• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایده کسب درآمد در خارج کشور را با هم اجراء کنیم/صاحبان محصولات مجازی و غیر فیزیکی بیان

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
ما وبمسترها در ایران دوتا مشکل جهت ایجاد کسب درآمد بین المللی داریم:1-خیلی خودخواه هستیم و اهل کار گروهی نیستیم2-انقدر ما رو تحریم کردند که فکر می کنیم اگر یک سایت به زبان انگلیسی بزنیم هاستینگ که از اون هاست گرفتیم را هم می بند.اومدیم که با هم کار خوب و پر درآمد بکنیم.
مثل طراحان وب ما در سایت ها فروش قالب یک قالب خیلی شیک رو می دن 15 تون که اون قالب در خارج کشور حداقل 20 دلار هستش این تازه یک مثاله.
من خودم چند نمونه ایده دارم،از فروشگاه قالب و اسکریپت تا حتی کالا فیزیکی اما دنبال ایده های ناب تر هستم.اگر شما ایده خاصی دارید مطرح کنید تا با هم و با هزینه مشترک اجراء کنیم.
مشکل دروازه بانکی هم نیست با خیال راحت.

دوستانی که وارد این قسمت شدن و این پست رو دیدن اگر توانایی خاص،ایده خاص، و... که فکر می کنند که میشه کسب درآمد جهانی کرد باهش یک گوشه ای توضیح بدن بعد به گفتگو دعوت میشن.لطفا تمام پست ها را یک نگاه بیندازید.

Last edited:

haftir

Registered User
لایک‌ها
470
لازمه ی کار گروهی داشتن مکانی برای جمع شدن گروه (ب صورت فیزیکی) . دور کاری و غیره یعنی کشک
شما چند نفر رو با سابقه و سطح دانش بالا تو زمینه هایی که نیاز داری پیدا کن بعد ی اتاق فکری در جایی تشکیل بده و استارت ی کار درست و حسابی بزنید

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
لازمه ی کار گروهی داشتن مکانی برای جمع شدن گروه (ب صورت فیزیکی) . دور کاری و غیره یعنی کشک
شما چند نفر رو با سابقه و سطح دانش بالا تو زمینه هایی که نیاز داری پیدا کن بعد ی اتاق فکری در جایی تشکیل بده و استارت ی کار درست و حسابی بزنید
کار رو زیاد فعلا سخت نکنید،قرار نیست که فیسبوک بزنیم،اما کارها شفاف خواهد بود.من الان اگر یک سایت فروش قالب بزنم که امکان برداشت برای ایرانی ها رو داشته باشه مشتری داره اما می خوام کار تازه ای رو بکنیم.یک کار گروهی
بهترین سایت هاستینگ در ایران حتی نصف یک هاستینگ متوسط با امکانات بین المللی درآمد نداره.چرا ؟چون ما همش خودمون رو محدود شهر و کشور و ... می کنیم

haftir

Registered User
لایک‌ها
470
د مشکل همینجاست دیگه
عزیز من کار بین المللی با این دو دوتا چهار تا کردن های معمولی امکان پذیر نیست .

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
د مشکل همینجاست دیگه
عزیز من کار بین المللی با این دو دوتا چهار تا کردن های معمولی امکان پذیر نیست .
بله،متشکرم.اما تا کی دوتا دوتا چهارتا کنیم.وقتی پول دار شدیم و توی زعفرانیه دفتر زدیم.آخه مشکل ما این که ما وبمسترهای ایرانی دارین ارزان ترین خدمات رو به کاربرای ایرانی می دیم،چون بازاز رقابت محدوده اما بازم مشتری نداریم،چون مشتریمون توان خرید را نداره

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
من خودم چند نمونه ایده دارم،از فروشگاه قالب و اسکریپت تا حتی کالا فیزیکی اما دنبال ایده های ناب تر هستم.اگر شما ایده خاصی دارید مطرح کنید تا با هم و با هزینه مشترک اجراء کنیم.
جالب. من یه ایده ای دارم ترجیح میدم خصوصی تبادل نظر بشه . امکانش هست؟

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
بله بفرستید فردا جواب می دم

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
جالب. من یه ایده ای دارم ترجیح میدم خصوصی تبادل نظر بشه . امکانش هست؟

tgp

Registered User
لایک‌ها
26
ببخشین من جایی برای ارسال پیام خصوصی ندیدم! چط.ری میشه اینجا پیام خصوصی داد؟

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
روی نام کاربری که زیر عکس با رنگ آبی نوشته کلیک کنید،بعد روی شروع گفتگو

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
هر وقت هر کسی تاپیکی با این مضمون ایجاد کرد و من اون تاپیک رو دیدم، حضوراً به من همچین پیشنهادی داد یا حتی با واسطه اون رو شنیدم ، رفتم گفتم من هستم و قصدم هم این بود که باشم و این کارو در موارد متعددی انجام دادم ولی نکته اساسی اینجاست که تعداد معدودی از اون کار ها حتی سر آغازی داشتند چه برسه به اینکه اون کارها به سرانجامی هم برسند.
در حال حاضر هم من هستم و تا حد قابل قبول و خوبی هم قابلیت انجام کار دارم. (کار حرفه ای منظورمه نه کار اماتور)
دوستانی که به همچین گروه هایی میپوندند باید یه پیش زمینه ذهنی داشته باشند از بعضی مسائل ، به عنوان مثال باید بدونن ، اولاً این مدل کار ها ممکنه به سر انجام قابل قبول نرسند به عبارت دیگه احتمال شکست تو هر کاری هست از جمله این کارها. دوم اینکه ، این اشخاص باید بدونن توی همچین گروهی باید مردم دار بود، باید تا حدی گره از مشکل رفیق باز کرد نه اینکه بگی بر فرض مثال من طراح هستم و فقط طراحی میکنم بر فرض با اینکه برنامه نویسی هم بلدم ولی به من ربطی نداره چون اینجا طراحم! این طرز تفکر زمانی میتونه اندک توجیهی داشته باشه که در یک شرکت مشغول کار برای یک کار فرما باشی! که البته همونجا هم این طرز تفکر سمّه و فضا رو مسموم میکنه ولی زمانی که داری در گروهی کار میکنی که خودت صاحب درصدی از سهام هستی این طرز تفکر و عمل حماقتی وصف نشدنیه (با عرض معذرت)
نکته سوم و مهمی هم که باید برای کار گروهی بدونیم برنامه ریزی برای انجام کار و تقسیم عایدی در انتهای کاره این نکات بسیار مهم هستند و باید بدونید که بدون داشتن یک تقسیم کار درست و همینطور برنامه ی دقیق برای تقسیم سود که خودش بخشی از چشم اندازه اصلاً راه به جایی نمیره (مگر اینکه افراد حاضر در گروه همه صد بار بیش از بی نهایت فداکار باشند) و در این زمینه شک نکنید.
موفق و پیروز باشید

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
سلام
هر وقت هر کسی تاپیکی با این مضمون ایجاد کرد و من اون تاپیک رو دیدم، حضوراً به من همچین پیشنهادی داد یا حتی با واسطه اون رو شنیدم ، رفتم گفتم من هستم و قصدم هم این بود که باشم و این کارو در موارد متعددی انجام دادم ولی نکته اساسی اینجاست که تعداد معدودی از اون کار ها حتی سر آغازی داشتند چه برسه به اینکه اون کارها به سرانجامی هم برسند.
در حال حاضر هم من هستم و تا حد قابل قبول و خوبی هم قابلیت انجام کار دارم. (کار حرفه ای منظورمه نه کار اماتور)
دوستانی که به همچین گروه هایی میپوندند باید یه پیش زمینه ذهنی داشته باشند از بعضی مسائل ، به عنوان مثال باید بدونن ، اولاً این مدل کار ها ممکنه به سر انجام قابل قبول نرسند به عبارت دیگه احتمال شکست تو هر کاری هست از جمله این کارها. دوم اینکه ، این اشخاص باید بدونن توی همچین گروهی باید مردم دار بود، باید تا حدی گره از مشکل رفیق باز کرد نه اینکه بگی بر فرض مثال من طراح هستم و فقط طراحی میکنم بر فرض با اینکه برنامه نویسی هم بلدم ولی به من ربطی نداره چون اینجا طراحم! این طرز تفکر زمانی میتونه اندک توجیهی داشته باشه که در یک شرکت مشغول کار برای یک کار فرما باشی! که البته همونجا هم این طرز تفکر سمّه و فضا رو مسموم میکنه ولی زمانی که داری در گروهی کار میکنی که خودت صاحب درصدی از سهام هستی این طرز تفکر و عمل حماقتی وصف نشدنیه (با عرض معذرت)
نکته سوم و مهمی هم که باید برای کار گروهی بدونیم برنامه ریزی برای انجام کار و تقسیم عایدی در انتهای کاره این نکات بسیار مهم هستند و باید بدونید که بدون داشتن یک تقسیم کار درست و همینطور برنامه ی دقیق برای تقسیم سود که خودش بخشی از چشم اندازه اصلاً راه به جایی نمیره (مگر اینکه افراد حاضر در گروه همه صد بار بیش از بی نهایت فداکار باشند) و در این زمینه شک نکنید.
موفق و پیروز باشید
بله بنده هم با تمام گفته های شما موافقم و من هم بیشترین مشکل وبمسترهای ایرانی را تک نفره کار کردن می دونم.توی ایران چند سایت موفق بودن که همه اونها از ابتدا با کار گروهی شروع کرده اند.

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
من هم هستم , به نظر من مهمترین چالش بحث مارکتینگ خدمات و سئو سایتمون هستش , چون من فکر میکنم به لحاظ فنی و کیفیت طراحی سایت هیچ مشکلی نخواهیم داشت اما سئو و بازاریابی سایت انگلیسی زبان که میلیون ها رقیب داره در سطح جهان خیلی فرقشه با اینکه رقیب ها فقط محلی باشن

حتما باید یکی از بچه های گروه هم خارج از ایران باشه به خاطر محدودیت هایی که در ایران هستش برای کار .

من یکسال در یکی از کشورهای اروپایی زندگی کردم چیزی که ما قدرشو نمیدونیم تو ایران هزینه های بسیار بسیار پایین تبلیغات و بازاریابی هستش در صورتیکه اونجا خیلی هزینه تبلیغ و بازاریابی گرون در میاد به خصوص به خاطر وضعیت رقابتی وب سایتها

من نظرم رو محصول یا خدمات منحصر بفرده و اگر کار خاص و غیر جنرال بود من اماده همکاری هستم :)

Last edited:

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
خب در مورد خارج بودن یکی یا چند نفر از اعضای همچین گروهی مشکلی نیست افراد زیادی خارج از ایران هستند که حاضر به همکاری با همچین گروهی ممکنه بشن یا حتی داوطلب عضویت در اون.
نکته اینجاست که ما اگه همچین گروهی داریم باید داشته های خودمون رو بذاریم وسط. شامل توانایی هامون و ایده هامون ، بعد این ها رو با هم تنظیم کنیم و دست آخر کاری تعریف کنیم برای انجام دادن. بعضی از داشته ها میتونن فقدان بعضی دیگه رو تا حدی تحت پوشش قرار بدن ، بر فرض مثال توان فنی بالا و ایده ی نسبتاً خوب و توان کار بالا و و و میتونن کمبود سرمایه رو برای همچین تیمی از یک مشکل بزرگ به یک مشکل کوچیکتر تبدیل کنن و برعکسش هم ممکنه بر فرض مثال توان فنی پایین تر با سرمایه ی بالا میتونه تا حدی تحت پوشش قرار بگیره.
ولی فراموش نکنید هدف از تشکیل همچین تیمی داشتن یه تیم سرمایه گذاری نیست ، بلکه هدف داشتن یک تیم کاریه از افرادی که بیشتر اون ها سرمایه چندانی ندارند به احتمال قوی ولی توان فنی قابل قبولی دارند.
در ضمینه ی داشتن ایده ی خوب برای انجام کار مسلماً همه هدفشون اینه که توانشون رو روی انجام کاری بذارن که پتانسیل پیشرفت بیشتری داشته باشه بر فرض مثال یه ایده ی بهتر. حالا نکته ی اساسی اینه که اول باید افرادی حاضر به انجام کار بشن ، بعد این افراد با هم صحبت کنن و داشته ها تفسیر بشه دست آخر میشه گفت این کار اصلاً شدنی هست یا نه و اگه هست چطوری و بریم به مرحله بعد ...
پیروز باشید

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
کاملا درسته

اگر این قضیه رو اسمشو یک پروژه بزاریم باید از روز اول مدیر پروژه مشخص باشه کسی که نیروی انسانی رو فیلتر کنه نیازها و تخصص ها رو تعریف کنه و در نهایت هم تقسیم کار و کنترل کیفیت

شاید پروژه بیس تو این تاپیک جلو بریم بهتر باشه مثلا :

