ایروبیک
در مطالب قبل با این ورزش مفرح و زیبا آشنا شدیم در این قسمت توجه شما را به ادامه این مطلب که راجع به ویژگیهای این ورزش است جلب می کنیم.
هماهنگی : با آموختن مهارتهای اولیه ایروبیک، شخص به حس دقیقتری از تعادل، خودآگاهی و هماهنگی حرکات دست مییابد.
اعتماد به نفس : ایروبیک بر پایه آموزش تدریجی حرکات از ساده به پیچیده قرار دارد. هنگامی که شخص می آموزد حرکات پیچیده را انجام دهد، این پیشرفت به او اعتماد به نفسی میدهد که در تمام رفتارهای او موثر خواهد بود.
انضباط : شخص در حین آموزش یاد میگیرد که اگر کاری را با قانون و آداب خاصی انجام دهد، موفق خواهد شد و رسیدن به این برنامه به انضباط نیاز دارد. مفرح بودن این ورزش، خود بهترین مشوق برای ادامه دادن منظم آن خواهد بود.
خلاقیت : ایروبیک به اشخاص امکان میدهد تا به روشهای خاص خودشان ابراز وجود کنند. قسمت مهمی از ایروبیک به کشف حرکات وفرمهای تازه اختصاص دارد. اشخاص مدام به فکر تجربه حرکات جدید و رسیدن به شیوه های ابداعی برای انجام آنها هستند.
تو تهران برای آقايان جايي هست؟؟يا ميگن رقصه و جرمه و در کل حرامه؟
ایروبیک معمولی یا ایروبیک ژیمناستیک؟
من الان تمرینات ایروبیک ژیمناستیک هم انجام میدم.اينجا كسي راجع به تمرينات ايروبيك اطلاعاتي داره كه بگه ما چه تمرينهايي رو ميتونيم انجام بديم؟؟؟:happy:
من الان تمرینات ایروبیک ژیمناستیک هم انجام میدم.
اما همونطور که قبلا تو تاپیک های دیگه گفتم.تو اینجا نمیشه آموزش داد.معلوم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مگه ايروبيک آقايانم داريم؟ اونوقت چيکار میکنن آقايون؟؟ فقط شکمو پهلو آب میکنن؟؟؟
اگر اينجوری باشه که واسه اين بچهای سوسوليه....شما چرا بدنسازی نمیريد؟ بدنسازی که خيلی
بهتر از اين هست !
اهان پس اينجوريه...من فکر کردم میريد باشگاه کمر قر میديدو شنا میريدبابا نوکرتم ایروبیک که فقط ریتم خالی نیست.:lol:که برا رقاص ها و سوسولا باشه.
3 جور ایروبیک داریم:
1-ایروبیک معمولی : که تشکیل شده از 51 حرکت موزون .که برا هماهنگی خوبه
2- ایروبیک پیشرفته : که همونیه که تو کشور ما بهش تکنو میگن.نمی دونم چرا!!!!!!بهر حال اسم درستش Bboying هستش
3- ایروبیک ژیمناستیک : که سختر از دو تای دیگست.من عضو تیم ایروبیک ژیمناستیک تهران هستم .هر روز 3 ساعت تمرین داریم.
باور کن پدر آدم در میاد.
من که 5 سال ووشو کار کردم و الان تریکینگ هم کار میکنم .فقط تو تمرینات ایروبیک ژیمناستیکه که کم میارم .مخصوصا بدن سازیش که اشک آدمو در میاره.در وصف سختیش همین بس که الان حرکات تریکینگ و ووشو برا تفریح شده و دیگه حرکت حسابشون نمیکنم.:happy: