اگه اسکم از کار درنیاد، اونوقت توکن خودش رو به حساب اتریومی که آدرسش به سایت داده شده، طبق گفته خود سایت باید واریز کنه. یعنی معادل اون قیمت دلاری ای که در حساب زده باید توکن خودش رو واریز کنه. البته حساب اتریوم حتما باید با توکن های از نوع ERC20 سازگار باشه، وگرنه ممکنه توکن ها سوخت بره. توضیح بیشتر را در پست اول در قسمت توضیحات بیشتر دادم.اگه واقعی باشه تا سه روز دیگه به کیف اتریوم کاربرا واریز میکنه یا کوین خودشو میده
نمیشه صد در صد گفت که این سایت پرداخت خواهد داشت و حتی شاید اسکم از آب در بیاد. ولی اگه متن رو درست خونده باشی، نگفته 12 دلار بعد از پایان ایردراپ به شما خواهیم داد، بلکه معادل آن، توکن پرداخت خواهد کرد. یعنی توکن های خود سایت رو به حساب اتریومی واریز خواهد کرد. اینکه حالا توکن ها چه شرایطی خواهند داشت و در آینده قابل تبدیل به ارزهای دیجیتال معروف خواهند بود یک بحث دیگه است.با توجه به عنوان های اینگونه تاپیک ها 17 ساعت دیگه احتمالا با این متن مواجه میشن: 100 دلار سرمایه بذارین تا بعد از 1 ماه بتوانید این 12 دلار را برداشت کنید یا این 12 دلار فعلا قابل برداشت نیست و کاربرایی که حداقل 50 عدد زیرمجموعه واقعی و فعال دارند که هرکدام حداقل 12 دلار سرمایه گذاری کرده باشند در یک ماه آتی میتوانند 12 دلار را برداشت کنند.. : )
مثل اینکه شما کلا متن رو نمیخونید، همینطور یک چیزی میگید. گفتم این سایت توکن پرداخت میکنه و نه دلار. البته اگر بدونید توکن چیه! ضمنا این 17 ساعت مهلت پایان ایردراپ بود و نه پرداخت.فکر کنم چند تا 17 ساعت هم گذشت بد نیست یک سندی بذارین از چند 12 دلاری که به حسابتون واریز شده!
شما این نوشته خودت رو دوباره بخون، اگه تونستی بفهمی چی نوشتی؟!بله متن رو نخوندم چون ازینجور متنای سرکاری چندین ساله زیاد دیدم شما تو عنوان زدی معادل 12 دلار ولی حالا داری میگی پایانش بود درحالیکه قبلش نوشتی تا 17 ساعت بعد معادل 12 دلار به حساب میاد!
البته این قسمت بولد شده توسط شما رو خوب خوندم:
طبق گفته خود سایت، شما توکن های خود را پس از پایان مهلت ایردراپ که تا یکم آگوست می باشد، دریافت خواهید کرد.
پس معلومه نمیدونی توکن چیه و کارکردش چجوریه؟ کلا این موارد ایردراپ یک پروسه بلند مدت است برای اینکه بازدهی داشته باشه. باید پی اون رو بگیری و وایسی تا به پروسه خرید و فروش برسه. اسکرین هم نمیخواد و لازم نیست چیزی رو واسه شما اثبات کنم. دوباره یک اشکال دیگه توش در میاری. ثبت نام تموم شده و کسانی که ثبت نام کردند خودشون توکن هاشون رو خواهند دید و لازم نیست تا اسکرین بزارم. کجا نوشتم بینهایت بار میشه از حسابهای دیگه وارد شد. چرا حرف در میاری. نوشتم با چند اکانت از سایتهای مختلف میشه وارد حساب خود شد و به ازای هر ورود امتیاز میده. از هر سایتی فقط با یک اکانت میشه وارد شد. تعداد سایتها هم محدود هست. لطفا وقت خودت و من رو الکی نگیر. مخصوصا شما که دانشمند هستی و گفتی این کارها وقت تلف کردنه.منم یک سایت عضو شدم 100 توکن داده برای هر پیش بینی صحیح هم 50 توکن میده ولی افسوس اونا قابل برداشت نیستند. اگه یک اسکرین از دریافت موجودی معادل 12 دلار در کیف پول اتریوم میذاشتین باز شاید بقیه بیشتر باور ... (البته شما نوشتی میشه بینهایت بار از حسابهای دیگه وارد شد و 14 دلار دیگر گرفت و لابد خودتون چندین بار وارد شدی پس حدالامکان از واریز حداقل معادل 50 دلار! به کیف پول معتبر درصورت قابلیت تبدیل داشتن به دلار اسکرین بذارین)
