• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایده کسب درآمد در خارج کشور را با هم اجراء کنیم/صاحبان محصولات مجازی و غیر فیزیکی بیان

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
اصلا ما چرا دنبال مدیریم،مدیریت در یک کارگروه الزام آور هست اما آنچه از مدیریت مهم تر هست انجام کار هست.

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
تقریبا میشه گفت تمام کالاهای الکترونیکی وحتی پوشاک و ...
اینچور بگم که یک هایپر مارکت میشه زد.

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
این هم از عکس فروشگاه مد نظر من البته اگر یه فروشگاه با ظاهر بهتر بزنیم بنده موافق هستم.

Opencart_Optronics_01_Home.jpg

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
ما در ایران کلا زیر ساخت نداریم،مثلا در اروپا ما پست رایگان سوئیس ایر رو داریم.ما در ایران بخواهیم کالای را به خارج بفرستیم چون فقط پست های گران قیمت هست خیلی گران درمیاد.مگر یک کالای خاص مثل زعفزان پسته و ... که اون ها هم طبق تحقیقات بنده مصرف زیاد آن در اروپا و آمریکا دارویی هست تا مصرفی.

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
خب آخه همچین مارکت هایی با رقابتی ترین قیمت ها تو بازار اکثر کشور ها با قدرت وجود دارند ، توی ایران هم همینطور.
ما هم اونقدر سرمایه ی مالی نداریم که این فروشگاه رو توی کشوری که همچین فروشگاه هایی توسط شرکت های پرقدرت اداره میشه توی بازار جا بندازیم!
باید مزیت خاصی داشته باشیم! یا روش خاصی برای معرفی و جا انداختن فروشگاه که بیشترین بازدهی رو با کمترین سرمایه داشته باشه. حتی در مورد سرویس و کالای غیر فیزیکی و حتی سرویس رایگان هم همینطوره! باید روش خاصی در جا انداختن سرویس داشته باشی یا خود سرویس چیز خوبی باشه و یا هر دو.
پیروز باشید

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
وقتی شما یک فروشگاه بین المللی زید خودتون رو محدود به یک کشور خاص نکردید.مثال می زنم
الان در ایران قیمت آیفون 5 در حدود 2250000 تومان و تا 2400000 هست که معادل 750 دلار هست
این کالا در فروشگاه آمازون یا ebay حدود 640 دلار هست
اما من این کالا رو با ارسال رایگان به تمام نقاط جهان در حدود 570 دلار میدهم
حالا به این قضیه شما محدودیت های که بعضی فروشگاه مثل آمازون برای برخی کشورها مثل ایران و پاکستان و شاید بیش از 20 و 30 کشور دیگر قائل هستند را نیز اضافه کنید

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
یعنی داری میگی مزیت فروشگاه ما قیمتش خواهد بود که مشتری جذب میکنه! این خیلی عالیه! ولی خب همه که از آمازون و ای بی خرید نمیکنن ! توی کشور های دیگه هم خیلیا ترجیه میدن سرچ کنن توی گوگل و کالا رو پیدا کنند و فروشگاه های دیگه ای هم هستند که گوشی رو بسیار ارزون و ارسال رایگان بفروشن جالبه که همون فروشگاه ها به طور مرتب هم تبلیغ میکنند تا بتونن فروش رو حفظ کنن ادوردز و امثالهم حداقل.
برای رقابت با همچین ارائه کننده هایی هم برنامه ای باید بریزیم. اگه میخوایم یه فروشگاه داشته باشیم دیگه ...
تازه بسیاری از فروشگاه های داخلی کشورها که کالا رو ارائه میدن درسته که ممکنه از ماها گرون تر ارائه بدن ولی نکته اساسی اینه که توی اون کشور معتبر و مورد اعتمادند ، خدمات پس از فروش و امثالهم هم ارائه میدن :)
پیروز باشی

