• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایده من رو یکی زودتر ثبت کرده!

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
تا اونجایی که من میدونم قرار بود خصوصی بشه 1 سال پیش...
البته جدیدا استخدامشون خیلی زیاد و راحت شده و بعید نیست به غیر از ثبت های معمولی کار های دیگه هم بکنند...
بعید میدونم به اون معنی هیچوقت خصوصی بشه.چون حاکمیتی محسوب میشه
ولی می بینید که بازار رقابتی و فروش خصوصی راه انداختن. اتفاقا به نظر من از خیلی جهات بهتره دولتی باشه.چون حداقل جرئت ندارن آشکار دزدی کنن

احتمالا در جریان دزدیهای دومین و حتی سایت دیگران توسط برخی سرویس دهنده های خصوصی هستید

الان من چند دامین ir دارم که کاملا در اختیار خودم هست و همین امنیت خیلی برام خوبه.حتی بدون کارت ملی من ترنسفرش هم نمی تونن بکنن سارقان دامین

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
کسانی که همچین مشکلی براشون پیش اومده لطف کنن شماره تلفن یا ایمیلشون رو برام پخ کنن.

مرسی

blognevis

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان بیخیال O: نیک داره حال دامین رو میبره شما اینجا بحث میکنید D:
بیخیالش، هرچی بود فقط برای اطلاع رسانی مطرح کردم.
میدونم دامین سرا منظوری نداشته، رفیق خودمونه. هر موقع لازم بود تاپیک رو ببند ;)

سلام

شما دوست عزيز نام دامنه را براي من ارسال كن . اگر نام دامنه زياد رند نباشه ( عموميت نداشته باشه ) كه كاربران ديگر هم فكرشان نرسيده باشه منظورم از نام هاي نباشه كه همه ارزوي ثبت ان را داشته باشند

من با ريس مركز ثبت دامنه صحبت ميكنم حتي اگر كار شما هم درست نشه بحر حال براي دوستان ديگه اين اتفاق نيفتد

شما گفتيد زماني كه ir. را در پانلتان ذخيره ميكنيد قبل از تائيد دامنه در پانلتان در نيك دامنه كام ان ثبت شده و اين مورد دوبار اتفاق افتاده . اگر اين هست ارسال كنيد تا من با اقاي صالح صحبت كنم

فقط يك نكته شما براي ثبت دامنه از whois خود نيك استفاده كرديد ؟ و مورد ديگه قبل از اينكه دات كام ان ثبت بشه براي ثبت دامنه هاي ir. به شخص يا شركتي كه كار ثبت دامنه ir. را انجام بده مراجعه نكرديد . اگر مراجعه كرديد حتما كار انها خواهد بود و اگر نه كار خود نيك هست و در مرحله اخر اتفاقي ميباشد ولي چون شما ميگيد دوبار در فاصله كم اين اتفاق افتاده جاي سئوال از نيك داره

amk

Registered User
لایک‌ها
9
راستش به نظر من بيايم بشينيم به اين چندسال نگاه كنيم .... خب از اون اول كه اين بسوند به وجود اومد چرا بنيان گذارش آقاي شهشهاني نيومد همه ي دوميناي خوبو مثلا واسه خودش برداره يا همون برسنل ابتداييش؟ اگه قبول كنيك كه تا 2 سال بيش حتي خيلي از دوميناي خوب باز بودن بازم اين اتفاق نيوفتاد؟ ديگه آي كيو اونا در حد بوق نيست كه نتونن يه ايده بزنن !
دوست من بهتره بيشتر بررسي كني...

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
راستش به نظر من بيايم بشينيم به اين چندسال نگاه كنيم .... خب از اون اول كه اين بسوند به وجود اومد چرا بنيان گذارش آقاي شهشهاني نيومد همه ي دوميناي خوبو مثلا واسه خودش برداره يا همون برسنل ابتداييش؟ اگه قبول كنيك كه تا 2 سال بيش حتي خيلي از دوميناي خوب باز بودن بازم اين اتفاق نيوفتاد؟ ديگه آي كيو اونا در حد بوق نيست كه نتونن يه ايده بزنن !
تا حدی فرمایش شما تائید میشه.

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
سلام

شما دوست عزيز نام دامنه را براي من ارسال كن . اگر نام دامنه زياد رند نباشه ( عموميت نداشته باشه ) كه كاربران ديگر هم فكرشان نرسيده باشه منظورم از نام هاي نباشه كه همه ارزوي ثبت ان را داشته باشند

من با ريس مركز ثبت دامنه صحبت ميكنم حتي اگر كار شما هم درست نشه بحر حال براي دوستان ديگه اين اتفاق نيفتد

شما گفتيد زماني كه ir. را در پانلتان ذخيره ميكنيد قبل از تائيد دامنه در پانلتان در نيك دامنه كام ان ثبت شده و اين مورد دوبار اتفاق افتاده . اگر اين هست ارسال كنيد تا من با اقاي صالح صحبت كنم

