• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

...بازاریابی شبکه ای ...

davodmg

Registered User
لایک‌ها
1,311
اصلا سمتش نرو هرکی رفته اولش کلی چاخان پاخان کرده که نیرو جذب کنه بعد خودش با سر خورده زمین ابروش هم رفته
دقیقا

ببین :
یه مشت کلاهبردار جمع شدن دور هم و یه مشت ساده رو جذب میکنن
:D

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
یعنی چی این نتورک؟ تو مایه های گلد کوییسته؟

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
اولا این که یه نفر می بینید میگن به درامد فلان و بی سار رسیده اصلا دروغ نیست، به عنوان مثال آقای محمدرضا بهرامی که 2 سال و 5 ماه پیش تاریخ ثبت و ورودشون به شرکت بادران بوده بعد از این مدت الان به در امد 162 میلیونی رسیده
درامد ماهِ پیشش هم 124 میلیون بوده که عکسش رو هم می تونید اینجا ملاحشه کنید :

photo_2016-01-23_12-12-53.jpg
بنده شخصا هم خودشون رو دیدم، هم اکانت شون رو دیدم و هم درامدشون رو ! این عکسی که گذاشتم برا 2 ماه پیش هست، ماه قبل گرفت 162 میلیون ... چرا زیاد شد ؟! تصاعد ! ضمنا ایشون تاپ ارنر کُلِ ایران شدن با درامد 162 میلیونی ! یعنی خلاصه بخوام بگم هیچکسی تو هیچ شرکت بازاریابی قانونی که در ایران فعالیت می کنه بالاتر از ایشون پورسانت دریافت نکرده !

بازاریابی شبکه ای یه صنعت فوق العاده س که بهت فقط پورسانت نمیده، بلکه بهت یه زندگی جدید میده، تو این کار خیلی چیزا یاد میگیری ! خیلی چیزایی که تا قبلا حتی فکرشم نمی کردی

این که فکر می کنید چون فلانی بعد از یه مدت مثلا درامدش تا این حد بالا رفته کاملا غیر منطقیه و هضمش برا خیلیا سخته ! می دونید چرا ؟! چون این کار منطقی نیست، 2*2 تا 4 تا نمی طلبه !

بنظرتون مدیر یه کارخونه چرا درامدش بالاس ؟ خیلی ساده، چون مثلا 400 تا کارگر داره که دارن براش روزی 8 ساعت کار می کنن، پس این آقا داره در روز 1200 ساعت کار می کنه ! پس بر حسب اون 1200 ساعت پول دریافت می کنه ! تو 24 ساعتی که مردم فقط می تونن 8 تا 12 ساعتش رو کار کنن ! حالا خودش چیکار می کنه ؟! ممکنه سفر خارجی باشه، ممکنه تنیس بازی کنه و .... !
اگه می بینید انقدر درامد داره بدونید که اون یه چیزی داره که شما ندارید، اون داره 1200 ساعت کار می کنه و زمان رو برا خودش خریده !

برا موفقیت تقریبا تو هر کاری، باید یسری اهرم ها داشته باشی
اولیش ریسک هستش، هر ننه قمری رو هم که شما نگاه کنید بدون ریسک نتونسته موفق باشه !
دومیش ارتباطات شما هستش، که کمک تون می کنه برا پیشبرد طرح تون
سومیش یه ایده ناب هست، که پرفکت باشه !
چهارمیش تخصص هست، شما باید تخصص انجام اون کار رو هم داشته باشید
پنجمیش هم سرمایه س، همیشه میگن پول = پول میاره !

بدون داشتن این اهرم ها نمیشه به موفقیت خاصی رسید ! ولی نتورک یه اهرمی داره که کمک می کنه به همه این اهرم ها برسید ! اونم اهرم تصاعد هستش ! شما تو نتورک ریسک پذیریتون بالاتر میره، ارتباطات فوق العاده ای بدست میارید، ایده هایی که لیدرهای بالاسر برا پیشبرد تیم شون زدن رو اجرا می کنید و به یه تخصصی تو این زمینه می رسید، و در نهایت هم به پول می رسید !

اهرم تصاعد، رایگان در اختیار همه قرار گرفته، می دونید چرا خیلیا پُشتِ نتورک بد میگن ؟! چون " نمی تونن " !
چون هرکسی عرضه نداره 1 ساله به درامد 10-20 میلیونی یا 2 ساله به درامد 160 میلیونی برسه ! یسری آدما خاص هستن، بِرندن !

نتورک اگه بخواید توش به درامد برسید کارِ فوق العاده سختیه، هرکسی مالِ این حرفا نیست

نتورک برا همه س، ولی همه برا نتورک نیستن !

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
شما درآمدتون چقدره ؟
چند وقته دارید کار میکنید؟

sam127

Registered User
لایک‌ها
376
اولا این که یه نفر می بینید میگن به درامد فلان و بی سار رسیده اصلا دروغ نیست، به عنوان مثال آقای محمدرضا بهرامی که 2 سال و 5 ماه پیش تاریخ ثبت و ورودشون به شرکت بادران بوده بعد از این مدت الان به در امد 162 میلیونی رسیده
درامد ماهِ پیشش هم 124 میلیون بوده که عکسش رو هم می تونید اینجا ملاحشه کنید :

مشاهده پیوست 913703
بنده شخصا هم خودشون رو دیدم، هم اکانت شون رو دیدم و هم درامدشون رو ! این عکسی که گذاشتم برا 2 ماه پیش هست، ماه قبل گرفت 162 میلیون ... چرا زیاد شد ؟! تصاعد ! ضمنا ایشون تاپ ارنر کُلِ ایران شدن با درامد 162 میلیونی ! یعنی خلاصه بخوام بگم هیچکسی تو هیچ شرکت بازاریابی قانونی که در ایران فعالیت می کنه بالاتر از ایشون پورسانت دریافت نکرده !

بازاریابی شبکه ای یه صنعت فوق العاده س که بهت فقط پورسانت نمیده، بلکه بهت یه زندگی جدید میده، تو این کار خیلی چیزا یاد میگیری ! خیلی چیزایی که تا قبلا حتی فکرشم نمی کردی

این که فکر می کنید چون فلانی بعد از یه مدت مثلا درامدش تا این حد بالا رفته کاملا غیر منطقیه و هضمش برا خیلیا سخته ! می دونید چرا ؟! چون این کار منطقی نیست، 2*2 تا 4 تا نمی طلبه !

بنظرتون مدیر یه کارخونه چرا درامدش بالاس ؟ خیلی ساده، چون مثلا 400 تا کارگر داره که دارن براش روزی 8 ساعت کار می کنن، پس این آقا داره در روز 1200 ساعت کار می کنه ! پس بر حسب اون 1200 ساعت پول دریافت می کنه ! تو 24 ساعتی که مردم فقط می تونن 8 تا 12 ساعتش رو کار کنن ! حالا خودش چیکار می کنه ؟! ممکنه سفر خارجی باشه، ممکنه تنیس بازی کنه و .... !
اگه می بینید انقدر درامد داره بدونید که اون یه چیزی داره که شما ندارید، اون داره 1200 ساعت کار می کنه و زمان رو برا خودش خریده !

برا موفقیت تقریبا تو هر کاری، باید یسری اهرم ها داشته باشی
اولیش ریسک هستش، هر ننه قمری رو هم که شما نگاه کنید بدون ریسک نتونسته موفق باشه !
دومیش ارتباطات شما هستش، که کمک تون می کنه برا پیشبرد طرح تون
سومیش یه ایده ناب هست، که پرفکت باشه !
چهارمیش تخصص هست، شما باید تخصص انجام اون کار رو هم داشته باشید
پنجمیش هم سرمایه س، همیشه میگن پول = پول میاره !