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
شما سه نکته رو اشاره کردید
بله ما هم خلاصه نمیشه بگیم ارزون تر از همه می دیم چون که ما که تولید کننده نیستیم.اما حداقل مقداری ارزون تر از سایت های معروف
همه توانایی جستجو گوگل رو بلد نیستند،مثال می زنم :یک هاست نامحدود یک ساله با پشتیبانی و سی پنل در خارج کشور 8 دلار میشه،من میگم شش ماه 8 دلار میشه نه اما من می تونم ارائه بدم.شما که بلد هستید این مورد پیدا کنید.البته ارائه هاست ارزان قیمت هم یک پیشنهاد دیگست که میشه همکاری کنیم
تا جایی ما خودمون می تونیم ارزون تبلیغ توی گوگل و یوتیوب و فیسبوک داشته باشیم.
الان در خارج کشور زیاد به این مسئله توجه نمی کنن.سایتی که پرداخت بین المللی پی پال داره الان خودش یک نماد اعتباره.چون پی پال با کوچک ترین شکایت حساب شما را مسدود می کند.البته این صد در صدی نیست.

Last edited:

haftir

Registered User
لایک‌ها
470
بله،متشکرم.اما تا کی دوتا دوتا چهارتا کنیم.وقتی پول دار شدیم و توی زعفرانیه دفتر زدیم.آخه مشکل ما این که ما وبمسترهای ایرانی دارین ارزان ترین خدمات رو به کاربرای ایرانی می دیم،چون بازاز رقابت محدوده اما بازم مشتری نداریم،چون مشتریمون توان خرید را نداره
بنده نگفتم تو زعفرانیه دفتر بزنید / چه بسیار شرکت ها و وب سایت های موفقی که از پارکینگ یا انباری استارت کار رو زدند . مثلا همین فیسبوکی که مثال زدید یا عقبه ی شرکت اپل .

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
شما سه نکته رو اشاره کردید
بله ما هم خلاصه نمیشه بگیم ارزون تر از همه می دیم چون که ما که تولید کننده نیستیم.اما حداقل مقداری ارزون تر از سایت های معروف
همه توانایی جستجو گوگل رو بلد نیستند،مثال می زنم :یک هاست نامحدود یک ساله با پشتیبانی و سی پنل در خارج کشور 8 دلار میشه،من میگم شش ماه 8 دلار میشه نه اما من می تونم ارائه بدم.شما که بلد هستید این مورد پیدا کنید.البته ارائه هاست ارزان قیمت هم یک پیشنهاد دیگست که میشه همکاری کنیم
تا جایی ما خودمون می تونیم ارزون تبلیغ توی گوگل و یوتیوب و فیسبوک داشته باشیم.
الان در خارج کشور زیاد به این مسئله توجه نمی کنن.سایتی که پرداخت بین المللی پی پال داره الان خودش یک نماد اعتباره.چون پی پال با کوچک ترین شکایت حساب شما را مسدود می کند.البته این صد در صدی نیست.

سلام
آره میدونی روی بعضی از سرویس ها از این نظر که ما خودمون سهم بسیار بیشتری در تهیه و ارائش داریم دستمون روی قیمت گذاری باز تره!
مثلاً ما دستمون روی قیمت گذاری یه جنس مثل گوشی اپل اصل (نه فیک) اونقدر باز نیست که روی ارائه ی خدمات هاستینگ مثلاً هست! ولی خب ارائه ی خدمات هاستینگ نیاز به دانش و پشتیبانی مستمر داره. که اگه از عهده ی این کار ها بر بیایم میتونیم انتظار درامد داشته باشیم!
نکته اساسی اینه که الان فقط تو داری زحمت ایده دادن رو میکشی یعنی فقط شما مصممی و مثلا بنده! چرا کسی پیشنهادی نمیده؟ :) پیشنهاد هاتونو بدین که بررسی کنیم ببینیم میشه ازش عایدی داشت یا نه!
پیروز باشید

