• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایده های نو و خلاقانه در زمینه وب سایت و ثبت دامین

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
ویرایش1:30/7/91
سلام دوستان
همانگونه که از نام تاپیک پیداست اینجا محلی است برای ایده های خلاقانه در زمینه راه اندازی وب سایت و ثبت دامین.شاید بسیاری از اهالی دنیای مجازی ایده های خیلی خلاقانه ای داشته باشند و وقت جهت ساخت این ایده ها و توسعه آن را نداشته باشند
"حتی یک جرقه کوچک"
می تواند پتانسیل نهفته فراوانی داشته باشد
بسیاری از بیزینس من ها خواهان ایده های نو جهت سرمایه گذاری برای دارایی خود می باشند"نمونه موفق را میتوان facebook.com و بسیاری سایت های دیگر دز زمینه های گوناگون دانست"

بنده بشخصه ایده ای گوناگون در این رابطه داشته و وقت کافی جهت کار بر روی آنها را نداشته
بعضی از ایده ها رایگان می باشد که در صورتیکه کسی نیاز به همفکری در مورد ایده پیشنهادی و همکاری داشته باشه هینجا میتونین در موردش صحبت کنید

*همه ایده ها نیاز به همفکری شما دارد.از دوستان و همکاران تقاضا میکنم آنها نیز در این تاپیک شرکت کنند
لطفا در صورت اینکه نظر و پیشنهاد در راستای بهبود این ایده دارید بگذارید تا با همفکری یکدیگر به تاپیک جامع و ارزنده ای تبدیل گردد.

نکات مهم قبل از ارسال ایده:

1-موضوع ایده در بالای متن ارسالی ذکر بشه تا بتوان براحتی قابل مشاهده و فهم برای همگان باشد.

2-بعضی ایده ها ناب هستند!!!می تونید در این تاپیک در موردش از دیگران نظرخواهی کنید و اگه لازم به کمک دوستان داشته باشید اونها هم پیشنهادات خودشون رو در مورد ایده کار بدن.

نکته:
یک چیزی باب شده که دوستان از دادن ایده و نظر میترسند.به این نگاه نکنین که این ایده ممکنه مال شما باشه و فقط خودم از اون استفاده کنم،چه بسا بسیاری از این ایده ها داده شد و ضعف هایی داشته، نفر دیگه ای اومده کاملترش کرده و ازش درامد هنگفتی در آورده."میتونین همکار کنید تا بهتر ارائه بشه"بدونین هر ایده ای زده بشه بعد از چند مدت بعد نمونش تو بازر زیاد میشه!!!پس بهتره قبلا مطرحش کنید که بعدا بتونین در موردش ادعای اولی و مالکیت بکنید.

Last edited:

EFG

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
ممنون از ایجاد این تاپیک مفید (هرچند نمیدونم از دید مدیران انجمن ، این تالار مناسبش هست یا نه)
ولی بهرحال با توجه به اینکه رویداد استارتاپ ویکند تا حالا دو بار در تهران برگزار شده (که من هم در دومین دوره اون شرکت کردم) و سومین دوره اوایل اسفند هست و مکان مناسبی برای ارایه ایده و انجام یک فعالیت گروهیه لذا اگه بتونیم اینجا یک ایده مناسب پیدا کرده و گروهی رو هم برای شرکت در رویداد تشکیل بدیم با تجربیاتی که از اون بدست آوردم و میدونم داورانش دنبال چی هستن به نظرم علاوه بر کسب رتبه ، از نظر ایجاد یه کسب و کار درآمدزا هم میتونه جالب توجه باشه.
اینو هم ذکر کنم اصلاً لازم نیست ایده بکر و نو باشه که برخی بخوان اونو بفروشن بلکه همینکه طرحی باشه که از نظر مدل کسب و کار توجیه پذیر باشه کافیه.

