با عرض سلام خدمت دوستان عزیز.
نمیدونید چقدر خوشحال شدم زمانی که این تاپیک رو دیدم چون فکر میکردم توی این دنیای مجازی gindis همزبونی ندارم.

.
در درجه اول میخواستم از Gindis عزیز تشکر کنم بابت اطلاعاتی که در اختیار همه قرار داد و من به شخصه خیلی استفاده کردم.
یک نکته ای رو در ابتدا میخواستم بگم که حالا توی جمع دوسنان با خبر خوش وارد شده باشم. در مورد پولی شدن بازی شایعات زیادی شنیدم و هر کس چیزی گفت بالاخره تصمیم گرفتم با یکی از آدمینهای بازی مکاتبه کنم که متن مکاتبه رو براتون میزارم.
متن ایمیل من:
“I recently heard a gossip about army commander 2 and 1.Regarding that I have few questions
1.Is it true that from 2007/06/07 players are suppose to pay 1.5$ to play?
2.And if its true is there any broker or provider in iran where we can pay member ship?
3.And is there any advantage in playing with member ship?
Thanks in advance
پاسخ پشتیبانی بازی:
Hi,
1. Army Commander 2 is free and will stay free.
Also Army Commander 1 and World Leaders.
We added the tournament just for fun for players that want to open many countries.
2. You can use the phone to pay for membership. (Paybyphone)
3. You get many things that will make your life easier in the game.
Regards,
Gindis Team
(متن ساده ای هستش اما اگر کسی به هر دلیل خواست میتونم فارسیشم بزارم)
خوب با توجه به جواب بالا خیالمون راحت باشه که این بازی مجانی میمونه و افرادی هم که میخواهند اطمینان حاصل کنند در این مورد میتونن مستقیم ارتباط بر قرار کنند.
[email protected]
امیدوارم که این تاپیک همچنان ادامه پیدا کنه که بتونم درد دلم رو با همه در میون بزارم که نتیجه از دست دادن بیش از 10 کشور هستش:blink: