• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایده های نو و خلاقانه در زمینه وب سایت و ثبت دامین

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
با سلام من این انجمن را دیدم و از این که چنین تاپیکی ایجاد کردید خوشحال هستم
من خریدار ایده هستم هر کس ایده خوبی داره میتونه به من P m ارسال کنه

خواهش میکنم دوست من ،این تاپیک در خصوص ایده هاست،میتونین اگه ایده جالبی داشته باشد اینجا مطرح کنید و از دوستان بخواهید تا در ساخت و توسعه آن به شما کمک کنند

Mahdi-MA

Registered User
لایک‌ها
424
سلام ، پشینهادی برای دامنه آپلودسنتر دارید ؟
ترجیحاً دوکلمه ای و قافیه دار.(کم حرف باشه)
ممنون میشم پیام کنید !

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
ما یه ایده داشتیم وقت نشد اجراش کنیم حالا هرکی خواست اجراش کنه :)

یه صفحه ساده هر ساعت یه کارت شارژ وسط صفحه قرار بگیره
حالا این هر ساعتش رو شما باید تنظیم کنی با تعداد بازدیدت هات
مثلا هر سه ساعت یه کارت شارژ نیم روز یه کارت شارز و ... ,وقتی بازدید رفت بالا هر 10 مین ! یه جور که بادرامد متانسب باشه
کنارش هم تبلیغاتو .. اینا بزاری بعدا که بازدیدش نجومی رفت بالا :D

Fourth

Registered User
لایک‌ها
3
ایده یا کپی؟

به نظرتون چند درصد این سایتها ایده شون مال خودشون بوده؟

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام ، پشینهادی برای دامنه آپلودسنتر دارید ؟
ترجیحاً دوکلمه ای و قافیه دار.(کم حرف باشه)
ممنون میشم پیام کنید !

بررسی میکنم اطلاع میدهم.

مثلا هر سه ساعت یه کارت شارژ نیم روز یه کارت شارز و ... ,وقتی بازدید رفت بالا هر 10 مین ! یه جور که بادرامد متانسب باشه

دوست من ایده جالبیه برای جذب بازدید کننده اما میشه بیشتر توضیح بدید تا بررسی بهتری داشته باشیم ازش

ایده یا کپی؟

دوست من بسیاری از سایتها ایده طراحیشون از اول مال خودشون نبوده و بعد از بررسی مجدد توسط کسان دیگر بسط و گسترش داده شده.اکثر این ایده ها اپن سورس ها هستند.مارک زاکر برگ مدیر ارشد مجموعه فیس بوک در بلاگ قدیمیش به صراحت اعلام میکنه که که هکر کارش تغییر در ساختار یک برنامه هستش نه آسیب رساندن به آن.
زاکر برگ میگه:دوست دارم چیزی وجود داشته باشه تا بتونم به سلیقه خودم تغییراتی روش بدم و این مشکلی نداره جمله دقیقش خاطرم نیست سوری

Last edited:

EFG

Registered User
لایک‌ها
37

سلام
با تشکر از ارایه این ایده جالب
ایده بسیار خوبی برای ایجاد ترافیک هست که البته به اشکال مختلف همین الان هم در حال اجراست اما وجه تمایزش اینه که خیلی ساده و کاربردی بی شیله پیله است..
اتفاقاً خودم هم طرحی بطورکلی مشابه همین ایده دارم ولی با شاخ و برگهای خیلی زیاد که احتمالاً بر روی دامنه هیت پیاده اش می کنم.
ولی در کل برای شروع همکاری در این تاپیک میتونیم با تشکیل یک تیم ، بصورت گروهی همین ایده رو پیاده کنیم.
لذا دوستانی که موافق هستن همینجا اعلام آمادگی کرده و نحوه پیاده سازی رو در همین تاپیک دنبال کنیم.
موفق باشید

