انصافا اون ناداوری که توی فینال کشتی در حق کشتی گیر ما کردند اینقدر اظهر من الشمس بود که، منی که هیچی از کشتی سر درنمیارم فوری فهمیدم که هیات داوری اونجا کردند تو پاچه کشتی ما.یعنی واقعا انقدر وضع کشتی خراب هست که راحت به نفع میگیرن و هیچکس هم نیست جوابگو باشه؟!!!
اصلا یوسف کرمی واسه چی هنوز داره توی مسابقات شرکت میکنه؟؟!!تكواندو
يوسف كرمي در همون دور اول خورد به حريف ازبك كه چند هفته قبل در مسابقات جام آسيا در فينال بهش باخت و نقره گرفت كه با نتيجه نزديك 5-4 باخت و حذف شد (بازيهاي آسيايي تك حذفي هست و شانس مجدد نداره)- البته داورها يك دو امتيازي مشكوك به حريف دادند كه اعتراض مربيان هم موثر واقع نشد
سوسن حاجي پور : دور اول رو برد و در دور دوم حريف تايلندي (طلاي دور قبل بازيهاي آسيايي) رو در راند طلايي برد و به نيمه نهايي رسيد واقعا تا اينجا عالي كار كرده
مسعود حاجي زواره: دور اول و دوم رو برده و به نيمه نهايي رسيده
بازيهاي مرحله نيمه نهايي حاجي پور ساعت 10:30 و حاجي زواره 11:15 صبح خواهد بود
كره اي ها توي اعمال نفوذ و... دست عربها رو از پشت بستن به جز شرايط ميزباني و جو استاديوم نفرات زيادي هم در پستهاي مختلف فيلا و فدراسيون آسيا دارن اما ما مثل هميشه منزوي و تارك دنيا! جالبه حتي در مسابقاتي كه با كره هم نيست نهايت سعيشون رو ميكننیعنی واقعا انقدر وضع کشتی خراب هست که راحت به نفع میگیرن و هیچکس هم نیست جوابگو باشه؟!!!
آقا نه تو رو خدا ديگه ورزشكار بسه! سياسيها اومدن توي ورزش ورزشيها ميرن در سياست!!!!
فک کنم دوران یوسف کرمی خیلی وقته تموم شده بکشه کنار خیلی بهترِ ... بهترِ بره کنار هادی ساعی یا جناب دکتر رضا زاده
داداش چیکارشون کرد؟وضعمون کاروان خوبه، حالا میشه به چهارمی امیدوار بود
حال کردم امروز عبدولی موقع گرفتن عکس یادگاری چیکارشون کرد
پ ن : من یک کاپیتان هستم - ما همه باهم رفیقیم - هر چیز که در جُستن آنی ، آنی
داداش چیکارشون کرد؟