من دارم درباره ICO و ایردراپ صحبت میکنم و نه سایتهای فاست و پی تی سی. اینا چه ربطی به هم دارند. شما ابتدا معنای ICO رو سرچ کن و بعد بحث کن. این سایت هایی که میگند اینقدر توکن معادل فلان مقدار به رایگان میدهند، معمولا یک دوره زمانی رو مشخص میکنند و در این دوره که ایردراپ بهش میگن، به رایگان به کسانی که در سایت عضو میشند و یا برای معرفی به دیگران، توکن یا کوین پرداخت میکنند، برای اینکه افراد بیشتری با کار و پروژه اونها آشنا بشند و یا کوین اونها شناخته تر بشه و نوعی تبلیغ برای اون به حساب میاد. معمولا این روند برای کوین های جدید و توکن های تازه کار طی میشه تا در اختیار عموم قرار بگیره و در اکسچنجرها و بازار خرید و فروش قرار بگیرند و ارزش اونها هم در بازار مشخص میشه و این یک روند زمان گیر است. توکن ها رو شاید بشه مثل سهام یک شرکت دونست و موفقیت و بالا رفتن ارزش آن تابع موفقیت اون پروژه است که در اینصورت این توکن ها ارزش پیدا میکنند و این مخاطب که تصمیم میگیره در اون شرکت کنه یا نه. این نوع سایتها معمولا یک White Paper دارند که در اون تمام جزییات مربوط به طرح و پروژه شان در اون برای اطلاع مخاطب در سایتشون قرار داده میشه. البته که در میان این نوع سایت ها هم مثل سایتهای فاست و پی تی سی، خیلی از سایتها اسکم از آب در میان.ما میگیم بیش از 1000 سایت و فاست دیدیم! هیچکدوم برای عضویت پولی نمیدن و برای مشاهده اونهمه آگهی هرکدومش حداکثر 0.001 دلار یا 10 ساتوشی معادل 10 ریال میدن و بعد از رسیدن به 2 دلار یعنی 2 ماه بعد میشه برداشت کرد و اگه حتی بگن برای عضویت 1 دلار میدن برای اجاره رفرال، اسکم درمیان و برداشت رو بعده یک ماه هم نمیدن. حالا امثال شما که میای میگی شب سفیده باید ثابت کنی تا بقیه به تاپیک هاتون نخندن وگرنه هزاران کاربر سایتهای پی تی سی و فاست میرن عضو میشن 12 دلارها رو برداشت کنن : )) (محض اطلاع برو دلار ویرتاپی رو تو نت سرچ کن. اون زمان خیلیا عضو شدن و قرار بوده در ماه های آتی 100 دلار هدیه عضویت بعلاوه 20 دلار هدیه لوگین روزانه رو بشه از سایتش گرفت ولی فکر نکنم به کسی داده باشه چون همه همون موقع میگفتن اسکمه و نداده!)
اینم نمونه دلار تقلبی ویرتاپی:
100 دلار هدیه عضویت
چطور پیشکسوتی هستید که از خیلی مفاهیم بی اطلاعید؟! اینو که خودمم میدونم اول چی بود و آخر چی بود. بعدش چرا بحثو میپیچونی؟ دارم میگم این سایتها کارشون اینطوریه، بعد شما تاریخچه سایتها را به من درس میدید! چه ربطی داره آخه!شما متاسفانه چون تازه کاری اطلاعاتت کمه! اول سایت پی تی سی و دلاری بود بعد بیت کوین ودوج کوین و لایتکوین و فاست و ماین و همین توکن ها اضافه شد و همه همین کاربرای پی تی سی تو تسک هاشون همینجور سایتها رو معرفی میکنند و کاربرای این نوع سایتها از آسمون نیومدن همه از قبل با سایتای پیشکسوتی که گفتم کار کردن!