• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایفون جدید معرفی شد: ایفون 5

faraways

Registered User
لایک‌ها
111
من خيلي گوشي عوض كردم تا ديزاير اچ دي گرفتم و حال كردم باهاش الانم كه وان ايكس دارم و راضيم ولي واقعا بعضي ها خيلي خيلي از آيفون تعريف ميكنن كه نميدونم دليلش چيه واقعا برتري داري كه من بيخبرم؟!

سلام

اگه از گوشیت بیشتر برای بازی و نرم افزار و اینا استفاده می کنی آیفون بهتره

شما کیفیت بازی های آیفون رو با آندروید مقایسه کن و همچنین بازی و نرم افزار های آیفون بیشتره

sah.2012

Registered User
لایک‌ها
113
چطور پیش خرید کرده؟؟؟مگه ایران تحریم نیست از جانب کانادا؟؟؟

عزیزم خوب سایت معتبریه ولی اینکه هر دو رنگ رو یک روز پس از رونمایی در صورتی که هنوز لاکشم بیرون نیومده گزاشته برا فروش بدون توضیح برای زمان اهدا به مشتری ها خیلی جالبه
blushsmiley.gif

پیش فروش انلاکش شروع شده
دادش اینا رابط دارن ۹۰ درصد ایفون ها فکر کردید چجوری میاد؟ اینا که نمیرن به اسم ایران خرید کنند
قیمت هم خوب اونا الان و به دلار الان پولشو پرداخت کردن پس به دلار الان هم میفروشند خیلی ساده هست
از طریق فرد / دفتر و... اشون تو کانادا یا امریکا مثلا ۵۰۰ عدد یا کمتر بیشتر از طریق سایت اپل پیش خرید کردند و مبلغش رو پرداخت کردن
حالا طبق برنامه ای که اپل داده که کی تحویل میده اینا هم برنامه خودشون رو ریختن
از اواسط مهر اپل گوشی های انلاک رو تحویل میده فرد مورد نظرشون جنس هار و تو کانادا یا امریکا و.. تحویل میگیره و به دفتر و... اشون تو کشور های حومه ۹۹ درصد جبر لی تو امارات متحده عربی با پست dhl یا tnt ارسال میکنه که حد اکثر ۳-۴ روز میرسه و فرد مورد نظر تو جبر لی جنس هارو تحویل میگیره و به احتمال زیاد با لنج به بندر گناوه یا ... تو ایران میرسونه ( حد اکثر ۲ روزه) از اونجا هم به تهران میان... که اخر مهر یا حد اکثر اول ابان جنس ها تو تهران هستند. اون قدریش که پیش فروش کردن رو تحویل مشتری ها میدن و بقیه رو هم به قیمت روز میفروشند

حالا اینجا به احتمال زیاد یه فرد یا شرکت گنده تر پشت ماجرا هست که تمام این کارها رو داره انجام میده و این سایت هم از اونا پیش خرید کرده و داره میفروشه
چون من تهران ۲ تا سورس رو میشناسم که دارن به مغاذه دار ها پیش فروش میکنند و احتمالا این سایت هم از اونا پیش خرید کرده

sirous_sus

Registered User
لایک‌ها
251
دوستان ببينيد گوشي كه براي ما قرار انلاكش بالاي٢ تومن تموم بشه براي اپل زير ١٨٠ دلار تموم ميشه و نزديك ٧٠٠ دلار ميفروشه حساب كنيد چند برابر

اين عكس طبق تحقيقات يه شركت بسيار معروف و قيمت تمام شده تمام لوازم ايفون را با درصدي بيشتر محاسبه كرده

http://appha.net/wp-content/uploads/2012/09/sqbo2id9.jpg

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk

avands

Registered User
لایک‌ها
115
من الان ۲ ساله دارم اینکارو می‌کنم،بهترین زمان برای خرید آیفون جدید آذر هر سال هست

oghab_mobarez

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
470
به نظر منم بهتره بمونیم تا قیمتش رو به نورمال بیاد .الان چون تازه هستش همه جا گرون می دن.خوب البته چیز عادی هست برای همه گوشی ها چه برسه به اپل که سالی یکی می ده.منم موافقم که آذر به بعد خریداری کنیم
موفق و سربلند باشید

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
قابل توجه دوستان که پانچ سیم کارتشم اومد تو بازار جهانی و به زودی وارد ایران می شه
موفق و سربلند باشید

bixbox

Registered User
لایک‌ها
33
رایتل هم ناننو سیم سیمکارت میزنه جهت اطلاع

oghab_mobarez

کاربر فعال
لایک‌ها
470
رایتل هم ناننو سیم سیمکارت میزنه جهت اطلاع
مطمئن هستید دوست عزیز؟هر چند رایتل چند تا شهر رو بیشتر فعلا پوشش نمی ده و مطلب بعدی اینکه پانچ سیم کارت هم اومده

alarm

Registered User
لایک‌ها
105
من از کجای آلمان ميتونم آيفون 5 لاک بگيرم ؟

sarmaye

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
گوشی من امروز به دستم رسید .
واقعا خیلی خوش دسته
گوشی قبلیم ۴ اس بود ولی این یک چیز دیگست

reza.1985

Registered User
لایک‌ها
1
مبارک!!!!!!!!!!!!!!

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
گدا بازی در نیار
برو بخر حالشو ببر
چه حالی ببریم دوست عزیز؟؟
بخرم که یه هفته بعدش رنگش بره و نقشش هم مشکل و باگ داره اگه پول داشتم صبر میکردم اس 4 بیاد که حال کنم

با این قیمت نمیارزه
اره والا اصلن یه وضعی

بالا