• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایرانی هایی که سگ دارند (تصاویر)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

daytoday1

Registered User
لایک‌ها
7
واقعا افرادی که تصور می کنن مخلوقات پروردگار ممکنه نجس باشند یه نگاهی تو آینه به خودشون نمی کنن که ببینن عین نجاست خودشونن همه کاربرای این انجمن مطمئن از افرادوافکار شبیه شما که همه رو نجس میدونن و خودشونو قدیس متنفرند
همون سگ تاپای جونش بخاطر صاحبش فداکاری می کنه باور کن پیپی اون حیوون از شماها پاک تره

Pari...

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تويى که ميگى سگ نجسه ,اگه خدارو قبول دارى کلام خدارو هم بايد قبول داشته باشى.تو قران خدا يک کلمه در اين باره نوشته نشده ,و سگ هميشه بهترين و وفادار ترين يار انسان بوده .پس حرف اضافه نزن.بدون سگا واقعا دوستت دارن بدون هيچ توقعى وحاضرن بخاطرتو تا پاى مرگ هم برن.من تو اين موقعيت بودم..بيشتر به حرفايى که ميزنى فکر کن.......

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
خوب این طرز فکر شما هیچ مشکلی نداره

شما دوست نداری حیوان توی خانه باشه

مشکل ما حیوان آزار ها و موجودات روانی هست که بی دلیل سگ و گربه و حیوانات دیگه رو آزار میدن میزنن میکشن...

1000بار گفتم اگه حیوانات رو دوست ندارید اوکی عیبی نداره ولی حداقل دیگه آزارشون ندین

بخدا اینجا جهنمه

من هر کشوری رو دیدم کبوتر ها گربه ها سگ ها به ارامی کنار خیابون راه میرن و دراز میکشن غذا میخورن میخوابن ولی هیچ کسی کاری بهشون نداره...

اونوقت تو این مملکت...گربه و سگ و کبوتر از فاصله 20 متری فرار میکنه ....

اینا زجره واسه یکی مثه من

اینجا نه آدما نه حیوانات از دست یه عده بیشعور و بی فرهنگ آسایش ندارن
کلا هر جا که برادران مسلمان پاشون رو گذاشتن شاهد فرار تمامی جانداران هستیم . فقط مختص ایران نیست . البته درجه وحشی بودن فرق میکنه

Dayfar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
تويى که ميگى سگ نجسه ,اگه خدارو قبول دارى کلام خدارو هم بايد قبول داشته باشى.تو قران خدا يک کلمه در اين باره نوشته نشده ,و سگ هميشه بهترين و وفادار ترين يار انسان بوده .پس حرف اضافه نزن.بدون سگا واقعا دوستت دارن بدون هيچ توقعى وحاضرن بخاطرتو تا پاى مرگ هم برن.من تو اين موقعيت بودم..بيشتر به حرفايى که ميزنى فکر کن.......

شما و دیگر دوستان اگر خودتون رو مسلمون می دونید باید بدونید که سگ نجسه و نباید تو خونه زندگی ادما باشه
در مورد بیماریهایی که از سگ به انسان منتقل میشه هم تحقیقات زیادی صورت گرفته که خیلی هاش هنوز توسط علم اثبات نشده در آینده خواهند فهمید چقدر مضر بوده نگهداری سگ حالا هر چی هم واکسن بزنن و ببرنش حموم نجسیش و بیماریزا بودنش برطرف نمیشه چون نجسی با کثیفی فرق می کنه
حالا بحث سگ نگهبان و تجسس رو نکشید وسط
ما که میگیم سگ نجسه توهینه ولی شما یگی خودتو تو آینه ببین تا به نجسی پی ببری توهین نیست؟
خارجی ها اگر با سگ و گربه زندگی می کنن به خاطر اینکه آدما از هم دور شدن و برای کمبود محبت با سگا زندگی می کنن و گرنه تا ادم هست چرا باید ادم با سگ انس بگیره؟
خارجی ها هر کاری کردن ما باید زود یاد بگیریم؟
اینا که سگ دارن همش به خاطر کلاس گذاشتن و تقلید از غربیهاست
محل زندگی انسان و حیوان جداست
انسان جاش تو شهر و روستا تو خونست سگ تو دشت و صحرا و خر و گاو هم طویله
اینکه سگ رو بیاریم تو اتاق پذیرایی و تخت خوابمون مثل اینه که خودمون بریم وسط جنگل یا تو طویله وسط حیونا و پشکل و تاپاله رو زمین بخوابیم.

Dayfar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
کلا هر جا که برادران مسلمان پاشون رو گذاشتن شاهد فرار تمامی جانداران هستیم . فقط مختص ایران نیست . البته درجه وحشی بودن فرق میکنه

آره سگا رو نجس اعلام کردن تا دزدای مدینه راحت برن دزدی!!
خودت خندن نگرفت از این حرف بچه گانه؟
خدایا شکرت که دشمنان ما را از احمق ها و شادمغزها آفریدی!

bas ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
103
آره سگا رو نجس اعلام کردن تا دزدای مدینه راحت برن دزدی!!
خودت خندن نگرفت از این حرف بچه گانه؟
خدایا شکرت که دشمنان ما را از احمق ها و شادمغزها آفریدی!

