• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ایندیکس گوگل

nimpars

Registered User
لایک‌ها
126
خوب اولین ایراد سایت شما (درکل ایراد دروپال) این هست که ادرس مطالب بصورت site.com/node/xxxx هست و این رو سئو و ورودی گوگل تاثیر داره
یکی دیگه هم اینکه اگر شما این تعداد مطلب رو مرتب ارسال میکردین نتیجه خوبی میگرفتین و بعد 275,000 مطلب ایندکس شده الان دیگه باید 2-3 دقیقه بعد ارسال مطلب گوگل اونو ایندکس میکرد ولی فاصله بین ایندکس مطالب شما زیاد و نامنظم هست

ایراد اول میشه راحت تغییر داد

ایراد دوم هم من هر روز بالای 20 مطلب ارسال میکردم

arashdownload

Registered User
لایک‌ها
1,043
سایت جدید

2 هفته ای هست دلسرد شدم و دیگه مطلب نمیدم

من وقتی وارد سایتتون شدم فکر کردم فروشگاه اینترنتی هست:blink:

این عنوان رو در گوگل سرچ کنید راهنمای آرایشی برای افرادی که پلک‌شان پف دارد

شما حتی در صفحه اول هم حضور ندارید و مطلب شما عینا شبیه چندین سایت دیگر است دوتا استراتژی باید مد نظر شما باشد مطالب پر جستجو و دوم جدید بودن اونا
گاهی ما مطالبمون جدید هست و همه موارد سئو مطلب رو هم رعایت می کنیم اما مطلب ما طرفداری نداره به قول گفتنی کسی سرچ نمی کنه خب ورودی ندارید
گاهی مطلب ما پر طرفدار هست ولی جدید نیست و با جستجو صدها رکورد نتیجه قبل و بعد ما میاد باز هم فایده نداره
باید مطلب پرطرفدار باشد و جدید هم باشد این دو هر کدام نباشد فایده ندارد شما باید پس از اینکه ضمینه فعالیت سایت خودتون رو مشخص کردین باید مطالب محبوب در اون مورد رو هم پیدا کنید و بعد اون مطالب جدید رو ارسال کنید حالا لزوما نمیگیم مثل سایت های خارجی هر چیزی رو تجربه و با تجارب خودتون مطلب بنویسید بلکه وقتی شما مطلب رو ترجمه کنید مطلب به نوعی در وب فارسی یونیک هست نگران نباشید که از شما مطلب رو کپی کنند با اگوریتم های جدید گوگل اولین نویسنده مطلب که ایندکس میشه اولین نتیجه هست و بقیه کپی کنندگان در رتبه های بعدی

aalireza439

کاربر فعال وب مسترها
کاربر فعال
لایک‌ها
7,670
خوب اولین ایراد سایت شما (درکل ایراد دروپال) این هست که ادرس مطالب بصورت site.com/node/xxxx هست و این رو سئو و ورودی گوگل تاثیر داره
یکی دیگه هم اینکه اگر شما این تعداد مطلب رو مرتب ارسال میکردین نتیجه خوبی میگرفتین و بعد 275,000 مطلب ایندکس شده الان دیگه باید 2-3 دقیقه بعد ارسال مطلب گوگل اونو ایندکس میکرد ولی فاصله بین ایندکس مطالب شما زیاد و نامنظم هست

اتفاقا یکی از برتری های دروپال در زمینه آدرس Url مطالب هست ، شما با افزونه Pathauto می تونید هر حالتی رو بخواهید برای انواع محتوا به صورت مجزا تعریف کنید.

سایت جدید

2 هفته ای هست دلسرد شدم و دیگه مطلب نمیدم

برای seo دروپال پیشنهاد میشه این مقاله: بهینه‌سازی دروپال 7 برای موتورهای جستجو (سئوی دروپال) - قسمت اول | دروپال کار رو بخونید ، به صورت کامل از اول تا اخر رو توضیح داده.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
اساتید محترم بفرمائید برای یاد گرفتن سئو باید چه کارهای مفیدی انجام داد؟ و انجام سئو چقدر زمان بره تا نتیجه بده؟

nitiX

Registered User
لایک‌ها
134
سایت ها و مقاله های مربوطه را بخون و دنبال کن.
سعی کن در این زمینه انجمن های فعال را دنبال کنی.
از وقتی شروع کنی به seo سایت ، بلافاصله در ترافیک سایت تاثیر میزاره.
کافیه crawler ها سری به سایت شما بزنند...

Sent from my HTC T328d using Tapatalk 2

بالا