• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایده های نو و خلاقانه در زمینه وب سایت و ثبت دامین

EFG

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
این دامنه خبری توی لیست بود:
khabarafzar.ir
و این دامنه برای حراجی
MyBid.ir

راستی اینهم لینک مستقیم دامنه های آزاد شده ایرانی که برخی دوستان از طریق پیام خصوصی درخواست کرده بودن:
دامنه‌های تازه آزاد شده – ایرنیک
موفق باشید

khalijcenter

Registered User
لایک‌ها
9
هر روز به این تاپیک سر میزنم تا از معلومات دوستان استفاده کنم و یه چیزی یاد بگیرم ولی خیلی تاپیک سوت و کور شده
کاش از این سری تاپیکها بیشتر زده میشد تا هم به بحث و تبادل اطلاعات بپردازیم هم یه چیزی یاد بگیریم

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
هر روز به این تاپیک سر میزنم تا از معلومات دوستان استفاده کنم و یه چیزی یاد بگیرم ولی خیلی تاپیک سوت و کور شده
کاش از این سری تاپیکها بیشتر زده میشد تا هم به بحث و تبادل اطلاعات بپردازیم هم یه چیزی یاد بگیریم

دوستان شرمنده چند مدت نمیتونم آپ کنم.من در حال خدمت هستم.الانم سرما خوردم .اصلا فکرم کار نمیکنهواما اگر ایده ای مطرح بشه در حد توان همفکری میکنم.منتظر ایده های من باشید.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
فنجون دومین خوبی بود ...

تبریک بابت تاپیک ..

خواهش میکنم.مبارک صاحبش.منتظر دامنه های جدید باشید....
اینم اطلاعات کاربرش
% Information related to 'fenjun.ir'

domain: fenjun.ir
ascii: fenjun.ir
remarks: (Domain Holder) saeed safay
remarks: (Domain Holder Address) no,38 , Gisha , Tehran , Iran, tehran, tehran, IR
holder-c: ss1948-irnic
admin-c: fa482-irnic
tech-c: fa482-irnic
bill-c: fa482-irnic
nserver: ns1.nikan-dns.com
nserver: ns2.nikan-dns.com
last-updated: 2012-12-01
expire-date: 2013-11-29
source: IRNIC # Filtered

nic-hdl: ss1948-irnic
person: saeed safay
org: nikan co
e-mail: [email protected]
address: no,38 , Gisha , Tehran , Iran, tehran, tehran, IR
phone: 02188484618

nic-hdl: fa482-irnic
org: Faraso Samaneh Pasargad Co.
e-mail: [email protected]
address: Unit 16, No. 73, Taherian St., Taleghani Crossroad, Shariati St.,, Tehran, Tehran, IR
phone: +98 21 7762 4118
fax-no: +98 21 7762 4116

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
***دامین های تازه آزاد شده پیشنهادی IR

1- paabemaah.ir (فروشگاهی،)
2 - pabemah.ir (فروشگاهی،خبری)
2- almazhab.ir (سایت های دینی،خبری)
3- 0214.ir (تبلیغاتی)
4- 3044.ir (تبلیغاتی)
5- jangavar.ir (خبری)
6- netindex.ir (وب مستر)
7- cashnet.ir (وب مستر)
8- avalhost.ir (هاستینگ)
9- refahyar.ir (فروشگاهی،خدماتی)

توجه:
- دامین های آزاد شده مدت زمان محدودی برای ثبت دارند.ممکن است توسط اشخاص دیگر ثبت شوند.
-دامین هایی که Bold هستند ارزش بالاتری نسبت به باقی دامین ها دارند
- درصورت ثبت دامنه دلخواه لطفا در تاپیک اعلام کنید

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104

perstoday.com

perstoday.ir​
توضیحات:
به معنای ایرانیان امروز،مناسب سایت های خبری و فروشگاهی

pers:
مخفف :
ایران
ایرانی، فارسی

Today
مخفف:
امروز
امروزه، این روزها، در این دور و زمانه، فعلا، دوره، زمانه (nowadays هم می گویند) (to-day هم می نویسند)

درصورت ثبت دامنه لطفا در تاپیک اعلام کنید

madman2011

Registered User
لایک‌ها
2,725
اين دامنه هم آزاده

2funi .ir

(طوفاني)

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
دوستان 1 سئوال
تو وب ایران یا وب فارسی چه چیزایی جاش خالیه؟
این سئوال مهمیه بنظرم

نظرن بدین لطفا ، ممنون میشم

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
دوستان 1 سئوال
تو وب ایران یا وب فارسی چه چیزایی جاش خالیه؟
این سئوال مهمیه بنظرم

