- نوشتهها
- 2,565
- لایکها
- 470
حدودا 500-700 سود کشیده روش .
حالا سود یه طرف.گوشی که هنوز نیومده رو چطور گذاشته برا فروش:blush:
حدودا 500-700 سود کشیده روش .
دوست من اینجا ایرانهحالا سود یه طرف.گوشی که هنوز نیومده رو چطور گذاشته برا فروش:blush:
دوست من اینجا ایرانه
ایران خودرو ماشین پیش فروش میکنه موقع تحویل به قیمت روز حساب میکنه یا یه ماشینه دیگه تحویل میده
این سایته از ایران خودرو بزرگتره؟
تا اون زمان تحویلم سود پولو میخوره حال میکنه اگر تحویل بده
دوست من اینجا ایرانه
ایران خودرو ماشین پیش فروش میکنه موقع تحویل به قیمت روز حساب میکنه یا یه ماشینه دیگه تحویل میده
:lol:بعید هم نیست با این بازار سیاهی که تو تحریما به وجوداومده:blush:مگه نمیدونستی اپل ابتدا به سایت البسکو 300 ایفون5 داد بعد ایفون 5 را رونمایی کرد
خودش پیش خرید کرده از کشورهای کانادا ، استرالیا الان داره پیش فروش می کنه 1 ماه دیگه تحویل میده .
عزیزم خوب سایت معتبریه ولی اینکه هر دو رنگ رو یک روز پس از رونمایی در صورتی که هنوز لاکشم بیرون نیومده گزاشته برا فروش بدون توضیح برای زمان اهدا به مشتری ها خیلی جالبه:blush:دوست من اینجا ایرانه
سایت البسکو سایت بسیار معتبری هست و کارشون درسته
تحویلش هم نوشته:زمان تحویل: اوایل آبان ماه 1391
این برای کسانی که دوست دارند جز اولین نفر ها باشند که تو ایران ایفون ۵ خواهد داشت مناسب هست
عزیزم خوب سایت معتبریه ولی اینکه هر دو رنگ رو یک روز پس از رونمایی در صورتی که هنوز لاکشم بیرون نیومده گزاشته برا فروش بدون توضیح برای زمان اهدا به مشتری ها خیلی جالبه:blush:
سلام دوست من
آخه با این وضعیت دلار که سانیه ای بالا پایین میره چجوری این سایت قیمت چند ماه بعدو اعلام کرده بابا گنده های بازارم قیمتو به ساعت میدن اینجوری که من شک دارم به این سایت
جدا نوشته چون من چیزی ندیدم.می رم ببینم چه خبره!!!
عزیزم خوب سایت معتبریه ولی اینکه هر دو رنگ رو یک روز پس از رونمایی در صورتی که هنوز لاکشم بیرون نیومده گزاشته برا فروش بدون توضیح برای زمان اهدا به مشتری ها خیلی جالبه:blush:
چطور پیش خرید کرده؟؟؟مگه ایران تحریم نیست از جانب کانادا؟؟؟
:lol:بعید هم نیست با این بازار سیاهی که تو تحریما به وجوداومده:blush:
اگه واقعا جنس بدنه ش جوری نباشه که زود خش بیوفته روش ممکنه مشکیشو بخرم.
نمیدونم چرا حس میکنم آی او اس برتری نسبت به آندرویید نداره و اگه بگیرم پشیمون میشم
داداش همه ی اینها را میتونستی توی یک پاسخ ارسال کنی.
اگه واقعا جنس بدنه ش جوری نباشه که زود خش بیوفته روش ممکنه مشکیشو بخرم.
نمیدونم چرا حس میکنم آی او اس برتری نسبت به آندرویید نداره و اگه بگیرم پشیمون میشم
دوست عزیز بستگی به کارایی که باحاش می کنید و سلیقه داره.من خودم مدت زیادی 4اس داشتم قبل اونم 4 قبل اونم 3جی .در کنارشون به عنوان گوشی دوم اکثر گوشی ها رو تجربه کردم.الانم که در خدمتتون هستم حدود چند ماهی می شه که 4اس رو فروختم و با دیزایر اچ دی مچ شدم و الانم دارم با hd2 حال می کنم که برای من که نرم افزاریم خیلی چیزه عالی هستش و از 7 تا سیستم عامل هم پشتیبانی می کنه که جدیدا داره ios هم براش پورت می شه.خداییش چیزه عجیبیه