• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازي جنگي بسيار زيبا

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
Gindis جان :

به پيوستگيت وارد شدم با كشور BlackRose . من اگر در جنگ باشم نميتونم اسلحه بخرم نه ؟

و اينكه يك مقدار در باره جاسوس توضيح ميدي ؟ تكنولوژي جاسوس من 2 هستش و جاسوس فرستادم

به يك كشور عرب . حالا از كجا بايد ببينم كه اين جاسوسا چي كار دارن ميكنن . اصلا مرده هستند ؟ زندن

مفقود شدن ؟ تروريست شدن چي شدن ؟ :f34r: :lol:

Gindis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Gindis جان :

به پيوستگيت وارد شدم با كشور BlackRose . من اگر در جنگ باشم نميتونم اسلحه بخرم نه ؟

و اينكه يك مقدار در باره جاسوس توضيح ميدي ؟ تكنولوژي جاسوس من 2 هستش و جاسوس فرستادم

به يك كشور عرب . حالا از كجا بايد ببينم كه اين جاسوسا چي كار دارن ميكنن . اصلا مرده هستند ؟ زندن

مفقود شدن ؟ تروريست شدن چي شدن ؟ :f34r: :lol:

سلام عزيزم
در رابطه با جاسوس ها ميتونند چيزهاي زيادي بكنند و حتي ميتوني مثلا خودت عمليات اجرا كني ولي اين عمليات به كشور ديگري وابسته خواهد شد
ولي اول بايد تكنلوژي را بيشتر كني
براي اطلاعات بيشتر از عمليات جاسوسي بروي به مركز جاسوسي . عمليات جاسوسي . يك جايي علامت ؟ زرد هست
اگر هم جاسوسي فرستادي برو به فعال كردن عمليات جاسوسي و اگر ميخواي خبرهاي جاسوسي را ببيني برو به خبرها و بعد خبرهاي جاسوسي

موفق باشي

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
Gindis جان :

نگفتي آخر كه دليل اينكه من نميتونم اسلحه بخرم به خاطر اينه كه در جنگ هستم ؟

Gilbert Blythe

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من هم توی اتحادیه (پیوستگی) شما عضو شدم
اسم کشورم هم اینه iraneman #110038

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
Gindis ‌جان كجايي ؟

من چرا نميتونم ديگه اسلحه بخرم ؟ :( جنگ هم تموم شده و هنوز ميشه شما سرباز براي نظامي كردن نداري

بايد چي كار كنم ؟ :( زمين هم به اندازه كافي دارم . حتي يك بار 5 تا كارخونه رو منحدم كردم اما باز ميگه براي

نظامي كردن آدم نداري

Gindis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Gindis ‌جان كجايي ؟

من چرا نميتونم ديگه اسلحه بخرم ؟ :( جنگ هم تموم شده و هنوز ميشه شما سرباز براي نظامي كردن نداري

بايد چي كار كنم ؟ :( زمين هم به اندازه كافي دارم . حتي يك بار 5 تا كارخونه رو منحدم كردم اما باز ميگه براي

نظامي كردن آدم نداري

سلام عزيزم
نميدونم چرا نميتوني بخري ايا وقتي ميري بازار اسلحه براي خريدن هست و يا نه؟؟
اگر ميتوني دوباره در زمين جستجو كن و ببين كه چقدر ميتوني شهروند نظامي كني

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
اقا اين بده يا خوب؟

واقعه در كشورت .... واقعه كودكان . خيلي از كودكان در كشورت متولد شدند . تعدا شهروندان اضافه شده به كشورت 3,227

؟

راستي بگذارم شهروند زيادي بوجود بياد زمين خالي بيشتر باشه براشون خوبه؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام عزيزم
نميدونم چرا نميتوني بخري ايا وقتي ميري بازار اسلحه براي خريدن هست و يا نه؟؟
اگر ميتوني دوباره در زمين جستجو كن و ببين كه چقدر ميتوني شهروند نظامي كني

Gindis جان :

اسلحه هستش اما ميزنه 0 تا ميتونيد بخريد :( كلي زمين جستجو ميكنم . الان 500 تا زمين دارم

انبار هم خريدم ( كار انبار چيه ؟ ) رفتم صنعتم رو هم 2 برابر كردم اما نميدونم چرا مقدارش تغيير نكرده ؟

يعني همون 355 ميليون هستش . بعد من جاسوس فرستادم به يك كشور اما نميدونم چرا تو قسمت خبر كه ميرم

هيچي نمياره . ميزنم خبر در باره جاسوس اما هيچي نميشه . بعد كه دوباره ميزنم روي جاسوسي ميزنه شما فعلا

جاسوس فرستاديد و نميتونيد همزمان بفرستيد . والا ديگه كف كردم :( نه ميشه اسلحه خريد نه هيچي

زندگي ديگه بي معني شده :blink: :lol:

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
خب حتما آدم برای نظامی کردن نداری دیگه!

