• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایردراپ 600 دلاری لیست شده در پنکیک سوآپ (واریز بعد از 2 ساعت)

DM.JAGUAR

Registered User
لایک‌ها
348
سلام.
اون متن های ریتوییت که باید بنویسیم در مورد چه چیزی باید باشن و لینک هر دو ریتوییت رو میخواد؟؟

Last edited:

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
سلام عزیز
کانترکت آدرس همون عدد و حروفی هست که توی توضیحات گذاشتم که باید توی تراست والت وارد کنین تا بتونین کیف پول ارز موردنظرتون رو توی تراست والت پیدا کنین
طریقه کارش اینجوریه که توضیح میدم👇
اول توی صفحه اول تراست والتتون اون قسمت که فلش زدم رو بزنین
01.jpg
توی صفحه جدید بیاین پایین صفحه آخر نوشته Add Custom token اونو بزنین

02.jpg
اون قسمت که نوشته Network همونجا که فلش زدم کلیک کنین تا Network ‌رو از اتریوم به اسمارت چین تغییر بدین

03.jpg
وقتی Network‌ مثل عکس زیر به Smart chain تغییر کرد روی گزینه Paste کلیک کنین تا کانترکت آدرس رو که از توی توضیحات کپی کردین بیاره توی کادر.
اون 3 تا فلش پایین خود به خود ظاهر میشن که نشون میده کیف پول ارز موردنظرتون رو شناخته. بعد از بالای صفحه گزینه Done رو بزنین تا کیف پول ساخته بشه.
حالا اگه به صفحه اول تراست والت برگردین می بینین که اسم ارز جدید اضافه شده.

04.jpg

تمام.
برای هر ایردراپی که می خواستین عضو بشین باید این مدلی کیف پولش رو اول بسازین

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
سلام.
اون متن های ریتوییت که باید بنویسیم در مورد چه چیزی باید باشن و لینک هر دو ریتوییت رو میخواد؟؟

به عنوان متن می تونین هر چیزی بنویسین مثلا nice project
بعد الان یادم نیست که ازتون خواسته دوستاتون رو تگ کنین یا نه... اگه خواسته زیر همون متنی که نوشتین اول @ میزارین بعد هر کسی رو که خواستیتن اضافه می کنین. لازم نیست حتما دوستتون باشن. شما اگه @‌رو بزارین و مثلا بنویسین air@ کلی اسم میاره 3 نفر رو تگ کنین حله

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
آموزش دریافت ایردراپ 600 دلاری (لیست شده در پنکیک سواپ)
مهم: مراحل را دقیقا به ترتیب زیر انجام دهید
درابتدا کانترکت آدرس را کپی کرده و در تراست والت کیف پول این ایردراپ را ایجاد کنید

0x2ad7F18DcFA131e33411770A9c6c4fe49b187Bc2

سپس لینک زیر را کپی کرده و در قسمت Dapp تراست والت وارد کنید تا به صفحه ایردراپ منتقل شوید
لینک سایت ایردراپ
از بالای صفحه شبکه را به Smartchain تغییر دهید
در این قسمت روی Join Airdrop کلیک کنید. قسمتی را مشاهده می کنید که از شما کد وریفای میخواهد. برای دریافت این کد وارد صفحه تلگرام زیر شده و در کانالها و گروه تلگرام و همچنین در صفحه توئیتر این ایردراپ عضو شوید. (لینک ریتوئیت توئیت پین شده مورد نیاز است)
@MetaUFO_AIRDROP_BOT
پس از عضویت در صفحات روی Get Code کلیک کنید. کد دریافتی را کپی کرده و به تراست والت برگردید و کد را در محل خود قرار داده و روی Verify Now‌ کلیک کنید. پیغامی ظاهر میشود که ویریفای شما کامل شد.
اکنون کمی پایین تر روی گزینه Claim کلیک کنید و تمام.
صفحه خود ایردراپ میگه ایردراپ ظرف مدت 72 ساعت به کیف پول شما واریز می شه ولی برای من یکی دو ساعت بیشتر طول نکشید. همچنین برای برادرم.
برای اینکه ارزشش رو ببینید کافیه کانترکت
ادرس رو در قسمت اکسچنج پنکیک سوآپ وارد کنید تا این توکن رو براتون نشون بده و در قسمت پایین ارزی رو که میخواین قیمت رو با اون محاسبه کنید بزنین مثلا تتر
الان ساعت 3 هست چک کردم ارزش 5000 توکن که بهم داده شده 639 دلار
نمی دونم زمانش تا کی هست ولی تا نبستنش سریع وارد شین از دست ندین
کنتراکت رو ساختم وارد سایتی که لینک زدید شدم از طریق موبایل اما روی bnb هست به smart chain تبدیل نشد

obamast

Registered User
لایک‌ها
6,561
Get Codeرو چطوری باید بدست آورد
الان من وارد گروه تلگرامی شدم تند و تند و تند داره پیام و لینک وراد میکنن
get code کجاست؟

