احتمالا ایراد از همون دومیه!!!منم هیچ اس ام اسی ندارم شب سال نو! یا ایراد از ایرانسله یا از همه دنیا به جز ایرانسل!
احتمالا ایراد از همون دومیه!!!منم هیچ اس ام اسی ندارم شب سال نو! یا ایراد از ایرانسله یا از همه دنیا به جز ایرانسل!
نون خشک جلوی مردم میندازند که وقتی به کسی نون و پنیر دادند دست و پای طرف رو ببوسه!
احتمالا ایراد از همون دومیه!!!
سخت در اشتباهی!
الان تو دنیا دارن 3G نامحدود میدن!
همین بقل دستمون ترکیه رو تعرفه هاشو ببین!
به عنوان مثال Telsim Vodafone داره 1 ماهه نامحدود میده 32 هزار تومان که فکنم EDGE هم باشه!
ببین: http://www.telsim.com.tr/eng/servisler/dataservisleri/gprs.php
هیچ محدودیت دانلودی هم نداره!
اون گوشی که نتونه فایل 1 مگابایت بالاترو بگیره دیگه معلوم الحاله!
در کل اینترنت موبایل برای کارهای ضروریه و توی راه خوبه وگرنه توی خونه که اینترنت با سرعت بالا هست!بحث 3g از gprs جداست. من از 3g اطلاع زیادی ندارم ولی میدونم که جداست.
دوما من که نگفتم همه ی اپراتور های دنیا گفتم بعضی هاشون.
در کل اینترنت موبایل برای کارهای ضروریه و توی راه خوبه وگرنه توی خونه که اینترنت با سرعت بالا هست!
بابا من یه هفتس دارم خودمو خفه می کنم که همینو بگم.
حتما این همه برنامه تفریحی مثل چت و لاین تی وی و اینترنت رادیو برای کارهای ضروری ساخته شده!؟ نه هیچ ربطی به کار ضروری نداره اپراتورهای ما توان ارائه اینترنت ندارند و گرنه شما تا جایی که گوشیت کشش و باتری داشته باشه باید بتونی از اینترنت استفاده کنی. این حرفها چیه!؟ لابد اگر برق هم کم میومد میگفتید برق فقط برای شبها دستشویی رفتنه!
ای بابا!!کامپیوتر برای محاسبات بزرگ طراحی شده بوده ولی الان باهاش بازی هم میکنن!!
موبایل برای حرف زدن طراحی شده ولی باهاش عکس هم میگیرن!!
GPRS برای کارهای ضروری طراحی شده اون کارها رو هم باهاش میکنن.
دوما من خودم با ایرانسل چت هم کردم و مشکلی نداشتم.
لازمه بگم که شما می خوای با اینترنتی که سرعتش از 60kb/s بیشتر نمی شه(اونم در صورتی که شبکه خالی از هر مشترک دیگه ای باشه و شما زیر آنتن نشسته باشی) تلویزیون نگاه کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تلویزیون برای شبکه های 3g طراحی شده نه gprs.شما هر وقت با اینترنت dial-up تلوزیون دیدی ما رو هم خبر کن تا با gprs ببینیم.!!
رادیو هم همینطوره!!البته بعضی رادیوهایی با کیفیت پایین هستند ولی من برای موبایل برنامه ای نداشتم که اون رادیو ها رو گوش بدم...
شما تاحالا یه سایت wapرو دیدی؟
اکثرا عکس توش نیست
ماکسیمم 1kb حجم دارن.
این سایت ها رو باید با مو بایل باز کرد نه یه سایت 1 مگابایتی.
در ضمن با بیشتر موبایل نمیشه سایت های java و flash رو باز کرد.پس سعی نکنید yahoo.com یا سایت های flash یا java رو باز کنید چون بعد میاید میگید ایرانسل بده!!!!!
این همه گفتید! ولی هیچی در مورد اینکه اینترنت موبایل برای کار ضروریه نتونستید بگید! اینکه ایرانسل نتونسته gprs رو با کیفیت مناسب ارایه بده دلیل نمیشه اینترنت موبایل رو زیر سوال ببرید یا بکنیدش فقط برای کار ضرروی! خوبه یک نگاهی به تبلیغات گوشی نه N95 بلکه همون E60 بکنید تا کمی با عصر اطلاعات و ارتباطات بیشتر آشنا بشید.
میدونم از اینکه گفتیم ایرانسل بده ناراحت شدید ولی کاریش نمیشه کرد در حال حاضر ایرانسل افتضاحه. gprs و mms هم کار نمیکنه و تبلیغات دروغینه که فروش سیمکارت در این شرایط غیر شرعیه!
اون گوشی هایی که شما میگی اینترنت های پرسرعتی دارن ولی نه با GPRS بلکه با EDGE,3g,3g broadband و یا WLAN .
راستی اگه قراره gprs اینترنت خیلی پر سرعتی باشه میشه بگی سایت های wap برای چی ساخته شدن.؟؟؟
در ضمن قعطی gprs و mms شما حتما از گوشیتونه نه از ایرانسل.چون من پست قبلیمو با gprs فرستادم و 2 تا mms هم برای خودم زدم.