ایده یا کپی؟

سلام
کلاً در بحث کارآفرینی دسته های کسب و کار به این صورت تقسیم میشن:
1- پیشروان 2- تحلیل گران 3- واکنش گران 4- مدافعان
نمونه بارز دسته اول و دوم در حوزه نت همین یاهو و گوگل هستن.
لذا همونطور که استارتر هم فرمودن لزومی نداره همه کسب و کارها با ایده بکر پیاده سازی بشن و میشه مثل گوگل با تحلیل وارد گود شد.
موفق باشید

pcyord

Registered User
لایک‌ها
363
توضیحات بیشتر والا ندارم :D
دیگه اون مدل طراحیش بستگی داره به کسی که ایده رو پیاده میکنه مثلا
من که اعتمادم کمه , کارت شارژ ها رو داخل سایت نگه نمییدارم هک بشه همش بپره
یه امکان اضافه میکنم که به یه شماره رمز شارژ رو ارسال کنی بره رو سایت

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
توضیحات بیشتر والا ندارم :D
دیگه اون مدل طراحیش بستگی داره به کسی که ایده رو پیاده میکنه مثلا
یه امکان اضافه میکنم که به یه شماره رمز شارژ رو ارسال کنی بره رو سایت

این کار جالبی است بهترین روش بنظر بنده برای افزایش بازدید از یک page یا معرفی سایت در حال فعالیت این است که صفحه ای در کنار فعالیت وب سایت ایجاد بشه و سپس کاربر با وارد کردن شماره تماس و نام و نام خانوادگی و ایمیل وارد قرعه کشی بشه.بدین صورت هم بانک اطلاعاتی کاملی جمع آوری کرده اید و هم تعداد یوزرها را بالا برده اید.

دوست من در طراحی وبسایت اگر اصول و قواعد طراحی رعایت بشه و کمتر با اپن سورس و php کار کنید این اتفاق نمی افتد. با Asp.net امنیت بالاتری خواهید داشت.شما میتوانید از روش اصولی طراحی لایه به لایه ی( طراحی 3لایه) استفاده کنید اینطوری اطلاعات شما در بانک اطلاعاتی قابل سرقت رفتن نیست حتی با روش SQL injection

لذا همونطور که استارتر هم فرمودن لزومی نداره همه کسب و کارها با ایده بکر پیاده سازی بشن و میشه مثل گوگل با تحلیل وارد گود شد.
موفق باشید
با حرف شما کاملا موافقم.شما حتی در کتاب استیو جابز نیز به این نتیجه میرسید که وقت گذاشتن برای ایده هایی نو خیلی گران و پرهزینه مباشد.استیو جابز نیز با تغییر در ماهیت یک ایده موفق بوده و یکی از تحلیلگران بوده(من که عاشقشم)

alert_8-20110809120456-00003.png

برای فردا ساعت 10 شب یک دامین آزاد IR و خاص را برای شما دوستان قرار میدم...هرکسی که ثبت میزنه همینجا باید اعلام کنه...

Last edited:

Fourth

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
موفق باشید

دوست عزیز ممکنه برای هرکدوم از این چهار تا یه تعریف یک خطی بکنید . خیلی تمایل دارم بدونم.

EFG

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
اول اینکه ظاهراً تاپیک رو منتقل کردن که امیدوارم دوستانی که پیگیر بودن آدرس رو پیدا کنن.
دوم اینکه قبل از ساعت ده که وعده معرفی دامنه رو استارتر دادن منهم خواستم یکی دو دامنه رو معرفی کنم:
Daneshjo.ir
ترجمه.ایران
سوم اینکه پاسخ دوست عزیزی که اطلاعات بیشتری در مورد دسته های کسب و کار میخواست رو در یه پست جداگانه میدم. هرچند از عنوان دسته ها هم میشه اونها رو متمایز کرد.
موفق باشید

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
بخشید بخاطر تاخیر
خوب 2تا دامنه خاص دارم که براتون میزارم امیدوارم خوشتون بیاد

امیدوارم از این دامین ها خوشتون بیاد و بکارتون بیاد.

