خودتو خسته نکن داداش. اینا پُررو تشریف دارند. مسخره شون هم میکنن، مگه میشه نکنن، منتها اینا بی حیاتر از اونن که اصلا خجالت بکشند.من اینو همه جا گفتم ، فایده نداره. روابط عمومی صدا و سیما- سایت رادیو ورزش- خبرگزاری فارس - روزنامه جام جم - خبرگزاری ایسنا- تابناک ولی مرغشون یک پا داره. توی ویکی پدیا فارسی هم درستش کردم، چند روز بعد دوباره برگردوندنش . تغییر اسامیشون واقعآ خجالت آوره . مثل این میمونه که احمد رو بگیم احمق. وقتی چنگم رو می کنیم یانگم ، دیگه اینا چیزی نیست. گزارشگره یونگ رو می گفت یئونگ- توی سریال سو به سئو تبدیل شده- ...................کسی توی کره مسخره شون نکرده هی میگن اینچئون؟ جدیدآ اینچوان هم میگن . خودم هم به شک افتادم
قایقرانی - والیبال ساحلی - جودو - تیراندازی - شنا - تنیس - وزنه برداری - دوچرخه سواری ---- 5 تاش قایقرانی و 3 تاش شنااین قزاقا کجا این قدر طلا بردن؟؟؟؟!!!
قزاقها را دست کم نگیرید . در المپیک ۲۰۱۲ هفت تا مدال طلا گرفتن.این قزاقا با اون قیافه مغول شکلشون کجا این قدر طلا بردن؟؟؟؟!!!
اینا وقتی میگن اینچئون من یاد اون سرود ماه محرم میفتم که میگه:
كشورهاي شرق آسيا مثلا در ژيمناستيك و شنا يا بدمينتون و پينگ يونگ و... تبحر دارن اما چين و ژاپن و كره معمولا طلا رو ميگيرن و در نتيجه به بقيه اونها چيزي نميرسه جز برنز و نهايت نقرهبعضی از کشورها در این دوره از مسابقات در طلا نگرفتن تبحر خاصی دارن. ویتنام با ۲۰ مدال یرنز, ۹ مدال نقره و تنها ۱ مدال طلا در جایگاه هیجدهم قرار داره و در مجموع با ۳۰ مدال تعداد مدالهاش هم یکی از ما بیشتره
آره نظر من هم همینه. اما این شعار المپیک که میگه سريعتر،قويتر،بالاتر خیلی سنگینی میکنه بر روی المپیک و باعث میشه که برای کسانیکه بهترین در رشته خودشون برتر هستن, یعنی ورزشکارانی که مدال طلا میگیرن, اهمیت زیادی قائل بشن. در حالیکه الان در خیلی از ورزشها تاکید شعار اصلی بر روی تلاش حداکثری ورزشکار و یا بازی جوانمردانه و اینجور چیزهاست مثلا کشتی که در جام جهانی حتی مقام های پایینتر از سوم هم ارزش دارن.كشورهاي شرق آسيا مثلا در ژيمناستيك و شنا يا بدمينتون و پينگ يونگ و... تبحر دارن اما چين و ژاپن و كره معمولا طلا رو ميگيرن و در نتيجه به بقيه اونها چيزي نميرسه جز برنز و نهايت نقره
هند هم چند سالي هست كه در دووميداني داره خوب كار ميكنه اما جديدا ورزشكارهاي قطري و بحريني (كه عموما آفريقايي هستن) مثلا همين امروز دو تا طلاي هند رو به برنز تبديل كردن هند هم با حدود 40 مدال جايگاه خوبي نداره
به نظر من بايد هر مدال يك امتياز خاص داشت هباشه و جمع امتيازات ملاك رتبه كشورها باشه نه اينكه مثلا قطر با چند تا طلا يك دفعه بياد به رده هفت