• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازي جنگي بسيار زيبا

Eternal144

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
farshad1986

شما اول چک کن که لینک اکتیو کردن رو کلیک کرده باشی که در ایمیلی که سایت برات میزنه میاد.

To activate your account, click on the link below.

در درجه دوم اطمینان حاصل کن که در بازی درستی ثبت نام کرده باشی. (در gindis چند نوع بازی هست)

یوزر و پست رو توی یک تکست بنویس و پیست کن تو صفحه لگین که اطمینان از دزستی تایپت داشته باشی.

و سر آخر اطمینان حاصل کن که IE به Cookie ها اجازه ذخیره شدن میدن یا نه. اگر از firefox,firebird,opera,netscape... استفاده میکنی باز هم باید به cooki ها access بدی.

*cheers*

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
یه یوزر دیگه ساختم درست شد.فکر کنم اون ماله بازی دیگه بوده.یه آموزش 1 صفحه ای بدید بد نیست.توی بازی های استراتژیک مشکلی ندارم. در ضمن قدرت و ... چقدر باید باشه؟ پول از چه راهی زیاد میشه؟ مرخصی کی باید گرفت؟ الان که میخوام بیام بیرون تا فردا؟

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
ممنونم از خوش آمد گوییتون .:blush:

کشورم؟:hmm:

رتبه 510 بود . بله بود.!!

اما خوب اینطوری بگم که نیروی خوبی از همه نظر داشتم و در جنگها با کشورهای رده خودم میشه گفت پیروز بودم. اما یکبار به یه کشور حمله کردم که قبلش با ماهواره اطلاعات نظامیشو در آورده بودم .کلی باهاش درگیر شدم که دیگه از لیست کشورهایی که میتونستم بهشون حمله کنم حذف شد. خیالم راحت شد که یا از بین رفته و یا خیلی افت کرده. چند روز گذشت و با کل نیرو در حال پیشرفت بودم که دیدم باز سر کله طرف پیدا شده و حمله داره میکنه . شاخ در آوردم که این چجوری به این سرعت پیشرفت کرده !!

که به سایت ایمیل زدم که فکر کنم یکی داره cheat میزنه (به خیال خودم) که فهمیدم نه جریان اینه که طرف انقدر کینه کرده که پول donate کرده و اونها هم کلی بهش امکانات دادند. و خلاصه بعد از 8-9 حمله شدید من شکست خوردم و ردم خیلی اومد پایین که دیدم به به 10 - 20 تا دیگم ریختن سرم و تازه فهمیدم یارو ماله یه پیوستگی بوده به نام TheCaesars01 که بیش از 30 کشور هستن. که منم خوب با کسی متحد نبودم و در کسر ساعت به تاریخ پیوستم :(

اما همین چند ساعت پیش که تاپیک رو دیدم باز یک کشور ساختم که حالا سعی میکنم دستی به سر و گوشش بکشم و زمانی مه یکم آبرو دار شد خوشحال میشم به بقیه دوستان در پیوستگیشون بپیوندم.:)

خوشحالم که بازم دارم بازیرو انجام میدم این چند وقت روی اورده بودم به بازیهای آنلاین دیگه مثل counter -strike و :f34r: WOW
آقا من بد پایه ام بزنیم نابودش کنیم.:cool:
قوی شدی با بچه ها میریزیم سرش حالشو میگیریم.اسمش چیه؟از کدوم کشور بود؟

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
یه یوزر دیگه ساختم درست شد.فکر کنم اون ماله بازی دیگه بوده.یه آموزش 1 صفحه ای بدید بد نیست.توی بازی های استراتژیک مشکلی ندارم. در ضمن قدرت و ... چقدر باید باشه؟ پول از چه راهی زیاد میشه؟ مرخصی کی باید گرفت؟ الان که میخوام بیام بیرون تا فردا؟
صفحات اول این تاپیک رو بخونی همه چیز کامل توضیح داده شده.;)

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
بچه ها کجایید پس؟
مهیار-ronan .....

