• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اینترنت رایگان روی آندروید

فرشید رضایی

Registered User
لایک‌ها
37
داداش اخه یعنی چی خرج داره؟بزار مردم دعات کنن مشکلت حل بشه...
منم به چشم خودم دیده بودم رفیقم داشت مفتی میرفت ازش پرسیدم گفت خرج داره گفتم بیا ....بگذریم..
هک وایرلس امکان نداره با گوشی موبایل...هک بلوتوث هم برنامه ای وجود نداره..الکی دنبالش نگردید که من چندین سال از جوونیام سر این این کارا هدر رفت

سلام.باشه مفتکی هر کی خواست بهش میدم.فقط آیدیمو ادد کنید تا پیامم برسه
سال نو بر همگی مبارک

badvirus3000

Registered User
لایک‌ها
30
من گوشی 5233 نوکیا دارم اپرا مینی هندلر روش نصبیدم دوستم تو تنظیماتش کد داد الان دارم بدون یک قرون از شارژم کم بشه تو اینترنت میچرخم و شده و دوستانی ک میگن نمیشه باید بگم نشد نداریم ...حالا واسه اندورید هم بشه خوبه :D

masihpnu

Registered User
لایک‌ها
322
من گوشی 5233 نوکیا دارم اپرا مینی هندلر روش نصبیدم دوستم تو تنظیماتش کد داد الان دارم بدون یک قرون از شارژم کم بشه تو اینترنت میچرخم و شده و دوستانی ک میگن نمیشه باید بگم نشد نداریم ...حالا واسه اندورید هم بشه خوبه :D

خوش بحالت دادا بجای منم استفاده کن من که هی پول میدم :eek::eek:

Sent from my HD2 using Tapatalk 2

محمدددد

Registered User
لایک‌ها
10

scarface666

Registered User
لایک‌ها
56

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
دوستان اینجا بازارچه نیست اگه قصد فروش سرویسی (حتی شده خیالی !! ) رو به کاربران دارین در بازارچه مطرح کنید لطفا...

Ariya-DL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا این همه لایکش کردید ! بابا یه نرم هم بزارید دیگه از این به بعد در این پست نرم افزار هک بلوتوث و اینترنت از هر کجا پیدا کردید رو بزارید اینجا ، الواجب :wacko::wacko::wacko::wacko:

scarface666

Registered User
لایک‌ها
56
آقا این همه لایکش کردید ! بابا یه نرم هم بزارید دیگه از این به بعد در این پست نرم افزار هک بلوتوث و اینترنت از هر کجا پیدا کردید رو بزارید اینجا ، الواجب :wacko::wacko::wacko::wacko:

داداش بزار خیالتو راحت کنم هیچ نرم افزاری واسه اندروید توانایی هک وای فای و یا بلوتوث که واسش ساخته نشده وجود ندارد...باید یه کوکر درست حسابی پیدا کنی کنی که یه ویندوزی روش بالا بیاره که بشه بک تراک رو روش اجرا کرد..اونم با گوشی هایی چند هسته ای و قدرتمند فک کنم بشه...فک کنم همچین چیزی موجود باشه ولی در اینترنت فک نکنم پیداش کنی...

badvirus3000

Registered User
لایک‌ها
30
عزیز اگه کاری که کردی استفاده از نرم افزار هندلر هست باید بگم بعد از یه مدت سریع از کار می افته

حالا ما تاجایی ک عمرمون یاری کنه ازش استفاده میکنیم تا حال هر وقت از کار بیفته....باز یه روش دیگه پیدا میشه ک بشه رایگان استفاده کرد اینجا ایران هس نشد نداریم :)

gomnam2711

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
داداش هست من هم دارم هم روزی 100 مگ دانلود میکنم. ولی فقط یه بدی داره اونم اینه که حجم بالای 15 مگو نمیشه دانلود کرد. یعنی شما اگه هزارتا 15 مگ باشه میتونی دانلود کنی ولی یه فایل 30 مگی رو نمیشه. داداش فک کنم منو تو ادد لیست یاهوت داری اره؟

