سلام
شما دوست عزيز نام دامنه را براي من ارسال كن . اگر نام دامنه زياد رند نباشه ( عموميت نداشته باشه ) كه كاربران ديگر هم فكرشان نرسيده باشه منظورم از نام هاي نباشه كه همه ارزوي ثبت ان را داشته باشند
من با ريس مركز ثبت دامنه صحبت ميكنم حتي اگر كار شما هم درست نشه بحر حال براي دوستان ديگه اين اتفاق نيفتد
شما گفتيد زماني كه ir. را در پانلتان ذخيره ميكنيد قبل از تائيد دامنه در پانلتان در نيك دامنه كام ان ثبت شده و اين مورد دوبار اتفاق افتاده . اگر اين هست ارسال كنيد تا من با اقاي صالح صحبت كنم
فقط يك نكته شما براي ثبت دامنه از whois خود نيك استفاده كرديد ؟ و مورد ديگه قبل از اينكه دات كام ان ثبت بشه براي ثبت دامنه هاي ir. به شخص يا شركتي كه كار ثبت دامنه ir. را انجام بده مراجعه نكرديد . اگر مراجعه كرديد حتما كار انها خواهد بود و اگر نه كار خود نيك هست و در مرحله اخر اتفاقي ميباشد ولي چون شما ميگيد دوبار در فاصله كم اين اتفاق افتاده جاي سئوال از نيك داره
سلام دوست عزیز
ببینید دوست عزیز، مثل اینکه شما درست متوجه نشدید. بنده گفتم دات کامش ثبت شد موقع ثبت دات آی ار. حالا رییس مرکز ثبت دامنه های دات آی ار چه کاری میتونه برای دات کام من بکنه!؟
همانطور که گفتم دامنه رو به کسی نمیگم به امید اینکه دوباره آزاد بشه (دات کامش). و همیشه هم همینطور بوده، دامین های از این قبیل رو یادداشت میکنم تا سر موقع دوباره چک کنم و ... خلاصه دامنه دات کامش برای من مهم بود! دات آی آرش رو که کلا دیگه بی خیال شدم فقط میخواستم دست خودم باشه.
ضمنا من نمیگم 100% حرف من درسته! من موافقم شاید 1% خطا از من بوده. شاید اصلا دوستی که قرار بود باهاش کار روش انجام بدم زیرآبی زده! ولی از این موارد برام یک بار دیگه هم پیش اومده بود.. دامین تولز هم سر من یکبار کلاه گذاشت.
منتها آمدم و اینجا شرح واقعه کردم و اینطوری برخورد شد. ترجیح میدم بحث رو مسکوت بگذاریم تا ببینیم برای کس دیگه ای هم پیش میاد یا نه! اونوقت هم من و هم شما متوجه میشیم که موردی بوده یا نه، من خودم هم از این حالت شک و تردید در میام.

- اتمام صحبتم با شما دوست عزیز -
/
داستان ریسلری در ایران شده داستان آی بی ها

سیستم که اشتباه باشه اینطوری میشه!