• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازار نقل و انتقالات فصل 89-90

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
پست اول اپدیت شد!
فکر می کنم چندتا بازیکن رو ننوشتم و دو تا مربی!
ولی نمی دونم کدوما!
گشتم هم چیزی چیدا نکردم
اگر می دونید بهم بگید!

ممنون

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
ساسان موسوي اظهار داشت: فتح‌ا... نژاد زماني براي عقد قرارداد با مربي سابق تيم ملي دانمارك به ارمنستان رفته‌ است.اين مربي در دو دوره جام جهاني به عنوان مربي روي نيمكت تيم ملي دانمارك حضور داشته و تخصص اصلي او در رده تيم‌هاي پايه است.اين مربي به كرمان خواهد آمد تا تيم‌هاي پايه ما را زير نظر بگيرد.

وي در مورد غيبت مرفاوي در تمرينات تيم مس گفت: او دو روز به دليل بيماري فرزندش به تهران رفته بود و از امروز صبح در كرمان حضور دارد و تمرينات زير نظر گرفته است.
موسوي در مورد وضعيت تيم فوتبال مس عنوان كرد: 7 تير براي برگزاري اردويي تداركاتي به تركيه خواهيم رفت و تا آن زمان بازيكنان مورد نظرمان را جذب خواهيم كرد. دو سهميه ليگ برتري و دو سهميه بازيكن خارجي داريم و امكان دارد از ليگ دسته اول هم بازيكناني را جذب كنيم.

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
پست اول اپدیت شد!
فکر می کنم چندتا بازیکن رو ننوشتم و دو تا مربی!
ولی نمی دونم کدوما!
گشتم هم چیزی چیدا نکردم
اگر می دونید بهم بگید!

ممنون

دوتا مربی :
احمد زاده که رفته پیکان و
کربکندی رفته راه آهن.
فکر کنم تو صفحه قبل باشند.

اون استیل آذین رو با آبی و قرمز نوشتی خیلی جالبه. من ندیده بودم

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591

هوادران سپاهان را خوشحال می کنم

مهاجم سابق تیم های فوتبال پاختاکور ازبکستان و اسپارتاک صربستان با عقد قراردادی به باشگاه فولاد مبارکه سپاهان پیوست.
این بازیکن 27 ساله صربستانی با حضور در دفتر مدیرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان و انجام توافقات لازم با عقد قراردادی 3 ساله رسما به جمع زرد های ایرانی پیوست.
یانوش سابقه عضویت در تیم ملی نوجوانان یوگسلاوی را هم در کارنامه خود دارد.
وی در مورد حضورش در اصفهان و فوتبال ایران می گوید : در مورد باشگاه سپاهان اطلاعات خوبی دارم . این باشگاه از قدرت های برتر ایران است که حضور چندین ساله در لیگ قهرمانان و همینطور جام باشگاه های جهان را در کارنامه خود دارد و قطعا حضور در این تیم می تواند آغاز دور تازه ای از فوتبال من در قاره آسیا باشد.
یانوش اضافه می کند : با مطالعه ای که داشتم مطمئنم این باشگاه ایرانی می تواند به موفقیت های متوالی اش در میادین داخلی ادامه دهد و امسال در کنار مبارزه با سایر تیم های ایرانی ، در رقابت های آسیایی ظهور و رویش دوباره ای داشته باشد.
این مهاجم سپاهان در پایان می گوید : آمده ام تا سهم عمده و قابل توجهی در تداوم قهرمانی های سپاهان داشته باشم و مطمئنم که در این راه هواداران این قدرت زرد ایران انتظارات زیاد و البته درستی از من دارم . همه تلاش خود را میکنم تا با گلزنی آنها را خوشحال کنم و مدیران ، مربیان و هواران سپاهان از جذب من رضایت کامل را داشته باشم و با همه سپاهانی ها روزهای بهتری را برای این باشگاه رقم بزنیم.

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
محسن خلیلی :( :( :(

matgogoia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,006
با قراردادي 2 سالهميلاد ميداودي به استقلال پيوست
خبرگزاري فارس: مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال استقلال‌اهواز به استقلال تهران پيوست.
به گزارش خبرگزاري فارس، ميلاد ميداودي صبح امروز در باشگاه استقلال تهران حضور پيدا كرد و پس از مذاكرات نهايي با مسئولان اين باشگاه با اين تيم به توافق رسيد و قرارداد دو ساله اي را با آبي پوشان امضا كرد.
ميداودي پيش از اين چند جلسه با اميدوار رضايي تنها عضو هيات مديره باشگاه استقلال داشته است.
وي به زودي قرارداد داخلي خود را در هيات فوتبال تهران ثبت مي كند.
انتهاي پيام/
لينک خبر: http://www.farsnews.net/newstext.php?nn=8904010268
منبع خبر: فارس
زمان خبر: سه شنبه 1 تير 1389 ساعت:

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
مهدي رجب زاده، جلال رافخايي، حسين ماهيني بازيكنان جديد ذوب آهن در فصل جديد به همراه شهاب گردان، سيد محمد حسيني، كاسترو و اسماعيل فرهادي، 7 بازيكني بودند كه قراداد خود را با اين تيم به ثبت رساندند.
تاكنون قرارداد منصور ابراهيم زاده، سرمربي ذوب‌آهن در هيات فوتبال به ثبت نرسيده است

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
"مجتبي جباري" دو ساله با استقلال به توافق رسيد

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
پست اول اپدیت شد
یه نگاه بندازید
گمونم سپاهان و استقلال بعضی از قرار داد هاشون رو جا انداختم:)

sJaguar

کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
رایکارد کجا ... بروس کجا...!!!!

