کسی با اعتراض موافق نیست؟
موافقم.
یک نامه سرگشاده به ایرانسل که رونوشتشو به خبرگزاریها بفرستیم.
آره.اون شماره 130 هم که همیشه اشغاله.کسایی هم که جواب میدن هیچی بارشون نیست.من دو سه بار باهاشون صحبت کردم همشون از مخ تعطیلن.شما فکر میکنین تا الان این بحث هارو تو این فرومها نخوندن؟
مشکل اینه که باید مثل شرکتهای خارجی بسرعت پاسخگویی یا اطلاع رسانی یا رفع مشکل کنن که نمیکنن.
شما فکر میکنین تا الان این بحث هارو تو این فرومها نخوندن؟
مشکل اینه که باید مثل شرکتهای خارجی بسرعت پاسخگویی یا اطلاع رسانی یا رفع مشکل کنن که نمیکنن.
سلام دوستان
لطفا من رو راهنمایی کنید
گوشی من K750i هست و میخوام یه mms و هم به اینترنت متصل شم
چندتا سوال داشتم
طرز ساختن profile درگوشی K750 برای فرستادن mms و یا به اینترنت
به این قسمت میرم و این مشخصات رو میخاد که من نمیدونم چی وارد کنم
:name
:connect using
:ip Address
:massage Server
ممنون
با توضیح دونه به دونه ای
مرسی
تایید میشهاره فعلا اوضاع خوبه
من یکی روی ایرانسل یک حساب دیگه باز کرده بودم ولی 100 درصد از خرید آن پشیمان هستم . فکر کردم این شرکت حداقل بر عکس مخابرات کیفیت و خدمات خوبی داره . آخه یکی نیست بگه وقتی شبکه پر از ایراده چرا سیم کارت توزیع می کنی با تبلیغات دروغ . حداقل تمام مراکز استانها را پوشش بده و نقاط کور را برطرف کن در همان شهر و سرویس sms هم درست کن و بعد سیم کارت توزیع کن . آن سرویس Gprs هم که اصلا به درد نمی خوره یا همش قطعه یا به قدری سرعت پایینه که اصلا بیخیال آن میشی . از تلفن ثابت یا همراه دیگه هم که به سختی فراوان میشه به ایرانسل زنگ زد و وقتی هم زنگ می خوره به قدری بوق آزاد صداش کم هست که طرف فکر می کنه اشغاله و قطع می کنه . از بسیاری از مناطق مخابراتی هم که تماس می گیرند شماره نمی اندازه . آنتن دهی هم به شدت کاذب هست به طوریکه مثلا در اتاق من آنتن فول هست ولی وقتی شماره می گیرم یا کسی با من تماس می گیره یک خط آنتن روی گوشی باقی می مونه و تماس قطع میشه . سرویس رومینگش هم که دیگه اوج مسخره بازی هست . شما باید وقتی خواستی از کشور خارج بشی بری 200 هزار تومان به عنوان ودیعه بزاری و سیم کارت رومینگ بگیری ..کلا به همه پیشنهاد می کنم تا اطلاع ثانوی به شدت از خرید سیم کارت این شرکت حقه باز خودداری کنند و اگر سیم کارت مخابرات دارند همان را سفت بچسبند . اگر هم دنبال سرویس GPRS هستند صبر کنند تا همین امسال مال شرکت ارتباطات سیار فعال بشه .
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خبر داد:
امروز مساله تعرفه مکالمات ایرانسل را حل میکنیم
ایرانسل راهی جز محاسبه تعرفه براساس ثانیه ندارد
ایرانسل برای افزایش تعرفه مشکل ندارد
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، از برپایی نشست عصر امروز (دوشنبه)، به منظور حل و فصل مساله تبدیل تعرفه مکالمات از دقیقه به ثانیه خبر داد.
مهندس محمود خسروی، در گفتوگو با خبرنگار سیتنا، اظهار داشت: با توجه به بروز مسائل اخیر، امروز بعد از ظهر (27 فروردین ماه)، با دعوت سازمان تنظیم مقررات، نشستی به منظور هماهنگی و جهت حل مشکل در سازمان تشکیل خواهد شد.
خسروی، تاکید کرد: شرکت ایرانسل، باید محاسبه تعرفه مکالمه بر حسب ثانیه را رعایت کند و راهی جز این ندارد، اما برای افزایش تعرفه نیز مشکلی ندارد.