• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایرانی هایی که سگ دارند (تصاویر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

_Amir_

Registered User
لایک‌ها
554
برای دفاع از حقوق سگها باید به انسان ها توهین کرد؟

بله!
خیلی از این حیوانات از ما انسان ها انسانتر هستن!
حداقلش اینه که وقتی یه بار جلوش استخون بندازی تا اخر عمرش از جونش واست مایه میزاره!

الان تنها موجوداتی که به ما انسان ها رحم میکنند حیوانات هستند!

soroosh potter

Registered User
لایک‌ها
322
دلیل نجس اعلام شدن سگ توسط اسلام اینه که دزدان مدینه راحت برن خونه مردم دزدی کنن . اگه سگ رو نجس نمیکردن ، سگ ها دخل این دزدها رو میووردن

داداش خودمونیم حالا. چرت و پرت نگو دیگه . دزدان مدینه کین؟ چرا همه چیز رو به همه چی ربط میدین؟

pourya74

Registered User
لایک‌ها
384
دلیل نجس اعلام شدن سگ توسط اسلام اینه که دزدان مدینه راحت برن خونه مردم دزدی کنن . اگه سگ رو نجس نمیکردن ، سگ ها دخل این دزدها رو میووردن

چه ربطی به موضوع داشت این حرف ؟ نه اینکه الان خیلی جاها سگ نگهبان نیست !

sky13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
صاحب نظران عزیز بی خودی کل کل نکنین اعصلب ندارم ها دی .یه خورده تحقیق کنین در مورد بیماری های که از حیوانات و مخصوصا از سگ به انسان منتقل میشه من جمله هاری/
[h=2]ليشمانيوز جلدي/
[/h][h=2]کيست هيداتيک
[/h][h=2]بيماري ‌هاي انگلي سگ که خودش به چند نوع تقسیم میشه من جمله کک/ شپش /کرم نواری/توکسوکاریازیس خودتون برین تحقیق کنین در موردش . در ضمن با وفاتر از سگ هیچ جونوری نی خیلی دوست دارم یکی داشته باشم ولی به دلایل شرعی نمیتونم البته خدا بهتر از بنده هاش میدونه چی به نفعمونه و چی به نفعمون نیست و به خاطر بیماری ها که منتقل میکنند صلاح ما رو بر این دیدن که ازش اجتناب کنیم .در ضمن اونایی هم که سریعا میان سر هر مساله ای اسلام رو مسخره میکنن برن یه خورده مطالعه بفرمایند و قران بخونند تا به نادانی خود پی ببرند در مورد اعجاز علمی قران هم یه چیزهای بدونین بد نیست مثلا چرا طلا برای مرد حرامه چرا گوشت خوک حرومه و همچنین سگ .موفق و سربلند باشین دوستان گل
[/h][h=2]
[/h]

iSalar

Registered User
لایک‌ها
3,302
آقایی که خودتو دانا می‌دونی و بقیه رو نادون و دنبال اعجاز و جادو جنبلی! اگه یه کم تحقیق کنی و اطلاعات عمومیتو بالا ببری می‌بینی که حیوانات خانگی هم انواع و اقسام داروها و واکسن‌ها رو دارن و از خیلی انسان‌ها تمیزترن! کسی از تو خیابون حیوون نمیاره بزرگ کنه که، اگرم بیاره اون سگ اگه مشکل جدی‌ای نداشته باشه براحتی واکسینه میشه... پس کسی که میاد اینجوری با اطمینان افاضه فضل می‌کنه لااقل باید بدونه که در زمان اون اعجاز خبری از نظافت و واکسن نبوده!

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
در ماه مبارک رمضان در پارک یک بچه با سگ بسی خوشگلش می رفت که مامورین محترم یکان ویژه با ان هیبت و هیکل و قد آمدند و سگ را از دستش گرفتند و به شکل اعدامی زنجیر سگ را بلند کردند و انداختند پشت ماشین کتک مفصلی هم پدر بچه خورد چون میخواست مقاومت کنه . بعد اون طرف یکی از اوردز کردن مواد مخدر تو یک مکان عمومی غش میکنه کاری نمیکنن . یکبارم با چاقو زدن کشتن هیچ غلطی نکردن . بعد ما اینطور ادمهای عقده ای هستیم . سگ کثیف نیست کثیف ذهن من و امثال من هست . تا یک هفته اعصابم خرد بووود .

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
deerdogs-03.jpgdeerdogs-04.jpga-deerdogs-05.jpg

آیا امکانش هست روزی در مملکت خودمان نیز شاهد چنین مناظر زیبائی باشیم ؟!!!!