Last edited:

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام
اول اینکه ظاهراً تاپیک رو منتقل کردن که امیدوارم دوستانی که پیگیر بودن آدرس رو پیدا کنن.
دوم اینکه قبل از ساعت ده که وعده معرفی دامنه رو استارتر دادن منهم خواستم یکی دو دامنه رو معرفی کنم:
Daneshjo.ir
ترجمه.ایران
سوم اینکه پاسخ دوست عزیزی که اطلاعات بیشتری در مورد دسته های کسب و کار میخواست رو در یه پست جداگانه میدم. هرچند از عنوان دسته ها هم میشه اونها رو متمایز کرد.
موفق باشید

دوست من دامین دانشجو که معرفی کردید تا 2015 تمدید می باشد که؟؟؟؟

EFG

Registered User
لایک‌ها
37
دوست عزیز ممکنه برای هرکدوم از این چهار تا یه تعریف یک خطی بکنید . خیلی تمایل دارم بدونم.

سلام
همونطور که عرض کردم تقریباً توضیح مختصر هر کدوم معنی همون لغات هست ولی به زعم بضاعت خودم بصورت کلاسیک تر اینطور میشه گفت:
پیشرو فرد یا شرکتی که نوآوری رو برای اولین بار در بازار مطرح کرده باشه مثل یاهو
تحلیلگر کسی که موج سرمایه گذاری اول رو از دست داده اما با تأثیر تکنولوژی بصورت تدریجی اونو تکامل میده مثل گوگولی خودمون
واکنش گر کسی که طرح جدیدی رو مطرح میکنه اما مشابه قبلی داره یک نمونه از اون برای درک بیشتر مثلاً ویندوز فارسی هست.
مدافعانکسانی که تغییر رو درک می کنند اما رغبتی به ورود به بازار جدید از خودشون نشون نمیدن که توی هر صنعت نمونه های زیادی داره و اکثراً کارشون به انحلال و خروج از بازار می انجامه.

توضیح تکمیلی هم اینکه اگه نمودار پیشرفت تکنولوژی رو بخواییم در نظر بگیریم که شامل این دسته بندی میشه:
طفولیت ، رشد ، بلوغ و افول
که اگه در انتهای بلوغ به فکر جایگزین نباشیم مجبور به خروج از بازار هستیم. کاری که همه شرکتهای بزرگ بخصوص در حوزه الکترونیک و بطور خاص موبایل هر کدومشون شاید چندین تکنولوژی جدید آماده دارن ولی هیچوقت همه رو یکجا معرفی نمی کنن بلکه به مرور و بعد از ظهور تکنولوژی رقیبان اونو عرضه می کنن که نمودارشون روند صعودی خودش رو ادامه بده.

در کل اگه توی نت هم سرچ کنید به مطالب کامل و مفید زیادی دسترسی پیدا خواهید کرد.
موفق باشید

پ ن: استارتر عزیز منهم دانشجو رو از همون لیستی که شما رصد می کنید همین امشب دیدم. یعنی در واقع میخواستم پیش بینی کنم شما کدوم دامنه از اون لیست 500 تایی مدنظر دارید. اتفاقاً فنجون و کافه رو هم دیدم و نظرم رو جلب کرد. بهرحال چون به چشم خریداری ندیدم شاید اشتباهی شده باشه. بهرحال مهم بالا آوردن تاپیکه شاید فرجی بشه.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام
همونطور که عرض کردم تقریباً توضیح مختصر هر کدوم معنی همون لغات هست ولی به زعم بضاعت خودم بصورت کلاسیک تر اینطور میشه گفت:
تحلیلگر کسی که موج سرمایه گذاری اول رو از دست داده اما با تأثیر تکنولوژی بصورت تدریجی اونو تکامل میده مثل گوگولی خودمون
واکنش گر کسی که طرح جدیدی رو مطرح میکنه اما مشابه قبلی داره یک نمونه از اون برای درک بیشتر مثلاً ویندوز فارسی هست.
مدافعانکسانی که تغییر رو درک می کنند اما رغبتی به ورود به بازار جدید از خودشون نشون نمیدن که توی هر صنعت نمونه های زیادی داره و اکثراً کارشون به انحلال و خروج از بازار می انجامه.

