• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازي جنگي بسيار زيبا

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
بچه ها ، اسم پیوستگی که شما تشکلیل دادید چیه؟ من هم می خوام بیام عضو بشم.
راستی اگه کسی بهتون حمله کرد اول ببینید که عضو هیچ پیوستگی هست یا نه اگر بود که وای به حالتون(بهتره سریعتر عضو یک پیوستگی بشین) اگر هم حمله کننده عضو هیچ پیوستگی نبود ببینید قدرت ارتشیش چقدره؟ با این حساب می تونید تصمیم درستی بگیرید.
راستی یک بود که قدرت ارتشیش صفر بود و قدرت صنعتیش هم 243000000 بود. عضو پیوستگی هم نبود. حالا عجیب این بود که چطور قدرت کلش از من دو سه تایی بیشتر بود. در صورتی که قدرت ارتش من پانصد میلیون و صنعتیم هم دویست میلیون می شد!!! من طمع حمله به اون کشور رو کردم ولی ترسیدم یه کاسه ای زیر نیم کاسش باشه.
بعد قدرت صنعتی ما تو این بازی چطور بالا می ره؟ باید کارخانه شهری زیاد داشته باشیم؟

Eternal144

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها یه سوال.من help اطاق جنگ رو که میخوندم ندیدم برای هیچ حمله ای نیاز به توپ یا تانک باشه.پس توپ و تانک کجا استفاده میشه؟اصلا کاربردی داره یا الکی میخریم؟

گویا در هنگامی که به کشورت حمله همه جانبه میشه هر چقدر توپ تانک و سربازت بیشتر باشه در دفاع موفقتر خاهی بود:f34r:

Eternal144

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا منم شروع کردم فرمانده جهان رو :D

آقا شرایط پیوستن به پیوستگی چی هست به چه قدرتی باید برسیم که راه پیدا کنیم:)

DarkField #113236

كل قدرت: 564,371,510

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
اگر راهنمايي در باره بازيش بكني ميام . چون حوصله ندارم بشينم دونه دونه چك كنم

ياد آهنگ دونه دونه منصور افتادم :lol: اين بازيش رو چك كردم بايد جالب باشه چون 3 بعدي هم هستش

در هر صورت Help خوب بكني ميام بازيشو ;)
رونان جان برای گرفتن راهنمایی درباره بازی BattleDawn لطفا برو به اینجا
http://forum.persiantools.com/showthread.php?p=1163767#post1163767
آموزش کاملا تصویریه. تصاویر رو خودم ساختم.
منتظرت هستم.:)

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
بچه ها ، اسم پیوستگی که شما تشکلیل دادید چیه؟ من هم می خوام بیام عضو بشم.
راستی اگه کسی بهتون حمله کرد اول ببینید که عضو هیچ پیوستگی هست یا نه اگر بود که وای به حالتون(بهتره سریعتر عضو یک پیوستگی بشین) اگر هم حمله کننده عضو هیچ پیوستگی نبود ببینید قدرت ارتشیش چقدره؟ با این حساب می تونید تصمیم درستی بگیرید.
راستی یک بود که قدرت ارتشیش صفر بود و قدرت صنعتیش هم 243000000 بود. عضو پیوستگی هم نبود. حالا عجیب این بود که چطور قدرت کلش از من دو سه تایی بیشتر بود. در صورتی که قدرت ارتش من پانصد میلیون و صنعتیم هم دویست میلیون می شد!!! من طمع حمله به اون کشور رو کردم ولی ترسیدم یه کاسه ای زیر نیم کاسش باشه.
بعد قدرت صنعتی ما تو این بازی چطور بالا می ره؟ باید کارخانه شهری زیاد داشته باشیم؟
اسم پیوستگی که میثم جان درست کرده LEBres2 هست و رمزش هم 101 هست.
قدرت کل تو این بازی از جمع قدرت صنعتی و قدرت ارتشی و کل پولی که در اختیار داری حساب میشه.پس شاید این کشوری که میگی پولش خیلی زیاد بوده که قدرتش زیاد شده.تازه تو میتونستی به سادگی با یه عکس ماهواره ای آمار ارتشش رو در بیاری و بعد بهش حمله کنی.
قدرت صنعتی هم با ساخت کارخانه زیاد میشه.

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
آقا منم شروع کردم فرمانده جهان رو :D

آقا شرایط پیوستن به پیوستگی چی هست به چه قدرتی باید برسیم که راه پیدا کنیم:)

DarkField #113236

كل قدرت: 564,371,510
هیچ شرایطی نمیخواد.بیا عضو شو.اسم و رمزش رو تو پست قبل گفتم.