جائی که فقط یاد گرفته ایم به دیگر مخلوقات خدا آزار برسانیم و بخندیم از دیدن زجر و درد آنها....

bortez

Registered User
لایک‌ها
480
تو خارج(اروپا آمریکا) که خیلی از مردم دارن بعضا رابطشون هم خیلی خاصه...یکی از آشنها که اونجا بود تعریف میکرد که مثلا بستنی میخورن یکی میدن سگه لیس میزنه یکی خودشون...این طرف نظرش این بود که چون اینا خیلی رابطه عاطفی نزدیکی با هم یا نزدیکان ندارن ترجیح میدن حیوون نگهداری کنند...بگذریم از درستی یا غلطیش...ما برای نگهبانی باغ خودمون سگ داشتیم یا یه مدت سگ توله(شکاری) داشتیم...موجود دوست داشتنیی هستش و نگهداریش به آدم حس خوبی میده اما صرف نظر از تمیزی یا کثیفی یا بحثایی که در مورد نجاست مطرح هستش شخصا دوست ندارم یه سگ وسط خونه زندگی و تو اتاق بلوله...

یک نکته ای رو هم یادم اومد اشاره کنم ،شاید برای دوستان جالب باشه! توی احکام شکار هستش که اگر سگ شکاری شکار رو به دندان بگیره و بیاره اون گوشت نجس نمیشه! حتی اگر مثلا پرنده نیمه جان با فشار دندان سگ شکاری کشته بشه هم باز گوشتش حلاله...لذا میشه گفت احتمالا دلیل نجس بودن سگ چیزی غیر از بحث تمیزی یا کثیفی ذاتیش هست...

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
تو خارج(اروپا آمریکا) که خیلی از مردم دارن بعضا رابطشون هم خیلی خاصه...یکی از آشنها که اونجا بود تعریف میکرد که مثلا بستنی میخورن یکی میدن سگه لیس میزنه یکی خودشون...این طرف نظرش این بود که چون اینا خیلی رابطه عاطفی نزدیکی با هم یا نزدیکان ندارن ترجیح میدن حیوون نگهداری کنند...بگذریم از درستی یا غلطیش...ما برای نگهبانی باغ خودمون سگ داشتیم یا یه مدت سگ توله(شکاری) داشتیم...موجود دوست داشتنیی هستش و نگهداریش به آدم حس خوبی میده اما صرف نظر از تمیزی یا کثیفی یا بحثایی که در مورد نجاست مطرح هستش شخصا دوست ندارم یه سگ وسط خونه زندگی و تو اتاق بلوله...

یک نکته ای رو هم یادم اومد اشاره کنم ،شاید برای دوستان جالب باشه! توی احکام شکار هستش که اگر سگ شکاری شکار رو به دندان بگیره و بیاره اون گوشت نجس نمیشه! حتی اگر مثلا پرنده نیمه جان با فشار دندان سگ شکاری کشته بشه هم باز گوشتش حلاله...لذا میشه گفت احتمالا دلیل نجس بودن سگ چیزی غیر از بحث تمیزی یا کثیفی ذاتیش هست...

خوب این طرز فکر شما هیچ مشکلی نداره

شما دوست نداری حیوان توی خانه باشه

مشکل ما حیوان آزار ها و موجودات روانی هست که بی دلیل سگ و گربه و حیوانات دیگه رو آزار میدن میزنن میکشن...

1000بار گفتم اگه حیوانات رو دوست ندارید اوکی عیبی نداره ولی حداقل دیگه آزارشون ندین

بخدا اینجا جهنمه

من هر کشوری رو دیدم کبوتر ها گربه ها سگ ها به ارامی کنار خیابون راه میرن و دراز میکشن غذا میخورن میخوابن ولی هیچ کسی کاری بهشون نداره...

اونوقت تو این مملکت...گربه و سگ و کبوتر از فاصله 20 متری فرار میکنه ....

اینا زجره واسه یکی مثه من

اینجا نه آدما نه حیوانات از دست یه عده بیشعور و بی فرهنگ آسایش ندارن

bortez

Registered User
لایک‌ها
480
خوب این طرز فکر شما هیچ مشکلی نداره

شما دوست نداری حیوان توی خانه باشه

مشکل ما حیوان آزار ها و موجودات روانی هست که بی دلیل سگ و گربه و حیوانات دیگه رو آزار میدن میزنن میکشن...

1000بار گفتم اگه حیوانات رو دوست ندارید اوکی عیبی نداره ولی حداقل دیگه آزارشون ندین

بخدا اینجا جهنمه

من هر کشوری رو دیدم کبوتر ها گربه ها سگ ها به ارامی کنار خیابون راه میرن و دراز میکشن غذا میخورن میخوابن ولی هیچ کسی کاری بهشون نداره...