بدون داشتن این اهرم ها نمیشه به موفقیت خاصی رسید ! ولی نتورک یه اهرمی داره که کمک می کنه به همه این اهرم ها برسید ! اونم اهرم تصاعد هستش ! شما تو نتورک ریسک پذیریتون بالاتر میره، ارتباطات فوق العاده ای بدست میارید، ایده هایی که لیدرهای بالاسر برا پیشبرد تیم شون زدن رو اجرا می کنید و به یه تخصصی تو این زمینه می رسید، و در نهایت هم به پول می رسید !

اهرم تصاعد، رایگان در اختیار همه قرار گرفته، می دونید چرا خیلیا پُشتِ نتورک بد میگن ؟! چون " نمی تونن " !
چون هرکسی عرضه نداره 1 ساله به درامد 10-20 میلیونی یا 2 ساله به درامد 160 میلیونی برسه ! یسری آدما خاص هستن، بِرندن !

نتورک اگه بخواید توش به درامد برسید کارِ فوق العاده سختیه، هرکسی مالِ این حرفا نیست

نتورک برا همه س، ولی همه برا نتورک نیستن !

ما آخر نفهمیدیم شما موافق هستید یا مخالف جواب این سوال را بدید لطفا ؟
========
اینا میگن فلان اقا ماهی 700 میلیون ( در مثال شما آقای بهرامی با 160 میلیون درآمد ماهانه )درآمدشه خب پس با این ادعا ایشون میشه یه کارآفرین فوق موفق تو این مملکت پس چجوریه یه بار تلویزیون نشونش نداره یه بار یه روزنامه باهاش مصاحبه نکرده .ما این همه کارآفرین موفق داریم ببین چند بار باهاشون مصاحبه کردن چند بار تو تلویزیون دعوتشون کردن مثلا حسین ثابت مالک هتل داریوش کیش یا مثلا اون 2 برادر مالک دیجی کالا یا مثلا عباس برزگر همون روستایی که الان تو روستاشون هتل زده الی آخرررر

Hanieh davoudi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
ببینید دوستان عزیز من اگه با شما صحبت میکنم دلیل بر طرفدار نتورک بودنم نیست! من به هیچ عنوان آدمی نیستم که یک دنده باشم و به اصطلاح با حرف ها و کلاس های بازاریابی شبکه ای خام بشم و بگم الا و ولا اینا درست میگن! من سعی میکنم راجع ب چیزی ک میشنوم تحقیق کنم و با فکر باز تصمیم میگیرم. نه اینکه یه نفر بگه برو بگم چشم و یکی دیگه بگه نرو بازم بگم چشم. اون هم ک گفتم یک سال بعد نتیجه میده با اونکه گفتم دوستم 6 ماهه به درآمد 2 میلیونی رسیده تناقض نیست! تو نتورک اگه معمولی و یواش یواش کارکنی یواش یواش هم به نتیجه میرسی ولی اگه مث دوست من با تمام قوا و علاقه با درک درست از کارت کارکنی خیلی زودتر جلو میفتی

Hanieh davoudi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
این رو هم که از من میپرسید الان بگو درآمدت چقدره! اگه من بگ 10 میلیون شما از این فضای مجازی قراره باور کنید؟؟؟؟؟ من ب هیچ وجه از دروغ گفتن و دروغ شنیدن خوشم نمیاد من ماه قبل 50 هزارتومن درآمد داشتم ماه قبلش 20 تومن! ولی دارم میبینم که داره رشد میکنه! همونطوری ک از 0 به 20 و از 20 به 50 رسیدم مطمینم که بالاترم میره! من با تعصب به کار نگاه نمیکنم با منطق و دانش نگاه میکنم

