• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایرانسل پای میز محاکمه

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ایرانسل عملکردش اصلا رقابتی نیست و اینطوری که داره پیش میره حتی اپراتور اول هم ازش پیشی میگیره . اگر تعرفه رو بالا نمی برد میشد به آیندش امید بست ، اما با افزایش تعرفه ای که اعمال کرده از الان میشه پیش بینی کرد که این اپراتور در بهترین حالت چیزی در اندازه اپراتور اول خواهد بود .

متاسفانه جو تجارت و بازرگانی در ایران جوی است فاسد ، رفتار با مشتری رفتار گروگان و گروگان گیر است ، ایرانسل هم از همین سنت داره پیروی میکنه .

هر چی سیم کارت فروخت و هر چی پول در آورد باکی نیست در نهایت سود با اوست .

نه رقابت معنی داره و نه رضایت مشتری !

voltan

Guest
لایک‌ها
2
به نظر میاد من هم باید تو فکر خرید یه خط ثابت باشم البته این اعتباری ها حتی ارژش فروختن ها نداره
راستی فکر کنم از امروز فردا کارت شارژ 5 تومنی هم بیاد تو بازار

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
من که امروز دیدم 5 تومنی رو تو یه روزنامه فروشی بود .
-
اینجوری پیش بره ایران سل , همون دقیقه ای که به صرفه تره :hmm:.

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مردم باید ایرانسل رو بایکوت کنن ، اگر اینطور پیش بره اپراتور اول میشه بچه مثبت محله !!

بفروشین

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
واقعا تعرفه رو گرون کردن؟

Neo.BHK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
واقعا تعرفه رو گرون کردن؟

من تا چند روز آینده ایرانسلو میفروشم ! 62 تومن واسه هر دقیقه ! مگه سر گردنست ؟
تازه جالب اینجاست سیم کارت دولتی قراره بشه دقیقه ای 35 تومان

سلام..
من اينجا يه پست نوشتم در اين باره ... بخونيد...
مي شه با همون تعرفه دقيقه اي ادامه داد.
اينو ببينين :

لينك

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
بابا اینا هم گندشو در آوردن.من هم میفروشم.
276.gif

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
MMS قیمتش شده 160 تومان!:eek:

اگه اعتباری MCI میتونستم بگیرم الان ، دریغ نمیکردم!

مسخره کرده خودشو ، اون جاهایی هم که من هستم هم که آنتن نمیده!

GPRS تعطیل MMS تعطیل SMS از خارج از کشور تعطیل!

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط می تونم بگم ایرانسل ماهیت واقعی خودش را به خوبی به همه نشان داد . به نظر من اگر سیم کارت دایم ایرانسل دارید زود بفروشید چون وقتی MCI تا 2 ماه دیگه اعتبار زمانی سیم کارت های خودش را حذف کنه سیم کارت دایم ایرانسل را 20 هزار تومان هم نمی خرند . اگر هم اعتباری ایرانسل دارید که اصلا بیخیال بشید و به عنوان سیم تست ازش استفاده کنید :D . چون بیشتر به درد همین کار می خوره .
به این ممکلت اپراتور دوم ، سوم ، چهارم و... نیامده . ما وقتی سیم کارت ایرانسل خریدیم فراموش کرده بودیم اینجا ایرانه و همه چیزش با بقیه دنیا فرق داره . هیچ اپراتوری در ایران حتی اگه 20 سال هم از تاسیس آن بگذره در حد MCI نخواهد شد .:(

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
تقصیر ایران سل هم نیست , این شرکت های دولتی نمیزارن شرکت های خصوصی نفس بکشن !
سر همین قضیه نزاشتن هزینه مکالماتش از ماله دولتی ارزونتر باشه !
اون قضیه ماشین سازی هم همینجوری شد , که داشتن یه ماشین میدادن ارزون ولی کیفیتش بهتر از ماله ایران خودرو , نزاشتن بدن بیرون :( ,

