• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بابا به دادم برسيد

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
خب من توضيحات رو در مسيج هاي قبلي دادم و ميخواستم اگه امكان داره يكي از دوستان بگه كه كجا ميتونم بدون نياز به ftp عكسهام رو قرار بدم در ضمن اون ارورهايي كه تو صفحه قبل نوشتم موجب از كار اقتادن وبلاگم نشده آيا اشكالي داره كه به فارسي نوشتن موضوعات در وبلاگم ادامه بدم .

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب من توضيحات قبلي شما رو خونده بودم كه گفتم دقيقتر بنويسيد و يا دوباره توضيح دهيد. :blush:
در مورد يك سايت اف تي پي خوب هم والا من تا به امروز سايت خوبي پيدا نكردم و اگر هم سايت خوبي پيدا شود بعد از مدتي از كيفيت ميافتد :hmm:
آيا اشكالي داره كه به فارسي نوشتن موضوعات در وبلاگم ادامه بدم؟
نه هيچ اشكالي نداره مگه به مشكل بر خوردي؟

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا الان هيچ چيزي توي بلاگت نيست؟! (http://andromeda.weblogs.us/)
موبل تايپ رو روي كامپيوتر خودت ميخواي داشته باشي يا رو سرور مثلآ بالايي(weblogs.us)؟! اخه خطاهايي كه توي صفحه اول نوشتي ادرس دهي لوكال شده! :blink:
MT::App::CMS=HASH(0x15315a4) substr outside of string at C:\Inetpub\wwwroot\mt\lib/MT/Serialize.pm
خلاصه بدجور اينجارو قاطي پاتي كردي ;) بعد نيست سوالاتت رو از اول بپرسي اميدوارم بتونم كمكت كنم :D

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
آقا دمت گرم لطف كردي جواب ما رو دادي اما در موردي كه گفته بودي وبلاگم ديده نميشه چطور ممكنه آيا هميشه اين اتفاق ميفته .
يعني شما هر بار كه ميري وبلاگم رو نميبيني .
و در مورد دوم من بعد از راه اندازي سيستم فايل فارسي كننده آقاي دشتي رو نصب كردم و بعد قالب رو سر جاش گذاشتم و بعد فارسي تايپ كردم و موضوع رو هم به صورت فارسي انتخاب كردم بعد از يك روز وقتي رفتم به مديريت وبلاگم ديدم اون كدايي كه اول گذاشته بودم همشون ريخته پايين صفحه مديريت بعد از اون وقتي مطلب جديدي تو سيستم ميذارم و ريبيلد ميكنم در بعضي از قسمتها اين مشكل رو ميبينم مثل ريبيلد صفحه آرشيو موضوعي بچه ها گفتن كه شايد مشكل از قالب است ولي كد قالب رو كه گذاشتم ديدن مشكل نداره و بعد به اين نتيجه رسيدن كه مسئله از فارسي نوشتن آرشيو موضوعي است .
به هر حال وبلاگ كار ميكنه ولي مشكل اومدن اون كدها هست درسته كه هنوز مشكلي تو كار سيستم ايجاد نكرده ولي به نظر من غير عادي است .
حا لا اگه لطف كنيد و به من جواب بديد ممنون ميشم .

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
من وبلاگ رو ديدم. من توصيه ميكنم اسم موضوعات انگليسي باشه به اين دليل كه سيستم مووبل تايپ از روي اونها فايل و دايركتوري ميسازه و اگه دقت كرده باشي اسمهاي عجيب غريبي ميسازه كه ممكنه بعضي وقتها قاطي كنه.

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
آقا دمتون گرم من كاري كه گفته بودين كردم ولي اون نوشته ها هنوز هم هست شما گفتين اگه كتگوري رو انگليسي كنم مشكل حل ميشه .
اين مشكل چرا حل نشد.

ehsan

Administrator
مدیر انجمن
Administrator
لایک‌ها
3,918
عجيبه... راستي اون weblogs.us دسترسی ftp هم میده!؟

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
راستش نميدونم من از اين مسائل اطلاع دقيقي ندارم .

andromeda

Registered User
لایک‌ها
0
من عكسهاي وبلاگم رو به جاي ديگه اي منتقل كردم ميشه يه سري بزنين ببينين هنوز كند هست يا نه .
andromeda.weblogs.us.

badjens

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كند بودن صفحه ممكنه از ترافيك سروري باشه كه اين سرويس دهنده روش نصبه و چون يوزرهاي زيادي اين سرويس رو دارند استفاده ميكنند.پس بي دليل نيست كه از اين مورد باشه.

بالا