Hanieh davoudi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
الان هم این موارد رو کاملا دوستانه دارم به شما میگم نه اینکه فرضا فکر کنید هدف من اینه که بگم بیاید بامن کار کنید (آخه همه دنبال جذب نیرو هستن) ولی من ب هرکسی ک کارو توضیح میدم میگم اگه علاقمند شدی برو با هرکسی از آشناهاتون که توی این کار هست و دوست داری باهاش همراه باشی کار کن. به شرط اینکه تیم قوی ای باشن و کامل شما رو پشتیبانی کنن. خوبی نتورک اینه که همکاراتو خودت انتخاب میکنی

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
شما درآمدتون چقدره ؟
چند وقته دارید کار میکنید؟

4 ماهه
هر بدبختی که بگی این 4 ماه سرم اومده، درامد ماه قبلم 200 هزار تومان

4124.png

ماه اول 60 تومن گرفتم، ماه دوم 100، ماه سوم 200

رُشد رو دارم تو خودم میبینم، تصاعد یه دفعه ای نمیاد !

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
ما آخر نفهمیدیم شما موافق هستید یا مخالف جواب این سوال را بدید لطفا ؟
========
اینا میگن فلان اقا ماهی 700 میلیون ( در مثال شما آقای بهرامی با 160 میلیون درآمد ماهانه )درآمدشه خب پس با این ادعا ایشون میشه یه کارآفرین فوق موفق تو این مملکت پس چجوریه یه بار تلویزیون نشونش نداره یه بار یه روزنامه باهاش مصاحبه نکرده .ما این همه کارآفرین موفق داریم ببین چند بار باهاشون مصاحبه کردن چند بار تو تلویزیون دعوتشون کردن مثلا حسین ثابت مالک هتل داریوش کیش یا مثلا اون 2 برادر مالک دیجی کالا یا مثلا عباس برزگر همون روستایی که الان تو روستاشون هتل زده الی آخرررر

بنده با این کار موافقم، در واقع می تونم بگم عاشقشم، اینجا با کسایی که دوسشون داری هر روز در ارتباطی، با دوستات ! با دوستات رُشد می کنی ! این کار خستگی نداره ... چون من رو به چالش هایی دعوت کرده که تا قبلا تو زندگی انجامش نداده بودم و جرئت انجام دادنشون رو نداشتم
نتورک جنگ با " خودت " هست ! اگه بتونی خودِ قبل از نتورکت رو شکست بدی می بری
راهنمایی من رو می خوای ؟ یا واردِ این کار نشو، یا اگه وارد شدی با 100 وارد شو ! 0 با 99 فرقی نداره
تو نتورک یا 0 ی یا 100

اینکه می فرمایید چرا TV نشون نمیده اینارو خیلی ساده بگم با توجه به این که خودم شخصا از نزدیک هم لیدرهای پورسانت بگیر رو بارها دیدم به جرئت میگم اصلا وقتش رو ندارن که بخوان درگیر حاشیه باشن
به عنوان مثال همین اقای بهرامی یک رستوران اختصاصی برای تیمش که " ویژن تیک " نام داره زدن در تهران
آدرسش :
سعادت اباد پل مديريت بعد از علامه جنوبي لاين كندرو پلاك ١٧ رستوران ويژن تيك
روز افتتاحیه رستوران هم 60 هزار نفر مجموعه شُ دعوت کرد به رستوران و هر شخصی اون روز رایگان می تونست غذا بخوره تو رستوران ...

من درست متوجه نشدم، شما فکر می کنید همچین درامدی غیرممکن هست ؟!