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
اسم پیوستگی که میثم جان درست کرده LEBres2 هست و رمزش هم 101 هست.
قدرت کل تو این بازی از جمع قدرت صنعتی و قدرت ارتشی و کل پولی که در اختیار داری حساب میشه.پس شاید این کشوری که میگی پولش خیلی زیاد بوده که قدرتش زیاد شده.تازه تو میتونستی به سادگی با یه عکس ماهواره ای آمار ارتشش رو در بیاری و بعد بهش حمله کنی.
قدرت صنعتی هم با ساخت کارخانه زیاد میشه.
خیلی ممنون از راهنماییت هادی جان. من به پیوستگی LEBres2 پیوستم. راستی حالا که من عضو این پیوستگی هستم اگه بخوام به یک کشوری حمله کنم آیا باید از قبل با هم پیمانانم مشورت کنم و از آنها اجازه بگیرم. در کل مسئولیت من به عنوان عضوی از این پیوستگی چیست؟
:happy:

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
بچه ها چند دقیقه قبل پیام کمکی از 62910 دریافت کردم که می گفت sniper#110138 مقداری از زمین هاشو اشغال کرده و از ما درخواست منابع و پول کرده بود. چیکارش کنیم. به sniper(عضو یک پیوستگی دیگر است) حمله کنیم یا نه؟:f34r:

Gindis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه
Great_persia عزيز ميتوني به هر كشوري كه بخواي حمله كني و اگر هم كمك خواستي ميتوني با يكي از همپيوستگي هات ارتباط برقرار كني تا يك حمله منظم به كشور بفرستيد
مثلا 3كشور ميخواهد به يك كشور حمله كنند
هر 3 كشور اول با حمله محدود(حمله توپ) شروع ميكنند و بعد اشغال زمين (عمليات اشغال بالاي تپه)
اينجوري بهتر ميتونيد زمين كشوري را اشغال كنيد
من به شما پيشنهاد ميكنم كه فقط با اسراييلي ها حمله كني و به هيچ كشور مسلماني حمله نكن

موفق باشي :)

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
سلام به همه
Great_persia عزيز ميتوني به هر كشوري كه بخواي حمله كني و اگر هم كمك خواستي ميتوني با يكي از همپيوستگي هات ارتباط برقرار كني تا يك حمله منظم به كشور بفرستيد
مثلا 3كشور ميخواهد به يك كشور حمله كنند
هر 3 كشور اول با حمله محدود(حمله توپ) شروع ميكنند و بعد اشغال زمين (عمليات اشغال بالاي تپه)
اينجوري بهتر ميتونيد زمين كشوري را اشغال كنيد
من به شما پيشنهاد ميكنم كه فقط با اسراييلي ها حمله كني و به هيچ كشور مسلماني حمله نكن

موفق باشي :)
وقتی چند کشور با هم به یک جا حمله میکنند
زمین های غنیمتی! چجوری تقسیم میشه؟

Eternal144

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هیچ شرایطی نمیخواد.بیا عضو شو.اسم و رمزش رو تو پست قبل گفت

مام اومدیم جزو برو بچ . آیا همه کشورهایی که عضو هستند ایرانی هستند؟ یک سری به عرب و افغانی میخوره اسم کشورشون.

آقا من پای جنگ هستم هر کی هست :D

Gindis عزیز یک سوال داشتم زمانی که مثلآ من به یک کشور حمله میکنم زمانی که طرف بخواد جواب منو بده و حمله کنه پیوستگی فرمانده جهان چه کمکی به من میکنه ؟ و آیا احتمال این وجود داره که من از بین برم؟

و سوال دیگه اینکه اگه فکر میکنی یک سری پیوستگیها زیادی گردن کلفت هستند و بهتره باهاشون کاری نداشته باشیم لطف کنید لیستشون رو بدید.

و آخرین سوال اینکه آیا شما پیوستگی در فرمانده ارتش دارید ؟ چون من اونور دارم پیشرفت میکنم ولی اگر عضو پیوشستگی نشم باز مثل قبل بلا سرم میاد . ترجیح میدم اونور هم عضو انجمن ایرانیها باشم .

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
مام اومدیم جزو برو بچ . آیا همه کشورهایی که عضو هستند ایرانی هستند؟ یک سری به عرب و افغانی میخوره اسم کشورشون.

آقا من پای جنگ هستم هر کی هست :D

Gindis عزیز یک سوال داشتم زمانی که مثلآ من به یک کشور حمله میکنم زمانی که طرف بخواد جواب منو بده و حمله کنه پیوستگی فرمانده جهان چه کمکی به من میکنه ؟ و آیا احتمال این وجود داره که من از بین برم؟

و سوال دیگه اینکه اگه فکر میکنی یک سری پیوستگیها زیادی گردن کلفت هستند و بهتره باهاشون کاری نداشته باشیم لطف کنید لیستشون رو بدید.

