• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایردراپ: دریافت 12 دلار به ازای هر ورود جدید، از سایت Avinoc

Kambiz7

Registered User
لایک‌ها
56
تنها 4 روز دیگر به پایان زمان این ایردراپ باقیست. در صورت تمایل هر چه سریعتر با هر کدام از اکانتهای خودتان که تمایل دارید، در این ایردراپ شرکت کنید.

Kambiz7

Registered User
لایک‌ها
56
تنها 3 روز دیگر به پایان زمان این ایردراپ باقیست. در صورت تمایل هر چه سریعتر با هر کدام از اکانتهای خودتان که تمایل دارید، در این ایردراپ شرکت کنید.

Coppera

Registered User
لایک‌ها
7
اگه واقعی باشه تا سه روز دیگه به کیف اتریوم کاربرا واریز میکنه یا کوین خودشو میده

Kambiz7

Registered User
لایک‌ها
56
اگه واقعی باشه تا سه روز دیگه به کیف اتریوم کاربرا واریز میکنه یا کوین خودشو میده
اگه اسکم از کار درنیاد، اونوقت توکن خودش رو به حساب اتریومی که آدرسش به سایت داده شده، طبق گفته خود سایت باید واریز کنه. یعنی معادل اون قیمت دلاری ای که در حساب زده باید توکن خودش رو واریز کنه. البته حساب اتریوم حتما باید با توکن های از نوع ERC20 سازگار باشه، وگرنه ممکنه توکن ها سوخت بره. توضیح بیشتر را در پست اول در قسمت توضیحات بیشتر دادم.

Kambiz7

Registered User
لایک‌ها
56
فقط 1 روز دیگر به پایان زمان این ایردراپ باقیست. در صورت تمایل هر چه سریعتر با هر کدام از اکانتهای خودتان که تمایل دارید، در این ایردراپ شرکت کنید.

Kambiz7

Registered User
لایک‌ها
56
فقط 17 ساعت دیگر به پایان زمان این ایردراپ باقیست. در صورت تمایل هر چه سریعتر با هر کدام از اکانتهای خودتان که تمایل دارید، در این ایردراپ شرکت کنید.

با هر اکانتی که دفعه اول وارد شوید، میتوانید هنگامی که داخل حساب خود هستید از طریق اکانتهای دیگر خود در توییتر، فیسبوک، گوکل، یاهو، یوتیوب، مایکروسافت، ردیت، تلگرام و ... دوباره وارد حساب خود شوید و برای هر ورود با اکانتی خاص 160 امتیاز که معادل 16 دلار میباشد به امتیازتان اضافه میگردد. بعد از ایردراپ، سایت، معادل دلاری امتیازهای شما به شما توکن مخصوص خود را پرداخت خواهد کرد و به حساب اتریومی که در سایت ثبت کردید واریز خواهد کرد. حتما توجه داشته باشید که حساب اتریوم شما باید قابلیت کار با توکن های ERC20 را داشته باشد، وگرنه ممکن است توکن های شما بسوزد.

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
با توجه به عنوان های اینگونه تاپیک ها 17 ساعت دیگه احتمالا با این متن مواجه میشن: 100 دلار سرمایه بذارین تا بعد از 1 ماه بتوانید این 12 دلار را برداشت کنید یا این 12 دلار فعلا قابل برداشت نیست و کاربرایی که حداقل 50 عدد زیرمجموعه واقعی و فعال دارند که هرکدام حداقل 12 دلار سرمایه گذاری کرده باشند در یک ماه آتی میتوانند 12 دلار را برداشت کنند.. : )

Last edited:

Kambiz7

Registered User
لایک‌ها
56
تنها 3 ساعت دیگر به پایان زمان این ایردراپ باقیست. پس در صورتی که خواهان شرکت در آن هستید، سریعا با یکی از اکانت های فیسبوک، توییتر، یاهو، گوگل، یوتیوب، آمازون، ردیت، مایکروسافت، تلگرام و ... خودتان به قسمت ایردراپ سایت وارد شوید تا عضو سایت شوید و در این ایردراپ شرکت داده شوید. سپس میتوانید از درون همان حساب کاربریتان، از قسمت مشخص شده، دوباره با اکانت های دیگرتان از سایتهای دیگر، دوباره وارد حساب کاربری خودتان شوید و به ازای ورود از هر اکانت، سایت به موجودی شما 160 امتیاز معادل 16 دلار اضافه خواهد کرد و سپس در پایان ایردراپ معادل آن، البته به صورت توکن های خود سایت، به حساب اتریوم شما واریز خواهد کرد.
برای دریافت توکن های خود بعد از پایان ایردراپ، باید حتما از حساب اتریومی استفاده کنید که دارای قابلیت دریافت توکن های ERC20 را داشته باشد و آن را در سایت ثبت کرده باشید. به همین جهت خود سایت Avinoc، چهار تا از بهترین والت هایی که برای اینکار مناسب هستند را در سایت خود معرفی کرده است که میتوانید در حساب کاربری خود در سایت مشاهده کنید. این والت ها عبارتند از: imToken, Cipher wallet, Trustwallet, coinomi که خود سایت از میان آنها coinomi را پیشنهاد میدهد.

Kambiz7

Registered User
لایک‌ها
56
با توجه به عنوان های اینگونه تاپیک ها 17 ساعت دیگه احتمالا با این متن مواجه میشن: 100 دلار سرمایه بذارین تا بعد از 1 ماه بتوانید این 12 دلار را برداشت کنید یا این 12 دلار فعلا قابل برداشت نیست و کاربرایی که حداقل 50 عدد زیرمجموعه واقعی و فعال دارند که هرکدام حداقل 12 دلار سرمایه گذاری کرده باشند در یک ماه آتی میتوانند 12 دلار را برداشت کنند.. : )
نمیشه صد در صد گفت که این سایت پرداخت خواهد داشت و حتی شاید اسکم از آب در بیاد. ولی اگه متن رو درست خونده باشی، نگفته 12 دلار بعد از پایان ایردراپ به شما خواهیم داد، بلکه معادل آن، توکن پرداخت خواهد کرد. یعنی توکن های خود سایت رو به حساب اتریومی واریز خواهد کرد. اینکه حالا توکن ها چه شرایطی خواهند داشت و در آینده قابل تبدیل به ارزهای دیجیتال معروف خواهند بود یک بحث دیگه است.

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
فکر کنم چند تا 17 ساعت هم گذشت بد نیست یک سندی بذارین از چند 12 دلاری که به حسابتون واریز شده!

Kambiz7

Registered User
لایک‌ها
56
فکر کنم چند تا 17 ساعت هم گذشت بد نیست یک سندی بذارین از چند 12 دلاری که به حسابتون واریز شده!
مثل اینکه شما کلا متن رو نمیخونید، همینطور یک چیزی میگید. گفتم این سایت توکن پرداخت میکنه و نه دلار. البته اگر بدونید توکن چیه! ضمنا این 17 ساعت مهلت پایان ایردراپ بود و نه پرداخت.

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
بله متن رو نخوندم چون ازینجور متنای سرکاری چندین ساله زیاد دیدم شما تو عنوان زدی معادل 12 دلار ولی حالا داری میگی پایانش بود درحالیکه قبلش نوشتی تا 17 ساعت بعد معادل 12 دلار به حساب میاد!
البته این قسمت بولد شده توسط شما رو خوب خوندم:
طبق گفته خود سایت، شما توکن های خود را پس از پایان مهلت ایردراپ که تا یکم آگوست می باشد، دریافت خواهید کرد.

Kambiz7

Registered User
لایک‌ها
56
بله متن رو نخوندم چون ازینجور متنای سرکاری چندین ساله زیاد دیدم شما تو عنوان زدی معادل 12 دلار ولی حالا داری میگی پایانش بود درحالیکه قبلش نوشتی تا 17 ساعت بعد معادل 12 دلار به حساب میاد!
البته این قسمت بولد شده توسط شما رو خوب خوندم:
طبق گفته خود سایت، شما توکن های خود را پس از پایان مهلت ایردراپ که تا یکم آگوست می باشد، دریافت خواهید کرد.
شما این نوشته خودت رو دوباره بخون، اگه تونستی بفهمی چی نوشتی؟!
"شما تو عنوان زدی معادل 12 دلار ولی حالا داری میگی پایانش بود درحالیکه قبلش نوشتی تا 17 ساعت بعد معادل 12 دلار به حساب میاد!"

خب دوست من معادل 12 دلار یعنی چی؟ یعنی اینکه معادل 12 دلار چیزی پرداخت خواهد شد و نه خود 12 دلار. در تیتر هم جمله باید کوتاه باشه و نمیشه جزئیات رو نوشت.
در مورد اون جمله هم، نوشتم پس از پایان ایردراپ و این ممکنه چند روز بعد باشه. نوشته نشده که بلافاصله بعد از پایان ایردراپ. اون 17 ساعت منظور اینه که به پایان مهلت ایردراپ و شرکت در اون اینقدر زمان باقیست. ضمنا شما میتونی با دیدن این تیترهای به نظر شما مسخره، اصلا صفحه رو باز نکنی و از اون رد شی. مجبور نیستی این پست رو اصلا باز کنی و متن رو نخونده، اظهار نظر کنی!

Kambiz7

Registered User
لایک‌ها
56
با تبریک خدمت تمام دوستانی که در ایردراپ سایت Avinoc شرکت کرده بودند، به خاطر واریز توکن های شان به حساب اتریومی آنها. روز گذشته سایت Avinoc توکن هایی را که در حین ایردراپ این سایت توسط اعضا جمع آوری شده بود را به حساب کاربران واریز کرد.

کسانی که در سایت MyEtherWallet حساب باز کرده بودند و آدرس آن را در حساب کاربریشان در سایت Avinoc وارد کرده بودند، می توانند با ورود به حسابشان، به قسمت Token Balance رفته و با کلیک بر روی یکی از لینک های موجود در آن، از وضعیت دریافت توکن های خود آگاه شوند.

برای آگاهی بیشتر از لینک های زیر استفاده کنید:
لینک 1
لینک 2

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
منم یک سایت عضو شدم 100 توکن داده برای هر پیش بینی صحیح هم 50 توکن میده ولی افسوس اونا قابل برداشت نیستند. اگه یک اسکرین از دریافت موجودی معادل 12 دلار در کیف پول اتریوم میذاشتین باز شاید بقیه بیشتر باور ... (البته شما نوشتی میشه بینهایت بار از حسابهای دیگه وارد شد و 14 دلار دیگر گرفت و لابد خودتون چندین بار وارد شدی پس حدالامکان از واریز حداقل معادل 50 دلار! به کیف پول معتبر درصورت قابلیت تبدیل داشتن به دلار اسکرین بذارین)

Last edited:

Kambiz7

Registered User
لایک‌ها
56
منم یک سایت عضو شدم 100 توکن داده برای هر پیش بینی صحیح هم 50 توکن میده ولی افسوس اونا قابل برداشت نیستند. اگه یک اسکرین از دریافت موجودی معادل 12 دلار در کیف پول اتریوم میذاشتین باز شاید بقیه بیشتر باور ... (البته شما نوشتی میشه بینهایت بار از حسابهای دیگه وارد شد و 14 دلار دیگر گرفت و لابد خودتون چندین بار وارد شدی پس حدالامکان از واریز حداقل معادل 50 دلار! به کیف پول معتبر درصورت قابلیت تبدیل داشتن به دلار اسکرین بذارین)
پس معلومه نمیدونی توکن چیه و کارکردش چجوریه؟ کلا این موارد ایردراپ یک پروسه بلند مدت است برای اینکه بازدهی داشته باشه. باید پی اون رو بگیری و وایسی تا به پروسه خرید و فروش برسه. اسکرین هم نمیخواد و لازم نیست چیزی رو واسه شما اثبات کنم. دوباره یک اشکال دیگه توش در میاری. ثبت نام تموم شده و کسانی که ثبت نام کردند خودشون توکن هاشون رو خواهند دید و لازم نیست تا اسکرین بزارم. کجا نوشتم بینهایت بار میشه از حسابهای دیگه وارد شد. چرا حرف در میاری. نوشتم با چند اکانت از سایتهای مختلف میشه وارد حساب خود شد و به ازای هر ورود امتیاز میده. از هر سایتی فقط با یک اکانت میشه وارد شد. تعداد سایتها هم محدود هست. لطفا وقت خودت و من رو الکی نگیر. مخصوصا شما که دانشمند هستی و گفتی این کارها وقت تلف کردنه.

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
ما میگیم بیش از 1000 سایت و فاست دیدیم! هیچکدوم برای عضویت پولی نمیدن و برای مشاهده اونهمه آگهی هرکدومش حداکثر 0.001 دلار یا 10 ساتوشی معادل 10 ریال میدن و بعد از رسیدن به 2 دلار یعنی 2 ماه بعد میشه برداشت کرد و اگه حتی بگن برای عضویت 1 دلار میدن برای اجاره رفرال، اسکم درمیان و برداشت رو بعده یک ماه هم نمیدن. حالا امثال شما که میای میگی شب سفیده باید ثابت کنی تا بقیه به تاپیک هاتون نخندن وگرنه هزاران کاربر سایتهای پی تی سی و فاست میرن عضو میشن 12 دلارها رو برداشت کنن : )) (محض اطلاع برو دلار ویرتاپی رو تو نت سرچ کن. اون زمان خیلیا عضو شدن و قرار بوده در ماه های آتی 100 دلار هدیه عضویت بعلاوه 20 دلار هدیه لوگین روزانه رو بشه از سایتش گرفت ولی فکر نکنم به کسی داده باشه چون همه همون موقع میگفتن اسکمه و نداده!)
اینم نمونه دلار تقلبی ویرتاپی:

100 دلار هدیه عضویت

Last edited:

Kambiz7

Registered User
لایک‌ها
56
ما میگیم بیش از 1000 سایت و فاست دیدیم! هیچکدوم برای عضویت پولی نمیدن و برای مشاهده اونهمه آگهی هرکدومش حداکثر 0.001 دلار یا 10 ساتوشی معادل 10 ریال میدن و بعد از رسیدن به 2 دلار یعنی 2 ماه بعد میشه برداشت کرد و اگه حتی بگن برای عضویت 1 دلار میدن برای اجاره رفرال، اسکم درمیان و برداشت رو بعده یک ماه هم نمیدن. حالا امثال شما که میای میگی شب سفیده باید ثابت کنی تا بقیه به تاپیک هاتون نخندن وگرنه هزاران کاربر سایتهای پی تی سی و فاست میرن عضو میشن 12 دلارها رو برداشت کنن : )) (محض اطلاع برو دلار ویرتاپی رو تو نت سرچ کن. اون زمان خیلیا عضو شدن و قرار بوده در ماه های آتی 100 دلار هدیه عضویت بعلاوه 20 دلار هدیه لوگین روزانه رو بشه از سایتش گرفت ولی فکر نکنم به کسی داده باشه چون همه همون موقع میگفتن اسکمه و نداده!)
اینم نمونه دلار تقلبی ویرتاپی:

100 دلار هدیه عضویت
من دارم درباره ICO و ایردراپ صحبت میکنم و نه سایتهای فاست و پی تی سی. اینا چه ربطی به هم دارند. شما ابتدا معنای ICO رو سرچ کن و بعد بحث کن. این سایت هایی که میگند اینقدر توکن معادل فلان مقدار به رایگان میدهند، معمولا یک دوره زمانی رو مشخص میکنند و در این دوره که ایردراپ بهش میگن، به رایگان به کسانی که در سایت عضو میشند و یا برای معرفی به دیگران، توکن یا کوین پرداخت میکنند، برای اینکه افراد بیشتری با کار و پروژه اونها آشنا بشند و یا کوین اونها شناخته تر بشه و نوعی تبلیغ برای اون به حساب میاد. معمولا این روند برای کوین های جدید و توکن های تازه کار طی میشه تا در اختیار عموم قرار بگیره و در اکسچنجرها و بازار خرید و فروش قرار بگیرند و ارزش اونها هم در بازار مشخص میشه و این یک روند زمان گیر است. توکن ها رو شاید بشه مثل سهام یک شرکت دونست و موفقیت و بالا رفتن ارزش آن تابع موفقیت اون پروژه است که در اینصورت این توکن ها ارزش پیدا میکنند و این مخاطب که تصمیم میگیره در اون شرکت کنه یا نه. این نوع سایتها معمولا یک White Paper دارند که در اون تمام جزییات مربوط به طرح و پروژه شان در اون برای اطلاع مخاطب در سایتشون قرار داده میشه. البته که در میان این نوع سایت ها هم مثل سایتهای فاست و پی تی سی، خیلی از سایتها اسکم از آب در میان.

Last edited:

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
شما متاسفانه چون تازه کاری اطلاعاتت کمه! اول سایت پی تی سی و دلاری بود بعد بیت کوین و دوج کوین و لایتکوین و فاست و ماین و همین توکن ها اضافه شد و همه همین کاربرای پی تی سی تو تسک هاشون همینجور سایتها رو معرفی میکنند و کاربرای این نوع سایتها از آسمون نیومدن همه از قبل با سایتای پیشکسوتی که گفتم کار کردن!
نکته: الان من نگاه کردم یک سری سایت که اینجا هم از ماه های قبل گفته بودن تا چند ماه دیگه 5 دلار تا 20 دلار و بالاتر میده عضو شده بودم ولی انقدم کاربرا رو .. فرض میکنن که بعدش نمیان بگن اسکمه. این سایت citereum که دیدم براش تاپیک عضویت 5 دلاری زدی عضوم. فقط هروقت 5 دلار خیالی رو داد ندا بده برداشت کنیم : ))

Last edited:

Kambiz7

Registered User
لایک‌ها
56
شما متاسفانه چون تازه کاری اطلاعاتت کمه! اول سایت پی تی سی و دلاری بود بعد بیت کوین ودوج کوین و لایتکوین و فاست و ماین و همین توکن ها اضافه شد و همه همین کاربرای پی تی سی تو تسک هاشون همینجور سایتها رو معرفی میکنند و کاربرای این نوع سایتها از آسمون نیومدن همه از قبل با سایتای پیشکسوتی که گفتم کار کردن!
چطور پیشکسوتی هستید که از خیلی مفاهیم بی اطلاعید؟! اینو که خودمم میدونم اول چی بود و آخر چی بود. بعدش چرا بحثو میپیچونی؟ دارم میگم این سایتها کارشون اینطوریه، بعد شما تاریخچه سایتها را به من درس میدید! چه ربطی داره آخه!

بالا