نظرن بدین لطفا ، ممنون میشم

دوست من ببینید نمیشه گفت دقیقا جای چه چیزهایی خالی است.مهمترین قضیه این است که وب سایت های ایرانی بعد از گذشت چندسال از لحاظ خدمات و سطح میفیت تغییر چندانی نمیکنند.پس گسترش و نوسازی سازهای مبتنی بر وب در درجه نخست از اهمیت بالایی برخوردار است.
و در خصوص صحبت شما باید دید که آیا جامعه میتواند همسو با سازه ها و خدمات رسانی تحت وب حرکت کنند یا خیر؟چه بساء وب سایتی از لحاظ امکانات و تکنولوژی پیشرفته باشد اما زیر ساخت های مناسب جهت بهره برداری از آن در ارگان ها و جامعه فراهم نباشد.
بهترین راه در حال حاضر داشته های ما می باشد که بتوانیم تغییرات اساسی در آنها اعمال کنیم.حرکت های خوبی نیز در این راه شده که انشالاه بیشتر شود.اگر سعی کنیم به نفد و بررسی وب سایت ها از لحاظ محتوا و کیفیت بصورت عمقی بپردازیم می تواند زمینه ساز شروع تغییرات اساسی در **** سنتی وب داری شود

Paraziiit

Registered User
لایک‌ها
115
با سلام خدمت دوستان من یه چندتا پیشنهاد برا دامنه ای یرای سایت گیم می خواستم .
خواهشا کمک کنید . چون برا یکی از دوستان می خوام و خودم هرچی گشتم چیزی براش پیدا نکردم .

با تشکر از همگی .

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
با سلام خدمت دوستان من یه چندتا پیشنهاد برا دامنه ای یرای سایت گیم می خواستم .
خواهشا کمک کنید . چون برا یکی از دوستان می خوام و خودم هرچی گشتم چیزی براش پیدا نکردم .

با تشکر از همگی .
سلام دوست من..یکی از راه های انتخاب نام و لوگو برای وب سایت استفاده از وب سایت های آنالیزر مانند Alexa.com است.شما با مراجعه با این وب سایت و انتخاب کاتگوری یا دسته مربوط به بازیها می تونید ببینید که چه دامنه هایی در خصوص GAme وجود دارند و میزان ترافیک ورودی و همچنین طراحی صورت گرفته و محتوای آنها و ... بررسی کنید.بعد از بررسی براحتی میتونین برای دامنه خودتون تصمیم بگیرین.

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
دوستان فرصت مناسبی پیدا شد تا مجموعه ای از وب سایتهایی را که خدمات انتخاب و ثبت دامنه را به شما میدهند را معرفی کنم.لازم نیست که اطلاعات جامعی از سئو و چگونگی نام دامنه داشته باشید.با چند تکنیک ساده میتونید بهرترین دامنه هارا انتخاب کنید
1-Alexa.com
الکسا یه سایت خدماتی مثل گوگل ولی متفاوت از تمامی موتورهای جستجو که سال 1996 تاسیس شد، اساس کار این سایت ارزیابی سایت شما نسبت به سایت های هم موضوع و همکار با سایت شما ، از لحاظ بازدید کننده ها ، موقعیت جغرافیایی اون ها و غیره هست . با مراجعه با این وب سایت میتونید دامنه های هم کاتگوری یا در یک دسته را از همه لحاظ(بازدید،نام دامنه،طراحی،محتواو...)بررسی کنید و در تصمیم گیری نام دامنه شما تاثیرگذار خواهد بود.
حالا الکسا به جه دردی میخوره...اینجا بخوانید

2-domainsbot.com
به شخصه یکی بهترین وب سایتهایی است که اگه اطلاعات زیادی در مورد اینکه چه دامنه ای میخواهید بکارتون میاد.کافیه چند کلمه را وارد کنید خودش براتون پیشنهاد میده دامنه هارو..
همچنین دامنه های expire و whoisو چندین خدمت دیگه را براحتی بدون ثبت نام در وب سایت برای شما انجام میده.

3-to be Continue...

Last edited:

microsaaft.com

Registered User
لایک‌ها
104
همیشه نگاه متفاوت به کلمات باعث خلق ایده های نو میشه.امروزه بسیاری از دامنه های ثبت شده در جهان دیجیتال از این رویه بی بهرم نبوده اند.توسعه دهندگان وب همیشه روشی را برای پویا تر کردن دامنه ها و شیوا تر کردن نام آنها بر می گزینند.
خوب اینجا یک روش ساده و در حین حال کارآمد رو یه شما آموزش می دهم.
جهت ثبت دامنه بجای انکه نام یک دامنه را کامل بنویسید بیایید با بازی با پسوندهای آخر دامنه مانند:

