• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایده من رو یکی زودتر ثبت کرده!

MobileTools

Registered User
لایک‌ها
12
شرکت پارس دیتا ( ParsData ) هم از این کار ها انجام میده.
به این شکل که whois ها ثبت میشه و بررسی میشه.
شما چیز قشنگ پیدا کنی اونها ثبت میکنن !!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
دوستان بیخیال O: نیک داره حال دامین رو میبره شما اینجا بحث میکنید D:
بیخیالش، هرچی بود فقط برای اطلاع رسانی مطرح کردم.
میدونم دامین سرا منظوری نداشته، رفیق خودمونه. هر موقع لازم بود تاپیک رو ببند ;)

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
از کجا معلوم مثلا رابط مالی که دامنه رو پرداخت کرده ایده ایشون رو زودتر ثبت نکرده باشه؟
این یک مثال بود البته.
منظور کلیم اینه که نمیشه دقیقا گفت چه کسی ایده رو دزدیده. و به همین دلیل نمیشه گفت نیک این ایده ها رو دزدیده.

نمیشه گفت این حتما کارشکنی نیک بوده باشه.

بله حق با شماست نمیشه گفت کارشکنی NIC.IR بوده و همین طور هم نمیشه گفت که نبوده !

پس بهتره که شما هم قضاوت نکنید و بر اساس حفظ حریم خصوصی افراد متنی هم معنا با نظر ایجاد کننده تاپیک برای عنوان انتخاب کنید نه کاملاً مخالف اون نظر.

من وکیل مدافع این دوستمون نیستم موضوع هم فقط ایشون نیست ولی خوب یکم بهم برخورد به عنوان یک کاربر که ابتدا اون جمله رو نسبت به ایشون گفتید بدون اینکه اطمینان داشته باشید که حرف ایشون اشتباه هست و بعد هم عنوان تاپیک کاملاً نسبت به نظر ایشون عوض شد و 180 درجه معنی متفاوت پیدا کرد من اول فکر کردم این یک تاپیک دیگه هست باز کردم دیدم تعجب کردم !

به هر حال شما به عنوان همکار انجمن خیلی زحمت می کشید و همه قدردان زحمات شما هستیم ولی خوب یکم اینجا به نظر من در حق این دوستمان اجحاف شد...

موفق باشید.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
سلام دوباره.
دوستان این تاپیک بسته نمیشه به خاطر اینکه به نوعی از نوع برخورد من انتقاد شده توش. و اگه تاپیک رو ببندم ممکنه سو تفاهم بشه و فکر کنید به خاطر عدم انتقاد پذیری تاپیک رو بستم.

چون از من انتقاد شده، همیشه میتونه با پست کس دیگه ای هم بالا بیاد. و دیگران هم بتونن بخونن انتقاد هایی که از من شده.

از همه دوستان به علت اینکه نظر شخصی خودم رو به استارتر تحمیل کردم و به دلیل اینکه به حریم خصوصی افراد تجاوز کردم هم عذر خواهی میکنم.

قول میدم دیگه تکرار نشه.

اگه خدا بخواد این آخرین پست من خواهد بود در این تاپیک.
موفق باشید.

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
در مورد موضوع تاپيك:
من هم شك دارم از اين كاره بكنند دو نام يكي آقا و يكي خانم و يه شركت هست كه اكثرا اينجور دامين ها و اكسپايري ها بر ميدارند

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
كلا اداره كردن هرجايي نيازمند تغيير هست من نميدونم چرا يكي مدير همكار و...ميشه همه ديدشون يه جوري ميشه حالا سود خاصي نداره اين مسئوليت ها نبايد به همه چي گير داد تا دلسرد بشن من خودم موردي از Domain Sara ديدم و بهشون انتقاد كردم و تو انتقادم گفتم قصدم آگاهي شما بود و پاك كنيد اگرم موردي بوده و شايدم درست بوده بهتره خصوصي بگيد تا دستاويزي نشه اگر بخاطر كوبيدن يكي (استارتر) انتقاد داريم نبايد خودمون طرفو بكوبيم كه منم قصد حمايت ندارم شايد با Desperadoz هم عقيده هم باشم ولي از اين چيزا پيش مياد... نبايد بزرگش كرد