ابله تو که همون اول نشون دادی از حیوون هم حیوونتر و احمق تری .
این حرفم کاملا درسته اونزمان خرج خودشون رو عرب ها چطور درمیاوردن . با دزدی . کدوم حیوون مانع دزدی میشه . سگ .
حالا برو گورت رو گم کن و برو مسجد بزن تو کله پوکت

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
عادت دارین همیشه پستایی بزنین که تاپیک رو به گند بکشین و بسته بشه ؟

بدونه توهین نمیتونین ابراز عقیده کنین ؟

وقتی میبینین طرز فکر طرف 180 درجه با شما متفاوته آخه واسه چی بحث میکنید و میخواید اعتقادات خودتون رو بزور توهین بچپونین تو مغز همدیگه ؟

عجب گیری افتادیم بخدا بین این جماعت

عنساز

Registered User
لایک‌ها
511
عادت دارین همیشه پستایی بزنین که تاپیک رو به گند بکشین و بسته بشه ؟

بدونه توهین نمیتونین ابراز عقیده کنین ؟

وقتی میبینین طرز فکر طرف 180 درجه با شما متفاوته آخه واسه چی بحث میکنید و میخواید اعتقادات خودتون رو بزور توهین بچپونین تو مغز همدیگه ؟

عجب گیری افتادیم بخدا بین این جماعت
حرفت تو حلقم
داداش ب خدا منم تو پست قبلیم تو این تاپیک همین حرف رو گفتم , فقط میپرن تو سر و کول هم..!

starone after banned

Registered User
لایک‌ها
444
تمیز ترین حیوون به نظر من همین سگه حتی از بیشتر انسان ها هم تمیزتر و پاک تر هستش
کسی هم که میگه سگ نجسه اون مغزش نجسه اون عقلش نجسه برو کنار میخوام طی بکشم
:)

daytoday1

Registered User
لایک‌ها
7
آقایونی که همه رو بجز خودشون نجس میدونن و همیشه فرشته هارو درکنارخودشون احساس می کنن !
یک نقطه روشن در طی این 1400 سال برای نمونه ارائه بدن
هرجا که شما حضور پاکتون رو ندارید صلح و نعمات خداوندی فراوان
هرکجا که تشریف نحصتون رو می برید جنگ و بین انسان ها و یا علیه آفریده های پاک خداوند
عراق , افقانستان , سوریه , لبنان ,و.......
اگر اعتقاداتی دارین برای خدوتون نگه دارید و به اعتقادات دیگران هم توهین نکنید.
چراباید تندروی کنید و به راحتی یک آفریده خدا رو نجس و خونش رو مباح بدونین دربین ما مسلمانان همیشه این تضاد وجود داشته
سعی کنید کمی هم دیگران و عقاید اونهارو تحمل کنید
مسیح رو مسیحیان نکشدند ولی متاسفانه امام حسین ع به دست ما مسلمانان کشته شد

Pari...

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
Dayfar محترم, لطفا سعی نکنید عقایدتونو به بقیه تحمیل کنید.هرکس اعتقاداتی داره.من به خدا معتقدم و به کلام خدا.خدا نگفته سگ نجسه پس من به شخصه کوچکترین اعتقادی بهش ندارم..با کسی هم بحث ندارم و هرگز هم نظرم عوض نخواهد شد.همه براى کلاس گذاشتن سگ نگه نميدارن.بلکه عده زيادى سگو دوست باوفا و هميشگى ميدونن که به انسان ارامش و مهربونى ياد ميده .در مورد بیماری هم کسانی رو ميشناسم گه از بچگى با سگ بزرگ شدن و الان که پير شدن کوچکترين مشکلى پيدا نکردن
و حتى خود من هم سگ داشتم از بچگى.لطفا عقايدتونو که محترمه براى خودتون نگه دارين و اگه ميبينيد عقيدتون اينه وارد اين تاپيک ها نشيد.پيروز باشيد

Pari...