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
عزیز دیگه اینقدر برای ایرانی ها عزیز مفت کار کردم که دیگه هر ثانیه یک ایده توپ میاد توی ذهنم.
خوب ایده ها رو نمیشه همه رو ارائه داد.چون ایده قیمت داره.من دنبال کار گروهی هستم.وگرنه خدا می دونه اگر شما نمی دونید که همه این کارها رو میشه تنها انجام بدم .اما این رو فهمیدم که کار گروهی بهتره وسودش از ده تا کار فردی بیشتره

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
آره درست میگی نمیشه یه ایده رو همینطوری مطرح کرد چون ایده به خودی خود دارای ارزشه و بازم درست میگی تنهایی هم میشه کارایی کرد ولی چیزی که به یه گروه چهار نفره ارزش میده به نسبت چهار نفر مستقل و جدا از هم اینه که گروه چهار نفر جمع کارش باید ارزشمند تر از جمع کار مستقل اون چهار انسان باشه که در اکثر مواردی که گروه خوب کار کنه این اتفاق میوفته.
حالا چیکار کنیم؟ فرض کن من هستم ، توئم هستی. اصلاً مطرح کردن ایده رو کنار بذاریم! یه کار دیگه کنیم ببینیم کیا با چه توانایی هایی هستبند که میتونن برای همچین گروهی وقت بذارن به امید سودی در آینده. خوبه؟
پیروز باشی

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
اصلاً مطرح کردن ایده رو کنار بذاریم! یه کار دیگه کنیم ببینیم کیا با چه توانایی هایی هستبند که میتونن برای همچین گروهی وقت بذارن به امید سودی در آینده. خوبه؟
بله من هم با همین مسئله موافقم.و از خودم شورع می کنم
طراحی وب من بد نیست
می تونم تبلیغ ویدویی با کیفیت عالی در حد تلویزونی درست کنم
می تونم ارزان ترین چیزها رو در اینترنت با کمترین ریسک پیدا کنم
انگلیسی و عربی من در حد فهم مطالب هست
امکان تهیه دروازه بین المللی را دارم
امکان تبلیغات در فیسبوک و یوتیوب را دارم
فعلا همین ها

اما حتما به افرادی زیر نیاز داریم.
مسلط به زبان خارجی
برنامه نویس php
و ...

Amirbahal3

Registered User
لایک‌ها
538
سلام
منم در زمینه وب ، به پی اچ پی میتونم کد نویسی کنم ، در گذشته به ای اس پی کلاسیک هم کد نویسی کردم.
جاوا اسکریپت هم همینطور. با اپلیکیشن نویسی تحت ویندوز هم آشنایی دارم ولی چون مدتهاست تمام این کار ها رو نکردم اگه شروع کنم دو هفته زمان میبره تا آماده بشم.
انگلیسی رو تا حدی خوب بلدم و میتونم به انگلیسی صحبت کنم ، بشنوم ، و ترجمه کنم و یا مطلب بنویسم.
امکان انجام همه کارایی که میشه خارج از ایران میشه انجام داد ولی داخل ایران نمیشه رو هم دارم. (کار های مالی بین المللی و ...)
پیروز باشید

Last edited:

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
سلام
منم در زمینه وب ، به پی اچ پی میتونم کد نویسی کنم ، در گذشته به ای اس پی کلاسی هم کد نویسی کردم.
جاوا اسکریپت هم همینطور. با اپلیکیشن نویسی تحت ویندوز هم آشنایی دارم ولی چون مدتهاست تمام این کار ها رو نکردم دو هفته زمان میخوام که آپ تو دیت بشم.
انگلیسی رو تا حدی خوب بلدم و میتونم به انگلیسی صحبت کنم ، بشنوم ، و ترجمه کنم و یا مطلب بنویسم.
امکان انجام همه کارایی که میشه خارج از ایران میشه انجام داد ولی داخل ایران نمیشه رو هم دارم.
پیروز باشید
بیان توی بخش گفتگو با هم صحبت کنیم.

