Haj_Ehsan
Registered User
اول ارسال بعد واریز خریدارم بدلیل امتیاز بازارچه شما ؛ البته با قیمت پایینتر اگه مقدوره
داداش من مغازه دارم خودم اکبندش 18 میلیون هست دارم خودمهمین مدل نقره ای شو دیدی؟ اونم بد نیست...
___
داداش 6 تومن که زیاده... و یه جورایی نجومی هم زیاده...
اگه واقعا قصدت فروشه هرچی مغازه دار خرید 200 بالاتر من خریدارم...اگه اوکی هستی شمارتو پ خ کن..
میشه 2تا از گوشی های لوکستو بزاری ببینیم؟نه برادر 18 میلیون جوگیر نشو بنده خودم کالکشن گوشی لوکس دارم
خوب شما یک زحمت بکش فاکتور و شناسنامه گوشی رو بزار که طلا هست!
احتمالا رنگ طلا هست!نه طلا!
دوست عزیز برای اینکه سریال گوشی روی سند درج شده فقط به خریدار واقعی تقدیم میشهبزرگوار مدرکی برای اثبات طلا بودن دارید؟
چون تا دلتون بخواد کپی زدن
دوست عزیز برای اینکه سریال گوشی روی سند درج شده فقط به خریدار واقعی تقدیم میشه
به به شما نویسنده بشید خیلی بهترهاتفاقا کلاه خیلی از خریداران واقعی این سایت هم برداشته شده . امتیاز بازارچه بنده 2 تا دیگه هم باید اضافه بشه که اونم پیگیری میکنم که بشه . یکی واسه فروش تبلت یکی واسه خریدش . آخرین خریدمم دیروز بود که دوستی که فروشنده هستن میتونن بیان بگن با چه کسی برخورد داشتن . ولی عزیز ، شمایی که مغازه دارید !!! اگر این شرایطی که هست و شما دارید میفرمایید بهتره توی همون مغازتون بفروشید . شما رو چه به سایت ؟ مغازه داری که گوشی دست دومش 6 تومن مایشه دیگه نیازی به سایت بازی و این حرفا نداره . من اصولا سعی کردم لحن کلامم سوم شخص باشه و بیشتر کتابی ولی اینبار مجبورم بگم : داداش یا شما سندی که دوستان میگن رو میکنی یا " برو این دام بر مرغ دگر نه " طلا هم بفروشی تا معلوم نشه جنست پدر مادر داره دوزار کسی حساب باز نمیکنه روش چه برسه به خریدنش
پ.ن : فروشنده باید ناز خریدار رو بکشه ، به این میگن چی ؟ مشتری مداری . اگر وارد مغازه ای بشم که کاسبش فکر میکنه منی که پول میدم نوکرشم اونی که باید التماس بکنه پول منو بگیر ارباب چهار تا چیزم بارش میکنم و میام بیرون . ادعای مشتری مداری میکنم چون به هزار و یک دلیل از مدرک بین المللی این موضوع تا پیاده سازی اجرایی این موضوعات رو باهاش درگیرم . شما یا هر فروشنده دیگه ای باید هر کسی که به عنوان حتی مراجعه کننده میاد اینجا رو همچین خوشگل جواب بهش بدی نه اینکه با کسی یکی به دو کنی و ... سر یه کارت گرافیک 128 مگ 15 تومنی داستان درست میشه دیگه چه برسه به این مبلغ و کسی که نه سابقه عضویت آنچنانی داره نه امتیاز بازارچه (هر چند دوستانی پیدا میشن واسه 120 هزار تومن گند میزنن به همون )
برادر شما سند بزار که طلاس ما بالا پایین میکنیم میخریم
مرسی عزیزدروود !
من این گوشی رو یک جا دیگه هم دیده بودم ، فک کنم حدود 150 گرم طلا داره ! البته اگه اشتباه نکنم ، قیمت هم بنده خدا میداد 5 تومان 3 سال پیش !
مخلص !
09386299153آدرس بدید حضوری میرسم خدمتتون تا بهم اثبات بشه.
راستی نمیدونم من اشتباه میکنم یا نه ... ولی رنگ طلایی پشت گوشی رفته !!! تا اونجایی که من اطلاع دارم رنگ طلا نمیره .. شایدم من اشتباه میکنم
نه گوشی بهترهاگه واقعا 150 گرم طلا داشته باشه من جای تو بودم میرفتم پوستشو میکندم بعد میفروختمش بیشتر از 14 میلیون ارزش داره!
اپ حساب کن
منظور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟در صورت اصالت اسناد و مدارک مالکیت میبایست موجود و امکان رهگیری و چکینگ از سایت ورتو وجود داشته باشد
این سری گوشی ها به نام افراد فروخته میشود و در محل فروش به نام خریدار رجیستر میشود
معمولا امکان خرید نقدی اینها نیست و خریدار میبایست با یک کارت اعتباری اقدام نماید
فروش این گوشی ها ممنوع و در هنگام خرید شرکت تعهدی از خریدار مبنی بر عدم امکان واگذاری به غیر دریافت میکند
قیمت پایه ساده ترین مدل از برند ورتو ۱۰۰۰ پوند انگلستان است و به ندرت در ایران جنس اصلی در مغازه ها پیدا میشود
امکان تشخیص اصلی بودن از بدلی از طریق عکس مشخص نیست ولی برای کسی که حتی یک بار اصلی این برند را لمس کرده باشد تشخیص بدلی به راحتی امکانپذیر است
همینطوری آخه 150 گرم طلا می دونی چقدر می شه داداش.خوب به طلا فروش بفروش چند برابرش گیرت می یادچطور؟؟؟؟؟؟