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در ضمن بنده هم مٽل شما مسلمونم ,لطفا عقايد رو با دين قاطى نکنيد و عقايد خودتونم به بقيه دوستان تحميل نکنيد

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
تا ۲ سال پیش منم مثل بعضی از دوستان حس بدی نصبت به سگ داشتم..البته منظورم نجس بودن نیست.کمی حس ترس گاز گرفتن
۲ سال پیش ابجیمون یه توله تریر اورد اندازه مشت دستم بود.اوایل ازش بدم میومد .مدتی گذشت و احساس کردم حس عجیبی پیدا کردم.نه دیگه مریض میشدم نه استرس داشتم.یواش یواش باهاش رفیق شدم .تا جایی که صبح میومد با لیس زدن صورتم منو بلند میکرد از جام
براش شناسنامه گرفتم و ماهی یه بار میبردمش دامپزشکی
کم کم ۲ تا گربه خونگی و یه خرگوش هم اوردم بعد چند ماه یکی از گربه ها ۴ تا بچه بدنیا اورد
صحنه قشنگی بود.چند هفته بعد هم اون یکی ۵ تا زایید!
هیچی دیگه سر گر میمون شد پرستاری از سگ و گربه هامون.وقتایی هم که ما نمیرسیدیم پدر و مادرمون هواشون داشتن.شور و حال خاصی تو خونمون جریان پیدا کرد
وضع مالی داغونی داریم ولی زندگی شادی داریم
موندم اگه اینا نمیبودن باید چه میکردیم
اونی که شما رو خلق کرده سگم خلق کرده اگه اون نجسه شما چی هستی؟
قبلا سگمون رو بیرون میبردیم برا هوا خوری ولی اخرین بار بخاطر پرتاب کردن سنگ از سوی بی مغزها از ان زمان شبها میریم بیرون اونم بدونه قلاده :)
پسرم الان ۲ سالشه و باید به فکر یه خانم باشم براش
باید خونواده رو بزرگ تر کنیم :)

Sent from my ZP980 using Tapatalk

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
تا ۲ سال پیش منم مثل بعضی از دوستان حس بدی نصبت به سگ داشتم..البته منظورم نجس بودن نیست.کمی حس ترس گاز گرفتن
۲ سال پیش ابجیمون یه توله تریر اورد اندازه مشت دستم بود.اوایل ازش بدم میومد .مدتی گذشت و احساس کردم حس عجیبی پیدا کردم.نه دیگه مریض میشدم نه استرس داشتم.یواش یواش باهاش رفیق شدم .تا جایی که صبح میومد با لیس زدن صورتم منو بلند میکرد از جام
کم کم ۲ تا گربه خونگی و یه خرگوش هم اوردم بعد چند ماه یکی از گربه ها ۴ تا بچه بدنیا اورد
2y6y6a6a.jpg
emedeqyb.jpg
e3aquvyp.jpg

هیچی دیگه سر گر میمون شد پرستاری از سگ و گربه هامون.وقتایی هم که ما نمیرسیدیم پدر و مادرمون هواشون داشتن.شور و حال خاصی تو خونمون جریان پیدا کرد
قبلا سگمون رو بیرون میبردیم برا هوا خوری ولی اخرین بار بخاطر پرتاب کردن سنگ از سوی بی مغزها از ان زمان شبها میریم بیرون اونم بدونه قلاده :)

http://www.aparat.com/v/D5LAw
http://www.aparat.com/v/VBKHo

Last edited:

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
2y6y6a6a.jpg
emedeqyb.jpg
e3aquvyp.jpg

خدا به زندگیت برکت بده

واقعا کیف کردم با عکس هایی که گذاشتی...

منم از 4 5 سالگی تا الان حدود 24 25 سال هست که با حیوانات زندگی کردم

کوچکترین مشکلی نداشتم و هیچگاه هم نه بیماری سرایت کرد نه هیچی

این اراجیف واسه دکتر ها و خانواده های ایرانیه به دلیل عدم شناخت

خدا بهتون صبر بده با 4 تا بچه گربه !!! خیلی شیطونن !!!

نادر.

Registered User
لایک‌ها
483
کاش این دور و بریای منم میذاشتن....خونه رو پر میکردم از گربه! :)

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
2y6y6a6a.jpg
emedeqyb.jpg
e3aquvyp.jpg

گربه ی ماده رو عقیم کنید
هم واسه سلامتیه خودش
هم جلوگیری از تعداد گربه ها

myhamed

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,110
کلا مشکل سگ و گربه و ... خود صاحاباشونن!
اگه میبینی اونقدر نمیتونی خودتو تمیز نگه داری و به خودت برسیو حالو حوصلت کمه حق نداری یه موجود زبون بسته دیگه رو الاخون والا خونه خودت کنی
حیوون وقت میخواد
توجه می خواد
رسیدگی می خواد
باید ببریش مرتب حموم
ناخوناشو بگیری
ببریش پیش دکترش
غذای خوب (خوب برای اون) بدی بهش و ...
خلاصه از یه بچه کاراش بیشتره!!!
اگه نرسی بهش یا ولش کنی به امون خدا معلومه مریضی میاره , کثیفی میاره , خودشو میماله همه جا و ...
کلا داستانه حیوون خونگی مثل تصمیم ادم واسه بچه دار شدنه
باید با دید باز واردش شد تا پشیمونی نداشته باشه!

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
یکی از همین بچه گربه ها پاهاش فلجه.دقیقا همونی که رو لبتاپه!
شبها بغل من میخوابه.اونقدر بازیگوشه که اصلا انگار نه انگار فلجه
چند هفته ای هست میشینم با هم فیلم میبینیم!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا