یا شاید همه!) پرسنل نیک داره دزدی و زرنگ بازی در میاره این وسط. من شک ندارم. فقط موقعی که دات کام دامینی رو ثبت کردید بعد برید برای اقدام به ثبت ir :|
من که پیشنهاد دادم یه بخش گفتگوی آزاد برای این قسمت بذاریم...چون الان آقا یوسف میآد اینجا رو تخته میکنه!

فکر نکنم اسم اینو گذاشت دزدی!!! همون به قول خودشون زرنگی بهتره

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74

البته نمی خوام حرف شما رو رد کنم یا بگم غیر ممکنه
ولی سوال اینجاست که طرف مگه چقدر پول داره؟ شما فرض کن روزی 1000 تا رزرو بشه و روزی 100 تا هم ثبت بشه در هفته و ماه عدد بزرگی میشه
البته شما ممکنه بگی دامین من خاص هست و دیگر دامینها خیلی چشمگیر نیستند

پس حالا سایر دوستان چه بهتره که اگر دامینشون اسم مشکل داری نیست و میدونن حتما تایید میشه اول .com رو ثبت کنن که 1 درصد هم اگر فرضیه درست باشه ناراحتی براشون پیش نیاد

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
من همیشه اول com رو ثبت میکنم بعد میرم ir رو ثبت میکنم ، مثل این چندتا دامنیم :

PersianEmo.com

PersianSports.com

PersianSponsor.com

PersianDo.com

که ir اش هم دست خودم هست.

از دامنه ها هویز بگیرید ببینید بنام چه کسی هست ؟
البته شخص ثالثی هم هست که بخواد دامین رو ثبت کنه ! یعنی رابط مالی شما !

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام.
شب تاپیک رو میبندم چون اگه حرفی هست بیایید بزنید.
این حرف شما کاملا بر اساس تخیلات درونی هست!
البته ببخشید که من این قدر رک میگم!
نیک نیازی به انجام دادن این کارها نداره.
شما اسم اون دامنه ها رو برای من بفرستید اگه صاحب دامنه های دات کام اون ها یکی باشه من حرف شما رو میپذیرم.

و اما احتمالاتی که وجود داره:
1. شما دامنه رو در نمایندگی ها ثبت کردید. (اکثر نمایندگی های نیک حتی از دامنه های آزادی که مشتری هاشون پیدا میکنن هم نمیگذرن! و اونا رو خودشون ثبت میکنن!)
2. شما دامنه رو به وسیله یک رابط مالی که ارتباطی به نیک نداره (مثلا یکی از بچه های همین پی تی یا من) پرداخت کردید. که در این صورت پرداخت کننده میتونه نام دومین رو ببینه و بعد به علت تجربه ای که داره بره و ببینه پسوند های دیگه آزاد هست یا نه که اگه آزاد باشه ثبت کنه)
3. شما جای خوبی هویز نگرفته بودید و دامنه های دات کام برای شما آزاد نشان داده میشده در صورتی که آزاد نبودن. (این اتفاق ساده و شاید خنده دار برای خود من افتاده! در سایت ایرانی هویز دامنه ای آزاد بود اما وقتی میخواستم در نیم ثبت کنم میفهمیدم ثبت شده!)
4. اونجایی که دومین آزاد رو پیدا میکردید اسکریپت گزارش هویز داشته و بعد صاحب سایت گزارش ها رو خونده و از فلان دامنه ای که شما پیدا کردید خوشش اومده و دات کام رو ثبت کرده و نیازی به ثبت دیگر پسوند ها هم نداشته.
5. کلا این موضوع و این دو اتفاق کاملا تصادفی بوده.

و اما نکته مهم.
چه اپراتور های نیک و چه همه این مواردی که نام بردم هم اگر این کار رو کرده باشن باز اسمش دزدی نیست.
سرعت در دنیای مجازی حرف اول رو میزنه و قانون میگه هر کسی زودتر اقدام به ثبت دومینی کنه مالک حقیقی اون دومین هست.
شما نمیتونید به دیگران اتهام دزدی بزنید.
موفق باشید.

ادیت: ضمنا اتهام دزدی و کلاهبرداری به شرکت های بزرگ بدون مدرک جرم حساب میشه و مدیران نیک میتونن به خاطر همین از پی تی شکایت کنن. به همین علت و به خاطر پیج رنک بالای پی تی من عنوان تاپیک رو تغییر میدم تا بعد از اینکه همه نظر هاشون رو دادن تاپیک رو ببندم.

Last edited by a moderator:

panizgraphic

Registered User
لایک‌ها
6
اشتباه از خودتون بوده ! اول .com ، بعد هرچی خواستی
اینجا ایرانه و ایرانی ..

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
این حرف شما کاملا بر اساس تخیلات درونی هست!