پسوندهای دامنه*های اینترنتی جهان
پسوندهای دامنه*های اینترنتی عام

.name .mobi .gov .edu .cat .jobs .travel .coop .int .asia .museum .aero .mil .info .biz .org .net .com.ir
پسوندهای دامنه*های اینترنتی کشورهای جهان
فعال:‎
‏ .ac ‏ .ad ‏ .ae ‏ .af ‏ .ag ‏ .ai ‏ .al ‏ .am ‏ .an ‏ .ao ‏ .aq ‏ .ar ‏ .as ‏ .at ‏ .au ‏ .aw ‏ .ax .az ‏ .ba ‏ .bb ‏ .bd ‏ .be ‏ .bf ‏ .bg ‏ .bh ‏ .bi ‏ .bj ‏ .bm ‏ .bn ‏ .bo ‏ .br ‏ .bs ‏ .bt ‏ .bw ‏ .by ‏ .bz ‏ .ca ‏ .cc ‏ .cd ‏ .cf ‏ .cg ‏ .ch ‏ .ci ‏ .ck ‏ .cl ‏ .cm ‏ .cn ‏ .co ‏ .cr ‏ .cu ‏ .cv ‏ .cx ‏ .cy ‏ .cz ‏ .de ‏ .dj ‏ .dk ‏ .dm ‏ .do ‏ .dz ‏ .ec ‏ .ee ‏ .eg ‏ .er ‏ .es ‏ .et ‏ .eu ‏ .fi ‏ .fj ‏ .fk ‏ .fm ‏ .fo ‏ .fr ‏ .ga ‏ .gd ‏ .ge ‏ .gf ‏ .gg ‏ .gh ‏ .gi ‏ .gl ‏ .gm ‏ .gn ‏ .gp ‏ .gq ‏ .gr ‏ .gs ‏ .gt ‏ .gu ‏ .gw ‏ .gy ‏ .hk ‏ .hm ‏ .hn ‏ .hr ‏ .ht ‏ .hu ‏ .id ‏ .ie ‏ .il ‏ .im ‏ .in ‏ .io ‏ .ir ‏ .is ‏ .iq ‏ .it ‏ .je ‏ .jm ‏ .jo ‏ .jp ‏ .ke ‏ .kg ‏ .kh ‏ .ki ‏ .km ‏ .kn ‏ .kr ‏ .kw ‏ .ky ‏ .kz ‏ .la ‏ .lb ‏ .lc ‏ .li ‏ .lk ‏ .lr ‏ .ls ‏ .lt ‏ .lu ‏ .lv ‏ .ly ‏ .ma ‏ .mc ‏ .md ‏ .me ‏ .mg ‏ .mh ‏ .mk ‏ .ml ‏ .mm ‏ .mn ‏ .mo ‏ .mp ‏ .mq ‏ .mr ‏ .ms ‏ .mt ‏ .mu ‏ .mv ‏ .mw ‏ .mx ‏ .my ‏ .mz ‏ .na ‏ .nc ‏ .ne ‏ .nf ‏ .ng ‏ .ni ‏ .nl ‏ .no ‏ .np ‏ .nr ‏ .nu ‏ .nz ‏ .om ‏ .pa ‏ .pe ‏ .pf ‏ .pg ‏ .ph ‏ .pk ‏ .pl ‏ .pm ‏ .pn ‏ .pr ‏ .ps ‏ .pt ‏ .pw ‏ .py ‏ .qa ‏ .re ‏ .ro .rs ‏ .ru ‏ .rw ‏ .sa ‏ .sb ‏ .sc ‏ .sd ‏ .se ‏ .sg ‏ .sh ‏ .si ‏ .sk ‏ .sl ‏ .sm ‏ .sn ‏ .sr ‏ .st ‏ ‏ .sv ‏ .sy ‏ .sz ‏ .tc ‏ .td ‏ .tf ‏ .tg ‏ .th ‏ .tj ‏ .tk ‏ .tl ‏ .tm ‏ .tn ‏ .to ‏ .tr ‏ .tt ‏ .tv ‏ .tw ‏ .tz ‏ .ua ‏ .ug ‏ .uk ‏ .us ‏ .uy ‏ .uz ‏ .va ‏ .vc ‏ .ve ‏ .vg ‏ .vi ‏ .vn ‏ .vu ‏ .wf ‏ .ws ‏ .ye ‏ .yt ‏ .yu ‏ .za ‏ .zm ‏ .zw
خوب حالا کافیه با یکم خلاقیت دامنه های جدید بسازید که بسیار کارآمد تر از دامنه های اصلی میتونن باشن.
مثال

1-EXS.IR
2-AM.IR
3-GHAVAM.IN
4-SALEH.IN
5-KAV.IR
6-HAR.IR

...TO BE COUNTINUE

بالا