استیل آذینی‌ها که پیشنهاد شش هفت میلیون دلاریشان را دنیزلی رد کرد و رایکارد یک لنگه پا منتظر، بهشان پیغام داده بود که 5/1 میلیون دلار بدهید بیایم ایران، ترجیح دادند بروس را بیاورند که اگر چه چند بار مربی سال بلژیک شده ولی کارنامه‌اش در خارج زادگاهش به یونان و ترکیه محدود می‌شود.
شبکه ایران - در فرودگاه هرچقدر هم که چشم می‌چرخاندی، شاید به این راحتی‌ها نمی‌توانستی «بروس» را پیدا کنی، «هوگو بروس» را که می‌گویند آمده روی نیمکت استیل آذین بنشیند. شاید شانس می‌آوردی و توی پرواز خارجی‌های کمی بودند و می‌توانستی حدس بزنی، یا چند تا از استیلی‌ها را می‌دیدی که برای استقبال آمده‌اند، اگرنه پیدا کردن مربی بلژیکی-که در کشور خودش اسم و رسمی دارد- زیاد آسان نبود.
البته آن قدرها هم ناشی نیستیم؛ مثلا اگر استیل آذین به یکی از آن وعده‌های پر زرق و برق قبلی‌اش عمل می‌کرد و مصطفی دنیزلی، فاتح‌تریم یا فرانک رایکارد می‌آمدند ایران، مثل برق می‌شناختیم‌شان. اصلا هم رنگ و روی این مطلب عوض می‌شد هم توی همان فرودگاه، مثل بعضی مدیرعامل‌ها که روی دوش هواداران می‌آیند باشگاه، می‌رفتیم زیر دو خم مربی معروف را می‌گرفتیم و بلندش می‌کردیم و مربی را روی دوش می‌آوردیم باشگاه، حتی اگر چشمهایش از تعجب می‌زد بیرون و دست و پا می‌زد که نجات پیدا کند؛ اما نشد که نشد.
استیل آذینی‌ها که پیشنهاد شش هفت میلیون دلاریشان را دنیزلی رد کرد و رایکارد یک لنگه پا منتظر، به‌شان پیغام داده بود که 5/1 میلیون دلار بدهید بیایم ایران، ترجیح دادند بروس را بیاورند که اگر چه چند بار مربی سال بلژیک شده ولی کارنامه‌اش در خارج زادگاهش به یونان و ترکیه محدود می‌شود. ترکیه؟ نکته جالب توجه درباره جست و جوی مربی در استیل آذین این است که تقریبا تمام مربیان خارجی که این باشگاه اسمشان را به میان آورد، در ترکیه بوده‌اند؛ چه رایکارد، چه دنیزلی و چه بقیه. حتی آخرین باشگاه بروس هم «ترابوزان اسپور» بوده که چند ماهی در آن کار کرده است.
شاید اگر مدیران باشگاه خارج از ترکیه هم دنبال مربی می‌گشتند به سوژه‌های قابل توجهی برمی‌خوردند.
در نهایت اینکه با آمدن بروس، معلوم شد ادعای استیل‌آذین برای جذب دنیزلی، تریم یا پیغام رایکارد شایعه‌سازی بوده و فقط ورق روزنامه‌ها را سیاه کرده و هواداران زودباورتر را سرکار گذاشته. با این شرایط، باشگاه باید مراقب باشد مثل داستان معروف کتاب‌های دوران دبستان نشود که مرتبه بعدی حتی اگر واقعا سراغ یک آدم اسم و رسم‌دار رفت، دیگر کسی حرفش را باور نکند.
پایان مطلب/

Yousef

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,952
پست اول اپدیت شد
یه نگاه بندازید

مرجان مگه هاشمیان با استیل آذین قرارداد نبسته؟

JVD

همکار بازنشسته
لایک‌ها
6,500
به سلامتی فردا یه لینک خوشگل میزارم اینجا. مبعلی هم حتمی شده.

یوسف @
نه برادر هاشمیان هنوز در حد حرفه قضیه اش.

مرجان @
فکر کنم مربی سپاهان 2 ساله باشه ها. یعنی داخلی رو که بست مطمعنم دو ساله بود. نه اینکه سال دوم تمدیدی باشه/ کلا دوساله

Last edited:

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
پست اول اپدیت شد
یه نگاه بندازید

برای سپاهان مهدی رحمتی و هادی عقیلی هرکدوم 2 ساله تمدید کردند
نویدکیا و جلال حسینی هم همین طور !

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
این هاشمیان در جوانی هم بازیکن کند و کسل کننده ای بود
و در مورد باهوش بودن یا نبودنش هم صحبت نکنم بهتره . بنظرم استاد اسدی رو با چشمهای بسته بذارن توی زمین باهوش تر از این بابا هست
دایی واسه چی اینو می خواد ؟!

مهاجم باید خطرناک باشه . حتی اگر گل نمی زنه
این نه گل می زنه نه خطرناکه . صرفا واسه خودش می دوئه و اگر دو تا مدافع حریف بهم بخورن و توپ بیوفته جلوی پای این و دروازه بان هم 5 ثانیه قبل شیرجه زده باشه سمت راست ، اونوقت هاشمیان توپ رو می کوبه همون سمت راست !!! بلکه گل شه !!!
واقعا بدرد نخوره

بالا