خیلی ممنون.
حالا برای پیشرفت دادن سرباز مثلا چقدر پول و منابع میخواد؟
سلام عزيزم
من خودم هم دقيقا نميدونم چقدر نياز داره ولي به هر حال شما هر چند روز صعي كن كه فقط سربازها را پيشرفت بدي
خیلی ممنون.
حالا برای پیشرفت دادن سرباز مثلا چقدر پول و منابع میخواد؟
سلام :Gindis عزيز :
ببين زده زمين 353 - شهروندان 29365 - نسبت رشد 23 شهروند - زمين زيستگاه 35300 حد اكثر شهروند
بعد جالبيش اينه كه شده در هر چرخش شما 2 ميليون و خورده اي پول به دست مياريد اما نميدونم چرا امروز
پول من اصلا تكون نخورده :blink: واقعا كف كردم . بعد من جاسوس فرستادم جايي , نميدونم دارن چه غلطي ميكنن
در قسمت اخبارش هم هيچي نمياره كه ببينم چه خبره . يعني ميزنم هيچ اتفاقي نميفته . در صورتي كه ميخوام
باز جاسوس بفرستم ميگه شما فعلا نميتونيد همزمان به 2 كشور جاسوس بفرستيد . من از كجا بايد بفهمم
كه اينا دارن چي كار ميكنن ؟
من یه سوال دارم.
زیاد کردن تکنولوژی سلاح رو از دو محل میشه انجام داد یکی از جستجو.جستجوی سلاح و دیگری از وضعیت ارتش.حالا این دو تا با هم چه فرقی دارن و ما باید از کدوم استفاده کنیم؟
خیلی ممنون.
این یعنی چی؟
عمليات به دستگير كردن فرمانده كشور در كشور ZAZ #81351 ناكام شد!
سربازهاي دشمن تونستند براي سربازهاي شما تله بذارند و انها را بكشند.
سربازهايي كه مردند: 0
![]()
تازه اولش تو اطاق جنگ نوشت فرمانده دشمن دستگیر شد!ولی تو اخبار جنگ اینو نوشت.
بعدش تو راهنمای بازی نوشته این عملیات 5 تا چرخش میخواد ولی 20 تا ازم کم کرد!
کنار تلفن قرمز نوشته دفاع.یعنی چی؟الان خواستم دوباره حمله کنم دیدم اینو نوشته.چرا نمیشه حمله کرد؟
Gindis جان :
ببين چي بخرم بهتره :
سرباز تكنولوژي 5 - 7800 دارم
اتومبيل حمل و نقل 12 - 69 تا دارم ( يك خورده زياد نيست ؟)
موشك ضد هواپيما 20 - 6 تا دارم
توپ 21 - 22 تا دارم
تانك 9 - 20 تا دارم
رادار 4 - 1 دارم
مينهاي زميني و انبار هم دارم ( كار انبار چيه ؟ )
شهر رو بهبود دادم و الان تكنولوژي 2
جاسوسي رو 3 تا بهبود دادم
ضد جاسوسي رو 1 بهبود دادم
شهر بهتر رو 1 بهبود دادم
قدرت ارتشيم 500 ميليونه و صنعتي 390 - كل قدرت 1,147,000,000 - كل زمين 1482 - شهروندان 27000
رتبه هم 10000
آها سرباز هم 1 بهبود دادم
كجاهاي كار رو بهتر كنم ؟
كارخانه هم :
1 چوب - 2 تا آهن - 2 تا روغن - 1 ذغال - نقره 3 - طلا 5 - يورانيوم 4 - الماس 3
كجاها تقويت بشه بهتره ؟![]()
الان من میخوام دوباره بهش حمله کنم باید چیکار کنم؟براي عمليات دستگيري فرمانده ارتش فقط به 5 چرخش نيار دارد
نميدونم چي شده ؟؟!!
كنار تلفون قرمز نوشته دفاع يعني شما دفاع كرديد و اگر دشمن بهت حمله كرد مينويسند اجراي عمليات
يعني ميتوني به او حمله كني
واقعه در كشور ... ويروس كشور شما را زد و تعداد زيادي از شهروندان مردند تا اينكه دانشمندان شما دواي اين ويروس را كشف كردند . شهروندان مرده 503
شانس ما رو ببین!![]()
![]()
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: باور كن 1 ساعته دارم ميخندم مراقب باش سارس يا آنفلانزاي مرغي نباشه
بچه ها تو کارخانه ها که زده در هر چرخش به دست میارید.حتما باید چرخش مصرف بشه تا منابع تولید بشه یا هر 20 دقیقه منابع زیاد میشه؟