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
میشه مثلا اگه الان سرباز معمولی داری پیشرفتش بدی تا به کاماندو برسه یا باید اونارو نابود کرد دوباره هرچی میخوایم بخریم؟
الان تاپیک رو همش رو خوندم.
به پیوستگی هم پیوستم. اسم کشورم هم persian_golf #112790 هست.
راهای بدست اوردن چرخه یکی روی لینک ها رفتنه و یکی 20 دقیقه یکبار و اون فرم نظر سنجی رو پر کردن.
راهای پول در اوردن جستجوی زمین و فروش منابع و ساخت کارخانه برای تولید منابع و فروش اصلحه ها و رشوه از سازمان ملل دیگه؟
اگه یه فرم اینطوری درست کنیم خیلی به تازه وارد ها کمک میکنه! 10 خط هم نمیشه:D

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
مهيار تو هم پرشين گلف بودي؟
ميگم چرا چند روزه اصلا بالا نميره رتبت
دير بجنبي بهت ميرسم ها! :d

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
میشه مثلا اگه الان سرباز معمولی داری پیشرفتش بدی تا به کاماندو برسه یا باید اونارو نابود کرد دوباره هرچی میخوایم بخریم؟
فکر کنم بشه ولی بهتره که اول سربازهات رو نابود کنی و کماندو بخری و بعد کماندو ها رو پیشرفت بدی.در ضمن اگه کماندو ها رو پیشرفت دادی یا کلا هر سلاحی رو پیشرفت بدی دیگه نمیتونی بخری و فقط باید بسازی.
در ضمن اسم کشورت هم غلط املایی داره.گلف با u درسته اگه منظورت خلیج اه.

Eternal144

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من بد پایه ام بزنیم نابودش کنیم.
قوی شدی با بچه ها میریزیم سرش حالشو میگیریم.اسمش چیه؟از کدوم کشور بود؟

خیلی خوشحالم که دوستان انقدر هوای هم رو دارن اینجا و hadipro خیلی ممنونم .

اما خوب من خودم در فکر انتقام بودم اما گفتم خشم رو کنار بزارم و شرایط رو برسی کنم که به چه شکل میتونم کار طرف رو بسازم. اما به این نتیجه رسیدم که هم خودم شکست میخورم و هم کسایی که با من باشند . دلیلش هم این هست که این کشور در حال حاظر به پیوستگی TRANSFORMERS02 پیوسته که دوستان که تجربه دارن توی بازی میدونن که این پیوستگی از زیر شاخه های پیوستگی هست که 5 نفر از اعضای اون جزو 10 نفر اول هستند و لیدرشون هم BIG MAMA نفر اول بازی هست.

من حالا نظرم این هست که به افزایش قدرت ادامه بدیم همه و متحد بشیم اما بیشتر به قصد کسب تجربه چون در حال حاضر بدجوری رده های بالای جدول با هم متحد هستند و گیر بدی بهشون بد گیر میدن بهت.و پس ما به تبادل اطلاعات و کسب تجربه ادامه میدیم به هدف اینکه در درجه اول به عنوان قطبی از بازی محسوب بشیم و مهمتر از اون خودمونو آمده کنیم که به تاریخی که بازی restart شد بکوب همکاری کنیم تا در سری بعدی سایر گروه ها از ما حساب ببرند .

راستی من اسم این کشوره رو یادم رفت بگم.

هويت كشور: 10531
بازيكن از: اسراييل
جنس: مذكر
اسم كشور CnaTeam
توصيف كشور: �� �� �� �� �� !! ���� � TRANSFORMERS02!.
اطلاعات تماس: �����
رتبه: 400
كل قدرت ارتشي: 1,571,268,760,700
كل قدرت صنعت: 1,485,000,000
كل قدرت: 1,577,248,795,810
زبان بازي : عبري
اسم پيوستگي : TRANSFORMERS02
تاريخ ثبت نام: 2006-10-19

اما خوب بهتره به پاش نپیچیم که زیادن و بدتر اینکه اسراییلی هستند .

اما خیلی برام جالب بود که امروز یک نامه بر علیه لیدرشون به سازمان ملل نوشت :blink:. فکر کنم هنوز تو صفحه اول درخواستها باشه میتونید ببینید. اگه این کارش به سر انجام برسه خودش گوره خودشو خواهد کند.