htc one x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام.بالاخره واسه کامپیوتر هم گیرش آوردم.به این تاپیک برید و خواستید بخرید.میخواستم مجانی بذارمش ولی بعضی از دوستان به جای تشکر ف.و.ش هم بهم دادن.یه مزیتی داره اینه که میتونی نامجدود دانلود کنی بدون اینکه مشکل ادامه داشتن داشته باشه چون بعضی از ترفندا مشکلی که دارن اینه ه وقتی نیم ساعت تو نت باشی قطع میشه و هرچی که دانلود کرده باشی میپره.با این نرم افزار قابلیت ادامه هم فعال شده و میتونید فایل هایی که ازشون باقی مونده دوباره دان کنید.به این لینک بیاید
http://forum.persiantools.com/t377282.html

htc one x

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
در ضمن کسانیکه میگن واسه آندروید نیست دروغه چون من خودم واسه رفیقم درستش کردم.البته با بعضی از گوشی های آندرویدی کار نمیکنه

scarface666

Registered User
لایک‌ها
56
سلام.بالاخره واسه کامپیوتر هم گیرش آوردم.به این تاپیک برید و خواستید بخرید.میخواستم مجانی بذارمش ولی بعضی از دوستان به جای تشکر ف.و.ش هم بهم دادن.یه مزیتی داره اینه که میتونی نامجدود دانلود کنی بدون اینکه مشکل ادامه داشتن داشته باشه چون بعضی از ترفندا مشکلی که دارن اینه ه وقتی نیم ساعت تو نت باشی قطع میشه و هرچی که دانلود کرده باشی میپره.با این نرم افزار قابلیت ادامه هم فعال شده و میتونید فایل هایی که ازشون باقی مونده دوباره دان کنید.به این لینک بیاید

داداش تاپیک خراب شده...کی بود فوش داد تو اونو اول به من نشان بده؟؟:دی
داداش جان من اگه ترفندی چیزی بلدی من اینترنت ایرانسلو مفت استفاده کنم...منم گوشیم مثل خودت وان ایکسه ::دی
پ.خ حاظرم 1000 تومن شارژ واست بفرستم

Asadi

Registered User
لایک‌ها
450
با اپرا مینی هندلر ... و یکسری تنظیمات آی پی و... ظاهرا میشه ولی واسه ما که نشد!
نیمباز هم همچنین!
البته چون از رام غیر رسمی اندروید 4.2 روی جیو استفاده میکنم و علاقه ای به بازگشت به 2.3 ندارم زیاد پیگیر نشدم... چون ممکنه از رامم باشه

parsifar

Registered User
لایک‌ها
474
کسي ميتونه به ما هم ياد بده ؟
:cool:

Sent from my U9500 using Tapatalk 2

scarface666

Registered User
لایک‌ها
56
ببینید دوستان اگه بلدید لطفا همینجا اعلام کنید همه یاد بگیرند الکی خودتونو چوس نکنید که بیا یاهو تا بت بگم...شارژ واسم بخر..حال ندارم بگم..
و مطمئن باشید اگه یه چیزی مفت باشه و مشترکا بفهمند قطعا اپراتور هم میدونه...
اگه کسی بلده بزاره همه دعاش میکنیم

masihpnu

Registered User
لایک‌ها
322
ببینید دوستان اگه بلدید لطفا همینجا اعلام کنید همه یاد بگیرند الکی خودتونو چوس نکنید که بیا یاهو تا بت بگم...شارژ واسم بخر..حال ندارم بگم..
و مطمئن باشید اگه یه چیزی مفت باشه و مشترکا بفهمند قطعا اپراتور هم میدونه...
اگه کسی بلده بزاره همه دعاش میکنیم

ای بابا اینارا ولشون کن دارن ناز میکنن بلدین بگین تا دوستان فیض ببرن:D

Sent from my HD2 using Tapatalk 2

badvirus3000

Registered User
لایک‌ها
30

والا ما ندیدیم کسی فحش بده
winksmiley02.gif
winksmiley02.gif
winksmiley02.gif
winksmiley02.gif

بالا