فقط يك نكته شما براي ثبت دامنه از whois خود نيك استفاده كرديد ؟ و مورد ديگه قبل از اينكه دات كام ان ثبت بشه براي ثبت دامنه هاي ir. به شخص يا شركتي كه كار ثبت دامنه ir. را انجام بده مراجعه نكرديد . اگر مراجعه كرديد حتما كار انها خواهد بود و اگر نه كار خود نيك هست و در مرحله اخر اتفاقي ميباشد ولي چون شما ميگيد دوبار در فاصله كم اين اتفاق افتاده جاي سئوال از نيك داره
سلام دوست عزیز
ببینید دوست عزیز، مثل اینکه شما درست متوجه نشدید. بنده گفتم دات کامش ثبت شد موقع ثبت دات آی ار. حالا رییس مرکز ثبت دامنه های دات آی ار چه کاری میتونه برای دات کام من بکنه!؟
icon10.gif
همانطور که گفتم دامنه رو به کسی نمیگم به امید اینکه دوباره آزاد بشه (دات کامش). و همیشه هم همینطور بوده، دامین های از این قبیل رو یادداشت میکنم تا سر موقع دوباره چک کنم و ... خلاصه دامنه دات کامش برای من مهم بود! دات آی آرش رو که کلا دیگه بی خیال شدم فقط میخواستم دست خودم باشه.

ضمنا من نمیگم 100% حرف من درسته! من موافقم شاید 1% خطا از من بوده. شاید اصلا دوستی که قرار بود باهاش کار روش انجام بدم زیرآبی زده! ولی از این موارد برام یک بار دیگه هم پیش اومده بود.. دامین تولز هم سر من یکبار کلاه گذاشت.

منتها آمدم و اینجا شرح واقعه کردم و اینطوری برخورد شد. ترجیح میدم بحث رو مسکوت بگذاریم تا ببینیم برای کس دیگه ای هم پیش میاد یا نه! اونوقت هم من و هم شما متوجه میشیم که موردی بوده یا نه، من خودم هم از این حالت شک و تردید در میام. :)
- اتمام صحبتم با شما دوست عزیز -
/
داستان ریسلری در ایران شده داستان آی بی ها :D
سیستم که اشتباه باشه اینطوری میشه!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
شما هم بجای چندسال نگاه کردن بشین پست اول من رو بخون. صحبت شما برای من یکی خیلی مضحکه! دلیلش هم وجود داشتن دامین های خیلی رند دات کام هست بعد از گذشت این همه سال، چه برسه به آی آر! و اینکه من گفتم دات کام ثبت شده نه دات آی ار!

Last edited:

shahroodnet

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
78
این داستان برای مشتری منم رخ داده!

amk

Registered User
لایک‌ها
9
شما هم بجای چندسال نگاه کردن بشین پست اول من رو بخون. صحبت شما برای من یکی خیلی مضحکه! دلیلش هم وجود داشتن دامین های خیلی رند دات کام هست بعد از گذشت این همه سال، چه برسه به آی آر! و اینکه من گفتم دات کام ثبت شده نه دات آی ار!

شايد حرف من براي شما مضحك باشه به هر حال بهتره كه شما استعداد قرايح و ايده هاي خودتونو معطوف انرژي هسته اي بكنيد....

miladz7560

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز

تمامی دوستانی که این مشکل رو دارند یا اینکه کسانی رو می شناسند که این مشکل رو دارند با بنده در ارتباط باشند.

ممنون میشم به بقیه دوستان هم اطلاع رسانی کنید.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
من که همیشه دات کام رو ثبت میکنم و بعد درخواست برای آی آر میدم
ولی با این که نیک بیاد همچین کاری بکنه مخالفم و فکر نکنم مسئولان تایید دامنه نیک بیان دامنه رو ثبت کنه:eek:

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
چند روزیه که از دست این احمق ها واقعا ناراحتم.
بخاطر مشکلی که با اپراتور احمقشون داشتیم بخاطر اپرو کردن یک دومین، مخصوص پاشدم رفتم در اداره شون. واقعا همه چیز توی اونجا سلیقه ای اعمال میشه. یکی رو گذشته اند پشت سیستم که ذره ای از کامپیوتر و اینترنت سرش نمیشه.

اون دربون از همه عوضی ترشون حتی نذاشت برم تو!!!

کلن خیلی پشیمونم که میلیون ها تومن پول و کلی وقت صرف این آدم های زبون نفهم کردم.

(بخاطر الفاظ زشت عذر میخام، واقعا اذیتم کردند)

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
کاش یک موضوعی اینجا باز کنیم منحصراً درباره ثبت دامنه های ملّی و کارگزار آن صحبت کنیم

samansalari

Registered User
لایک‌ها
60
من شنیدم که وقتی دامین رو ثبت میکنی خودشون یک سیستم دارن که این دامین هایی که چک میشن میاد توی یک فایل ریخته میشه و هر سری که ادمین میاد توی سایت همشون لیست شده میاد دستش....
بعد اونا میان این دامین ها رو به صورت لیستی به سایت های دیگه (خدمات هاستینگ ، اشخاص حقیقی ، . . . ) میفروشن و کلی هم سود میکنن توی اینکار...
من دامین Bikhat.Com رو ثبت کردم توی 24 ساعت خواستم IR رو ثبت کنم که دوستان لطف کردن و . . . .
همینجوریاست...

بالا