• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

......این گوشیو تو خواب هم ندیدی.................

Haj_Ehsan

Registered User
لایک‌ها
2,459
اول ارسال بعد واریز خریدارم بدلیل امتیاز بازارچه شما ؛ البته با قیمت پایینتر اگه مقدوره

jeni6937

Registered User
لایک‌ها
0
همین مدل نقره ای شو دیدی؟ اونم بد نیست...
___
داداش 6 تومن که زیاده... و یه جورایی نجومی هم زیاده...
اگه واقعا قصدت فروشه هرچی مغازه دار خرید 200 بالاتر من خریدارم...اگه اوکی هستی شمارتو پ خ کن..
داداش من مغازه دارم خودم اکبندش 18 میلیون هست دارم خودم

all4u2

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
564
نه برادر 18 میلیون جوگیر نشو بنده خودم کالکشن گوشی لوکس دارم
خوب شما یک زحمت بکش فاکتور و شناسنامه گوشی رو بزار که طلا هست!
احتمالا رنگ طلا هست!نه طلا!

jeni6937

Registered User
لایک‌ها
0
نه برادر 18 میلیون جوگیر نشو بنده خودم کالکشن گوشی لوکس دارم
خوب شما یک زحمت بکش فاکتور و شناسنامه گوشی رو بزار که طلا هست!
احتمالا رنگ طلا هست!نه طلا!
میشه 2تا از گوشی های لوکستو بزاری ببینیم؟
من با شما حال نکردم و به شما نمیفروشم.........
اگه کمتر از 18 داری میخرم اینجا حرف زیاده

m3hRa

Registered User
لایک‌ها
261
بزرگوار مدرکی برای اثبات طلا بودن دارید؟
چون تا دلتون بخواد کپی زدن

Evanescence47

Registered User
لایک‌ها
91
داداش شما خودتون احیانا از خانواده ی سلطتنتی انگلیس نیستین ؟؟؟

mohsen_d_62

Registered User
لایک‌ها
58
دوست عزیز برای اینکه سریال گوشی روی سند درج شده فقط به خریدار واقعی تقدیم میشه

اتفاقا کلاه خیلی از خریداران واقعی این سایت هم برداشته شده . امتیاز بازارچه بنده 2 تا دیگه هم باید اضافه بشه که اونم پیگیری میکنم که بشه . یکی واسه فروش تبلت یکی واسه خریدش . آخرین خریدمم دیروز بود که دوستی که فروشنده هستن میتونن بیان بگن با چه کسی برخورد داشتن . ولی عزیز ، شمایی که مغازه دارید !!! اگر این شرایطی که هست و شما دارید میفرمایید بهتره توی همون مغازتون بفروشید . شما رو چه به سایت ؟ مغازه داری که گوشی دست دومش 6 تومن مایشه دیگه نیازی به سایت بازی و این حرفا نداره . من اصولا سعی کردم لحن کلامم سوم شخص باشه و بیشتر کتابی ولی اینبار مجبورم بگم : داداش یا شما سندی که دوستان میگن رو میکنی یا " برو این دام بر مرغ دگر نه " طلا هم بفروشی تا معلوم نشه جنست پدر مادر داره دوزار کسی حساب باز نمیکنه روش چه برسه به خریدنش

پ.ن : فروشنده باید ناز خریدار رو بکشه ، به این میگن چی ؟ مشتری مداری . اگر وارد مغازه ای بشم که کاسبش فکر میکنه منی که پول میدم نوکرشم اونی که باید التماس بکنه پول منو بگیر ارباب چهار تا چیزم بارش میکنم و میام بیرون . ادعای مشتری مداری میکنم چون به هزار و یک دلیل از مدرک بین المللی این موضوع تا پیاده سازی اجرایی این موضوعات رو باهاش درگیرم . شما یا هر فروشنده دیگه ای باید هر کسی که به عنوان حتی مراجعه کننده میاد اینجا رو همچین خوشگل جواب بهش بدی نه اینکه با کسی یکی به دو کنی و ... سر یه کارت گرافیک 128 مگ 15 تومنی داستان درست میشه دیگه چه برسه به این مبلغ و کسی که نه سابقه عضویت آنچنانی داره نه امتیاز بازارچه (هر چند دوستانی پیدا میشن واسه 120 هزار تومن گند میزنن به همون )

jeni6937

Registered User
لایک‌ها
0
اتفاقا کلاه خیلی از خریداران واقعی این سایت هم برداشته شده . امتیاز بازارچه بنده 2 تا دیگه هم باید اضافه بشه که اونم پیگیری میکنم که بشه . یکی واسه فروش تبلت یکی واسه خریدش . آخرین خریدمم دیروز بود که دوستی که فروشنده هستن میتونن بیان بگن با چه کسی برخورد داشتن . ولی عزیز ، شمایی که مغازه دارید !!! اگر این شرایطی که هست و شما دارید میفرمایید بهتره توی همون مغازتون بفروشید . شما رو چه به سایت ؟ مغازه داری که گوشی دست دومش 6 تومن مایشه دیگه نیازی به سایت بازی و این حرفا نداره . من اصولا سعی کردم لحن کلامم سوم شخص باشه و بیشتر کتابی ولی اینبار مجبورم بگم : داداش یا شما سندی که دوستان میگن رو میکنی یا " برو این دام بر مرغ دگر نه " طلا هم بفروشی تا معلوم نشه جنست پدر مادر داره دوزار کسی حساب باز نمیکنه روش چه برسه به خریدنش

پ.ن : فروشنده باید ناز خریدار رو بکشه ، به این میگن چی ؟ مشتری مداری . اگر وارد مغازه ای بشم که کاسبش فکر میکنه منی که پول میدم نوکرشم اونی که باید التماس بکنه پول منو بگیر ارباب چهار تا چیزم بارش میکنم و میام بیرون . ادعای مشتری مداری میکنم چون به هزار و یک دلیل از مدرک بین المللی این موضوع تا پیاده سازی اجرایی این موضوعات رو باهاش درگیرم . شما یا هر فروشنده دیگه ای باید هر کسی که به عنوان حتی مراجعه کننده میاد اینجا رو همچین خوشگل جواب بهش بدی نه اینکه با کسی یکی به دو کنی و ... سر یه کارت گرافیک 128 مگ 15 تومنی داستان درست میشه دیگه چه برسه به این مبلغ و کسی که نه سابقه عضویت آنچنانی داره نه امتیاز بازارچه (هر چند دوستانی پیدا میشن واسه 120 هزار تومن گند میزنن به همون )
به به شما نویسنده بشید خیلی بهتره

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
دروود !
من این گوشی رو یک جا دیگه هم دیده بودم ، فک کنم حدود 150 گرم طلا داره ! البته اگه اشتباه نکنم ، قیمت هم بنده خدا میداد 5 تومان 3 سال پیش !
مخلص !

jeni6937

Registered User
لایک‌ها
0
برادر شما سند بزار که طلاس ما بالا پایین میکنیم میخریم

فقط حضوری

دروود !
من این گوشی رو یک جا دیگه هم دیده بودم ، فک کنم حدود 150 گرم طلا داره ! البته اگه اشتباه نکنم ، قیمت هم بنده خدا میداد 5 تومان 3 سال پیش !
مخلص !
مرسی عزیز

m3hRa

Registered User
لایک‌ها
261
آدرس بدید حضوری میرسم خدمتتون تا بهم اثبات بشه.

راستی نمیدونم من اشتباه میکنم یا نه ... ولی رنگ طلایی پشت گوشی رفته !!! تا اونجایی که من اطلاع دارم رنگ طلا نمیره .. شایدم من اشتباه میکنم

valy.y

Registered User
لایک‌ها
13
اگه واقعا 150 گرم طلا داشته باشه من جای تو بودم میرفتم پوستشو میکندم بعد میفروختمش بیشتر از 14 میلیون ارزش داره!
اپ حساب کن