Pink.Smok

Registered User
لایک‌ها
52
تاپیک خوبیه اگه مثل تاپیکهای مشابه به بیراه نره و به نتیجه برسه 100% میتونه تاثیر گذار باشه و یه کار گروهی خوب باش کلید بخوره
تقریبا تمام مطلب رو خوندم بنده هم تا حد زیادی علاقه به کار گروهی دارم و معتقدم 1 + 1 قویتر از 2 هستش ! که ارزش کارگروهی و بقول دوستمون سودهیش بیشتر کار فردی هستش
اینجا من هم اعلام آمادگی میکنم اولا سابقه بسیاری در وبمستری و کار و آشنایی به همه سیستمهای مدیریت و همچنین امور تبلیغات و معرفی در مقیاس ویسع برای کاربران رو دارم.
اگه واقعا افرادی متعهد و جدی با یک ایده قابل قبول و قابل پیاده سازی در حد منطقه ای یا بین المللی وجود داشته باشن واقعا آدم میتونه از همه پتاسیلش کمک بگیره برای موفق شدن یک ایده
همانطور که گفتم در وبمستری سابقه طولانی دارم خود وبمستری طیف وسیعی از کارها رو دربر میگیره دیگه همونطور که خودتون میدونید...
آشنایی به زبان انگلیسی در حد قابل قبول در درک و فهم و همچنین برقراری ارتباط و اسپیکینگ هم دارم.

به امید روزهای بهتر

Last edited:

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
تاپیک خوبیه اگه مصل تاپیکهای مشابه به بیراه نره و به نتیجه برسه 100% میتونه تاثیر گذار باشه و یه کار گروهی خوب باش کلید بخوره
تقریبا تمام مطلب رو خوندم بنده هم تا حد زیادی علاقه به کار گروهی دارم و معتقدم 1 + 1 قویتر از 2 هستش ! که ارزش کارگروهی و بقول دوستمون سودهیش بیشتر کار فردی هستش
اینجا من هم اعلام آمادگی میکنم اولا سابقه بسیاری در وبمستری و کار و آشنایی به همه سیستمهای مدیریت و همچنین امور تبلیغات و معرفی در مقیاس ویسع برای کاربران رو دارم.
اگه واقعا افرادی متعهد و جدی با یک ایده قابل قبول و قابل پیاده سازی در حد منطقه ای یا بین المللی وجود داشته باشن واقعا آدم میتونه از همه پتاسیلش کمک بگیره برای موقف شده یک ایده.
همانطور که گفتم در وبمستری سابقه طولانی دارم خود وبمستری طیف وسیعی از کارها رو دربر میگیره دیگه همونطور که خودتون میدونید...
آشنایی به زبان انگلیسی در حد قابل قبول در درک و فهم و همچنین برقراری ارتباط و اسپیکینگ هم دارم.

به امید روزهای بهتر
شما به گفتگو دعوت شدید.اونجا بحث می کنیم

hossein_online

Registered User
لایک‌ها
412
قرار هست که از راه دور همکاری شکل بگیره ؟ یا در یک دفتر در یک شهر ؟

vbnsan

Registered User
لایک‌ها
168
قرار هست که از راه دور همکاری شکل بگیره ؟ یا در یک دفتر در یک شهر ؟
فعلا دارین با بچه های اهل عمل توی گفتگو بحث می کنیم.اگر شما هم ایده خاصی دارید بیان کنید تا به گفتگو دعوتتون کنیم.
منتظریم

new24-5

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
2,697
جواب نمیده
عموم کار های شریکی از طریق نت به بن بست میخوره(نه همه شون)

ولی یه کتاب دارم مخصوص این کاره،نویسنده اش رو یادم رفته(میگردم،اسمشو میگم)اسمش بود"راه های پولدار شدن در ایران)قیمتش8ت بود و نویسنده مشهدی،واقعا خوب در این مورد صحبت کرده بود
پیشنهاد میکنم دوستان یه دفترچه بگیرن،هر چیزی به ذهنشون میاد با مداد توش بنویسن
همین دیگه،چیزای ساده ای بود که الآن به ذهنم رسید

موفّق باشید

بالا