و آخرین سوال اینکه آیا شما پیوستگی در فرمانده ارتش دارید ؟ چون من اونور دارم پیشرفت میکنم ولی اگر عضو پیوشستگی نشم باز مثل قبل بلا سرم میاد . ترجیح میدم اونور هم عضو انجمن ایرانیها باشم .
من اون ور(فرمانده ارتش دو) یه پیوستگی دارم به نام Iran می تونی بیایی عضو بشی.

hadipro

Registered User
لایک‌ها
7
آقا میگم کسانی که رتبشون نزدیک منه یه کشور رو انتخاب کنیم و نابودش کنیم.برای کسب تجربه حملات منظم رو روش امتحان کنیم.موافقین؟

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
آقا میگم کسانی که رتبشون نزدیک منه یه کشور رو انتخاب کنیم و نابودش کنیم.برای کسب تجربه حملات منظم رو روش امتحان کنیم.موافقین؟
ببخشید هادی جان اسم و کد کشور شما چی بود؟

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
من کشور mcnamer#1436 (اسرائیلی) را پیشنهاد می کنم. اطلاعات این کشور به شرح زیر است:
ارتش:288000000 ، صنعت:8500000 ، رتبه: 10439 ، پیوستگی هم نداشت.
من هواپیمای جاسوسی بالای سرش فرستادم ولی هیچ سلاحی رو در این کشور نشان نداد!!!
من چرخش کافی ندارم و گرنه خودم تنهایی بهش حمله می کردم :f34r:

tempdown1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ای داد...........................................

یه نفر بره این کشور رو سوسک کنه -> 93020

زد تمام ارتشم رو با خاک یکسان کرد....

الانه که بریزه و تمام زمینهاموم بگیره...کمکککککککککککککککککک

parsbin

Registered User
لایک‌ها
3
من کشور mcnamer#1436 (اسرائیلی) را پیشنهاد می کنم. اطلاعات این کشور به شرح زیر است:
ارتش:288000000 ، صنعت:8500000 ، رتبه: 10439 ، پیوستگی هم نداشت.
من هواپیمای جاسوسی بالای سرش فرستادم ولی هیچ سلاحی رو در این کشور نشان نداد!!!
من چرخش کافی ندارم و گرنه خودم تنهایی بهش حمله می کردم :f34r:

من جاسوس براش فرستادم تا پول هاش رو بدزدن
اگر كسي ميخواد حمله كنه بهش الان وقتشه ها:D

Gindis

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يك نقشه خوبي دارم براي حمله به 1436
كشورهاي lostworld و bandar و hakhamanesh و Great_persia و ParsLand و livan
فكر كنم ميتونند به اين كشور حمله كنند
اول همتون همزمان يك دفعه با يك حمله شروع كنيد . حمله محدود >>> حمله توپ
و بعدش هم بلا فاصله حمله اشغال زمين >>> عمليات اشغال بالاي تپه شروع كنيد
بايد سربازهاي زيادي داشته باشيد با تكنلوژي زياد
امروز بايد حمله را شروع كنيد بهتره و در ضمن بايد 60 چرخش داشته باشيد براي اين دو حمله
البته براي اين دو حمله فقط 40 يا 35 چرخش نياز دارد ول بهتره كه چرخش ها را ذخيره كنيد

موفق باشيد

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
يك نقشه خوبي دارم براي حمله به 1436
كشورهاي lostworld و bandar و hakhamanesh و Great_persia و ParsLand و livan
فكر كنم ميتونند به اين كشور حمله كنند
اول همتون همزمان يك دفعه با يك حمله شروع كنيد . حمله محدود >>> حمله توپ
و بعدش هم بلا فاصله حمله اشغال زمين >>> عمليات اشغال بالاي تپه شروع كنيد
بايد سربازهاي زيادي داشته باشيد با تكنلوژي زياد
امروز بايد حمله را شروع كنيد بهتره و در ضمن بايد 60 چرخش داشته باشيد براي اين دو حمله
البته براي اين دو حمله فقط 40 يا 35 چرخش نياز دارد ول بهتره كه چرخش ها را ذخيره كنيد

موفق باشيد
من حمله رو به کشور 1436 شروع کردم. اول حمله محدود رو امتحان کردم ولی گفت حمله شما ناکام ماند زیرا سربازهای شما دشمن را ندیدند. بعدش هم عملیات اشغال زمین رو شروع کردم ولی گفت ارتش کافی ندارید. خوب من 25 تانک ذوالفقار بیشتر ندارم.سربازهام هم 6000 با تکنولوژی یک هستند. بعدش هم چرخش هام تموم شد. الان دارم با استفاده از سیستم vote چرخش اضافی می گیرم.
شما هم حمله کنید. ظاهرا ضرری نداره :f34r:

بالا