saeedtz
Registered User
- نوشتهها
- 4,554
- لایکها
- 6,804
برای دفاع از حقوق سگها باید به انسان ها توهین کرد؟
پستشو بخون
اون کسایی که میگن سگ کثیف انسان نیستن!
Sent from my Awesome LG P713
دزدان مدینه کین دیگه؟
چرا چرت و پرت میگی؟
دلیل نجس اعلام شدن سگ توسط اسلام اینه که دزدان مدینه راحت برن خونه مردم دزدی کنن . اگه سگ رو نجس نمیکردن ، سگ ها دخل این دزدها رو میووردن
دلیل نجس اعلام شدن سگ توسط اسلام اینه که دزدان مدینه راحت برن خونه مردم دزدی کنن . اگه سگ رو نجس نمیکردن ، سگ ها دخل این دزدها رو میووردن
تو خارج(اروپا آمریکا) که خیلی از مردم دارن بعضا رابطشون هم خیلی خاصه...یکی از آشنها که اونجا بود تعریف میکرد که مثلا بستنی میخورن یکی میدن سگه لیس میزنه یکی خودشون...این طرف نظرش این بود که چون اینا خیلی رابطه عاطفی نزدیکی با هم یا نزدیکان ندارن ترجیح میدن حیوون نگهداری کنند...بگذریم از درستی یا غلطیش...ما برای نگهبانی باغ خودمون سگ داشتیم یا یه مدت سگ توله(شکاری) داشتیم...موجود دوست داشتنیی هستش و نگهداریش به آدم حس خوبی میده اما صرف نظر از تمیزی یا کثیفی یا بحثایی که در مورد نجاست مطرح هستش شخصا دوست ندارم یه سگ وسط خونه زندگی و تو اتاق بلوله...
یک نکته ای رو هم یادم اومد اشاره کنم ،شاید برای دوستان جالب باشه! توی احکام شکار هستش که اگر سگ شکاری شکار رو به دندان بگیره و بیاره اون گوشت نجس نمیشه! حتی اگر مثلا پرنده نیمه جان با فشار دندان سگ شکاری کشته بشه هم باز گوشتش حلاله...لذا میشه گفت احتمالا دلیل نجس بودن سگ چیزی غیر از بحث تمیزی یا کثیفی ذاتیش هست...
خوب این طرز فکر شما هیچ مشکلی نداره
شما دوست نداری حیوان توی خانه باشه
مشکل ما حیوان آزار ها و موجودات روانی هست که بی دلیل سگ و گربه و حیوانات دیگه رو آزار میدن میزنن میکشن...
1000بار گفتم اگه حیوانات رو دوست ندارید اوکی عیبی نداره ولی حداقل دیگه آزارشون ندین
بخدا اینجا جهنمه
من هر کشوری رو دیدم کبوتر ها گربه ها سگ ها به ارامی کنار خیابون راه میرن و دراز میکشن غذا میخورن میخوابن ولی هیچ کسی کاری بهشون نداره...
اونوقت تو این مملکت...گربه و سگ و کبوتر از فاصله 20 متری فرار میکنه ....
اینا زجره واسه یکی مثه من
اینجا نه آدما نه حیوانات از دست یه عده بیشعور و بی فرهنگ آسایش ندارن
کاملا موافقم...این اسمش ظلمه! اونم به یک موجودی که آزاری نداره و نمیتونه از خودش دفاع بکنه! نمی دونم واقعا اینایی که شبا تفنگ میگیرن سگا رو میکشن چیزی به نام عذاب وجدان دارن یا نه! البته آدم به مراحلی از پستی میرسه که آدم رو هم میکشه این که حیوانه...من بچه که بودم یادم میاد تو کوچمون چند تا بچه خیلی شر و نفهم بودن...یکبار یکیشون طناب بست گردن یه گربه و دور خودش میچرخوند! هنوز که هنوزه این صحنه یادم میاد اعصابم بهم میریزه.
میدونی دوسته من مشکل کجاست ؟
مشکل از خانواده هاس
این تصویر رو ببین
بنظرت این دختر بچه ی مهربون حیوان آزار میشه ؟
بدون هیچ شکی نه
پدر مادر این بچه بهش یاد میدن از سنین پایین که با همه ی موجودات مهربون باش...
حتی در مهدکودک و دبستان هم در کشورهای اروپایی و امریکا و ... بهشون تعلیم داده میشه که چطور رفتار کنن...
علم روانشناسی ثابت کرده که حیوان آزاری در مراحل اولیه جنون هست که بعدها تبدیل میشه به آزار و اذیت جنسی...
همونطور که {بیجه} در اعترافات خودش گفته بود که اوایل شروع به کشتن حیوانات کردم تا برام ریختن خون عادی شد...
اینجا در ایران پدر مادر ها از سنین پایین چه چیزی آموزش میدن به بچه ها ؟ مدارس ؟مهد کودک ؟ روزنامه ؟صدا و سیما ؟
همشون میگن فاصله بگیرید نزدیک نشید غذا ندین...پلیس هم که هیچی
همین میشه که یه کودک ایرانی از بغل یک حیوان یا با ترس رد میشه یا به دلیل حماقت و آموزش وحشیانه والدین اونم یاد میگیره گربه و سگ و ... رو بزنه , پخ کنه بره زیر ماشین و ....
نتیجش میشه همین موردی که شما تعریف کردی
خوب این بچه باید فردا تاوان پس بده بخاطر گرفتن جون یه موجود
شکار و آزار و اذیت حیوانات نکبتی به زندگی آدم ها وارد میکنه که دیگه بیرون نمیره...
اینو یبار از یه شکارچی شنیدم که دست کشیده بود از این کار
اینهایی که گفتی پیمانکار شهرداری هستند و برای کشتن هر سگ زبون بسته 6 7 هزار تومن میگیرن تیر میزنن میخوره به پهلو به پا و حیوانه زبون بسته به دردناکترین شکل ممکن جون میده
ولی خوب هر دقیقه زجر و دردی که این حیوون میکشه باعث و بانیش رو نفرین میکنه آه این زبون بسته میگیرتش این نون نیست که ببره سر سفره زن و بچش
چند وقت پیش هم خبر رسید که همین موجودات 2 پای پیمانکار شهرداری 2 نفرشون توی تصادف کشته شدن و یکیشون هم قطع نخاع شده
حالا بره این 6 7 هزار تومن رو خرج دوا درمونش کنه...
این حیوان هم خدایی داره...آهش بگیره دیگه ول نمیکنه
متاسفم که بگم
این خانه از پایبست ویران است...
این مملکت نه به این دلایل ولی دیگه درست نمیشه
این یکی از آموزش های غلط بود .هزاران مورد دیگه به همین شکل وجود داره که به عینه داریم میبینیم
چرا رفیق؟
همیشه دوس داشتم به حیوون مثل سگ داشته باشم اما خوب هم شرایط میخواد هم نگهداریشون اسون نیست
Sent from my Awesome LG P713