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
راست میگی.من هنوز تو جنگ تجربه کافی ندارم و مثلا نمیدونم از هر حمله کجا و در چه موقعیتی استفاده کرد.بیشترین حمله ای که من استفاده میکنم عملیات اشغال بالای تپه هست که اکثرا موفق شدم و کشور مقابل نمیدونم چرا به حمله جواب نمیده.شاید از پیوستگی میترسه.
باید حمله های دیگه رو هم امتحان کنم.بچه ها از تجربیاتتون تو حمله ها بگید تا بیشتر آشنا بشیم و تجربه کسب کنیم.

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
ميگم حمله رو چطوري شروع ميكنيد؟
منظورم اينه كه كشور هدف رو چطوري انتخاب ميكنيد و ميفهميد كه ضعيف تره و اين جور چيزا
با عمليات جاسوسي؟
در ضمن اگر من عمليات جاسوسي براي كشوري رو انجام بدم طرف متوجه نميشه؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
الان ديدم

واقعه در كشور ... ويروس كشور شما را زد و تعداد زيادي از شهروندان مردند تا اينكه دانشمندان شما دواي اين ويروس را كشف كردند . شهروندان مرده 1,737

65.gif

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
با u من گرفتم همينطوري اما كارنميكنم:D

خوب اگه اصلا باهاش کاری نداری و بدردت نمیخوره بده در راه خدا:D
من چرخه هام تموم شده هرکاری میخوام بکنم نمیزاره! همشو الکی تموم کردم حالا باید تا فردا صبر کنم! سخته!!!

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
ميگم حمله رو چطوري شروع ميكنيد؟
منظورم اينه كه كشور هدف رو چطوري انتخاب ميكنيد و ميفهميد كه ضعيف تره و اين جور چيزا
با عمليات جاسوسي؟
در ضمن اگر من عمليات جاسوسي براي كشوري رو انجام بدم طرف متوجه نميشه؟
میری تو عملیات جاسوسی.نگاه رادار هر چی تعداد رادارهات و سطح تکنولوژی رادارهایی که داری بیشتر باشه کشورهای بیشتری رو میتونی ببینی.اونجا رتبه و قدرت کشورها رو میبینی و هر کدوم رو که در نظر گرفتی برای حمله شماره مربوط به کشورش رو مینویسی و ازش عکس ماهواره ای میگیری تا ببینی وضعیت ارتشش چطوریه.اگه به نظرت زیاد قوی نبود بهش حمله میکنی....

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
خیلی خوشحالم که دوستان انقدر هوای هم رو دارن اینجا و hadipro خیلی ممنونم .

اما خوب من خودم در فکر انتقام بودم اما گفتم خشم رو کنار بزارم و شرایط رو برسی کنم که به چه شکل میتونم کار طرف رو بسازم. اما به این نتیجه رسیدم که هم خودم شکست میخورم و هم کسایی که با من باشند . دلیلش هم این هست که این کشور در حال حاظر به پیوستگی TRANSFORMERS02 پیوسته که دوستان که تجربه دارن توی بازی میدونن که این پیوستگی از زیر شاخه های پیوستگی هست که 5 نفر از اعضای اون جزو 10 نفر اول هستند و لیدرشون هم BIG MAMA نفر اول بازی هست.

من حالا نظرم این هست که به افزایش قدرت ادامه بدیم همه و متحد بشیم اما بیشتر به قصد کسب تجربه چون در حال حاضر بدجوری رده های بالای جدول با هم متحد هستند و گیر بدی بهشون بد گیر میدن بهت.و پس ما به تبادل اطلاعات و کسب تجربه ادامه میدیم به هدف اینکه در درجه اول به عنوان قطبی از بازی محسوب بشیم و مهمتر از اون خودمونو آمده کنیم که به تاریخی که بازی restart شد بکوب همکاری کنیم تا در سری بعدی سایر گروه ها از ما حساب ببرند .

راستی من اسم این کشوره رو یادم رفت بگم.