شما قبل از اینکه همکار انجمن بشید برخورد و نوع حرف زدنتون بهتر بود خبریه الان ؟ یا هنگام اهدای همکاری انجمن دکترای روانشناسی هم به صورت اشانتیون میدن مدیران ارشد ؟

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
شما قبل از اینکه همکار انجمن بشید برخورد و نوع حرف زدنتون بهتر بود خبریه الان ؟ یا هنگام اهدای همکاری انجمن دکترای روانشناسی هم به صورت اشانتیون میدن مدیران ارشد ؟

سلام.
اونایی که من رو میشناسن میدونن من هیچ تفاوتی نکردم.
این حرفی هم که زدم کاملا از روی نظر شخصی بوده نه از روی همکار بودن!
هنوز هم میگم این دوستمون در این مورد خاص خیالاتی شده.
این نه حرف بدیه و نه بی احترامی.
اگر کسی ایده نویی داره باید قبل از اینکه اون ایده خودش رو به دیگران هم بگه نسبت به ثبت اون ایده (که اینجا دامنه هست) اقدام کنه در غیر اینصورت نباید به دیگران اتهام دزدی زد.
با توجه به شناختی که از این دوستمون دارم یقین دارم که از حرف من ناراحت نمیشه.
موفق باشید.

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
و اما احتمالاتی که وجود داره:
1. شما دامنه رو در نمایندگی ها ثبت کردید. (اکثر نمایندگی های نیک حتی از دامنه های آزادی که مشتری هاشون پیدا میکنن هم نمیگذرن! و اونا رو خودشون ثبت میکنن!)
2. شما دامنه رو به وسیله یک رابط مالی که ارتباطی به نیک نداره (مثلا یکی از بچه های همین پی تی یا من) پرداخت کردید. که در این صورت پرداخت کننده میتونه نام دومین رو ببینه و بعد به علت تجربه ای که داره بره و ببینه پسوند های دیگه آزاد هست یا نه که اگه آزاد باشه ثبت کنه)
3. شما جای خوبی هویز نگرفته بودید و دامنه های دات کام برای شما آزاد نشان داده میشده در صورتی که آزاد نبودن. (این اتفاق ساده و شاید خنده دار برای خود من افتاده! در سایت ایرانی هویز دامنه ای آزاد بود اما وقتی میخواستم در نیم ثبت کنم میفهمیدم ثبت شده!)
4. اونجایی که دومین آزاد رو پیدا میکردید اسکریپت گزارش هویز داشته و بعد صاحب سایت گزارش ها رو خونده و از فلان دامنه ای که شما پیدا کردید خوشش اومده و دات کام رو ثبت کرده و نیازی به ثبت دیگر پسوند ها هم نداشته.
5. کلا این موضوع و این دو اتفاق کاملا تصادفی بوده.

من فكر ميكنم اين دوستمان balabala خودشان باتجربه هستند در اين موارد و حتمآ دامنه رو خوشان شخصآ از پنل خودشان اقدام به ثبت كردند و بعد ديدند كه .com آن هم گرفته شد و نيازي به گفتن اين احتمالات نيست (به نظر من).

ولي كسي كه اين كار رو كرده يك جور سؤاستفاده از مسؤليتي كه داره كرده به نظر من، از لحاظ منطقي مشكلي نداره اين كار او ولي از لحاظ انساني حداقل ميتونست بعد از گذشت يك زماني از ثبت .ir اين كار رو بكنه كه حداقل اين حرفا پيش نياد و قابل قبول تر بود .. .

usefee

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون
هر چند زیاد به موضوع تاپیک مربوط نمیشه ولی تا حدودی قابل تایید هست .

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
ممنون
هر چند زیاد به موضوع تاپیک مربوط نمیشه ولی تا حدودی قابل تایید هست .
سلام.
در هر صورت من هیچ ادعایی ندارم که حرفم وحی الهی هست!

من فقط این نکته رو باز میگم.
این که من همکار انجمن هستم دلیلی نداره که نتونم نظر شخصی خودم رو بگم.
من نظر شخصی خودم رو گفتم و اگر اون دوستمون هم ناراحت بشه من ازش عذر خواهی هم میکنم پیشاپیش.

اما باز هم تکرار میکنم.

از کجا معلوم مثلا رابط مالی که دامنه رو پرداخت کرده ایده ایشون رو زودتر ثبت نکرده باشه؟
این یک مثال بود البته.
منظور کلیم اینه که نمیشه دقیقا گفت چه کسی ایده رو دزدیده. و به همین دلیل نمیشه گفت نیک این ایده ها رو دزدیده.

موفق باشید.

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
هنوز هم میگم این دوستمون در این مورد خاص خیالاتی شده.
این نه حرف بدیه و نه بی احترامی.

