• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

......این گوشیو تو خواب هم ندیدی.................

mego

Registered User
لایک‌ها
255
Vertu wendy beaVen!
نه beauen. من داشتم این گوشی رو و کاملا این گوشی بین رپلیکا ها عالی هست جنس فوق العاده خوب ۲ سال پیش ۴۰۰ خریدم. دقیقا همین. شناسنامه فوق العاده شیک حتی با آچار مخصوص درب پشت. رنگش هم به این راحتیا نمیره

Vertu Wendy Beaven - Vertu Luxury Phone

Vertu Wendy Beaven - Cheap Vertu Wendy Beaven - Vertu Wendy Beaven Price - Replica Phone Sale

ولی ورتو به هیچ عنوان همچین مدلی تولید نکرده یعنی این مدل به نام wendy توی لیست ورتو موجود نیست و کاملا فیک هست چه برسه به گلدش.

Fake VERTU Wendy Replica
فقط برای اطلاع که دوستان بدونن این گوشی چیه ولی هرکی به قیمت اصلیش بخره برد کرده بدون شک

یعنی این الان فیک هستش؟

mhmb87

Registered User
لایک‌ها
12
یعنی این الان فیک هستش؟

این مدل به هیچ عنوان از طرف ورتو تولید نشده، فیک یا رپلیکا یا کپی میشه گفت هست شکی نیست این مدل دقیقا مثل پژو پرشیای خودمون هست که نه از طرف پژو تولید شده نه تائید در واقع پژو نیست ولی راه میره خیلی هام ازش راضی هستن منم ازین گوشی راضی بودم مثل گوشی های چینی نیست که تابلو باشن واقعا لوکس هست ولی ۶ میلیونی نیست.

solaria

Registered User
لایک‌ها
9
داداش اين گوشي 99 درصد فيكه. يادمه يه زماني دمه در تنديس چند تا فروشنده بودن ازينا فيكشو تو يه غرفه ي تنديس ميفروختن. مردمم صف كشيده بودن البته قيمتاشون قيمت فيك بود. از لحن صحبت كردن صاحب تاپيك هم ميشه حدس زد گوشيه 6 ميليوني دستش چيكار ميكنه. شما يه چيزي شنيدي راجع به اين كه اينترنت خر تو خره ولي نه در اين حد ديگه 6 تومن بيان بدن به شما. شما هم بري به ريش بچه هاي PT بخندي

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
اتفاقا کلاه خیلی از خریداران واقعی این سایت هم برداشته شده . امتیاز بازارچه بنده 2 تا دیگه هم باید اضافه بشه که اونم پیگیری میکنم که بشه . یکی واسه فروش تبلت یکی واسه خریدش . آخرین خریدمم دیروز بود که دوستی که فروشنده هستن میتونن بیان بگن با چه کسی برخورد داشتن . ولی عزیز ، شمایی که مغازه دارید !!! اگر این شرایطی که هست و شما دارید میفرمایید بهتره توی همون مغازتون بفروشید . شما رو چه به سایت ؟ مغازه داری که گوشی دست دومش 6 تومن مایشه دیگه نیازی به سایت بازی و این حرفا نداره . من اصولا سعی کردم لحن کلامم سوم شخص باشه و بیشتر کتابی ولی اینبار مجبورم بگم : داداش یا شما سندی که دوستان میگن رو میکنی یا " برو این دام بر مرغ دگر نه " طلا هم بفروشی تا معلوم نشه جنست پدر مادر داره دوزار کسی حساب باز نمیکنه روش چه برسه به خریدنش

پ.ن : فروشنده باید ناز خریدار رو بکشه ، به این میگن چی ؟ مشتری مداری . اگر وارد مغازه ای بشم که کاسبش فکر میکنه منی که پول میدم نوکرشم اونی که باید التماس بکنه پول منو بگیر ارباب چهار تا چیزم بارش میکنم و میام بیرون . ادعای مشتری مداری میکنم چون به هزار و یک دلیل از مدرک بین المللی این موضوع تا پیاده سازی اجرایی این موضوعات رو باهاش درگیرم . شما یا هر فروشنده دیگه ای باید هر کسی که به عنوان حتی مراجعه کننده میاد اینجا رو همچین خوشگل جواب بهش بدی نه اینکه با کسی یکی به دو کنی و ... سر یه کارت گرافیک 128 مگ 15 تومنی داستان درست میشه دیگه چه برسه به این مبلغ و کسی که نه سابقه عضویت آنچنانی داره نه امتیاز بازارچه (هر چند دوستانی پیدا میشن واسه 120 هزار تومن گند میزنن به همون )

خدا بگم چیکارت نکنه کلی ...;)

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
خدا بگم چیکارت نکنه کلی ...;)