حال اگه دوستان مایل بودن روی این قضیه تبادل نظر کنیم اطلاعات تکمیلی هم ارایه میدم.
موفق باشید

پ ن: من حتی سایت و انجمنی هم برای اون رویداد ثبت و راه اندازی کردم.

hostingfa

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
سلام
ممنون از ایجاد این تاپیک مفید (هرچند نمیدونم از دید مدیران انجمن ، این تالار مناسبش هست یا نه)
ولی بهرحال با توجه به اینکه رویداد استارتاپ ویکند تا حالا دو بار در تهران برگزار شده (که من هم در دومین دوره اون شرکت کردم) و سومین دوره اوایل اسفند هست و مکان مناسبی برای ارایه ایده و انجام یک فعالیت گروهیه لذا اگه بتونیم اینجا یک ایده مناسب پیدا کرده و گروهی رو هم برای شرکت در رویداد تشکیل بدیم با تجربیاتی که از اون بدست آوردم و میدونم داورانش دنبال چی هستن به نظرم علاوه بر کسب رتبه ، از نظر ایجاد یه کسب و کار درآمدزا هم میتونه جالب توجه باشه.
اینو هم ذکر کنم اصلاً لازم نیست ایده بکر و نو باشه که برخی بخوان اونو بفروشن بلکه همینکه طرحی باشه که از نظر مدل کسب و کار توجیه پذیر باشه کافیه.

حال اگه دوستان مایل بودن روی این قضیه تبادل نظر کنیم اطلاعات تکمیلی هم ارایه میدم.
موفق باشید

شرایطو لطفا پ.خ کنید

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
كسي شرايط شو داشته باشه يه سرويس ايميل ايراني راه اندازي كنه (مث همين ميل فا و....) فقط يه امكاني بهش اضافه كنه كه بعد از دريافت هر ايميل به صورت پيامك به كاربر خبر داده بشه

هر كس خواست اين ايده مارو عملي كنه لطفا به خودمون خبر بده چون واسه ايميل هاي ساماندهي به چنين سرويسي نياز دارم :D

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
كسي شرايط شو داشته باشه يه سرويس ايميل ايراني راه اندازي كنه (مث همين ميل فا و....) فقط يه امكاني بهش اضافه كنه كه بعد از دريافت هر ايميل به صورت پيامك به كاربر خبر داده بشه

هر كس خواست اين ايده مارو عملي كنه لطفا به خودمون خبر بده چون واسه ايميل هاي ساماندهي به چنين سرويسي نياز دارم :D

من فکر میکنم بوسیله توابع API (واژه API مخفف شده سه كلمه Application Programming Interface ميباشد آن يك رابط نرم افزار است كه در برنامه هاي ديگر استفاده ميگردد)میشه این کار رو انجام داد.یعنی کافیه با کد نویسی سیستم ایمیل سرور را با سیستم ارسال ایمیل پیوند داد.با یک برنامه نویس صحبت کنید.مشکل شما حل میشه.

سلام

از اینکه نظر خودتون را مطرح کردید متشکرم.بله استارتاپ ویکند در موردش شنیده بودم و تاپیکی نیز یکی از دوستان در این خصوص گذاشته بودند و اطلاعاتی نیز در رابطه با نحوه شرکت و ایده ها و دوری ذکر کرده بودند.
حتما در اینجا می تونید ایده های ناب و بدرد بخوری پیدا کنید.از نظر من هم مدیریت سایت بای این تاپیک را در جای بهتری قرار بده که همه بتونن شرکت کنن و همچنین به نظر بنده باید این موضوع نه فقط در مبحث وب سایت بلکه در تمامی زمینه ها فعال بشه.انشالاه این کار شروعی باشه برای همفکری بیشتر ما اهالی اهل وب،بخاطر اینکه ما ایرانیان انسانهای فوق العاده خلاقی هستیم و همشه دوست داریم بصورت منفرد به فعالبیت بپردازیم و در کار تیمی واقعا میلنگیم.انشالا که با این کار روحیه کار تیمی بیشتر و بیشتر تقویت بشه و ایده های ناب و دست اولی جمع شود.

من میتونستم این کار رو در قالب یک وب سایت ارائه بدم...اما بهتره قبل از این کار یک زمینه و کمینه در این خصوص داشته باشیم.چون بنده بشخصه اصلا هیچ گونه وبسیتی که فعالیت مستمر در این زمینه داشته باشه را ندیده ام.