HunterDomain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در مورد موضوع تاپيك:
من هم شك دارم از اين كاره بكنند دو نام يكي آقا و يكي خانم و يه شركت هست كه اكثرا اينجور دامين ها و اكسپايري ها بر ميدارند

کاملا با شما موافقم یکی از شرکتهای که دامنه های آی آر را ثبت می کنند بر اساس Billing Contact که شما اون شرکت رو قرار می دهید دو سال پیش چنین کاری رو با دامنه های من انجام دادن و دامنه ها رو به (دو نام يكي آقا و يكي خانم ثبت می کردند). اگر از نظر اخلاقی مشکلی نبود هم نام شرکت و هم نام اون آقا و خانم رو برای دوستان بازگو می کردم تا همه سو استفاده از اعتماد مشتری را بوسیله این شرکت و پرسنل اون رو متوجه بشن.

Mahdy2021

Registered User
لایک‌ها
74
سلام.
شب تاپیک رو میبندم چون اگه حرفی هست بیایید بزنید.
این حرف شما کاملا بر اساس تخیلات درونی هست!
البته ببخشید که من این قدر رک میگم!
نیک نیازی به انجام دادن این کارها نداره.
شما اسم اون دامنه ها رو برای من بفرستید اگه صاحب دامنه های دات کام اون ها یکی باشه من حرف شما رو میپذیرم.

و اما احتمالاتی که وجود داره:
1. شما دامنه رو در نمایندگی ها ثبت کردید. (اکثر نمایندگی های نیک حتی از دامنه های آزادی که مشتری هاشون پیدا میکنن هم نمیگذرن! و اونا رو خودشون ثبت میکنن!)
2. شما دامنه رو به وسیله یک رابط مالی که ارتباطی به نیک نداره (مثلا یکی از بچه های همین پی تی یا من) پرداخت کردید. که در این صورت پرداخت کننده میتونه نام دومین رو ببینه و بعد به علت تجربه ای که داره بره و ببینه پسوند های دیگه آزاد هست یا نه که اگه آزاد باشه ثبت کنه)
3. شما جای خوبی هویز نگرفته بودید و دامنه های دات کام برای شما آزاد نشان داده میشده در صورتی که آزاد نبودن. (این اتفاق ساده و شاید خنده دار برای خود من افتاده! در سایت ایرانی هویز دامنه ای آزاد بود اما وقتی میخواستم در نیم ثبت کنم میفهمیدم ثبت شده!)
4. اونجایی که دومین آزاد رو پیدا میکردید اسکریپت گزارش هویز داشته و بعد صاحب سایت گزارش ها رو خونده و از فلان دامنه ای که شما پیدا کردید خوشش اومده و دات کام رو ثبت کرده و نیازی به ثبت دیگر پسوند ها هم نداشته.
5. کلا این موضوع و این دو اتفاق کاملا تصادفی بوده.

و اما نکته مهم.
چه اپراتور های نیک و چه همه این مواردی که نام بردم هم اگر این کار رو کرده باشن باز اسمش دزدی نیست.
سرعت در دنیای مجازی حرف اول رو میزنه و قانون میگه هر کسی زودتر اقدام به ثبت دومینی کنه مالک حقیقی اون دومین هست.

شما نمیتونید به دیگران اتهام دزدی بزنید.
موفق باشید.

