ازيكن سابق تيم فوتبال ابومسلم گفت: از 90 درصد تيمهاي ليگبرتر پيشنهاد بازي داشتم.
رضا ناصحي پس از پيوستن به تيم فوتبال سپاهان اظهار كرد: با توجه به اينكه از اكثر تيمهاي ليگبرتر پيشنهاد بازي داشتم، پس از بررسي تمام پيشنهادات به جمعبندي مناسبي رسيدم و بهترين گزينه را انتخاب كردم.
وي افزود: تيم سپاهان از لحاظ امكانات، مديريت، كادر فني و بازيكن تيم بسيار خوبي است و افتخار ميكنم كه در يك تيم مردمي و پرهوادار بازي خواهم كرد.
ناصحي رسيدن به تيم ملي را از ديگر دلايل حضورش در سپاهان عنوان و خاطر نشان كرد: تيم سپاهان به عنوان يك ويترين ميتواند به من كمك كند تا پلههاي ترقي را هر چه سريعتر طي كنم و بتوانم به تيم ملي راه يابم.
وي حضور قلعهنويي در سپاهان را مهمترين دليل حضورش در سپاهان دانست و تصريح كرد: بازي كردن در تيمي كه مربي بزرگي مثل امير قلعه نويي در آن حضور دارد براي من باعث افتخار است و قطعا باعث پيشرفت فوتبالم خواهد شد؛ اميدوارم بتوانم از تجربيات وي استفاده كافي را داشته باشم.
بازيكن سابق تيم فوتبال ابومسلم با اشاره به 3 ساله بودن قراردادش افزود: با توجه به اينكه تيم بسيار خوبي را براي بازي انتخاب كردم، مشكلي براي مدت قرارداد نداشتم، چون اگر تيم موفق باشد نيازي به تعويض آن ندارم.
وي در خصوص مبلغ قراردادش گفت: صحبتهايي كه عدهاي مبني بر نجومي بودن قرارداد سپاهانيها ميكنند به هيچ وجه صحت ندارد. مبلغ قرارداد من در سپاهان با ابومسلم تفاوت چنداني نميكند؛ تيمي كه مدير موفقي دارد نيازي به قراردادهاي بسيار بالا ندارد.
ناصحي افزود: هر كسي در مقابل ساكت قرار بگيرد و صداقت وي را مشاهده كند، نميتواند در مورد مسائل مالي صحبت كند. من از تيمهاي زيادي پيشنهاد داشتم كه مبالغي بيشتر از سپاهان را به من پرداخت ميكردند، ولي در سپاهان چيزهايي بهتر از اين گونه مسايل هست كه ميتواند به فوتبال و حتي به زندگي شخصي من كمك كند.
وي در ادامه گفت: با وجود امير قلعه نويي و محمدرضا ساكت در سپاهان دليلي براي نيامدنم به اين تيم نديدم.
//
سيد جلال حسيني كه فصل گذشته با سپاهان به مقام قهرماني ليگ برتر دست يافته بود، قرارداد خود را با اين تيم براي يك فصل ديگر تمديد كرد تا زرد پوشان اصفهاني را در ليگ برتر دهم و ليگ قهرمانان آسيا همراهي كند.
اين در حالي است كه مسئولان باشگاه پرسپوليس روز گذشته از مذاكره با اين بازيكن خبر داده بودند.
پيش از اين مهرداد كريميان قرارداد خود را با سپاهان تمديد كرده بود.
قرار است نخستين تمرين سپاهان براي حضور در دهمين دوره ليگ برتر امروز برگزار شود.