Last edited:

EFG

Registered User
لایک‌ها
37
شرایطو لطفا پ.خ کنید

سلام
با تشکر از همراهی شما
من الان دقیقاً نمیدونم چی رو براتون پ.خ کنم؟!
احتمالاً روال عادی تاپیکهای این تالار اینجا هم سرایت کرده (شوخی)
بهرحال اون چیزی که فعلاً میتونم بگم اینه که:
- این رویداد سه گروه شرکت کننده داره: 1- متخصص فنی (برنامه نویسان) 2- متخصص طراحی (گرافیستها) 3- متخصص کسب و کار ( مدیران و بازاریابان)
- توی دو دوره گذشته در هر دوره حدود 100 نفر شرکت کردن که در 10 گروه تقسیم شدن و نهایتاً سه ایده برتر انتخاب و جایزه گرفتن. (جوایزش ارزش مادی نداره!)
- هزینه ثبت نام 200 تومن (دانشجویان 170 تومن) هست. البته در دوره اخیر روزهای آخر از طریق سیستم تخفیف گروهی در یکی از سایتها تا 100 تومن هم به فروش می رسید. (پذیرایی سه وعده در طی سه روز هم کامل بود)
- کل رویداد یا همایش در سه روز آخر هفته است و سومین دوره اون 9 تا 11 اسفندماه برگزار میشه و هزینه اون رو از الان 200 تومن اعلام کردن.

دلیل اینکه این موضوع رو اینجا مطرح کردم این بود که اگه بتونیم با دوستان همین انجمن یه تیم ده نفره رو از الان تشکیل بدیم با توجه به تجربه من از رویداد قبلی و اینکه معیارهای داورانش رو میدونم قطعاً شانس اول شدنمون خیلی بالا میره.
همچنین برای دوستانی که از شهرستان شرکت می کنن از قبل میتونیم هماهنگی اقامت دو شب رو انجام بدیم.
البته اگه بحث جدی شد من اطلاعات تکمیلی رو بصورت خصوصی با همون تیم مطرح می کنم و اینجا فقط به گفتگوی عمومی میپردازیم.

خوشحال میشم دوستان دیگه هم در بحث مشارکت داشته باشن.
با تشکر
موفق باشید

Last edited:

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
ایمیل فارسی ایده خوب و قوی هستش!

porkhsrvany

Registered User
لایک‌ها
3
در مورد ایمیل فارسی بیشتر توضیح دهید، لطفا

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
در مورد ایمیل فارسی بیشتر توضیح دهید، لطفا

از ايده من تعريف كرد ديگه::rolleyes:

هر كس خواست اين ايده مارو عملي كنه لطفا به خودمون خبر بده چون واسه ايميل هاي ساماندهي به چنين سرويسي نياز دارم
biggrinsmiley.gif

EFG

Registered User
لایک‌ها
37
از اینکه نظر خودتون را مطرح کردید متشکرم.بله استارتاپ ویکند در موردش شنیده بودم و تاپیکی نیز یکی از دوستان در این خصوص گذاشته بودند و اطلاعاتی نیز در رابطه با نحوه شرکت و ایده ها و دوری ذکر کرده بودند.
حتما در اینجا می تونید ایده های ناب و بدرد بخوری پیدا کنید.از نظر من هم مدیریت سایت بای این تاپیک را در جای بهتری قرار بده که همه بتونن شرکت کنن و همچنین به نظر بنده باید این موضوع نه فقط در مبحث وب سایت بلکه در تمامی زمینه ها فعال بشه.انشالاه این کار شروعی باشه برای همفکری بیشتر ما اهالی اهل وب،بخاطر اینکه ما ایرانیان انسانهای فوق العاده خلاقی هستیم و همشه دوست داریم بصورت منفرد به فعالبیت بپردازیم و در کار تیمی واقعا میلنگیم.انشالا که با این کار روحیه کار تیمی بیشتر و بیشتر تقویت بشه و ایده های ناب و دست اولی جمع شود.

من میتونستم این کار رو در قالب یک وب سایت ارائه بدم...اما بهتره قبل از این کار یک زمینه و کمینه در این خصوص داشته باشیم.چون بنده بشخصه اصلا هیچ گونه وبسیتی که فعالیت مستمر در این زمینه داشته باشه را ندیده ام.