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
بچه ها من میرم تو وضعیت ارتش بعد پیشرفت اسلحه رو میزنم ولی مینویسه امکانات کافی برای پیشرفت دادن اسلحه ندارید!
این امکانات چیه؟باید چیکار کنم؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اين سلاح هاي قلابي چيه ؟ اونها رو ميتونم بخرم . اما سلاح معمولي رو بازم نميتونم

نميدونم بايد چي كار كنم ؟:(

Gindis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا اين بده يا خوب؟

واقعه در كشورت .... واقعه كودكان . خيلي از كودكان در كشورت متولد شدند . تعدا شهروندان اضافه شده به كشورت 3,227

؟

راستي بگذارم شهروند زيادي بوجود بياد زمين خالي بيشتر باشه براشون خوبه؟

سلام مهيار جان
اين واقعه خيلي خوبه چون شهروندانت زياد شدند
بله اگر شهروندان بيشتر بشند . زمين بيشتري ميخواهند

Gindis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Gindis جان :

اسلحه هستش اما ميزنه 0 تا ميتونيد بخريد :( كلي زمين جستجو ميكنم . الان 500 تا زمين دارم

انبار هم خريدم ( كار انبار چيه ؟ ) رفتم صنعتم رو هم 2 برابر كردم اما نميدونم چرا مقدارش تغيير نكرده ؟

يعني همون 355 ميليون هستش . بعد من جاسوس فرستادم به يك كشور اما نميدونم چرا تو قسمت خبر كه ميرم

هيچي نمياره . ميزنم خبر در باره جاسوس اما هيچي نميشه . بعد كه دوباره ميزنم روي جاسوسي ميزنه شما فعلا

جاسوس فرستاديد و نميتونيد همزمان بفرستيد . والا ديگه كف كردم :( نه ميشه اسلحه خريد نه هيچي

زندگي ديگه بي معني شده :blink: :lol:

سلام عزيزم
نميدونم چرا اين مشكل را داري . ولي اول برو اطلاعات كشور و بعد ببين زمين زيستگاه و شهروندانت چقدر هست ؟؟

Gindis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها من میرم تو وضعیت ارتش بعد پیشرفت اسلحه رو میزنم ولی مینویسه امکانات کافی برای پیشرفت دادن اسلحه ندارید!
این امکانات چیه؟باید چیکار کنم؟

سلام عزيم
اين امكانات منابع و پول و چرخش هست بايد منابع و پول در حد كافي داشته باشي
البته بهتره كه فقط سربازها را پيشرفت بدي و در ضمن اگر سلاحي را پيشرفت دادي ديگر نميتوني سلاح بخري بلكه فقط بايد بسازي كه براي ساخت يك سلاح خيلي منابع نياز داره

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
سلام عزيم
اين امكانات منابع و پول و چرخش هست بايد منابع و پول در حد كافي داشته باشي
البته بهتره كه فقط سربازها را پيشرفت بدي و در ضمن اگر سلاحي را پيشرفت دادي ديگر نميتوني سلاح بخري بلكه فقط بايد بسازي كه براي ساخت يك سلاح خيلي منابع نياز داره
خیلی ممنون.
حالا برای پیشرفت دادن سرباز مثلا چقدر پول و منابع میخواد؟

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام عزيزم
نميدونم چرا اين مشكل را داري . ولي اول برو اطلاعات كشور و بعد ببين زمين زيستگاه و شهروندانت چقدر هست ؟؟

سلام :Gindis عزيز :

ببين زده زمين 353 - شهروندان 29365 - نسبت رشد 23 شهروند - زمين زيستگاه 35300 حد اكثر شهروند

بعد جالبيش اينه كه شده در هر چرخش شما 2 ميليون و خورده اي پول به دست مياريد اما نميدونم چرا امروز

پول من اصلا تكون نخورده :blink: واقعا كف كردم . بعد من جاسوس فرستادم جايي , نميدونم دارن چه غلطي ميكنن

در قسمت اخبارش هم هيچي نمياره كه ببينم چه خبره . يعني ميزنم هيچ اتفاقي نميفته . در صورتي كه ميخوام

باز جاسوس بفرستم ميگه شما فعلا نميتونيد همزمان به 2 كشور جاسوس بفرستيد . من از كجا بايد بفهمم

كه اينا دارن چي كار ميكنن ؟

بالا