دوست عزیز ممکنه برای هرکدوم از این چهار تا یه تعریف یک خطی بکنید . خیلی تمایل دارم بدونم.
سلام
همونطور که عرض کردم تقریباً توضیح مختصر هر کدوم معنی همون لغات هست ولی به زعم بضاعت خودم بصورت کلاسیک تر اینطور میشه گفت:
پیشرو فرد یا شرکتی که نوآوری رو برای اولین بار در بازار مطرح کرده باشه مثل یاهو
تحلیلگر کسی که موج سرمایه گذاری اول رو از دست داده اما با تأثیر تکنولوژی بصورت تدریجی اونو تکامل میده مثل گوگولی خودمون
واکنش گر کسی که طرح جدیدی رو مطرح میکنه اما مشابه قبلی داره یک نمونه از اون برای درک بیشتر مثلاً ویندوز فارسی هست.
مدافعانکسانی که تغییر رو درک می کنند اما رغبتی به ورود به بازار جدید از خودشون نشون نمیدن که توی هر صنعت نمونه های زیادی داره و اکثراً کارشون به انحلال و خروج از بازار می انجامه.
توضیح تکمیلی هم اینکه اگه نمودار پیشرفت تکنولوژی رو بخواییم در نظر بگیریم که شامل این دسته بندی میشه:
طفولیت ، رشد ، بلوغ و افول
که اگه در انتهای بلوغ به فکر جایگزین نباشیم مجبور به خروج از بازار هستیم. کاری که همه شرکتهای بزرگ بخصوص در حوزه الکترونیک و بطور خاص موبایل هر کدومشون شاید چندین تکنولوژی جدید آماده دارن ولی هیچوقت همه رو یکجا معرفی نمی کنن بلکه به مرور و بعد از ظهور تکنولوژی رقیبان اونو عرضه می کنن که نمودارشون روند صعودی خودش رو ادامه بده.
در کل اگه توی نت هم سرچ کنید به مطالب کامل و مفید زیادی دسترسی پیدا خواهید کرد.
موفق باشید
پ ن: استارتر عزیز منهم دانشجو رو از همون لیستی که شما رصد می کنید همین امشب دیدم. یعنی در واقع میخواستم پیش بینی کنم شما کدوم دامنه از اون لیست 500 تایی مدنظر دارید. اتفاقاً فنجون و کافه رو هم دیدم و نظرم رو جلب کرد. بهرحال چون به چشم خریداری ندیدم شاید اشتباهی شده باشه. بهرحال مهم بالا آوردن تاپیکه شاید فرجی بشه.