سلام
با تشکر از پاسخ شما
من که خودم یه عمره خرابشم. اون حرف G آخر آیدیم هم مربوط به گروه هست. هم توی دنیای واقعی هم مجازی گروههای زیادی داشتم. هرچند ناملایماتی هم بوده ولی همیشه به اجرای فعالیتهای گروهی اعتقاد داشته و دارم.
انشاله بتونیم با همکاری دوستان این انجمن یه فعالیتی رو شروع کنیم. نوعش مهم نیست اجراش مهمه. همون استارتاپ!
در مورد قضیه دامنه هم فکر کنم سوءتفاهم شده چون من اگه قصدم معرفی انجمن و سایت بود که همون موقع ذکر می کردم. من عرض کردم اونو برای تعامل با شرکت کنندگان همون رویداد ثبت کرده و قراره بصورت اختصاصی با همون افراد در ارتباط باشم.
موفق باشید

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام
با تشکر از همراهی شما
من الان دقیقاً نمیدونم چی رو براتون پ.خ کنم؟!
احتمالاً روال عادی تاپیکهای این تالار اینجا هم سرایت کرده (شوخی)
بهرحال اون چیزی که فعلاً میتونم بگم اینه که:
- این رویداد سه گروه شرکت کننده داره: 1- متخصص فنی (برنامه نویسان) 2- متخصص طراحی (گرافیستها) 3- متخصص کسب و کار ( مدیران و بازاریابان)
- توی دو دوره گذشته در هر دوره حدود 100 نفر شرکت کردن که در 10 گروه تقسیم شدن و نهایتاً سه ایده برتر انتخاب و جایزه گرفتن. (جوایزش ارزش مادی نداره!)
- هزینه ثبت نام 200 تومن (دانشجویان 170 تومن) هست. البته در دوره اخیر روزهای آخر از طریق سیستم تخفیف گروهی در یکی از سایتها تا 100 تومن هم به فروش می رسید. (پذیرایی سه وعده در طی سه روز هم کامل بود)
- کل رویداد یا همایش در سه روز آخر هفته است و سومین دوره اون 9 تا 11 اسفندماه برگزار میشه و هزینه اون رو از الان 200 تومن اعلام کردن.

دلیل اینکه این موضوع رو اینجا مطرح کردم این بود که اگه بتونیم با دوستان همین انجمن یه تیم ده نفره رو از الان تشکیل بدیم با توجه به تجربه من از رویداد قبلی و اینکه معیارهای داورانش رو میدونم قطعاً شانس اول شدنمون خیلی بالا میره.
همچنین برای دوستانی که از شهرستان شرکت می کنن از قبل میتونیم هماهنگی اقامت دو شب رو انجام بدیم.
البته اگه بحث جدی شد من اطلاعات تکمیلی رو بصورت خصوصی با همون تیم مطرح می کنم و اینجا فقط به گفتگوی عمومی میپردازیم.

خوشحال میشم دوستان دیگه هم در بحث مشارکت داشته باشن.
با تشکر
موفق باشید
بهتره در خصوص ایده هایی کار کنید که بتوانید در زمان کم قابلیت اجرا داشته باشه.من یک ایده خوب دارم و همینجا تا امشب مطرحش میکنم.دامین آن نیز آمادست.هر کسی دوست داشته باشه میتونه در تقویت این ایده و بسط و گسترش آن من را همراهی کنه.منتظر ایده من تا ساعت 10 شب باشید.

ایمیل فارسی ایده خوب و قوی هستش!
هر ایده ای میتونه خوب و کاربردی باشه.اما بهتر است برای اینکه همه بتونند در نقد و بررسی آن شرکت کنند طرح های پیشنهدی خود شما که مثلا چه امکاناتی داشته باشه رو ذکر کنید تا با جمع آوری یم داکیومنت خوب این ایده قابلیت اجرا برای یک برنامه نویس رو داشته باشه.
لطفا اعلام موضوع در بالای پاسخ یادتون نره

سلام
با تشکر از پاسخ شما
من که خودم یه عمره خرابشم. اون حرف G آخر آیدیم هم مربوط به گروه هست. هم توی دنیای واقعی هم مجازی گروههای زیادی داشتم. هرچند ناملایماتی هم بوده ولی همیشه به اجرای فعالیتهای گروهی اعتقاد داشته و دارم.
انشاله بتونیم با همکاری دوستان این انجمن یه فعالیتی رو شروع کنیم. نوعش مهم نیست اجراش مهمه. همون استارتاپ!
در مورد قضیه دامنه هم فکر کنم سوءتفاهم شده چون من اگه قصدم معرفی انجمن و سایت بود که همون موقع ذکر می کردم. من عرض کردم اونو برای تعامل با شرکت کنندگان همون رویداد ثبت کرده و قراره بصورت اختصاصی با همون افراد در ارتباط باشم.
موفق باشید
خواهش میکنم.انشالاه که همینگونه باشد.در این تاپیک ارائه اطلاعات و منابعی که بتونه به دوستان کمک کنه که ایده هاشون تقویت کنن و قابلیت اجرا داشته باشه را می تونید ذکر کنید.هیچ منعی از لحاظ ارائه وب سایت های پویا که دارای اطلاعات مفید هستند نمی باشد.
امید است که با حرکت روز افزون این تاپیک بقیه دوستان نیز مجاب و تشویق به شرکت و ارائه نظرات ارزشمند خود شوند.با تشکر

