• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایردراپ: دریافت 12 دلار به ازای هر ورود جدید، از سایت Avinoc

mozafarrr

Registered User
لایک‌ها
262
یک نگاه به پست بالا بنداز نوشتم citereum و چندین و چند سایت دیگه ازین دست عضوم در تاپیک دیگه زدی معادل 5 دلار میده هروقت داد خبرمون کن. چون میدونی که یکبار ازین سایتا معرفی شه و بعد چند ماه هم پولی نده بقیه کاربرا میفهمن کجاها نباید عضو شن : ))

Last edited:

Coppera

Registered User
لایک‌ها
7
چطور پیشکسوتی هستید که از خیلی مفاهیم بی اطلاعید؟! اینو که خودمم میدونم اول چی بود و آخر چی بود. بعدش چرا بحثو میپیچونی؟ دارم میگم این سایتها کارشون اینطوریه، بعد شما تاریخچه سایتها را به من درس میدید! چه ربطی داره آخه!
سلام دوست من. فقط چون دوستمی دخالت میکنم.
بحث با بعضی ها نتیجه نمیده، فقط خودت اذیت میشی و اخرش هم به این نتیجه میرسی، یعنی حتی اگه دستتو تا ارنج هم بکنی تو عسل بزاری دهنشون میگن نه این سمی چیزی بود احتمالا قصد بدی داشتی، تو نادونی که عسل میخوری تو فلانی:D
گاهی فقط باید رد شد، نیازی به اثبات هیچی نیست، انتخاب خودشونه این تفکرات، بزار هرچی میخان بگن

Kambiz7

Registered User
لایک‌ها
56
یک نگا به پست بالا بنداز نوشتم citereum و چندین و چند سایت دیگه ازین دست عضوم در تاپیک دیگه زدی معادل 5 دلار میده هروقت داد خبرمون کن. چون میدونی که یکبار ازین سایتا معرفی شه و بعد چند ماه هم پولی نده بقیه کاربرا میفهمن کجاها نباید عضو شن : ))
تو که خودت عضوی پس چی میگی این وسط و درس اخلاق میدی؟

Kambiz7

Registered User
لایک‌ها
56
سلام دوست من. فقط چون دوستمی دخالت میکنم.
بحث با بعضی ها نتیجه نمیده، فقط خودت اذیت میشی و اخرش هم به این نتیجه میرسی، یعنی حتی اگه دستتو تا ارنج هم بکنی تو عسل بزاری دهنشون میگن نه این سمی چیزی بود احتمالا قصد بدی داشتی، تو نادونی که عسل میخوری تو فلانی:D
گاهی فقط باید رد شد، نیازی به اثبات هیچی نیست، انتخاب خودشونه این تفکرات، بزار هرچی میخان بگن
حق با شماست، بحث با اینگونه افراد فایده نداره. الکی آدم انرژیشو از دست میده.

meysam4406

Registered User
لایک‌ها
152
شما متاسفانه چون تازه کاری اطلاعاتت کمه! اول سایت پی تی سی و دلاری بود بعد بیت کوین و دوج کوین و لایتکوین و فاست و ماین و همین توکن ها اضافه شد و همه همین کاربرای پی تی سی تو تسک هاشون همینجور سایتها رو معرفی میکنند و کاربرای این نوع سایتها از آسمون نیومدن همه از قبل با سایتای پیشکسوتی که گفتم کار کردن!
نکته: الان من نگاه کردم یک سری سایت که اینجا هم از ماه های قبل گفته بودن تا چند ماه دیگه 5 دلار تا 20 دلار و بالاتر میده عضو شده بودم ولی انقدم کاربرا رو .. فرض میکنن که بعدش نمیان بگن اسکمه. این سایت citereum که دیدم براش تاپیک عضویت 5 دلاری زدی عضوم. فقط هروقت 5 دلار خیالی رو داد ندا بده برداشت کنیم : ))
citereum اسکم هست من خودم ثبت نام کرده بودم رفتم وارد سایت بشم پیغام داد این کاربر اصلا نیست کلا یوزر رو پاک کرده بودن

Kambiz7

Registered User
لایک‌ها
56
بله، سیتریوم به احتمال خیلی بالا اسکمه. برای خود من هم چنین اتفاقی افتاد. ولی یک احتمال خیلی کم هم هست که اسکم نباشه. اینکه چرا باید وسط کار کاربرا رو حذف کرده باشه. دو روز سایتشون از کار افتاد و وقتی دوباره راه افتاد انگار که دیتابیسشون از بین رفته و اصلا یوزرنیم و ایمیل رو نمیشناخت. احتمال هم هست هک شده باشه. ولی بهرحال دیگر قابل اعتماد نیست.

miladk2

Registered User
لایک‌ها
92
من ک توکنامو گرفتم.البته اینکه گفته فلان دلار بیخوده چون توتال سوپلای این کوین یک میلیارده ک احتمالا برای هر کوینش ب قیمت 5 تا ده سنت تو بهترین حالت بیاد نه یک دلار

electra55

Registered User
لایک‌ها
198
چکارش کنیم الان؟ میشه تبدیلش کرد؟

AHMAD0025

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
من از طریق ی دوست دیگه ای با این سایت اشنا شدم و ثبت نام کردم
با تاخیر 1 روزه توکن های منم واریز شد

بالا