ایده : ساخت فروشگاه اینترنتی محصول یا خدمات x

نیرو و تخصص مورد نیاز:
- مترجم فارسی به انگلیسی یا نویسنده انگلیسی 3 نفر
- طراح وب و برنامه نویس 2 نفر
- گرافیست 1 نفر
- مسئول مالی ,حساب مالی خارج از کشور , مسئول پرداخت ها و... 1 نفر
- متخصص بازرایابی و سئو 1 نفر

سایت و ایده مشابه : x
رقیب ها : x
بازه زمانی برای کار تمام وقت حداقل x ماه
پیش بینی عدم دریافت حقوق و درامد حداقل x ماه

دوستانی که ایده دارن میتونن اینجا تیمشونو جمع اوری کنند با یک همچین سبکی مثلا

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
بیام اول مشخص کنیم روی چه موردی می خوایم کار کنیم بعد تخصص ها رو مشخص کنید.
پیشنهاد من برای ابتدا یک فروشگاه اینترنتی با ارسال رایگان مثل کاری که الان اماراتی ها کردن.مشکل کالا،ارسال رایگان،دروازه پرداخت نیز حله
البته پیشنهاد های دیگه هم دارم دوستان خوبه که تو همین بخش یا توی آیدی یاهو بحث کنیم.پس منتظرم.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام خب این اولین ایده که متعلق به استارتره،
این میتونه ایده ی خوبی باشه ولی مسئله کالای فیزکیه که قراره فروخته بشه ! به این موضوع فکر کنید که پایگاه این فروشگاه توی ایرانه، اینطوری نیست؟
پیروز باشید

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
چرا اما من این مشکل رو حل می کنم،حتی ارسال رایگان رو همه در مورد اونها انجام می دم.حتی امکان خرید ریالی هم وجود داره که کاربر ایرانی هم بخره

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
کاملا درسته

اگر این قضیه رو اسمشو یک پروژه بزاریم باید از روز اول مدیر پروژه مشخص باشه کسی که نیروی انسانی رو فیلتر کنه نیازها و تخصص ها رو تعریف کنه و در نهایت هم تقسیم کار و کنترل کیفیت

شاید پروژه بیس تو این تاپیک جلو بریم بهتر باشه مثلا :

ایده : ساخت فروشگاه اینترنتی محصول یا خدمات x

نیرو و تخصص مورد نیاز:
- مترجم فارسی به انگلیسی یا نویسنده انگلیسی 3 نفر
- طراح وب و برنامه نویس 2 نفر
- گرافیست 1 نفر
- مسئول مالی ,حساب مالی خارج از کشور , مسئول پرداخت ها و... 1 نفر
- متخصص بازرایابی و سئو 1 نفر

سایت و ایده مشابه : x
رقیب ها : x
بازه زمانی برای کار تمام وقت حداقل x ماه
پیش بینی عدم دریافت حقوق و درامد حداقل x ماه

دوستانی که ایده دارن میتونن اینجا تیمشونو جمع اوری کنند با یک همچین سبکی مثلا
سلام
ممنون با حرفت نسبتاً موافقم ولی نه بخش اولش ! توی بخش اول که بولد کردم. به نظر من، کسی میتونه بگه پروژه ساخت فروشگاه فلانه که پول داشته باشه و از روز اول حقوق بده یعنی سرمایه گذار! توی کار اشتراکی نمیتونی بگی مثلاً پروژه ساختن یک فروشگاه با این مشخصات و فروش همچین محصولی و بعد بگی شروع کنیم و همه بگن چشم و برن سر کاراشون مگر اینکه ایده و ایده دهنده قدرت بالایی در متقاعد کردن همه عوامل کار داشته باشند. چون توی یه کار اشتراکی همه در سود و زیان شدیداً شراکت دارن و همه عوامل خودشون مالک پروژه هستند! تفاوتش هم واضحه دیگه.
پیروز باشی

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
چرا اما من این مشکل رو حل می کنم،حتی ارسال رایگان رو همه در مورد اونها انجام می دم.حتی امکان خرید ریالی هم وجود داره که کاربر ایرانی هم بخره
سلام
خب اگه اینطوره یعنی ایدت یه پشتوانه داره که خیلی خوبه.
حالا از محصولات فیزیکی نوع خاصی مد نظرته؟ به عنوان مثال بعضیا میگن بیایم از داخل ایران روی فلان چیز ایرانی کار کنیم و ...

بالا