EFG

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
ممنون از پاسختون
منتظر ارایه ایده شما هستیم.
موفق باشید

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
موضوع: مذهبی و دینی

نام: وبسایت در خصوص حضرت مهدی (عج) با نام Aghajan.ir

مشاهده پیوست 240974
توضیح: نام بر گرفته ازلقب امام زمان (عج) می باشد که در بسیاری از مداحی ها از آن استفاده می کنند و بسیار آشنا و گوشنواز با همگان می باشد.

ایده فعالیت:وب سایتی در خصوص دردودل حضرت مهدی(عج).
شخص وارد وب سایت شده و دعا و نیت دورنی خود را به صورت نامه برای حضرت والا مقام می نویسد.این نامه و نیت درونی برای همگان قابل مشاهده است و اشخاص دیگر نیز می توانند کامنت گذاشته و ابراز همدردی و تسلا کند و در تحقق آن نیت سهیم شوند.حتی شاید این نیت قلبی چندین نفر نیز باشد و می توانند آن را لایک کنند سپس بعد از مستجاب شدن میتواند مجددا وارد شده و در خصوص آن با دیگران صحبت کند.
***این ایده جای گسترش دارد***

دوستان اگه نظری در رابطه با این طرح دارید همینجا مطرح کنید.

Last edited:

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
دامنه های پیشنهادی آزاد شده مناسب جهت ثبت دامنه:

iranzaban.ir -1 (مناسب برای وب سایت های آموزش زبان)
2- 9teen.ir(مناسب جهت فروشگاه)
3- dbug.ir(مناسب جهت خدمات نرم افزاری و دانلود)
4- getmobile.ir (مناسب برای موبایل و نرم افزارهای مختلف)
5- raitelecom.ir (اپراتور سوم ایران)
6- profix.ir
7- teachfast.ir
8- digitalexpress.ir (بررسی تخصصی دستگاه های دیجیتالی)
9- globalline.ir (توسعه دهنده خدمات تحت وب-دامنه بین المللی است)
10- gaas.ir
11- goldenfile.ir
12- rockstar.ir (مناسب جهت فروشگاه و وب سایت های موزیک)
13- mikhack.ir
14- formha.ir
15- parstoday.ir (مناب جهت هاستینگ و فروشگاه)
16- bazarfilm.ir (فروشگاهی)
17- irantradeport.ir

**توجه دامنه ای آزاد شده باید در اولین فرصت ثبت شوند در غیر اینصورت توسط دیگران ثبت خواند شد**

از دوستان خواهشمند هستم دامنه هایی که اینجا بنده اعلام میکنم را اگر ثبت کردند همینجا اعلام کنند.

Last edited:

EFG

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
ممنون از اینکه این دامنه ها و همچنین ایده اول رو مطرح کردید.
اما به نظرم برای اینکه بتونیم از این نوع تاپیکها استفاده ملموستری ببریم لازمه که بیشتر روی ایده های زودبازده و در عین حال با مشارکت گروهی تمرکز کنیم.
موفق باشید

پ ن: اینو آپ حساب کنید که از یه طرف مجبور نباشید طبق قوانین پی تی! مطالب رو در یک پست تکرار کنید.

