• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اینترنت رایگان روی آندروید

emperor280

Registered User
لایک‌ها
40
اصن محاله رایگان باشه
اولا اگه منظورشون استفاده از اینترنت سیمکارت باشه که 100% هزینه داره
دوما اگه منظورشون استفاده از اینترنت WiFi باشه که بازم یه مسئله اینجا پیش میاد : اگه WiFi طرف مقابل Pass نداشته باشه که به راحتی و بدون هیچ نرم افزاری میشد کانکت شد ولی اگه Pass داشت و لزوما با هک پسورد کانکت میشد به WiFi ; اینجاست که باید بگم تا حالا هیچ نرم افزاری ندیدم که بتونه پسورد WiFi هک کنه و اساسا این نرم افزار سرکاریه !

kingroid

Registered User
لایک‌ها
150
داداش اشتباه می کنی

احتمالا مطلب را اشتباهی خوندی

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
آقا منم اینقدر شنیدم رفقام هم شنیدن ولی به شخصه ندیدم:D
البته برای adsl میشه یه کارایی کرد ولی باید برنامه نویس خوبی باشی...
Sent from my Xperia Neo V using Tapatalk 2

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
رایگان؟خیرات که نمیدن دقیقا به این میگن دزدی!واقعا چطور میتونید به خودتون بقبولونید که استفاده کنید؟از هوا که اینترنتش نمیاد،بابتش یکی داره هزینه میده حالا اون نفر حقوقی باشه یا حقیقی چه فرقی داره؟دزدین ضبط ماشین و یا از دیوار مردم بالارفتن یا استفاده از اینترنت دزدکی هیچ فرقی نداره و هرکسی اینکارو بکنه دزده.تاپیک هم حذف شده بخاطر دزدی بودن!!!!

دزدی اصلی از ما هست اینقد پول میگیرن تو این مورد حلاله

فرشید رضایی

Registered User
لایک‌ها
37
آقا منم اینقدر شنیدم رفقام هم شنیدن ولی به شخصه ندیدم:D
البته برای adsl میشه یه کارایی کرد ولی باید برنامه نویس خوبی باشی...

داداش اشتباه می کنی

احتمالا مطلب را اشتباهی خوندی

اصلا اینترنت رایگان نیست شاید شما از adsl استفاده کنید به صورت چندماه اونوقت شاید دوروز رایگان بهت بدن ولی رایگان از جاهای دیگه رو تا بحال ندیدم اگه دیدید مارو هم در جریان بذارید
موفق باشید

:D اخه این روزا چی رایگان هست که اینترنت باشه ... یه راه بود قبلا اس ام اس ارسال می کرد اما هر اس رو 10 بار می فرستاد .. اون شماره مرکز پیام رو عوض می کردیم البته اونم به گوشی هم بستگی داشت . نمی دونم جریانش چی بود

من تمام نرم افزار های هک و اینجور چیزا رو تست کردم! از هیچکدومشون هیچ جیزی در نمیاد!

الکی بوده. خواستن مردم رو اسکل کنن.

اصن محاله رایگان باشه
اولا اگه منظورشون استفاده از اینترنت سیمکارت باشه که 100% هزینه داره
دوما اگه منظورشون استفاده از اینترنت WiFi باشه که بازم یه مسئله اینجا پیش میاد : اگه WiFi طرف مقابل Pass نداشته باشه که به راحتی و بدون هیچ نرم افزاری میشد کانکت شد ولی اگه Pass داشت و لزوما با هک پسورد کانکت میشد به WiFi ; اینجاست که باید بگم تا حالا هیچ نرم افزاری ندیدم که بتونه پسورد WiFi هک کنه و اساسا این نرم افزار سرکاریه !

یعنی شماها میگید نیس؟ پس چرا من خودم 15گیگ باهاش دانلود کردم؟ اونم بدون اینکه یه قرون کم کنه؟ هم واسه آندروید هست هم جاوا.هرکی هم میگه نیس به خودش اجازه نمیده یه سرچی تو گوگل بزنه ببینه چه خبره. من خودم هم واسه گوشی نصب کردم هم واسه کامپیوتر و از هر دوشونم استفاده کردم. سرعتشم از خود ایرانسل بالاتر بود. با تشکر

histamin

Registered User
لایک‌ها
1
پست های قبلی رو نخوندم ولی نرم افزار opnext 753 رو شنیدم باهاش رایگان دمیشه رفت توی نت

amir persian

Registered User
لایک‌ها
214
امکاااااااااااااااان نداره بتونی تو ایران اینترنت رایگان داشته باشی چه اندروید چه هر چیز دیگه ای !

