obamast
Registered User
get code برای من نمیاد!!!
اون سه تا نقطه رو من ندارمجناب روی عکسی که خودتون فرستادین جای تغییر شبکه رو فلش زدم
مشاهده پیوست 1286748
اون بالا روی شکل قفل یا خود نوشته بزنید تا لیست براتون باز بشه.
باید صفحه رو از طریق dapps تراست ولت باز کنید.
داداش اون لینک سایت که توی توضیحات گذاشتم کپی کن (روش راست کلیک کن و copy link address رو بزن)اون سه تا نقطه رو من ندارم
چطوری باید تبدیل کنم به اسمارت چین؟
اون سه تا نقطه سمت راست هم چیزی به اسم اسمارت چین نداشت
تمام مراحل رو با دقت چند دفعه چک کردمداداش اون لینک سایت که توی توضیحات گذاشتم کپی کن (روش راست کلیک کن و copy link address رو بزن)
بعد برو توی تراست والت === قسمت Dapp بالای صفحه توی قسمتی که جای search هست paste کن
و بزن بره تو سایت
اون ایردراپ قبلی که توی همین تاپیک معرفی کرده بودید واریزی داشت؟؟ یا هنوز هیچ خبری نیست؟؟
دوستان این یکی ایردراپم که حدود ۱۰ روز قبل ثبت نام کرده بودم بهم پرداخت کرد و مثل ایردراپ بالایی ارزشش در حال حاضر حدود ۵۵۰ دلار هست. ثبت نامش ساده هست فقط گروه و کانال تلگرامش ی کمی گیره. برا خودم نزدیک یکساعت طول کشید تا عضو شدم. )بنظر این ایردراپها که ارزش خوبی داره مردم از همه جای دنیا حجوم می برن برا ثبت نام برا همین سرعت پایین میاد
اینم لینک تلگرام ثبت نام در ایردراپ
مهلت ثبت نام تا ۲۰ مارس یعنی ۸ روز دیگست
نه عزیز کامل توضیح دادیم ممکنه یکی از موارد انجام نشده باشهتمام مراحل رو با دقت چند دفعه چک کردم
نمدونم مشکلش دیگه چیه
شاید بعد از مراحل رو از قلم انداختید
این یکی هم فعلا قابل فروش نیست؟؟؟ زمانی برای اجازه فروش اعلام شده؟؟این پرداخت داره خودشون میگن 7 روز طول میکشه به حساب بیاد ولی بنظرم برا من 10 روز طول کشید. عکسشو زیر میزارم
مشاهده پیوست 1286784
خیر ندادنه عزیز کامل توضیح دادیم ممکنه یکی از موارد انجام نشده باشه
برام بنویس بات تلگرام بهتون کد رو داد یا نه؟
توی گروه متن گفته شده رو نوشتید؟؟خیر نداد
رفتم تو گروه meta ufo ii نوشتم کد نیامد ربات منو برای یک ماه مسدود کرد
...
meta ufo رو نوشتمتوی گروه متن گفته شده رو نوشتید؟؟
توی ریتوییت ها ۳ نفر رو تگ کردید؟؟
لینک ریتوییت رو برای ربات ارسال کردید؟؟
خوب شما چرا به حرف های دوستمون دقت نمیکنید که گفته شده مراحل رو دقیق انجام بدید؟؟ متنی که باید توی گروه ارسال کنید یک متن دیگری هست که ربات برای شما ارسال میکنه.meta ufo رو نوشتم
تا مرحله نازک کاری رفتم اما تو پست اول آخرش موقع یاد دادن بنزین دوستمون تموم شد نفس کم آوردخوب شما چرا به حرف های دوستمون دقت نمیکنید که گفته شده مراحل رو دقیق انجام بدید؟؟ متنی که باید توی گروه ارسال کنید یک متن دیگری هست که ربات برای شما ارسال میکنه.
شما اگه پیام هایی که ربات براتون ارسال کرده بود رو با دقت میخوندید متوجه این ریزه کاری ها میشدید. اگه میتونید با یک اکانت دیگه شروع کنید.تا مرحله نازک کاری رفتم اما تو پست اول آخرش موقع یاد دادن بنزین دوستمون تموم شد نفس کم آورد
کلا ایرانی ها همیشه همینجوری هستند چه تو جنگ چه آموزش چه دانش گوه چه فوتبال چه کشتی اولش خوب شروع میکنن آخرش انرژی کم میارن بنزین شون تموم میشه
آموزش واقعی باید گام به گام با تصویر باشه مثل لوازم صوتی و تصویری که میخری تو دفترچه اش گام به گام با تصویر آموزش داده چکار کنی
من کاری به ربات ندارم روی آموزش پست اول تکیه کردم که فارسی بودشما اگه پیام هایی که ربات براتون ارسال کرده بود رو یا دقت میخوندید متوجه این ریزه کاری ها میشدید. اگه میتونید با یک اکانت دیگه شروع کنید.
خب عزیز من توی آموزش نوشتم وارد ربات @MetaUFO_AIRDROP_BOT بشین و پس از عضویت در صفحات ایردراپ بهتون کد میدهمن کاری به ربات ندارم روی آموزش پست اول تکیه کردم که فارسی بود
این یکی هم فعلا قابل فروش نیست؟؟؟ زمانی برای اجازه فروش اعلام شده؟؟این پرداخت داره خودشون میگن 7 روز طول میکشه به حساب بیاد ولی بنظرم برا من 10 روز طول کشید. عکسشو زیر میزارم
مشاهده پیوست 1286784