• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایروبیک ، پیلاتس و بادیپامپ

sinbad68

Registered User
لایک‌ها
21
پس فعلا بای بای تا بعد.

sinbad68

Registered User
لایک‌ها
21
سلام بچه ها

من اومدم.

سال نو بر همه مبارک.

امیدوارم سال خوبی براتون باشه.

sinbad68

Registered User
لایک‌ها
21
ایروبیک

در مطالب قبل با این ورزش مفرح و زیبا آشنا شدیم در این قسمت توجه شما را به ادامه این مطلب که راجع به ویژگیهای این ورزش است جلب می کنیم.
هماهنگی : با آموختن مهارتهای اولیه ایروبیک، شخص به حس دقیقتری از تعادل، خودآگاهی و هماهنگی حرکات دست مییابد.

اعتماد به نفس : ایروبیک بر پایه آموزش تدریجی حرکات از ساده به پیچیده قرار دارد. هنگامی که شخص می آموزد حرکات پیچیده را انجام دهد، این پیشرفت به او اعتماد به نفسی میدهد که در تمام رفتارهای او موثر خواهد بود.

انضباط : شخص در حین آموزش یاد میگیرد که اگر کاری را با قانون و آداب خاصی انجام دهد، موفق خواهد شد و رسیدن به این برنامه به انضباط نیاز دارد. مفرح بودن این ورزش، خود بهترین مشوق برای ادامه دادن منظم آن خواهد بود.

خلاقیت : ایروبیک به اشخاص امکان میدهد تا به روشهای خاص خودشان ابراز وجود کنند. قسمت مهمی از ایروبیک به کشف حرکات وفرمهای تازه اختصاص دارد. اشخاص مدام به فکر تجربه حرکات جدید و رسیدن به شیوه های ابداعی برای انجام آنها هستند.

loocatelli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایروبیک

در مطالب قبل با این ورزش مفرح و زیبا آشنا شدیم در این قسمت توجه شما را به ادامه این مطلب که راجع به ویژگیهای این ورزش است جلب می کنیم.
هماهنگی : با آموختن مهارتهای اولیه ایروبیک، شخص به حس دقیقتری از تعادل، خودآگاهی و هماهنگی حرکات دست مییابد.

اعتماد به نفس : ایروبیک بر پایه آموزش تدریجی حرکات از ساده به پیچیده قرار دارد. هنگامی که شخص می آموزد حرکات پیچیده را انجام دهد، این پیشرفت به او اعتماد به نفسی میدهد که در تمام رفتارهای او موثر خواهد بود.

انضباط : شخص در حین آموزش یاد میگیرد که اگر کاری را با قانون و آداب خاصی انجام دهد، موفق خواهد شد و رسیدن به این برنامه به انضباط نیاز دارد. مفرح بودن این ورزش، خود بهترین مشوق برای ادامه دادن منظم آن خواهد بود.

خلاقیت : ایروبیک به اشخاص امکان میدهد تا به روشهای خاص خودشان ابراز وجود کنند. قسمت مهمی از ایروبیک به کشف حرکات وفرمهای تازه اختصاص دارد. اشخاص مدام به فکر تجربه حرکات جدید و رسیدن به شیوه های ابداعی برای انجام آنها هستند.

تو تهران برای آقايان جايي هست؟؟يا ميگن رقصه و جرمه و در کل حرامه؟

علی یار

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ممنون از اطلاعاتت
می تونی موسیقی مناسب اروبیک هم بزاری؟

sinbad68

Registered User
لایک‌ها
21
موسیقی هاشو دارم.

چون سرعت اینترنتم پایینه نمی تونم آپ کنم.

ولی سعی می کنم.

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
سلام

دوستان، تو تهران کجاها رو میشناسید که برا آقایون تمرینات ایروبیک داشته باشه ؟
من صدف رو میدونم، که یه کم قیمتش بالا میشه ..
مرسی :)

Graveworm

Registered User
لایک‌ها
12
کسی نمیدونه یعنی ؟؟
یا اینجا کسی سر نمیزنه ؟ :/
شاید بهتر باشه به بخش گفتگو آزاد منتقل شه :؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
نقره

بعد از چهار راه فرمانیه نرسیده به میدون نو بنیاد..

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
اينجا كسي راجع به تمرينات ايروبيك اطلاعاتي داره كه بگه ما چه تمرينهايي رو ميتونيم انجام بديم؟؟؟:happy:
من الان تمرینات ایروبیک ژیمناستیک هم انجام میدم.
اما همونطور که قبلا تو تاپیک های دیگه گفتم.تو اینجا نمیشه آموزش داد.معلوم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

yue bochon

Registered User
لایک‌ها
2
من الان تمرینات ایروبیک ژیمناستیک هم انجام میدم.
اما همونطور که قبلا تو تاپیک های دیگه گفتم.تو اینجا نمیشه آموزش داد.معلوم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جناب hadissj انشا... اگه تونستم يه سري به باشگاهتون ميزنم تا از محضرتون استفاده كنيم:happy:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
مگه ايروبيک آقايانم داريم؟ اونوقت چيکار میکنن آقايون؟؟ فقط شکمو پهلو آب میکنن؟؟؟
اگر اينجوری باشه که واسه اين بچهای سوسوليه....شما چرا بدنسازی نمیريد؟ بدنسازی که خيلی
بهتر از اين هست !

hadissj

Registered User
لایک‌ها
0
مگه ايروبيک آقايانم داريم؟ اونوقت چيکار میکنن آقايون؟؟ فقط شکمو پهلو آب میکنن؟؟؟
اگر اينجوری باشه که واسه اين بچهای سوسوليه....شما چرا بدنسازی نمیريد؟ بدنسازی که خيلی
بهتر از اين هست !

