- نوشتهها
- 2,756
- لایکها
- 543
ir که به نظر خود من خیلی خزه !
پسر دایی من راهنمایی هست سایت ir داره !!!
:blush::wacko:
ir که به نظر خود من خیلی خزه !
پسر دایی من راهنمایی هست سایت ir داره !!!
بعید میدونم به اون معنی هیچوقت خصوصی بشه.چون حاکمیتی محسوب میشهتا اونجایی که من میدونم قرار بود خصوصی بشه 1 سال پیش...
البته جدیدا استخدامشون خیلی زیاد و راحت شده و بعید نیست به غیر از ثبت های معمولی کار های دیگه هم بکنند...
دوستان بیخیال O: نیک داره حال دامین رو میبره شما اینجا بحث میکنید D:
بیخیالش، هرچی بود فقط برای اطلاع رسانی مطرح کردم.
میدونم دامین سرا منظوری نداشته، رفیق خودمونه. هر موقع لازم بود تاپیک رو ببند
تا حدی فرمایش شما تائید میشه.راستش به نظر من بيايم بشينيم به اين چندسال نگاه كنيم .... خب از اون اول كه اين بسوند به وجود اومد چرا بنيان گذارش آقاي شهشهاني نيومد همه ي دوميناي خوبو مثلا واسه خودش برداره يا همون برسنل ابتداييش؟ اگه قبول كنيك كه تا 2 سال بيش حتي خيلي از دوميناي خوب باز بودن بازم اين اتفاق نيوفتاد؟ ديگه آي كيو اونا در حد بوق نيست كه نتونن يه ايده بزنن !
دوست من بهتره بيشتر بررسي كني...
سلام دوست عزیزسلام
شما دوست عزيز نام دامنه را براي من ارسال كن . اگر نام دامنه زياد رند نباشه ( عموميت نداشته باشه ) كه كاربران ديگر هم فكرشان نرسيده باشه منظورم از نام هاي نباشه كه همه ارزوي ثبت ان را داشته باشند
من با ريس مركز ثبت دامنه صحبت ميكنم حتي اگر كار شما هم درست نشه بحر حال براي دوستان ديگه اين اتفاق نيفتد
شما گفتيد زماني كه ir. را در پانلتان ذخيره ميكنيد قبل از تائيد دامنه در پانلتان در نيك دامنه كام ان ثبت شده و اين مورد دوبار اتفاق افتاده . اگر اين هست ارسال كنيد تا من با اقاي صالح صحبت كنم
فقط يك نكته شما براي ثبت دامنه از whois خود نيك استفاده كرديد ؟ و مورد ديگه قبل از اينكه دات كام ان ثبت بشه براي ثبت دامنه هاي ir. به شخص يا شركتي كه كار ثبت دامنه ir. را انجام بده مراجعه نكرديد . اگر مراجعه كرديد حتما كار انها خواهد بود و اگر نه كار خود نيك هست و در مرحله اخر اتفاقي ميباشد ولي چون شما ميگيد دوبار در فاصله كم اين اتفاق افتاده جاي سئوال از نيك داره
شما هم بجای چندسال نگاه کردن بشین پست اول من رو بخون. صحبت شما برای من یکی خیلی مضحکه! دلیلش هم وجود داشتن دامین های خیلی رند دات کام هست بعد از گذشت این همه سال، چه برسه به آی آر! و اینکه من گفتم دات کام ثبت شده نه دات آی ار!راستش به نظر من بيايم بشينيم به اين چندسال نگاه كنيم .... خب از اون اول كه اين بسوند به وجود اومد چرا بنيان گذارش آقاي شهشهاني نيومد همه ي دوميناي خوبو مثلا واسه خودش برداره يا همون برسنل ابتداييش؟ اگه قبول كنيك كه تا 2 سال بيش حتي خيلي از دوميناي خوب باز بودن بازم اين اتفاق نيوفتاد؟ ديگه آي كيو اونا در حد بوق نيست كه نتونن يه ايده بزنن !
دوست من بهتره بيشتر بررسي كني...
شما هم بجای چندسال نگاه کردن بشین پست اول من رو بخون. صحبت شما برای من یکی خیلی مضحکه! دلیلش هم وجود داشتن دامین های خیلی رند دات کام هست بعد از گذشت این همه سال، چه برسه به آی آر! و اینکه من گفتم دات کام ثبت شده نه دات آی ار!
کاش یک موضوعی اینجا باز کنیم منحصراً درباره ثبت دامنه های ملّی و کارگزار آن صحبت کنیم