یواش یواش دارن کاری میکنن اصلا نشه تو ایران زندگی کرد :hmm:

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
اون قضیه ماشین سازی هم همینجوری شد , که داشتن یه ماشین میدادن ارزون ولی کیفیتش بهتر از ماله ایران خودرو , نزاشتن بدن بیرون :( ,

نه صا ایران خصوصیه نه بانک ملی! این عبارت شرکت خصوصی هم فقط برای اسکل کردن مشترک محترم میباشد.

hasanh

Registered User
لایک‌ها
1

لطفا بگید کی ایرانسل خواست تعرفشو ارزون کنه که جلوشو گرفتن ؟!

این شرکت به شدت بدقول و مزخرفه.

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
مشتركين به‌دنبال استرداد سيم كارت ايرانسل

پس از اعلام افزايش تعرفه و دو نرخي شدن مكالمات سيم كارت‌‏هاي ايرانسل، قيمت سيم كارت‌‏هاي اين شركت در بازار با كاهش قابل توجهي روبرو شد.

به گزارش خبرنگار ايلنا، براساس اظهارات فروشندگان بازار سيم كارت‌‏هاي دائمي صفر ايرانسل كه تاكنون 150 هزار تومان خريداري مي‌‏شد در بازار امروز تهران با كاهش چشم‌‏گيري كمتر از 120 هزار تومان خريداري مي‌‏شود و فعالان بازار خبر از هجوم مشتركين اين شبكه براي استرداد اين سيم كارت‌ها مي‌‏دهند.
گفتني است، طبق آمارهاي غير رسمي 30 درصد از مشتركين ايرانسل كه اكثر آنها از سيم كارت‌‏هاي اعتباري استفاده مي‌‏كردند براي پس دادن سيم كارت‌‏ها اقدام كردند؛ اما در حال حاضر حتي سيم كارت‌‏هاي دائمي ايرانسل توسط اين اپراتور و نمايندگي‌‏هاي پس از فروش پس گرفته نمي‌‏شود و اين مسئله موجب نارضايتي مشتركين را به همراه داشته است.
اين در حالي است كه در بازار امروز تهران سيم كارت‌‏هاي اعتباري تاليا با افزايش قيمت بالغ بر 15 هزار تومان روبرو شده است و هم اكنون سيم كارت‌‏هاي صفر اين شبكه تا سقف 75 هزار تومان خريد و فروش مي‌‏شود.
براساس اين گزارش، از اين پس تعرفه مكالمات سيم كارت‌‏هاي دائمي ايرانسل بر مبناي ثانيه 625 ريال و تعرفه مكالمات سيم كارت‌‏هاي اعتباري آن 853 ريال بر مبناي ثانيه محاسبه مي‌‏شود.

اين در حالي است كه پيش از اين تعرفه مكالمات سيم كارت‌‏هاي ايرانسل براي مشتركين بر مبناي دقيقه 499 ريال محاسبه مي‌‏شود.

http://www.baztab.com/news/66212.php

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
مشتركين به‌دنبال استرداد سيم كارت ايرانسل

پس از اعلام افزايش تعرفه و دو نرخي شدن مكالمات سيم كارت‌‏هاي ايرانسل، قيمت سيم كارت‌‏هاي اين شركت در بازار با كاهش قابل توجهي روبرو شد.