بابا نوکرتم ایروبیک که فقط ریتم خالی نیست.:lol:که برا رقاص ها و سوسولا باشه.
3 جور ایروبیک داریم:
1-ایروبیک معمولی : که تشکیل شده از 51 حرکت موزون .که برا هماهنگی خوبه
2- ایروبیک پیشرفته : که همونیه که تو کشور ما بهش تکنو میگن.نمی دونم چرا!!!!!!:eek:بهر حال اسم درستش Bboying هستش
3- ایروبیک ژیمناستیک : که سختر از دو تای دیگست.من عضو تیم ایروبیک ژیمناستیک تهران هستم .هر روز 3 ساعت تمرین داریم.
باور کن پدر آدم در میاد.
من که 5 سال ووشو کار کردم و الان تریکینگ هم کار میکنم .فقط تو تمرینات ایروبیک ژیمناستیکه که کم میارم .مخصوصا بدن سازیش که اشک آدمو در میاره.در وصف سختیش همین بس که الان حرکات تریکینگ و ووشو برا تفریح شده و دیگه حرکت حسابشون نمیکنم.:happy:

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
بابا نوکرتم ایروبیک که فقط ریتم خالی نیست.:lol:که برا رقاص ها و سوسولا باشه.
3 جور ایروبیک داریم:
1-ایروبیک معمولی : که تشکیل شده از 51 حرکت موزون .که برا هماهنگی خوبه
2- ایروبیک پیشرفته : که همونیه که تو کشور ما بهش تکنو میگن.نمی دونم چرا!!!!!!:eek:بهر حال اسم درستش Bboying هستش
3- ایروبیک ژیمناستیک : که سختر از دو تای دیگست.من عضو تیم ایروبیک ژیمناستیک تهران هستم .هر روز 3 ساعت تمرین داریم.
باور کن پدر آدم در میاد.
من که 5 سال ووشو کار کردم و الان تریکینگ هم کار میکنم .فقط تو تمرینات ایروبیک ژیمناستیکه که کم میارم .مخصوصا بدن سازیش که اشک آدمو در میاره.در وصف سختیش همین بس که الان حرکات تریکینگ و ووشو برا تفریح شده و دیگه حرکت حسابشون نمیکنم.:happy:
اهان پس اينجوريه...من فکر کردم میريد باشگاه کمر قر میديدو شنا میريد:D

fozool

Registered User
لایک‌ها
36
باشگاه برق تهران هم كلاس ايروبيك آقايان رو دايره كرده

kia47

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
هر روز ۱۵ دقیقه با پیلاتس

9780756633578.jpg

سال 2008 | 128 صفحه | ISBN: 9781584796336 | 4,9 MB |
pdf_icon.gif

معرفی: آیا شما نیز ازجمله افرادی هستید که نیاز به ورزش داشته اما فرصتی برای این کار ندارید؟ مشکلی نیست! سری جدید کتاب‌های تناسب اندام “۱۵ دقیقه” تمامی ابزارهایی را که شما برای ورزش منظم در زندگی نیاز دارید به شما ارائه خواهد داد.
پیلاتس سیستم ورزشی است که در سال ۱۹۲۰ توسط ژوزف پیلاتس پایه گذاری گردید و متشکل از ورزش‌هایی است که تمرکز روی پیشرفت انعطاف و قدرت در تمام اندام‌های بدن دارند بدون اینکه عضلات را حجیم کنند یا آن ها را از بین ببرند.
این روش تمرینی از حرکات کنترل شده ای تشکیل شده است که بین بدن و مغز هارمونی فیزیکی ایجاد کرده و توانایی بدن افراد را در هر سن بالا می‌برد.
این کتاب فوق‌العاده شامل چهار طرح دقیق همراه با جزئیات کامل به‌منظور آموزش گام به گام پیلاتس به مخاطب می‌باشد. برای اینکه شما بتوانید هرچه بهتر و ساده‌تر این آموزش‌ها را درک و یاد بگیرید تمام بخش‌های کتاب به عکس‌های دقیق و رنگی مصور می‌باشد.
بایستی هر روز یکی از چهار راهکار را برای یک بخش خاص از بدن انتخاب کرده و انجام دهید. با به‌کارگیری دقیق این آموزش‌ها بدنی سالم قوی و منعطف خواهید داشت.

book.gif
کیفیت زندگی شما را دو چیز تعیین می کند: کتابهایی که می‌خوانید و انسانهایی که ملاقات می‌کنید. "مک لوهان"

alipahlavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بالا