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
Get Codeرو چطوری باید بدست آورد
الان من وارد گروه تلگرامی شدم تند و تند و تند داره پیام و لینک وراد میکنن
get code کجاست؟
ببخشید توی توضیحات اول تاپیک ی قسمت رو اشتباه نوشتم
قسمت Get code ‌توی گروه تلگرام نیست توی ربات تلگرام هست
وقتی تمام چیزایی که خواست انجام دادین آخرین مرحله ی گزینه اون پایین میاد که نوشته Get Code
اونو بزنی ی متنی میاد که همون بالاهاش یدونه کد نوشته
اون کد رو باید کپی کنین و ببرین توی سایت قسمتی که نوشته Verify Now‌ بزارین و همون Verify Now‌ رو بزنین.
بعد پائینتر می بینین که نوشته airdrop tasks 5000
گزینه Claim رو بزنین بین 10 دقیقه تا یکی دو ساعت بعد توی تراست والت اضافه میشه

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
گروه تلگرامش اینه؟

الان من get code رو چطوری بگیرم؟
دوست عزیز بالاتر براتون توضیح دادم. توی گروه کد رو نمیده. توی ربات تلگرام کد میده
لینک ربات هم که همون توضیحات اول گذاشتم

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
خب چون شلوغ شده کانالش و خیلی ها هم می خوان عضو بشن
عضو میشه ولی زمان می بره. شما Join‌رو بزنین و بزارین به حال خودش. اگه نشد با Telegram x راحت تر میشه عضو شد

DM.JAGUAR

Registered User
لایک‌ها
348
سلام. وقتی میخوام کد رو وارد کنم میگه که فقط شبکه اسمارت باینس رو پشتیبانی میکنه درصورتی که من شبکه رو روی bsc قرار دادم.

فایل های ضمیمه

• Screenshot_۲۰۲۲۰۳۱۷-۱۵۵۶۵۱_Trust Wallet.jpg
    Screenshot_۲۰۲۲۰۳۱۷-۱۵۵۶۵۱_Trust Wallet.jpg
    345.2 KB · نمایش ها: 8

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
سلام. وقتی میخوام کد رو وارد کنم میگه که فقط شبکه اسمارت باینس رو پشتیبانی میکنه درصورتی که من شبکه رو روی bsc قرار دادم.
توی توضیحات نوشتم که وقتی وارد سایت شدین از بالای صفحه شبکه رو به Smart chain تغییر بدین. (از کنار همون سه نقظه ی بالا)
دوستان لطفا مثل توضیحات انجام بدین

Last edited:

DM.JAGUAR

Registered User
لایک‌ها
348
توی توضیحات نوشتم که وقتی وارد سایت شدین از بالای صفحه شبکه رو به Smart chain تغییر بدین
دوستان لطفا مثل توضیحات انجام بدین
میشه عکس بدید؟؟چون من بالای صفحه چیزی نمیبینم. فقط زده bnb و مقدار جلوش رو هم صفر زده

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
جناب روی عکسی که خودتون فرستادین جای تغییر شبکه رو فلش زدم
Screenshot_۲۰۲۲۰۳۱۷-۱۵۵۶۵۱_Trust Wallet.jpg

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
اینم عکس از قسمت get code توی ربات تلگرام که یکی از دوستان مشکل داشتن

photo5879549141913286474.jpg

بعد از اینکه توی گروه و کانال های ایردراپ عضو شدین و کارهای مربوط به توئیتر که لایک کردن، ریتوئیت کردن و کامنت گذاشتن بود صفحه بالایی میاد که با کلیک روی قسمتی که مشخص کردم ی پیغام دیگه میاد که خط دوم یا سومش ی شماره 9 یا ده رقمی نوشته
بعد باید برید دوباره توی تراست والت ==== Dapp ==== که سایت رو تو اونجا بالا آوردین و شبکه رو از بالای صفحه به smart chain تغییر می دین. به قسمت Join airdrop میریم و بالای Verify now کد رو Paste‌ می کنین و کلید Verify now رو میزنین.
بعد یکمی پایین تر Claim‌رو هم میزنیم. همین

بالا