Hanieh davoudi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
رابرت کیوساکی میگه پدرپولدارم مدام حرفایی رو بهم میزده که اهل ریسک باشم و از این مسایل! پدر بی پولم میگفته دنبال شغل ثابت کارمندی باش! رابرت میگه بارها گیج میشدم که کدوم راهو انتخاب کنم پدر بی پولم یک تحصیل کرده و رییس آموزش و پرورش بود و پدر پولدارم که سواد نداشت و هنوز پولدار نشده بود... شما بودین به حرف کدوم یکی توجه میکردین؟ از یک طرف هم رابرت قلبا میخواست که پولدار بشه! دوستان وقتی از کسی حرفی رو میشنوین دنبال مصداق ظاهری نباشید خودتون بسنجید که چطور میتونید به چیزی که میخواید برسید. من هم فرد پولداری نیستم که اینجوری صحبت میکنم. ولی میدونم که حتما در آینده پولدار میشم. چون با تمام وجودم میخوام و تلاش میکنم. و میتونه این حرفم برای شما یه تلنگر باشه! من این صحبتم رو توی موضوع کارمند بانک در پاسخ به یک دوست نوشتم. فک کردم شاید اینجا هم بی ربط نباشه

xpc

Registered User
لایک‌ها
108
بنده با این کار موافقم، در واقع می تونم بگم عاشقشم،

روز افتتاحیه رستوران هم 60 هزار نفر مجموعه شُ دعوت کرد به رستوران و هر شخصی اون روز رایگان می تونست غذا بخوره تو رستوران ...

من درست متوجه نشدم، شما فکر می کنید همچین درامدی غیرممکن هست ؟!
مطمئنی همچین عددی درسته؟ 60 هزار نفر؟ رستوران ؟ غذای مجانی؟
!!!!!!

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996
مطمئنی همچین عددی درسته؟ 60 هزار نفر؟ رستوران ؟ غذای مجانی؟
!!!!!!

فقط روزه افتتاحیه !! نمیگم همشپن اومدن, ولی هرکی اومد اون روز رستوران رایگان بود برا همهو ترافیک عجیبی هم بود

sarbandar2011

Registered User
لایک‌ها
112
سلام. هرکی رفته تو نت ورک عمرش و اعتبارش از دست داده تنهاچیزی که یاد میگیری دروغه و دروغ
من خودم به شخصه دو نت ورک که اولیش غول نت ورکهای دنیا گلد کوئست یا همون QI که به عبارتی Quest International
و دومی گلدماین Gold Main International يا GMI ساختار و استراتژیها رو از حفظم.

اول یکی بهت زنگ میزنه میگه واست کارسراغ دارم با کلی کلاس و پرستیژ میبرنت اتاق پررنت یا معرفی کار بعد یکی میاد به اسم مهندس کت و شلواری و کیف چرمی و موبایل اپل وهنسفری و بایک کاتالوگ شروع به پرزنت میکنه بعداز قبول کار میری سراغ خوندن کتاب پنیر مرا چه کسی جابجاکردو بعد یه سری قواعد یاد میگیری مثلا tcچیه؟
flashچیه؟
flash Out چیه؟
واز این مسائل
بعد میری اکانت یاtcميخرى
که مبلغtc حدودا 10$ هست وعلاوه بر tc شما باید طلا و سفر خارجی یا vacation وکیشن خرید کنید
چیزی حدود 2000000 خرید کنید . طلا یک سکه بسیار کوچک 24 عیار که عمرا ازتون بخرن و این طلا در کمپانی تایلند ضرب میشه اگه خواستید باید برید دبی دفتر نمایندگیشون تحویل بگیرید که اصلا تو ایران به این راحتیها فروش نمیره و اگه هم فروش بره خیلی ارزون تر از قیمت خرید درمیاد. سفر خارجی هم باید بگم که باید درخواست بدید .
بگذریم...

شماباید یک نفر سمت چپ و یکی سمت راست هر کدام خرید 3 امتیاز مثل شما کنند تا شرکت به شما 250$ بده بعد از یک هفته.

