• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازار نقل و انتقالات فصل 89-90

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
به جان خودم علی فکر کردم تو تاپیک پرسپولیس این پستو زدی اومدم که سر به سرت بزارم:happy:

جون مرجان میخواستم تو تاپیک پرسپولیس بدم پست و فقط به عشق تو ، گفتم شادت کنم ! :D
کوچیکم ! :cool:

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
تیم فوتبال صبای قم در حالیکه در روزهای نخست فصل نقل و انتقالات لیگ دهم چندین بازیکن مطرح را از دست داد، قرارداد سه بازیکن را تمدید و چهار بازیکن جدید هم جذب کرد.

عباس مرادی ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: چند روز نخست فصل نقل و انتقالات را به خاطر مشکلاتی که باشگاه داشت، از دست دادیم که در نهایت باعث شد نفراتی همچون محمد نوری، امرحسین فشنگچی، مرتضی اسدی، ارشاد یوسفی و ... از جمع نفرات ما جدا شوند.

وی با بیان اینکه کربکندی هم به دلایلی حاضر به ادامه همکاری با تیم صبای قم نشد، اضافه کرد: پس از جدایی کربکندی، روز یکشنبه با محمود یاوری برای هدایت تیم صبا به توافق رسیدیم تا وضعیت سرمربی تیم بطور کامل مشخص شود.

قائم مقام باشگاه صبای قم افزود: در این چند روز قرارداد سهراب بختیاری زاده، مرتضی کاشی و ابوالفضل حاجی زاده را تمدید کردیم. ضمن اینکه پس از جذب نیکبخت واحدی، طی دو روز گذشته با هادی اصغری قرارداد یکساله و با سیدعلی میرشفیعیان کاپیتان تراکتورسازی و مسعود غلامعلی زاده قرارداد دو ساله امضا کرده ایم.

وی خاطرنشان کرد: هنوز زمان زیادی تا پایان مهلت نقل ‌و انتقالات دهمین دوره رقابت‌های لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور باقی مانده است و بر همین اساس در حال مذاکره با بازیکنانی هستیم که بتوانیم در لیگ دهم تیمی قدرتمند را در اختیار داشته باشیم.

مرادی با بیان اینکه اگر مشکلات موجود حل شود تمرینات آماده سازی صبا از روز 26 خردادماه آغاز خواهد شد، در پایان گفت: فکر نمی کنم فرصتی برای برگزاری اردوی خارجی داشته باشیم، به همین دلیل تمرینات و اردوهای آماده سازی تیم در داخل کشور برگزار خواهد شد.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
مرجان چرا پیوستن نیکی به صبا رو توی پست اول آپدیت نمیکنی؟ :(

امروز میخوام لیستت رو بفرستم واسه اعضای وبلاگم. فکر کنم خوششون بیاد. به هر حال زحمت کشیدی لیست کردی بهتره که افراد بیشتری بخوننش

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
مرجان چرا پیوستن نیکی به صبا رو توی پست اول آپدیت نمیکنی؟ :(

امروز میخوام لیستت رو بفرستم واسه اعضای وبلاگم. فکر کنم خوششون بیاد. به هر حال زحمت کشیدی لیست کردی بهتره که افراد بیشتری بخوننش

حتما حواسم نبوده منصور جان
ببخشید
چشم می زارم
فکر می کنم چندتا بازیکن هم فراموش کردم بزارم اگر دوستان کمک کنن امروز دوباره اپدیت می کنم پست اول رو:blush:

قلعه نویی ثبت کرد
سعید رمضانی هم با فولاد تمدید کرد

پ.ن:پست اول ادیت شد اگر بازیکنی رو ننوشتم بگید لطفا

Last edited:

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
میرشفیعیان هم رفت صبا باتری

امروز خبرورزشی نوشته میداودی،طالب لو و مجتبی جباری بزودی با تراکتور قرارداد امضا می کنند
احتمالاً بمب خبری که شفق میگفت همین باشه

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
میرشفیعیان هم رفت صبا باتری

امروز خبرورزشی نوشته میداودی،طالب لو و مجتبی جباری بزودی با تراکتور قرارداد امضا می کنند
احتمالاً بمب خبری که شفق میگفت همین باشه

یاشاری این خبر چیه دیگه !
تراکتور داره میپاشه بعد این بازیکنا رو بگیره ...
اوضاع تراکتور بد خرابه :(

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
یاشاری این خبر چیه دیگه !
تراکتور داره میپاشه بعد این بازیکنا رو بگیره ...
اوضاع تراکتور بد خرابه :(

تعجب که داره اما به نظر من اومدن میداوودی فقط تعجب داره
طالب لو که تو استقلال موقعیتش خوب نیست و بازی آخر رو همه دیدن شاگرد کمالوند هم بوده احتمال اومدنش هست
جباری هم که مصدومیتاش باعث افتش شده
اما میداوودی که با باقری نیا مشکل داره و از هم دیگه هم شکایت کردنش اومدنش خیلی خیلی عجیبه

Blocker

Registered User
لایک‌ها
24
خلعتبري و فرهادي با ذوب آهن تمديد كردند

آه آه ببین چی شد ... خلعتبری مگه قرار نبود بیاد پرسپولیس ؟

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
آه آه ببین چی شد ... خلعتبری مگه قرار نبود بیاد پرسپولیس ؟

کوتوله مثلا پیچوند!

بازیکنایی مثه این 1-2 ال رو میان بعد هم افت میکنن و دیگه اسمی ازشون شنیده نخواهد شد.

کلا مضخصه مسائل مالی به هر چیزی برای اینا ارجحیت داره
بقول روزنامه پیروزی نیومد فدای سر پرسپولیس و هواداراش .
همون فصل قبل هم فقط یه مدت خوب بازی میکرد و بعد هم افت کرد.

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
گزارش بدهي سه ميلياردي واعظ آشتياني به سازمان تربيت بدني

//

مهاجم فصل پيش تيم پيروزي به خلاف صحبت هاي مطرح شده، نمي تواند فصل‌آينده را در تيم استقلال سپري کند، اين بازيکن که با تيم پيروزي يکسال ديگر قرارداد دارد، بايد طبق توافق با مسئولان تيم سابق خود براي فصل آينده تصميم گيري کند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ورزشی پارسیان به نقل از يک مقام مسئول حاضر در باشگاه استقلال، آرفي با محدوديت رابطه حسنه حبيب کاشاني و علي فتح الله زاده روبروست و اين دو سرپرست به علت رابطه حسنه بين دو باشگاه ، از تيم مقابل بازيکن جذب نخواهند کرد و آرضي، براي تکرار روزهاي پرفروغ خود در تيم پيام خراسان، بايد با تيم هاي ديگر وارد مذاکره شود و قید حضور در تيم استقلال را بزند.

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
طالب لو که تو استقلال موقعیتش خوب نیست و بازی آخر رو همه دیدن شاگرد کمالوند هم بوده احتمال اومدنش هست
جباری هم که مصدومیتاش باعث افتش شده

جباری رو نمیدونم چون هر دفعه خیلی ناز میکنه اما شک نکن وحید نمی اد.:D (حالا میره ضایع میشیم:lol:)

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
الان یعنی ارفی هنوز قرار داد داره با پرسپولیس؟
بهادر عبدی هم واسه ما فولادو دور می زنه:دی
بازیکن مورد علاقه منصور:دی کاش می رفت صبا منصور خوشحال می شد:دی

مهم:
بچه ها اگر در پست اول بازیکنی رو فراموش کردن حتما بهم بگید تا بدون کاستی باشه:)

Last edited:

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
معاون باشگاه فولاد خوزستان گفت: باشگاه راه آهن بايد قبل از جذب بهادر عبدي دقت لازم را مي‌كرد.

A0663134.jpg

مسعود رضاييان درباره شكايت از بهادر عبدي به دليل قرارداد با راه‌آهن اظهار داشت: ما هم نمي دانيم چرا اين بازيكن با وجود قرارداد با فولاد با راه آهن قرارداد بسته است. امروز با سازمان ليگ نامه نگاري كرديم تا تكليف روشن شود.
وي افزود: ناراحتي ما از اين است كه عبدي با اين كارش باعث فرصت سوزي فولاد شد. روزي كه مي خواستيم با اين بازيكن قرارداد امضا كنيم 5 نفر را در آن پست در اولويت داشتيم كه اكنون چهار بازيكن ديگر با تيم هاي ديگر قرارداد بسته اند. اكنون فولاد براي جبران اين فرصت از دست رفته چه بايد كند؟
رضاييان با گلايه از باشگاه راه آهن ادامه داد: من آقاي انصاري فرد را به رعايت اخلاق حرفه اي قبول دارم و فكر مي كنم اگر ايشان مي دانست كه عبدي با فولاد قرارداد دارد چنين كاري نمي كرد. اين باشگاه بايد قبل از قرارداد با عبدي دقت بيشتري مي كرد.
معاون باشگاه فولاد در ارتباط با اينكه آيا عبدي باشگاه فولاد را در جريان اين كارش قرار داده بود يا خير گفت: هر چه با او تماس مي گيريم جواب نمي دهد. او وقتي به باشگاه فولاد آمد دو مدير برنامه داشت ولي اكنون هيچ يك از آنها جواب نمي دهند، البته بابت اين موضوع 50 ميليون به باشگاه فولاد مي رسد و اين بازيكن بايد بابت فسخ قرارداد يك طرفه اش خسارت بدهد.

بالا