توضیح تکمیلی هم اینکه اگه نمودار پیشرفت تکنولوژی رو بخواییم در نظر بگیریم که شامل این دسته بندی میشه:
که اگه در انتهای بلوغ به فکر جایگزین نباشیم مجبور به خروج از بازار هستیم. کاری که همه شرکتهای بزرگ بخصوص در حوزه الکترونیک و بطور خاص موبایل هر کدومشون شاید چندین تکنولوژی جدید آماده دارن ولی هیچوقت همه رو یکجا معرفی نمی کنن بلکه به مرور و بعد از ظهور تکنولوژی رقیبان اونو عرضه می کنن که نمودارشون روند صعودی خودش رو ادامه بده.

موفق باشید

پ ن: استارتر عزیز منهم دانشجو رو از همون لیستی که شما رصد می کنید همین امشب دیدم. یعنی در واقع میخواستم پیش بینی کنم شما کدوم دامنه از اون لیست 500 تایی مدنظر دارید. اتفاقاً فنجون و کافه رو هم دیدم و نظرم رو جلب کرد. بهرحال چون به چشم خریداری ندیدم شاید اشتباهی شده باشه. بهرحال مهم بالا آوردن تاپیکه شاید فرجی بشه.

ضمن تشکر بخاطر توضیحاتی که دادید.بله متاسفانه فنجون دات آی آر دامنه خوب و با ارزشی می تونست باشه.البته دور از ذهن نبود که تمدید شه.هدف مهمه.همینکه دوستان را با دامنه های با ارزش آشنا کنیم و بتونیم در انتخاب و ایده های در پس این انتخاب کمکی کرده باشم برای بنده که جای بسی خوشحالیست.در آینده با وب سایت هایی که خدمات ثبت دامنه و موتور سرچ قوی هستند عزیزان را رهنمایی خواهم کرد.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام

موفق باشید

ضمن تشکر بخاطر توضیحاتی که دادید.بله متاسفانه فنجون دات آی آر دامنه خوب و با ارزشی می تونست باشه.هدف مهمه.همینکه دوستان را با دامنه های با ارزش آشنا کنیم و بتونیم در انتخاب و ایده های در پس این انتخاب کمکی کرده باشم برای بنده که جای بسی خوشحالیست.در آینده با وب سایت هایی که خدمات ثبت دامنه و موتور سرچ قوی هستند عزیزان را رهنمایی خواهم کرد.

EFG

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
ممنون از ابراز لطفتون
در مورد دانشجو الان بررسی کردم که متاسفانه سرسری نگاه کردن باعث شده بود یکی از حروف رو اضافه بنویسم. در واقع Danshjo.ir بود که ارزش غذایی نداشت.
موفق باشید

پ ن: راستی رفیق الان محل سکونتت رو دیدم. دمت گرم اگه همولایتی هستی. اما امشب همولایتی ها توی آزادی حالمون رو بدجوری گرفتن. هرچند تا باشه این باشه.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
سلام
ممنون از ابراز لطفتون
در مورد دانشجو الان بررسی کردم که متاسفانه سرسری نگاه کردن باعث شده بود یکی از حروف رو اضافه بنویسم. در واقع Danshjo.ir بود که ارزش غذایی نداشت.
موفق باشید

پ ن: راستی رفیق الان محل سکونتت رو دیدم. دمت گرم اگه همولایتی هستی. اما امشب همولایتی ها توی آزادی حالمون رو بدجوری گرفتن. هرچند تا باشه این باشه.

خواهش میکنم.بله اهل اهواز هستم.اشکال نداره فدا سرت::happy:نوبت شما هم میشه

parsipersian

Registered User
لایک‌ها
1,789
سلام ، چطوریان؟
دادا میتونی یه دامین خوب برا سایت خبری نظر بدی
پ.خ کنم برام
دمت گرم!

بالا