ali_p

Registered User
لایک‌ها
41
در صورت اصالت اسناد و مدارک مالکیت میبایست موجود و امکان رهگیری و چکینگ از سایت ورتو وجود داشته باشد
این سری گوشی ها به نام افراد فروخته میشود و در محل فروش به نام خریدار رجیستر میشود
معمولا امکان خرید نقدی اینها نیست و خریدار میبایست با یک کارت اعتباری اقدام نماید
فروش این گوشی ها ممنوع و در هنگام خرید شرکت تعهدی از خریدار مبنی بر عدم امکان واگذاری به غیر دریافت میکند
قیمت پایه ساده ترین مدل از برند ورتو ۱۰۰۰ پوند انگلستان است و به ندرت در ایران جنس اصلی در مغازه ها پیدا میشود
امکان تشخیص اصلی بودن از بدلی از طریق عکس مشخص نیست ولی برای کسی که حتی یک بار اصلی این برند را لمس کرده باشد تشخیص بدلی به راحتی امکانپذیر است

jeni6937

Registered User
لایک‌ها
0
آدرس بدید حضوری میرسم خدمتتون تا بهم اثبات بشه.

راستی نمیدونم من اشتباه میکنم یا نه ... ولی رنگ طلایی پشت گوشی رفته !!! تا اونجایی که من اطلاع دارم رنگ طلا نمیره .. شایدم من اشتباه میکنم
09386299153

اگه واقعا 150 گرم طلا داشته باشه من جای تو بودم میرفتم پوستشو میکندم بعد میفروختمش بیشتر از 14 میلیون ارزش داره!
اپ حساب کن
نه گوشی بهتره

در صورت اصالت اسناد و مدارک مالکیت میبایست موجود و امکان رهگیری و چکینگ از سایت ورتو وجود داشته باشد
این سری گوشی ها به نام افراد فروخته میشود و در محل فروش به نام خریدار رجیستر میشود
معمولا امکان خرید نقدی اینها نیست و خریدار میبایست با یک کارت اعتباری اقدام نماید
فروش این گوشی ها ممنوع و در هنگام خرید شرکت تعهدی از خریدار مبنی بر عدم امکان واگذاری به غیر دریافت میکند
قیمت پایه ساده ترین مدل از برند ورتو ۱۰۰۰ پوند انگلستان است و به ندرت در ایران جنس اصلی در مغازه ها پیدا میشود
امکان تشخیص اصلی بودن از بدلی از طریق عکس مشخص نیست ولی برای کسی که حتی یک بار اصلی این برند را لمس کرده باشد تشخیص بدلی به راحتی امکانپذیر است
منظور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Last edited:

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
خودمونیم پول داری ها !!

گوشی 6 میلیونی دستت میگیری دمت گرم

راستی اینا تقلبیشم زیاده ها!!

بهت ننداخته باشن!!

SM!GEL

Registered User
لایک‌ها
15
راس میگه ها!! طلا گرمی 100 تومن ضرب در 150 گرم میشه 15 میلیون :blink: خوب حیف نیس 6تومن بدی؟
راستی با آیفون 4 آنلاک فکتوری 16 گیگ تعویض نداری؟؟چقد سر میدی؟؟؟ :D

mhmb87

Registered User
لایک‌ها
12
Vertu wendy beaVen!
نه beauen. من داشتم این گوشی رو و کاملا این گوشی بین رپلیکا ها عالی هست جنس فوق العاده خوب ۲ سال پیش ۴۰۰ خریدم. دقیقا همین. شناسنامه فوق العاده شیک حتی با آچار مخصوص درب پشت. رنگش هم به این راحتیا نمیره

http://www.vertu4u.widezone.net/menu/vertu-wendy/vertu-wendy-beaven

http://www.hnnphone.com/copy-vertu-wendy-beaven-black-vt020.html

ولی ورتو به هیچ عنوان همچین مدلی تولید نکرده یعنی این مدل به نام wendy توی لیست ورتو موجود نیست و کاملا فیک هست چه برسه به گلدش.

http://www.lux-replica-phones.com/vertu-replica-news/Fake-VERTU-Wendy-Replica.html
فقط برای اطلاع که دوستان بدونن این گوشی چیه ولی هرکی به قیمت اصلیش بخره برد کرده بدون شک

بالا