هويت كشور: 10531
بازيكن از: اسراييل
جنس: مذكر
اسم كشور CnaTeam
توصيف كشور: �� �� �� �� �� !! ���� � TRANSFORMERS02!.
اطلاعات تماس: �����
رتبه: 400
كل قدرت ارتشي: 1,571,268,760,700
كل قدرت صنعت: 1,485,000,000
كل قدرت: 1,577,248,795,810
زبان بازي : عبري
اسم پيوستگي : TRANSFORMERS02
تاريخ ثبت نام: 2006-10-19

اما خوب بهتره به پاش نپیچیم که زیادن و بدتر اینکه اسراییلی هستند .

اما خیلی برام جالب بود که امروز یک نامه بر علیه لیدرشون به سازمان ملل نوشت :blink:. فکر کنم هنوز تو صفحه اول درخواستها باشه میتونید ببینید. اگه این کارش به سر انجام برسه خودش گوره خودشو خواهد کند.
من الان چند تا سوال برام پیش اومد.
1- مگه هرکسی که رتبش زیر 100 شد نباید از پیوستگی جدا بشه و خودش یه پیوستگی بسازه پس این پیوستگی که تو گفتی چطوری 5 نفرشون رتبه زیر 10 دارن؟
2 - مگه همه اعضای پیوستگی میتونن به یه نفر حمله کنن؟مثلا کسی که رتبش 2000 باشه که نمیتونه به کسی که رتبش 6000 اه حمله کنه.پس همشون نمیتونن به یه کشور حمله کنن.اینطور نیست؟

Eternal144

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من الان چند تا سوال برام پیش اومد.
1- مگه هرکسی که رتبش زیر 100 شد نباید از پیوستگی جدا بشه و خودش یه پیوستگی بسازه پس این پیوستگی که تو گفتی چطوری 5 نفرشون رتبه زیر 10 دارن؟
2 - مگه همه اعضای پیوستگی میتونن به یه نفر حمله کنن؟مثلا کسی که رتبش 2000 باشه که نمیتونه به کسی که رتبش 6000 اه حمله کنه.پس همشون نمیتونن به یه کشور

خوب برای همین هست که بعضی از پیوستگیها رو که مشهورن میبینید شماره دارند.

TRANSFORMERS00
TRANSFORMERS01
TRANSFORMERS02
TRANSFORMERS03
.......

اینها مجبور شدند که جدا بشند از نظر بازی و نرم افزاری واما خوب کاملآ با هم مراوده دارند و اگر در کل بخواهید حساب کنید شما این رو در نظر بگیرید بچه های همینجا با هم یک پیوستگی درست بکنند و همه ماها هم به رتبه ای برسیم که مجبور شیم پیوستگیمون رو از هم جدا کنیم.

ایا بعد از عوض کردن اسم پیوستگی ما با هم دشمن میشیم و به هم حمله میکنیم؟ مثلمآ نه و در آن زمان بهتر هم میتونیم با هم کار کنیم چون فرض کنید ما پیوستگی میسازیم به نام KILLERS و به جایی میرسیم که باید جدا شیم و در اون موقع ما تقسیم میشیم به KILLERS1-KILLERS2 و شاید 10 تا همینجور زیر شاخه . و در اون موقع درسته که دو تا پیوستگی جدا داریم اما به هم کمک میکنیم که باقی بمونیم و خوبیش اینه که بخواهیم کسیو از بین ببریم چون از لحاظ نرم افزاری مجزا هستیم میتونیم حمله کنیم از هر گروه و سیستم هم جلمون رو نمیگیره چون از نظر اون ما متحد نیستیم.

یکم توضیحش تو نوشته سخته اما فکر کنم منظورمو رسوندم . و اینکه 5 نفر از 10 نفری که اولند متحد هستند اینه که در کل از یک زیر شاخهبودند که حالا تو طول زمان شماره گزاری شدند ولی کاملآ میشه یک پیوستگی به حساب اوردشون و همشونم اسراییلی هستند.

هر چی میره رده بالا دیپلوماسی مهمتر از قدرت ارتشی میشه .به امید خدا میرسیم و کولاک میکنیم در آن بالا بالاها.

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون از پاسخ.
سوال دوم چی؟اگه اون رو هم پاسخ بدی ممنون میشم.

بالا