montazar1

Registered User
لایک‌ها
153
سلام عزیزان
چنین چیزی هست دوست خودم ازش استفاده میکنه رو گوشیش (جاوا - اندروید - کامپیوتر )

خودمم با گوشیش استفاده کردم

واسه منم میخواست نصبش کنه

طرز کارشم اینطوریه که از طریق شبکه ایرانسل و تغییر آی پی از یه آدرس دیگه ای استفاده میکنه و میره نت

ولی بیخیال دوستان معلومه که مشکل داره و حرامه چون حتی یک ریال هم برای استفاده از خط و شبکه ایرانسل پرداخت نمیکنید

واقعا ارزشش رو نداره یه نوع دزدی محسوب میشه..........آیا ما واقعا اهل دزدی هستیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگر هم بگین اونام از ما دزدی میکنن که اینطور نیست و ما داریم هزینه استفادمونو میپردازیم.............ولی بر فرض محال که باشه بزارید گناهش گردن اونا باشه تا ما

ali_kh70

Registered User
لایک‌ها
55
گشتم نبود نگرد نیست !
همچین چیزی امکان نداره !
گوشی یا از طریق سیم کارت یا از طریق وای-فای به اینترنت باید وصل بشه ! که هردوش به نحوی پولیه !

max490

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
شاید منظور روش دزدین پسورد وای فای مردم باشه

manager.ajami

Registered User
لایک‌ها
169
شمایی که میگین همچین چیزی نیست... وقتی نمی دونین لطفاً اظهار نظر نکنین !!!
من خودم چند وقت از اینترنت مجانی ایرانسل استفاده می کردم. یک نرم افزار اپرا داره که نصب میکنی و چند تا رمز باید وارد کنی و به اینترنت وصل شی...
ولی فقط میشه با همون مرورگر اپرا از اینترنت مجانی استفاده کرد. مثلاً از وی چت و وایبر و اینجور چیزا که نرم افزار جدا داره نمیشه استفاده کرد
خیلی وقته که متصل نشدم من. فکر کنم رمزش تغییر کرده. اگه میخوای بگو تا برات از بچه ها بپرسم که هنوز میشه استفاده کرد یا نه.

amir zx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
نه واقعیه من روی سیمبین دیدم

faridcboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1,259
دوستان من يه زمان خيلي دنبال اين اينترنت رايگان رفنتم
همچين چيزي هست
نحوه كارشم اينه كه باگ هاي ايرانسل رو پيدا ميكنن و با دستكاري تو تنظيمات اينترنت گوشي وقتي كه شارژ گوشي صفر باشه ميشه به اينترنت رفت .اونم با سرعت دو برابر حالت پولي
تو جستجوهام به اين انجمن رسيدم كه واقعا جاي توپي بود و هكر ا و اينا جمع شده بودن توش و توش اموزش هاش هست برا ايرانسل اكگه برين ميبينين
البته چون خودم نتونستم هيچوقت استفاده كنم چون ايرانسل ندارم ولي مطمئن باشين همچين چيزي هست
مخصوصا تو اينجا رسما مربوط به هك اينترنت اوپراتور هاست
و من الله توفيق
فريد اخوان

...amir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من تبلت 7558L دارم.. روش ازين رمزهاي الگو دار گذاشته بودم، اين بچه ها بهش خيلي رمز دادن ديگه الان اون رمز الگو دارو نميخواد. زده كه email بده.اما ميل كه ميدم هيچ عكس العملي انجام نميده. رو اون صفحه ميمونه. به سيم كارتي كه توش هست تماس هم ميگيرم زنگ ميخوره و جواب هم ميشه داد. اما قفل شده صفحه و رمز الگو دارو نمياره فقط ميل ميخواد كه اونم توضيح دادم.
ممنون ميشم بگين چطوري درست ميشه..
اندرويد 4.1 هستش.

abolfazl.s.r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز اينترنت رایگان هست ولی برای ایرانسل ميخوای pm بده

mohsen041

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان وقتی اطلاعاتی ندارید الکی صحبت نکنید بله چنین قابلیتی در gprs وجود داشت یک مدت قبل که با اتصال به اینترنت از طریق پورت mms میشد رایگان وبگردی کرد که خودش دنگ و فنگ زیاد داره ولی الان فک کنم اپراتور ها مشکل رو حل کردند و هیچ جیز نشد نداره و ایشون یچیزی دیده که داره میگه

بالا