اونوقت تو این مملکت...گربه و سگ و کبوتر از فاصله 20 متری فرار میکنه ....

اینا زجره واسه یکی مثه من

اینجا نه آدما نه حیوانات از دست یه عده بیشعور و بی فرهنگ آسایش ندارن

کاملا موافقم...این اسمش ظلمه! اونم به یک موجودی که آزاری نداره و نمیتونه از خودش دفاع بکنه! نمی دونم واقعا اینایی که شبا تفنگ میگیرن سگا رو میکشن چیزی به نام عذاب وجدان دارن یا نه! البته آدم به مراحلی از پستی میرسه که آدم رو هم میکشه این که حیوانه...من بچه که بودم یادم میاد تو کوچمون چند تا بچه خیلی شر و نفهم بودن...یکبار یکیشون طناب بست گردن یه گربه و دور خودش میچرخوند! هنوز که هنوزه این صحنه یادم میاد اعصابم بهم میریزه.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
کاملا موافقم...این اسمش ظلمه! اونم به یک موجودی که آزاری نداره و نمیتونه از خودش دفاع بکنه! نمی دونم واقعا اینایی که شبا تفنگ میگیرن سگا رو میکشن چیزی به نام عذاب وجدان دارن یا نه! البته آدم به مراحلی از پستی میرسه که آدم رو هم میکشه این که حیوانه...من بچه که بودم یادم میاد تو کوچمون چند تا بچه خیلی شر و نفهم بودن...یکبار یکیشون طناب بست گردن یه گربه و دور خودش میچرخوند! هنوز که هنوزه این صحنه یادم میاد اعصابم بهم میریزه.

میدونی دوسته من مشکل کجاست ؟

مشکل از خانواده هاس

این تصویر رو ببین

1546029_10151835672137544_771826506_n.jpg

بنظرت این دختر بچه ی مهربون حیوان آزار میشه ؟

بدون هیچ شکی نه

پدر مادر این بچه بهش یاد میدن از سنین پایین که با همه ی موجودات مهربون باش...

حتی در مهدکودک و دبستان هم در کشورهای اروپایی و امریکا و ... بهشون تعلیم داده میشه که چطور رفتار کنن...

علم روانشناسی ثابت کرده که حیوان آزاری در مراحل اولیه جنون هست که بعدها تبدیل میشه به آزار و اذیت جنسی...

همونطور که {بیجه} در اعترافات خودش گفته بود که اوایل شروع به کشتن حیوانات کردم تا برام ریختن خون عادی شد...

اینجا در ایران پدر مادر ها از سنین پایین چه چیزی آموزش میدن به بچه ها ؟ مدارس ؟مهد کودک ؟ روزنامه ؟صدا و سیما ؟

همشون میگن فاصله بگیرید نزدیک نشید غذا ندین...پلیس هم که هیچی

همین میشه که یه کودک ایرانی از بغل یک حیوان یا با ترس رد میشه یا به دلیل حماقت و آموزش وحشیانه والدین اونم یاد میگیره گربه و سگ و ... رو بزنه , پخ کنه بره زیر ماشین و ....

نتیجش میشه همین موردی که شما تعریف کردی

خوب این بچه باید فردا تاوان پس بده بخاطر گرفتن جون یه موجود

شکار و آزار و اذیت حیوانات نکبتی به زندگی آدم ها وارد میکنه که دیگه بیرون نمیره...

اینو یبار از یه شکارچی شنیدم که دست کشیده بود از این کار

اینهایی که گفتی پیمانکار شهرداری هستند و برای کشتن هر سگ زبون بسته 6 7 هزار تومن میگیرن تیر میزنن میخوره به پهلو به پا و حیوانه زبون بسته به دردناکترین شکل ممکن بعد ها از روزها و ماه ها جون میده

ولی خوب هر دقیقه زجر و دردی که این حیوون میکشه باعث و بانیش رو نفرین میکنه آه این زبون بسته میگیرتش این نون نیست که ببره سر سفره زن و بچش

چند وقت پیش هم خبر رسید که همین موجودات 2 پای پیمانکار شهرداری 2 نفرشون توی تصادف کشته شدن و یکیشون هم قطع نخاع شده

حالا بره این 6 7 هزار تومن رو خرج دوا درمونش کنه...

این حیوان هم خدایی داره...آهش بگیره دیگه ول نمیکنه

متاسفم که بگم

این خانه از پایبست ویران است...

این مملکت نه به این دلایل ولی دیگه درست نمیشه

این یکی از آموزش های غلط بود .هزاران مورد دیگه به همین شکل وجود داره که به عینه داریم میبینیم

Last edited:

bortez

Registered User
لایک‌ها
480

میدونی دوسته من مشکل کجاست ؟

مشکل از خانواده هاس

این تصویر رو ببین

بنظرت این دختر بچه ی مهربون حیوان آزار میشه ؟

بدون هیچ شکی نه

پدر مادر این بچه بهش یاد میدن از سنین پایین که با همه ی موجودات مهربون باش...

حتی در مهدکودک و دبستان هم در کشورهای اروپایی و امریکا و ... بهشون تعلیم داده میشه که چطور رفتار کنن...

علم روانشناسی ثابت کرده که حیوان آزاری در مراحل اولیه جنون هست که بعدها تبدیل میشه به آزار و اذیت جنسی...

همونطور که {بیجه} در اعترافات خودش گفته بود که اوایل شروع به کشتن حیوانات کردم تا برام ریختن خون عادی شد...

اینجا در ایران پدر مادر ها از سنین پایین چه چیزی آموزش میدن به بچه ها ؟ مدارس ؟مهد کودک ؟ روزنامه ؟صدا و سیما ؟

همشون میگن فاصله بگیرید نزدیک نشید غذا ندین...پلیس هم که هیچی

همین میشه که یه کودک ایرانی از بغل یک حیوان یا با ترس رد میشه یا به دلیل حماقت و آموزش وحشیانه والدین اونم یاد میگیره گربه و سگ و ... رو بزنه , پخ کنه بره زیر ماشین و ....

نتیجش میشه همین موردی که شما تعریف کردی

خوب این بچه باید فردا تاوان پس بده بخاطر گرفتن جون یه موجود

شکار و آزار و اذیت حیوانات نکبتی به زندگی آدم ها وارد میکنه که دیگه بیرون نمیره...

اینو یبار از یه شکارچی شنیدم که دست کشیده بود از این کار

اینهایی که گفتی پیمانکار شهرداری هستند و برای کشتن هر سگ زبون بسته 6 7 هزار تومن میگیرن تیر میزنن میخوره به پهلو به پا و حیوانه زبون بسته به دردناکترین شکل ممکن جون میده

ولی خوب هر دقیقه زجر و دردی که این حیوون میکشه باعث و بانیش رو نفرین میکنه آه این زبون بسته میگیرتش این نون نیست که ببره سر سفره زن و بچش

چند وقت پیش هم خبر رسید که همین موجودات 2 پای پیمانکار شهرداری 2 نفرشون توی تصادف کشته شدن و یکیشون هم قطع نخاع شده

حالا بره این 6 7 هزار تومن رو خرج دوا درمونش کنه...

این حیوان هم خدایی داره...آهش بگیره دیگه ول نمیکنه

متاسفم که بگم

این خانه از پایبست ویران است...

این مملکت نه به این دلایل ولی دیگه درست نمیشه

این یکی از آموزش های غلط بود .هزاران مورد دیگه به همین شکل وجود داره که به عینه داریم میبینیم

حرفاتون درسته...متاسفانه همینطوره...منم چشم انداز مثبتی نمیبینم ولی نا امید نیستم...ایشالا یه روزی درست میشه...شبتون خوش

Benchmarker

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
31,849
چرا رفیق؟ :)
همیشه دوس داشتم به حیوون مثل سگ داشته باشم اما خوب هم شرایط میخواد هم نگهداریشون اسون نیست

Sent from my Awesome LG P713

کلا از یک حیوون نگه داری کنی خیلی خوبه مخصوصا برا روحیه ضمن اینکه اگه برا بچه کوچیکا یه حیوون خونگی بگیری از کوچکی محبت کردن و احساس مسئولیت رو توشون تقویت میکنی
دوستانی هم که بحث تمیزی و کثیفی میکنن خب نباید انتظار داشته باشن مثلا یه سگ از خودشون تمیزتر باشه ولی مطمئنا ذات و ذهن یه سگ از بعضی از انسانها بسیار تمیزتره

عنساز

Registered User
لایک‌ها
511
ای بابا تا ی تاپیک زده میشه یا سریع عسپم بارون میشه و ربطش میدین ب دین،تو قوانین هم هست که بحث دینی و... ممنوع،هر کس دین خودش رو داره احترام بزارید دیگه سریع نپرید رو سر و کول هم،ب خدا زشته،من خودم سگ داشتم(موقع بنا یی) خیلی هم خوبه حیوون با وفایه اتفاقن بیشتر وفا رو منو پسرعمم به سگه کردیم،بیچاره مریض شدش و... آخرش هم خداروشکر خوب شد.
البته اینم بگم من خودم عسپمر ماهری هستم و اکانت قبلی 15 روز بن شده:D
برید بخوابید دیگه اه چی میخواید: جیش بوس توش دوش لالا:D

www.ChargeFa.Net
امضای تپاتالک

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا