• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایرانسل پای میز محاکمه

samanlyric

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نون خشک جلوی مردم میندازند که وقتی به کسی نون و پنیر دادند دست و پای طرف رو ببوسه!

تایید می‌شه.

*
در ضمن ایرا‌نسلی که سال 85 افتتاح شد، باید خیلی به‌تر باشه از مخابراتی که سال‌ها پیش راه‌اندازی شد. اما متاسفانه می‌بینیم که هنوز خیلی‌ها همون مخابرات رو ترجیح می‌دن...

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
میگم بیایید همه متحد بشیم یه کاری بکنیم.چه میدونم اعتراضی،اعتصابی،تظاهراتی،امضای اینترنتی...
من که هروقت تبلیغشو میبینم حالم بد میشه.

soroush1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من قبلا هم گفتم که هیچ نسبتی با ایرانسل ندارم ولی بازم....

خب میریم سر اصل مطلب:

من اون اطلاعات قبلی در مورد نهوه پرداخت هزینه مکالمه رو از یکی از فامیل هام که توی کانادا از سیم کارت Rogers(اگه درست گفته باشم) استفاده میکنه گرفتم.در مورد اون اپراتور ترک اطلاعی ندارم.

اون که فایل بالای 120kb رو نمیشه دانلود کرد....با گوشیم رفتم توی سایت wap.getjar.com بعد یک برنامه ی 150kb رو خواستم دانلود کنم که زیر فایل نوشته بود که بعضی از اپراتور ها اجازه نمیدند که فایل بالای 120 kb رو دانلود کنید.

یک بار هم خواستم با گوشیم یه فایل 1.2mb دانلود کنم که خود گوشیم ارور داد که File is too large.....(گوشیم k750 هست).,ولی یه فایل 700kb رو میتونم دانلود کنم.

یه جای دیگه هم که یادم نیست کجا خوندم که هر صفحه فقط تا 500kb میتونه باشه.

بر اساس اطلاعات بالا یکی از Browser های معروف دنیا یعنی Opera Mini وقتی که یک صفحه ی 500kb رو میخواد باز کنه اون رو تقسیم می کنه به صفحه های 110-120kb تا از اون مرز 120kb هم رد نشه.

soroush1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احتمالا ایراد از همون دومیه!!!

من شب سال نو ساعت 3:00 یه sms برای دوستم(مخابراطی) فرستادم که رسید و طرف بهم زنگ زد.
صبح روز بعد smsهایی که به ایرانسلی ها میزدم توی 5 ثانیه deliver میشد ولی وقتی برای مخابراطی ها میزدم باید 6-7 بار میزدم تا پیام message not delivered رو نمی اورد!!!!!!!دیگه خدا میدونه کی میرسید!!

Astalavista

Registered User
لایک‌ها
32
فکر نمیکنید یه خورده دارید زیادی تند میرید؟
مخابرات بعد از 7---8---10 سال تازه میخواد GPRS بده! اوونم با کیفیتی که از همین حالا همه میدونن چیه!
اما ایرانسل بعد از گذشت چند ماه این سرویس رو فعال کرد.
فکر میکنم ایرانسل خیلی خوب بتونه پیشرفت کنه و البته اگر دولت بزاره و ایرادای بنی اسراییلی نگیره...
من از هر دو تا اپراتور استفاده میکنم و فکر میکنم که ایرانسل تا چند ماه دیگه خیلی بهتر از اینی که هست بشه.

soroush1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سخت در اشتباهی!

الان تو دنیا دارن 3G نامحدود میدن!

همین بقل دستمون ترکیه رو تعرفه هاشو ببین!

به عنوان مثال Telsim Vodafone داره 1 ماهه نامحدود میده 32 هزار تومان که فکنم EDGE هم باشه!

ببین: http://www.telsim.com.tr/eng/servisler/dataservisleri/gprs.php

هیچ محدودیت دانلودی هم نداره!

اون گوشی که نتونه فایل 1 مگابایت بالاترو بگیره دیگه معلوم الحاله!

بحث 3g از gprs جداست. من از 3g اطلاع زیادی ندارم ولی میدونم که جداست.
دوما من که نگفتم همه ی اپراتور های دنیا گفتم بعضی هاشون.

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
بحث 3g از gprs جداست. من از 3g اطلاع زیادی ندارم ولی میدونم که جداست.
دوما من که نگفتم همه ی اپراتور های دنیا گفتم بعضی هاشون.
در کل اینترنت موبایل برای کارهای ضروریه و توی راه خوبه وگرنه توی خونه که اینترنت با سرعت بالا هست!

Tehranshahr

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
384
دوستانی که گوشی S60v2 دارند با این برنامه میتونن پینگ بگیرند (فایل اتچ شده)

من خودم پینگ گرفتم روی 2200-2500ms بود!:eek: :wacko:
در مقایسه با پینگ 200 دی اس ال فاجعست!:wacko:

فایل های ضمیمه

• ACPING_S60.zip
    16.3 KB · نمایش ها: 18

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
دل خوش سیری چند؟!!؟!؟
آقایون و خانوما اینترنت ایرانسل قطعه کلا! چی میگید!؟

soroush1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در کل اینترنت موبایل برای کارهای ضروریه و توی راه خوبه وگرنه توی خونه که اینترنت با سرعت بالا هست!

بابا من یه هفتس دارم خودمو خفه می کنم که همینو بگم.

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
بابا من یه هفتس دارم خودمو خفه می کنم که همینو بگم.

حتما این همه برنامه تفریحی مثل چت و لاین تی وی و اینترنت رادیو برای کارهای ضروری ساخته شده!؟ نه هیچ ربطی به کار ضروری نداره اپراتورهای ما توان ارائه اینترنت ندارند و گرنه شما تا جایی که گوشیت کشش و باتری داشته باشه باید بتونی از اینترنت استفاده کنی. این حرفها چیه!؟ لابد اگر برق هم کم میومد میگفتید برق فقط برای شبها دستشویی رفتنه!

ATos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز چند تا بسته از ایرانسل آمده . قبض ایرانسل هست و یک سررسید 86 و یک خودکار با آرم ایرانسل و کارت تبریک نوروز 86 و یک دفترچه راهنمای استفاده از خدمات اینترنتی E-care که از توی خود سایت ایرانسل درخواست کرده بودم و 2 تا هم پوستر ایرانسل برای اینکه بزنم تو اتاقم :p :lol: ... برای کسی دیگه هم آمده ؟!

soroush1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حتما این همه برنامه تفریحی مثل چت و لاین تی وی و اینترنت رادیو برای کارهای ضروری ساخته شده!؟ نه هیچ ربطی به کار ضروری نداره اپراتورهای ما توان ارائه اینترنت ندارند و گرنه شما تا جایی که گوشیت کشش و باتری داشته باشه باید بتونی از اینترنت استفاده کنی. این حرفها چیه!؟ لابد اگر برق هم کم میومد میگفتید برق فقط برای شبها دستشویی رفتنه!

ای بابا!!کامپیوتر برای محاسبات بزرگ طراحی شده بوده ولی الان باهاش بازی هم میکنن!!
موبایل برای حرف زدن طراحی شده ولی باهاش عکس هم میگیرن!!
GPRS برای کارهای ضروری طراحی شده اون کارها رو هم باهاش میکنن.

دوما من خودم با ایرانسل چت هم کردم و مشکلی نداشتم.

لازمه بگم که شما می خوای با اینترنتی که سرعتش از 60kb/s بیشتر نمی شه(اونم در صورتی که شبکه خالی از هر مشترک دیگه ای باشه و شما زیر آنتن نشسته باشی) تلویزیون نگاه کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تلویزیون برای شبکه های 3g طراحی شده نه gprs.شما هر وقت با اینترنت dial-up تلوزیون دیدی ما رو هم خبر کن تا با gprs ببینیم.!!
رادیو هم همینطوره!!البته بعضی رادیوهایی با کیفیت پایین هستند ولی من برای موبایل برنامه ای نداشتم که اون رادیو ها رو گوش بدم...

شما تاحالا یه سایت wapرو دیدی؟
اکثرا عکس توش نیست
ماکسیمم 1kb حجم دارن.
این سایت ها رو باید با مو بایل باز کرد نه یه سایت 1 مگابایتی.

در ضمن با بیشتر موبایل نمیشه سایت های java و flash رو باز کرد.پس سعی نکنید yahoo.com یا سایت های flash یا java رو باز کنید چون بعد میاید میگید ایرانسل بده!!!!!

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
ای بابا!!کامپیوتر برای محاسبات بزرگ طراحی شده بوده ولی الان باهاش بازی هم میکنن!!
موبایل برای حرف زدن طراحی شده ولی باهاش عکس هم میگیرن!!
GPRS برای کارهای ضروری طراحی شده اون کارها رو هم باهاش میکنن.

دوما من خودم با ایرانسل چت هم کردم و مشکلی نداشتم.

لازمه بگم که شما می خوای با اینترنتی که سرعتش از 60kb/s بیشتر نمی شه(اونم در صورتی که شبکه خالی از هر مشترک دیگه ای باشه و شما زیر آنتن نشسته باشی) تلویزیون نگاه کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تلویزیون برای شبکه های 3g طراحی شده نه gprs.شما هر وقت با اینترنت dial-up تلوزیون دیدی ما رو هم خبر کن تا با gprs ببینیم.!!
رادیو هم همینطوره!!البته بعضی رادیوهایی با کیفیت پایین هستند ولی من برای موبایل برنامه ای نداشتم که اون رادیو ها رو گوش بدم...

شما تاحالا یه سایت wapرو دیدی؟
اکثرا عکس توش نیست
ماکسیمم 1kb حجم دارن.
این سایت ها رو باید با مو بایل باز کرد نه یه سایت 1 مگابایتی.

در ضمن با بیشتر موبایل نمیشه سایت های java و flash رو باز کرد.پس سعی نکنید yahoo.com یا سایت های flash یا java رو باز کنید چون بعد میاید میگید ایرانسل بده!!!!!

این همه گفتید! ولی هیچی در مورد اینکه اینترنت موبایل برای کار ضروریه نتونستید بگید! اینکه ایرانسل نتونسته gprs رو با کیفیت مناسب ارایه بده دلیل نمیشه اینترنت موبایل رو زیر سوال ببرید یا بکنیدش فقط برای کار ضرروی! خوبه یک نگاهی به تبلیغات گوشی نه N95 بلکه همون E60 بکنید تا کمی با عصر اطلاعات و ارتباطات بیشتر آشنا بشید.

میدونم از اینکه گفتیم ایرانسل بده ناراحت شدید ولی کاریش نمیشه کرد در حال حاضر ایرانسل افتضاحه. gprs و mms هم کار نمیکنه و تبلیغات دروغینه که فروش سیمکارت در این شرایط غیر شرعیه!:rolleyes:

soroush1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
alan saate 3 baadazzohre 30 marche va man alan daram in message ro bedune hich moshkely az tarighe gprs irancell tooye ye mantaghe ba antendehie 40% mifrestam...man ke nemifahmam moshkele gprs irancell chie!

soroush1370

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این همه گفتید! ولی هیچی در مورد اینکه اینترنت موبایل برای کار ضروریه نتونستید بگید! اینکه ایرانسل نتونسته gprs رو با کیفیت مناسب ارایه بده دلیل نمیشه اینترنت موبایل رو زیر سوال ببرید یا بکنیدش فقط برای کار ضرروی! خوبه یک نگاهی به تبلیغات گوشی نه N95 بلکه همون E60 بکنید تا کمی با عصر اطلاعات و ارتباطات بیشتر آشنا بشید.

میدونم از اینکه گفتیم ایرانسل بده ناراحت شدید ولی کاریش نمیشه کرد در حال حاضر ایرانسل افتضاحه. gprs و mms هم کار نمیکنه و تبلیغات دروغینه که فروش سیمکارت در این شرایط غیر شرعیه!:rolleyes:

اون گوشی هایی که شما میگی اینترنت های پرسرعتی دارن ولی نه با GPRS بلکه با EDGE,3g,3g broadband و یا WLAN .
راستی اگه قراره gprs اینترنت خیلی پر سرعتی باشه میشه بگی سایت های wap برای چی ساخته شدن.؟؟؟

در ضمن قعطی gprs و mms شما حتما از گوشیتونه نه از ایرانسل.چون من پست قبلیمو با gprs فرستادم و 2 تا mms هم برای خودم زدم.

Dariush

Registered User
لایک‌ها
4
اون گوشی هایی که شما میگی اینترنت های پرسرعتی دارن ولی نه با GPRS بلکه با EDGE,3g,3g broadband و یا WLAN .
راستی اگه قراره gprs اینترنت خیلی پر سرعتی باشه میشه بگی سایت های wap برای چی ساخته شدن.؟؟؟

در ضمن قعطی gprs و mms شما حتما از گوشیتونه نه از ایرانسل.چون من پست قبلیمو با gprs فرستادم و 2 تا mms هم برای خودم زدم.

شما ظاهرا علاقه به پسرفت داری! همون سایتها wap هم کم کم داره از دور خارج میشه.

قطعی mms و gprs هیچ ربطی به گوشی من نداره کلا تهران اکثر نقاطش این مسئله رو داره و بقیه دوستان هم بهش اشاره کردند! ضمنا ایراد sms هم لابد از گوشی منه که هی fail میشه!؟

بروید جای این حرفهای خلاف واقع یک آماری از بچه های سایت که ایرانسل دارند بگیرید و ببینید برای چند نفر mms و gprs کار میکنه. خالی بندیهای ایرانسل دیگه رو شده بهتره این شرکت تبلیغات و دورغگویی رو کنار بگذاره و روی کیفیت شبکه تمرکز کنه.

بالا