بنده نگفتم تو زعفرانیه دفتر بزنید / چه بسیار شرکت ها و وب سایت های موفقی که از پارکینگ یا انباری استارت کار رو زدند . مثلا همین فیسبوکی که مثال زدید یا عقبه ی شرکت اپل .بله،متشکرم.اما تا کی دوتا دوتا چهارتا کنیم.وقتی پول دار شدیم و توی زعفرانیه دفتر زدیم.آخه مشکل ما این که ما وبمسترهای ایرانی دارین ارزان ترین خدمات رو به کاربرای ایرانی می دیم،چون بازاز رقابت محدوده اما بازم مشتری نداریم،چون مشتریمون توان خرید را نداره
شما سه نکته رو اشاره کردید
بله ما هم خلاصه نمیشه بگیم ارزون تر از همه می دیم چون که ما که تولید کننده نیستیم.اما حداقل مقداری ارزون تر از سایت های معروف
همه توانایی جستجو گوگل رو بلد نیستند،مثال می زنم :یک هاست نامحدود یک ساله با پشتیبانی و سی پنل در خارج کشور 8 دلار میشه،من میگم شش ماه 8 دلار میشه نه اما من می تونم ارائه بدم.شما که بلد هستید این مورد پیدا کنید.البته ارائه هاست ارزان قیمت هم یک پیشنهاد دیگست که میشه همکاری کنیم
تا جایی ما خودمون می تونیم ارزون تبلیغ توی گوگل و یوتیوب و فیسبوک داشته باشیم.
الان در خارج کشور زیاد به این مسئله توجه نمی کنن.سایتی که پرداخت بین المللی پی پال داره الان خودش یک نماد اعتباره.چون پی پال با کوچک ترین شکایت حساب شما را مسدود می کند.البته این صد در صدی نیست.
بله من هم با همین مسئله موافقم.و از خودم شورع می کنماصلاً مطرح کردن ایده رو کنار بذاریم! یه کار دیگه کنیم ببینیم کیا با چه توانایی هایی هستبند که میتونن برای همچین گروهی وقت بذارن به امید سودی در آینده. خوبه؟
بیان توی بخش گفتگو با هم صحبت کنیم.سلام
منم در زمینه وب ، به پی اچ پی میتونم کد نویسی کنم ، در گذشته به ای اس پی کلاسی هم کد نویسی کردم.
جاوا اسکریپت هم همینطور. با اپلیکیشن نویسی تحت ویندوز هم آشنایی دارم ولی چون مدتهاست تمام این کار ها رو نکردم دو هفته زمان میخوام که آپ تو دیت بشم.
انگلیسی رو تا حدی خوب بلدم و میتونم به انگلیسی صحبت کنم ، بشنوم ، و ترجمه کنم و یا مطلب بنویسم.
امکان انجام همه کارایی که میشه خارج از ایران میشه انجام داد ولی داخل ایران نمیشه رو هم دارم.
پیروز باشید
شما به گفتگو دعوت شدید.اونجا بحث می کنیمتاپیک خوبیه اگه مصل تاپیکهای مشابه به بیراه نره و به نتیجه برسه 100% میتونه تاثیر گذار باشه و یه کار گروهی خوب باش کلید بخوره
تقریبا تمام مطلب رو خوندم بنده هم تا حد زیادی علاقه به کار گروهی دارم و معتقدم 1 + 1 قویتر از 2 هستش ! که ارزش کارگروهی و بقول دوستمون سودهیش بیشتر کار فردی هستش
اینجا من هم اعلام آمادگی میکنم اولا سابقه بسیاری در وبمستری و کار و آشنایی به همه سیستمهای مدیریت و همچنین امور تبلیغات و معرفی در مقیاس ویسع برای کاربران رو دارم.
اگه واقعا افرادی متعهد و جدی با یک ایده قابل قبول و قابل پیاده سازی در حد منطقه ای یا بین المللی وجود داشته باشن واقعا آدم میتونه از همه پتاسیلش کمک بگیره برای موقف شده یک ایده.
همانطور که گفتم در وبمستری سابقه طولانی دارم خود وبمستری طیف وسیعی از کارها رو دربر میگیره دیگه همونطور که خودتون میدونید...
آشنایی به زبان انگلیسی در حد قابل قبول در درک و فهم و همچنین برقراری ارتباط و اسپیکینگ هم دارم.
به امید روزهای بهتر
فعلا دارین با بچه های اهل عمل توی گفتگو بحث می کنیم.اگر شما هم ایده خاصی دارید بیان کنید تا به گفتگو دعوتتون کنیم.قرار هست که از راه دور همکاری شکل بگیره ؟ یا در یک دفتر در یک شهر ؟