نحوه دریافت پول به این صورته که یه شماره به شما داده میشه شما این اکانت رو باید به یکی از اعضا بفروشید و پول دریافت کنید.
اگه شما یک طرفتون رشد کنه و طرف دیگه رشد نکه پول اکانت دریافت نخواهید کرد

دریافت اکانت در تعادل اول یکی چپ و یکی راست مبلغ 250$ دریافت خواهید کرد
دریافت اکانت در تعادل دوم یعنی دوتا چپ دوتا راست مبلغ 500$

کلا بگم عمرت هدر میدی
اینم بگم پول به هیچ وجه اگه منصرف شدید به شما بازگشت داده نمیشه .

متنفرم از نت ورک مارکتینگ

sarbandar2011

Registered User
لایک‌ها
112
این کسایی که قبول ندارند واقع بین نیستند و شکست قبول ندارند و حاضرنیستند بپذیرند که کلاه بزرگی سرشون رفته.

دوست من تا دیر نشده از این راه برگردید. همش کلاه برداریه

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
سلام. هرکی رفته تو نت ورک عمرش و اعتبارش از دست داده تنهاچیزی که یاد میگیری دروغه و دروغ
من خودم به شخصه دو نت ورک که اولیش غول نت ورکهای دنیا گلد کوئست یا همون QI که به عبارتی Quest International

اول یکی بهت زنگ میزنه میگه واست کارسراغ دارم با کلی کلاس و پرستیژ میبرنت اتاق پررنت یا معرفی کار بعد یکی میاد به اسم مهندس کت و شلواری و کیف چرمی و موبایل اپل وهنسفری و بایک کاتالوگ شروع به پرزنت میکنه بعداز قبول کار میری سراغ خوندن کتاب پنیر مرا چه کسی جابجاکردو بعد یه سری قواعد یاد میگیری مثلا tcچیه؟
flashچیه؟
flash Out چیه؟
واز این مسائل
بعد میری اکانت یاtcميخرى
که مبلغtc حدودا 10$ هست وعلاوه بر tc شما باید طلا و سفر خارجی یا vacation وکیشن خرید کنید
چیزی حدود 2000000 خرید کنید . طلا یک سکه بسیار کوچک 24 عیار که عمرا ازتون بخرن و این طلا در کمپانی تایلند ضرب میشه اگه خواستید باید برید دبی دفتر نمایندگیشون تحویل بگیرید که اصلا تو ایران به این راحتیها فروش نمیره و اگه هم فروش بره خیلی ارزون تر از قیمت خرید درمیاد. سفر خارجی هم باید بگم که باید درخواست بدید .
بگذریم...

شماباید یک نفر سمت چپ و یکی سمت راست هر کدام خرید 3 امتیاز مثل شما کنند تا شرکت به شما 250$ بده بعد از یک هفته.

نحوه دریافت پول به این صورته که یه شماره به شما داده میشه شما این اکانت رو باید به یکی از اعضا بفروشید و پول دریافت کنید.

کلا بگم عمرت هدر میدی

من فکر میکردم دوره کلاهبردای اینطوری سر اومده متاسفم که هنوز عده ای دارن دنبال این کارا میرن..من فکر میکردم این نتورکی که بهش اشاره میشه تو این فروم بازرایابی اینترنتی محصولات شرکتهای داخلی هست..ممنون که کامل توضیح دادید

Mr.Ansari

Registered User
لایک‌ها
1,996

flashچیه؟
flash Out چیه؟
واز این مسائل
بعد میری اکانت یاtcميخرى
بگذریم...

کلا بگم عمرت هدر میدی

شما هنوز فرق "بازاریابی شبکه " و " آدمیابی شبکه ای " رو نمی دونید
آخه QI کجا، شرکت های دارای مجوز مثل بادران و اینا کجا ....

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
file0045512585.gif
تو یه جلسه ای شرکت کردم دقیقا مو به مو همین حرفا رو زد !! یا خودتون اونجا سخن ران بودید ! یا کلا این شستو مغزی شرکت بادران همین جملات کلیشه ای رو داره !!

طرف ماهی 162 میلیون درامد داره ! اون وقت هیچ جا دیده نشده !؟

بالا