• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایرانسل پای میز محاکمه

MSsoftCO

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
لطفا من رو راهنمایی کنید
گوشی من K750i هست و میخوام یه mms و هم به اینترنت متصل شم

چندتا سوال داشتم
طرز ساختن profile درگوشی K750 برای فرستادن mms و یا به اینترنت
به این قسمت میرم و این مشخصات رو میخاد که من نمیدونم چی وارد کنم

:name
:connect using
:ip Address
:massage Server

ممنون
با توضیح دونه به دونه ای
مرسی

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
شما فکر میکنین تا الان این بحث هارو تو این فرومها نخوندن؟

مشکل اینه که باید مثل شرکتهای خارجی بسرعت پاسخگویی یا اطلاع رسانی یا رفع مشکل کنن که نمیکنن.

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7

مشکل اینه که باید مثل شرکتهای خارجی بسرعت پاسخگویی یا اطلاع رسانی یا رفع مشکل کنن که نمیکنن.
آره.اون شماره 130 هم که همیشه اشغاله.کسایی هم که جواب میدن هیچی بارشون نیست.من دو سه بار باهاشون صحبت کردم همشون از مخ تعطیلن.

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4

خوندنشون مهم نیست! الان دیدن که تبلیغات تنها راه موفقیته باید این دیدشون رو عوض کنیم تبلیغات بدون کیفیت شبکه بدرد نمیخوره.

Haamed

Registered User
لایک‌ها
8
وقتی دولت خدمتگذار پاسخگو نیست میخوای شرکتهای خصوصی پاسخگو باشن؟

بطور کلی...

خلاصه کلام خر تو خریه....

MSsoftCO

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
لطفا من رو راهنمایی کنید
گوشی من K750i هست و میخوام یه mms و هم به اینترنت متصل شم

چندتا سوال داشتم
طرز ساختن profile درگوشی K750 برای فرستادن mms و یا به اینترنت
به این قسمت میرم و این مشخصات رو میخاد که من نمیدونم چی وارد کنم

:name
:connect using
:ip Address
:massage Server

ممنون
با توضیح دونه به دونه ای
مرسی

به 2225 مسیج دادم حل شد

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
ای بابا من که 90% اس ام اسام تو 15 روز عید نرسیده،دوستام دارن فشم میدن میگن چرا به ما مسیج ندادی این چند وقته:( اینم از ایران سل

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
الان وضعیت اس ام اس بهتر شده.این چند روزه همش سریع میرسه.امیدوارم دیگه خراب نشه.

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
اره فعلا اوضاع خوبه

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
طبق آنچه در این خبرها اومده ایرانسل تا پایان وقت اداری امروز ؛ چهارشنبه 22 فروردین فرصت داره تا تعرفه رو از دقیقه به ثانیه تغییر بده !
http://www.citna.ir/1739.html

ایرانسل اصلا انکار کرده که چنین اولتیماتومی به دستش رسیده . به نظر میاد نمیخوان زیر بار برن !
http://www.citna.ir/1739.html

چند روز پیش تعرفه GPRS از کیلوبایتی 3 تومن به 1.5 تومن کاهش یافت که این هم به لطف مخابرات صورت گرفت . البته در اخبار سایت ایرانسل هنوز این موضوع منعکس نشده .

actros

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,474
من یکی روی ایرانسل یک حساب دیگه باز کرده بودم ولی 100 درصد از خرید آن پشیمان هستم . فکر کردم این شرکت حداقل بر عکس مخابرات کیفیت و خدمات خوبی داره . آخه یکی نیست بگه وقتی شبکه پر از ایراده چرا سیم کارت توزیع می کنی با تبلیغات دروغ . حداقل تمام مراکز استانها را پوشش بده و نقاط کور را برطرف کن در همان شهر و سرویس sms هم درست کن و بعد سیم کارت توزیع کن . آن سرویس Gprs هم که اصلا به درد نمی خوره یا همش قطعه یا به قدری سرعت پایینه که اصلا بیخیال آن میشی . از تلفن ثابت یا همراه دیگه هم که به سختی فراوان میشه به ایرانسل زنگ زد و وقتی هم زنگ می خوره به قدری بوق آزاد صداش کم هست که طرف فکر می کنه اشغاله و قطع می کنه . از بسیاری از مناطق مخابراتی هم که تماس می گیرند شماره نمی اندازه . آنتن دهی هم به شدت کاذب هست به طوریکه مثلا در اتاق من آنتن فول هست ولی وقتی شماره می گیرم یا کسی با من تماس می گیره یک خط آنتن روی گوشی باقی می مونه و تماس قطع میشه . سرویس رومینگش هم که دیگه اوج مسخره بازی هست . شما باید وقتی خواستی از کشور خارج بشی بری 200 هزار تومان به عنوان ودیعه بزاری و سیم کارت رومینگ بگیری ..کلا به همه پیشنهاد می کنم تا اطلاع ثانوی به شدت از خرید سیم کارت این شرکت حقه باز خودداری کنند و اگر سیم کارت مخابرات دارند همان را سفت بچسبند . اگر هم دنبال سرویس GPRS هستند صبر کنند تا همین امسال مال شرکت ارتباطات سیار فعال بشه .

آره مخصوصا اینکه می خان با این وضع کذائی تعرفه ها رو 50 درصد زیاد کنن:wacko:
عجب رویی دارند اینا. حیا رو درسته قورت دادن:hmm:

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اینجا اصفهان تا یه هفته پیش اس ام اس کار نمیکرد از و قتی اس ام اس را افتاد دیگه نمیشه زنگ زد همش میگه شبله نمیدونم چیچیه امکان تماس نیست.
۱۴۰ هم که بالکل تعطیله!

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
پس از اولتیماتوم مخابرات برای تغییر تعرفه از دقیقه با ثانیه ایرانسل اعلام کرد در صورتی این کارو انجام میده که تعرفه رو بالا ببره !!

با این حساب ایرانسل از قبلش هم ناجور تر خواهد شد .

رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی خبر داد:
امروز مساله تعرفه مکالمات ایرانسل را حل می‌کنیم
ایرانسل راهی جز محاسبه تعرفه براساس ثانیه ندارد
ایرانسل برای افزایش تعرفه مشکل ندارد
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، از برپایی نشست عصر امروز (دوشنبه)، به منظور حل و فصل مساله تبدیل تعرفه مکالمات از دقیقه به ثانیه خبر داد.

مهندس محمود خسروی، در گفت‌وگو با خبرنگار سیتنا، اظهار داشت: با توجه به بروز مسائل اخیر، امروز بعد از ظهر (27 فروردین ماه)، با دعوت سازمان تنظیم مقررات، نشستی به منظور هماهنگی و جهت حل مشکل در سازمان تشکیل خواهد شد.
خسروی، تاکید کرد: شرکت ایرانسل، باید محاسبه تعرفه مکالمه بر حسب ثانیه را رعایت کند و راهی جز این ندارد، اما برای افزایش تعرفه نیز مشکلی ندارد.

web_doost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
وقتی مخابرات بشون چراغ سبز نشون داده دیگه جرات نمیخواد !
شاید از بابت واکنش مردم و کاهش استقبال مردم از سیم کارتهای ایرانسل مشکل پیدا کنن اما از نظر مخابرات مشکلی نیست . برای افزایش تعرفه اونا حرفی ندارن !

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
جدیدا SMS هارو میدن چاپار برسونه!?

من هرچی SMS میزنم 20 دقیقه بعدش Deliver میشه!

MSsoftCO

Registered User
لایک‌ها
0
حالا خوبه ماله شما میرسه
جدیدا ماله من یکی در میون میره

بالا