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
دوستان بنظر شما سیستم های خبریاب اتوماتیک مثل خبرفارسی چطوره ؟؟؟ فکر کنم اگر مستقیم از rss قبلی نگیره و توافقی با سایت مبدا بشه برای فیداختصاصی خوب جواب بده چون سایت اتوماتیک میاد توسط این سرویس خبر رو استخراج و خودشون بروز میکنه ونیاز به آپ شخص نیست فقط قدرت سایت مهمه و یک برنامه که عکس و ... رو اختصاصی کنه کمی میشه گستردش کرد مثل خبر فارسی و واقعا عالی میشه ،حالا نظر دوستان چیه ؟

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام
ممنون از اینکه این دامنه ها و همچنین ایده اول رو مطرح کردید.
اما به نظرم برای اینکه بتونیم از این نوع تاپیکها استفاده ملموستری ببریم لازمه که بیشتر روی ایده های زودبازده و در عین حال با مشارکت گروهی تمرکز کنیم.
موفق باشید

پ ن: اینو آپ حساب کنید که از یه طرف مجبور نباشید طبق قوانین پی تی! مطالب رو در یک پست تکرار کنید.
دوست من برای اینکار باید ایده ای وجود داشته باشد تا بتوان بر روی آن تمرکز کرد.می توانیم ایده ای را مطرح کنیم و در مورد آن به بحث و تبادل نظر بپردازیم

دوستان بنظر شما سیستم های خبریاب اتوماتیک مثل خبرفارسی چطوره ؟؟؟ فکر کنم اگر مستقیم از rss قبلی نگیره و توافقی با سایت مبدا بشه برای فیداختصاصی خوب جواب بده چون سایت اتوماتیک میاد توسط این سرویس خبر رو استخراج و خودشون بروز میکنه ونیاز به آپ شخص نیست فقط قدرت سایت مهمه و یک برنامه که عکس و ... رو اختصاصی کنه کمی میشه گستردش کرد مثل خبر فارسی و واقعا عالی میشه ،حالا نظر دوستان چیه ؟
سلام سرویس خبرفارسی سرویس خوبیه اما قوی تر از آن سرویس سایت موتور جستجوی قطره می باشد.چندین ساله با این وب کار میکنم..این سرویس هم یک دایرکتوری قدرتمنده که خیلی سریع rss رو از سایت ها و دایرکتوری های زیر مجموعه دریافت میکنه.من با مدیریت موتور جستجوی قطره که تماس گرفتم ار یک نوع کد استفاده میکنه که شخص در وب سایت خود قرار داده و به جمع آوری و نمایش اخبار می پردازد.بنظر من اگه قراره روی این قبیل وب سایت ها فعالیت کنید بر روی موتور جستجوی قطره تمرکز کنید.

Last edited:

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
دوست من برای اینکار باید ایده ای وجود داشته باشد تا بتوان بر روی آن تمرکز کرد.می توانیم ایده ای را مطرح کنیم و در مورد آن به بحث و تبادل نظر بپردازیم

سلام سرویس خبرفارسی سرویس خوبیه اما قوی تر از آن سرویس سایت موتور جستجوی قطره می باشد.چندین ساله با این وب کار میکنم..این سرویس هم یک دایرکتوری قدرتمنده که خیلی سریع rss رو از سایت ها و دایرکتوری های زیر مجموعه دریافت میکنه.من با مدیریت موتور جستجوی قطره که تماس گرفتم ار یک نوع کد استفاده میکنه که شخص در وب سایت خود قرار داده و به جمع آوری و نمایش اخبار می پردازد.بنظر من اگه قراره روی این قبیل وب سایت ها فعالیت کنید بر روی موتور جستجوی قطره تمرکز کنید.

خبرپو Khabarpu.com هم سیستم جالبی داره ،خبر فارسی خوبیش اینه که عکس خبر رو هم نشون میده فکر میکنم برای نمایش عکس rss اختصاصی و یه برنامه بخواد

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
دامنه های پیشنهادی آزاد شده مناسب جهت ثبت دامنه:

foodfa.ir (مناسب جهت انجمن های غذا)

ir.6969(سایت های تبلیغاتی)

nakhabar.ir (مناسب سایت های خبری)

rahpooy.ir (شرکت های بازرگانی)

lighthouse.ir (مناسب برای شرکت های فنی و تجاری)

pillow.ir (بمعنای بالش)

**توجه دامنه ای آزاد شده باید در اولین فرصت ثبت شوند در غیر اینصورت توسط دیگران ثبت خواند شد**

از دوستان خواهشمند هستم دامنه هایی که اینجا بنده اعلام میکنم را اگر ثبت کردند همینجا اعلام کنند.

Last edited:

habiballahafg

Registered User
لایک‌ها
19
با سلام من این انجمن را دیدم و از این که چنین تاپیکی ایجاد کردید خوشحال هستم
من خریدار ایده هستم هر کس ایده خوبی داره میتونه به من P m ارسال کنه

بالا