متهم کردن کسی به وهم و خیال و داشتن اختلالات درونی و .... در مورد چیزی که شما هم الان اطمینان ندارید نه تنها به عنوان یک کاربر بلکه به عنوان یکی از همکاران انجمن اگر بد و بی احترامی نیست حداقل حرف درست و جالبی نیست حالا اگر حساب شوخی هست که هیچ :cool:

در ضمن به نظر من شما اجازه اینکه برداشتی که دارید و عقیده ای که دارید را به فردی که تاپیک را ایجاد کرده نسبت بدید ندارید حتی به عنوان مدیر کل سایت ! شما به چه مجوزی عقیده خودتان و نظر خودتان رو عنوان تاپیک شخص دیگر قرار می دید که بر اساس پست اول ایشون کاملاً با نظر شما متفاوت هست ؟ والان نظر خودتان رو به عنوان , عنوان تاپیک ایشون قرار دادید ؟

کجا مساوی با اون نظر نویسنده تاپیک هست ؟ این نظر شما هست ! اگر واژه دزدی یا کلاهبرداری داشت اون رو حذف می کردید یا عنوانی مثل " کارشکنی NIC.IR " یا .... که منظور ایجاد کننده تاپیک رو برسونه نه عقیده و باور شما در مورد این موضوع.

لزومی نداره عنوان تاپیک ها = نظر و عقیده شما باشه ( که ایده ایشون رو یکی زودتر ثبت کرده ! )

به هر حال موفق باشید .

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
متهم کردن کسی به وهم و خیال و داشتن اختلالات درونی و .... در مورد چیزی که شما هم الان اطمینان ندارید نه تنها به عنوان یک کاربر بلکه به عنوان یکی از همکاران انجمن اگر بد و بی احترامی نیست حداقل حرف درست و جالبی نیست حالا اگر حساب شوخی هست که هیچ :cool:

در ضمن به نظر من شما اجازه اینکه برداشتی که دارید و عقیده ای که دارید را به فردی که تاپیک را ایجاد کرده نسبت بدید ندارید حتی به عنوان مدیر کل سایت ! شما به چه مجوزی عقیده خودتان و نظر خودتان رو عنوان تاپیک شخص دیگر قرار می دید که بر اساس پست اول ایشون کاملاً با نظر شما متفاوت هست ؟ والان نظر خودتان رو به عنوان , عنوان تاپیک ایشون قرار دادید ؟

کجا مساوی با اون نظر نویسنده تاپیک هست ؟ این نظر شما هست ! اگر واژه دزدی یا کلاهبرداری داشت اون رو حذف می کردید یا عنوانی مثل " کارشکنی NIC.IR " یا .... که منظور ایجاد کننده تاپیک رو برسونه نه عقیده و باور شما در مورد این موضوع.

لزومی نداره عنوان تاپیک ها = نظر و عقیده شما باشه ( که ایده ایشون رو یکی زودتر ثبت کرده ! )

به هر حال موفق باشید .
سلام.
تو رو خدا این حرف رو نزنید!
من به این دلیل:
ضمنا اتهام دزدی و کلاهبرداری به شرکت های بزرگ بدون مدرک جرم حساب میشه و مدیران نیک میتونن به خاطر همین از پی تی شکایت کنن. به همین علت و به خاطر پیج رنک بالای پی تی من عنوان تاپیک رو تغییر میدم تا بعد از اینکه همه نظر هاشون رو دادن تاپیک رو ببندم
نام تاپیک رو تغییر دادم و اینکه این نام رو گذاشتم فقط به این دلیل بود که این به ذهنم رسید و نه چیز دیگه ای!
شما کلا خیلی زود قضاوت میکنید.
باز هم دارید میگید همکار و مدیر کل و ...
در صورتی که من باز میگم من به عنوان یک کاربر کوچک پی تی فقط نظر شخصی خودم رو دادم.
منظورمم به هیچ عنوان بی احترامی نبود حالا این امکان وجود داره برداشت من از جملاتی که به کار بردم اشتباه باشه و درستش بشه بی احترامی. که قصد اصلی من نبوده.
و اما این عنوان:
کارشکنی NIC.IR
باز هم به نظر من ایراد داره.
به این دلیل:
از کجا معلوم مثلا رابط مالی که دامنه رو پرداخت کرده ایده ایشون رو زودتر ثبت نکرده باشه؟
این یک مثال بود البته.
منظور کلیم اینه که نمیشه دقیقا گفت چه کسی ایده رو دزدیده. و به همین دلیل نمیشه گفت نیک این ایده ها رو دزدیده.
نمیشه گفت این حتما کارشکنی نیک بوده باشه.

و اما هر موقع دوست عزیزمون آنلاین بشن و اسم دیگه ای پیشنهاد بدن روی تاپیک میزارم.

موفق باشید.

بالا