داش علی اگه این گوشی واقعا اینقدر هم بیرزه حیف نیست 6 میلیون بدی بهش میتونی یدونه وان ایکس با یدون lg 4xhd و یدونه nexus 7 یدونه هم موتور مودناس اگه تهش هم موند یدونه ایفون 4 بخری :lol:

farzin2012

Registered User
لایک‌ها
43
بدرد این میخوره که یک طناب بهش ببندی بندازی گردن دوست دخترت

jeni6937

Registered User
لایک‌ها
0
داداش اين گوشي 99 درصد فيكه. يادمه يه زماني دمه در تنديس چند تا فروشنده بودن ازينا فيكشو تو يه غرفه ي تنديس ميفروختن. مردمم صف كشيده بودن البته قيمتاشون قيمت فيك بود. از لحن صحبت كردن صاحب تاپيك هم ميشه حدس زد گوشيه 6 ميليوني دستش چيكار ميكنه. شما يه چيزي شنيدي راجع به اين كه اينترنت خر تو خره ولي نه در اين حد ديگه 6 تومن بيان بدن به شما. شما هم بري به ريش بچه هاي PT بخندي
پسر خوب همون دنبال 1100 باش.......

jeni6937

Registered User
لایک‌ها
0
Vertu wendy beaVen!
نه beauen. من داشتم این گوشی رو و کاملا این گوشی بین رپلیکا ها عالی هست جنس فوق العاده خوب ۲ سال پیش ۴۰۰ خریدم. دقیقا همین. شناسنامه فوق العاده شیک حتی با آچار مخصوص درب پشت. رنگش هم به این راحتیا نمیره

Vertu Wendy Beaven - Vertu Luxury Phone

http://www.hnnphone.com/copy-vertu-wendy-beaven-black-vt020.html

ولی ورتو به هیچ عنوان همچین مدلی تولید نکرده یعنی این مدل به نام wendy توی لیست ورتو موجود نیست و کاملا فیک هست چه برسه به گلدش.

Fake VERTU Wendy Replica
فقط برای اطلاع که دوستان بدونن این گوشی چیه ولی هرکی به قیمت اصلیش بخره برد کرده بدون شک
دوستان که میگن فیک هست سر قیمت گوشی شرط میبندم شمارمم هست حرف الکی هم نزنید

دوستان که میگن فیک هست سر قیمت گوشی شرط میبندم شمارمم هست حرف الکی هم نزنید
شما یا عکسارو ندیدی یا چشات مشکل داره اینFake VERTU Wendy Replica که نوشتی ما بریم ببینیم و خودتم ببین ضرر نداره دوست عزیز و vertu باز تو این سایت که معرفی کردی گوشی فیکه چون جو استیک داره خودتون و ضایع میکنید اگه حرف نزنید نمیگن.............

صد در صد مشکوکه

آقا طرف سوتی داده دیگه تو این تاپیک که هیچی تو بقیه تاپیک هاش هم پیدا نمیشه

دوستان خوب مچ گیری کردن
شما مطمئنی مشکوکه؟

Last edited:

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
ببین دوست عزیز

اگر این گوشی از طلا خالص باشه که 6 میلیون قیمتش نیست ؛ هست؟

تو این دورو زمونه آدم به چشم خودش هم نمیتونه اطمینان کنه ؛میتونه؟

حالا اگه هم طلا باشه و هم اصل اصل اصل باشه مطمئن باش تو این تاپیک و تو این بازارچه کسی پول بابت این گوشی نمیده از نظرات تو این تاپیک معلومه

اینجا نه دادگاه است و نه شما متهم و نه ما قاضی پس بهتره برای ادامه پیدا نکردن این تاپیک و حفظ احترام شخص شما ؛خودتون فروش این گوشی رو تو این تاپیک کنسل کنید چون حرف و نقل توش زیاده!

البته شما مختارید این جنستون هست و میخواید بفروشیدش به ما هم ربطی نداره!!

jeni6937

Registered User
لایک‌ها
0
ببین دوست عزیز

اگر این گوشی از طلا خالص باشه که 6 میلیون قیمتش نیست ؛ هست؟

تو این دورو زمونه آدم به چشم خودش هم نمیتونه اطمینان کنه ؛میتونه؟

حالا اگه هم طلا باشه و هم اصل اصل اصل باشه مطمئن باش تو این تاپیک و تو این بازارچه کسی پول بابت این گوشی نمیده از نظرات تو این تاپیک معلومه

اینجا نه دادگاه است و نه شما متهم و نه ما قاضی پس بهتره برای ادامه پیدا نکردن این تاپیک و حفظ احترام شخص شما ؛خودتون فروش این گوشی رو تو این تاپیک کنسل کنید چون حرف و نقل توش زیاده!

البته شما مختارید این جنستون هست و میخواید بفروشیدش به ما هم ربطی نداره!!
خودمو میگم عادت دارم در باره چیزایی که بهم ربط داره حرف میزنم

با اجازه استارتر من این گوشیو یه بار تو خواب دیدم
اپ حساب کن
ممنون
uppppppppppppppppppp

Last edited:
بالا