به گزارش خبرنگار ايلنا، براساس اظهارات فروشندگان بازار سيم كارت‌‏هاي دائمي صفر ايرانسل كه تاكنون 150 هزار تومان خريداري مي‌‏شد در بازار امروز تهران با كاهش چشم‌‏گيري كمتر از 120 هزار تومان خريداري مي‌‏شود و فعالان بازار خبر از هجوم مشتركين اين شبكه براي استرداد اين سيم كارت‌ها مي‌‏دهند.
گفتني است، طبق آمارهاي غير رسمي 30 درصد از مشتركين ايرانسل كه اكثر آنها از سيم كارت‌‏هاي اعتباري استفاده مي‌‏كردند براي پس دادن سيم كارت‌‏ها اقدام كردند؛ اما در حال حاضر حتي سيم كارت‌‏هاي دائمي ايرانسل توسط اين اپراتور و نمايندگي‌‏هاي پس از فروش پس گرفته نمي‌‏شود و اين مسئله موجب نارضايتي مشتركين را به همراه داشته است.
اين در حالي است كه در بازار امروز تهران سيم كارت‌‏هاي اعتباري تاليا با افزايش قيمت بالغ بر 15 هزار تومان روبرو شده است و هم اكنون سيم كارت‌‏هاي صفر اين شبكه تا سقف 75 هزار تومان خريد و فروش مي‌‏شود.
براساس اين گزارش، از اين پس تعرفه مكالمات سيم كارت‌‏هاي دائمي ايرانسل بر مبناي ثانيه 625 ريال و تعرفه مكالمات سيم كارت‌‏هاي اعتباري آن 853 ريال بر مبناي ثانيه محاسبه مي‌‏شود.

اين در حالي است كه پيش از اين تعرفه مكالمات سيم كارت‌‏هاي ايرانسل براي مشتركين بر مبناي دقيقه 499 ريال محاسبه مي‌‏شود.

http://www.baztab.com/news/66212.php
بلکه به خودشون بیان و تعرفه ها رو کم کنن !!

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
خدا کنه این شرکت ورشکست بشه.من که از ته قلب این آرزو رو دارم.

sara__joon

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,607

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خدا کنه این شرکت ورشکست بشه.من که از ته قلب این آرزو رو دارم.

قراره مشترکان خودش را به 10 میلیون در ایران برسونه :p ... شما انتظار داری ورشکست بشه !!!!
اما با تمام ایرادهایی که به ایرانسل وارد هست و خودم هم بهش اشاره کردم ولی حداقل دیگه 2 سال را باید به اپراتوری که می خواهد کل ایران را تحت پوشش ببره و اپراتور دوم محسوب میشه وقت داد و بعد در رابطه باهاش نظر نهایی را داد الان خدایی خیلی زوده ....ولی وضعیت الانش که کاملا افتضاح هست و شکی در آن نیست .

Suba_sa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
قراره مشترکان خودش را به 10 میلیون در ایران برسونه :p ... شما انتظار داری ورشکست بشه !!!!
اما با تمام ایرادهایی که به ایرانسل وارد هست و خودم هم بهش اشاره کردم ولی حداقل دیگه 2 سال را باید به اپراتوری که می خواهد کل ایران را تحت پوشش ببره و اپراتور دوم محسوب میشه وقت داد و بعد در رابطه باهاش نظر نهایی را داد الان خدایی خیلی زوده ....ولی وضعیت الانش که کاملا افتضاح هست و شکی در آن نیست .

مگه مديريتش کامل عوض بشه وگرنه اين آدمهايي که الان هستند ديدشون فقط سرکيسه کردن مردمه و اميدي به 2 سال بعد که هيچ به 10 سال بعدشون هم نيست.

گفتيم رقابت بوجود مياد تعرفه مخابرات رو مجبورند ارزون کنند! تا باشه رقيب آدم به اين ماستي باشه

Nikonian

Registered User
لایک‌ها
5
سیم کارت من دائمیه و در فروشگاهی کار میکنم که نمایندگی ایرانسل هستش ! حساب دیروز خودم رو چک کردم : دو مکالمه بیشتر هم نداشتم یکی 15 ثانیه و یکی هم 24 ثانیه ..... هردوشون 625 ریال حساب شدند !
یعنی هنوز ثانیه ای نشده ! حالا اعتباری ها جریانشون در چه حاله ؟ اونا ثانیه ای شدن ؟ یکی تست کنه و نتیجه رو اینجا بزاره.

بالا