ادیت: ضمنا اتهام دزدی و کلاهبرداری به شرکت های بزرگ بدون مدرک جرم حساب میشه و مدیران نیک میتونن به خاطر همین از پی تی شکایت کنن. به همین علت و به خاطر پیج رنک بالای پی تی من عنوان تاپیک رو تغییر میدم تا بعد از اینکه همه نظر هاشون رو دادن تاپیک رو ببندم.
حرفهای منطقی و به جایی بود

ولی قسمتی که بولد کردم 100% جرم اقتصادی محسوب می شود.هیچکدام از نهادهای دولتی که دسترسی به اطلاعات و آماری دارند که سایر مردم جامعه ازش محرومن حق استفاده از اینها رو ندارن
عنوان جرم : استفاده از رانت اطلاعاتی

معنیش رو هم که توضیح دادم.
مثلا کسی در دولت می فهمه قراره تعرفه گمرکی فلان کالا از 10 بشه 30 درصد. خوب تا قبل از اینکه تعرفه اعمال بشه هر کارمند دولتی که این رو بدونه خیلی راحت میره کلی وارد میکنه و ...

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
من هم نمیگم این اتفاق افتاده، اما همه میدونیم که همچین اتفاقی افتادنش اصلا بعید نیست.

اگر شما هم به دیتا بیس به این بزرگی دسترسی داشتید شاید همینکارو میکردید. اصلا شاید یه اسکریپت داده براش نوشتن اتوماتیک دات کام هارو چیک میکنه اونایی که آزاد هستند رو میگه به طرف. :D

کلن دمش گرم. :D

KASHANWEB

Registered User
لایک‌ها
3
حرفهای منطقی و به جایی بود

ولی قسمتی که بولد کردم 100% جرم اقتصادی محسوب می شود.هیچکدام از نهادهای دولتی که دسترسی به اطلاعات و آماری دارند که سایر مردم جامعه ازش محرومن حق استفاده از اینها رو ندارن
عنوان جرم : استفاده از رانت اطلاعاتی

معنیش رو هم که توضیح دادم.
مثلا کسی در دولت می فهمه قراره تعرفه گمرکی فلان کالا از 10 بشه 30 درصد. خوب تا قبل از اینکه تعرفه اعمال بشه هر کارمند دولتی که این رو بدونه خیلی راحت میره کلی وارد میکنه و ...
اینجا ایرانه...

فراموش نکن!

Milad.Cc

Registered User
لایک‌ها
25

Aydinnn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرکت پارس دیتا ( ParsData ) هم از این کار ها انجام میده.
به این شکل که whois ها ثبت میشه و بررسی میشه.
شما چیز قشنگ پیدا کنی اونها ثبت میکنن !!

دقیقا درسته پارس دیتا خیلی دز.ه برای من این مساله پیش اومده چطوری رضا :D

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
حالا nic دولتي محسوب ميشه؟

jeembey

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من کلا نمیشه کسی رو متهم کرد، من خودم همیشه اول کام و نت و ... رو ثبت میکنم، بعدش آی آر
کلا هم 2 دقیقه هم طول نمیکشه!
غفلت از شما بوده. ثبت دامین هیچ قانون خاصی نداره، هر کی زودتر ثبت کرد، کرده دیگه! :D

rezidentevil

Registered User
لایک‌ها
832
بهترین کار اینه که بدون واسطه دومین ثبت کنید...

اومد و هاستینگی که بهش پول واریز کردید خدایی نکرده تصادف کرد مرد ( دور از جون تموم هاستیگ دار ها و ثبت کننده ی دومین ها )

بهتره خودتون رو نیم کردیت بگیرید دومین های بینل مللی رو ثبت کنید

ir که به نظر خود من خیلی خزه !

پسر دایی من راهنمایی هست سایت ir داره !!!

H+R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
408
معلومه كه ماله دولته
اين وضع و كار خطير رو كه به بخش خصوصي نميدن چون بخش خصوصي زير اين بار كمرش خم ميشه!!!

مطمئني شما ، وابسته به كدوم وزارتخونه؟ بحث شكايت يكي هست ! اگه باشه عاليه چون از ديوان عدالت اداري ميشه و اين خيلي خوبه

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
تا اونجایی که من میدونم قرار بود خصوصی بشه 1 سال پیش...
البته جدیدا استخدامشون خیلی زیاد و راحت شده و بعید نیست به غیر از ثبت های معمولی کار های دیگه هم بکنند...

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
بالا