• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازگشت سیستم پاپ اپ popnama.ir بدون تبلیغات فروشگاهی

webi1212

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
خسته نباشید بزرگوار
هر وقت ی نفر وارد سایت میشه چند پاپ براش باز میشه ؟
من میخوام برای هر ای پی فقط ی صفحه بیشتر باز نشه

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
سلام
خسته نباشید بزرگوار
هر وقت ی نفر وارد سایت میشه چند پاپ براش باز میشه ؟
من میخوام برای هر ای پی فقط ی صفحه بیشتر باز نشه

سلام قربان در قسمت کد بخش poptimes عدد رو برابر با 1 قرار بدید تا در 24 ساعت فقط یک پاپ باز بشه

webi1212

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام قربان در قسمت کد بخش poptimes عدد رو برابر با 1 قرار بدید تا در 24 ساعت فقط یک پاپ باز بشه
برای هر پاپ چه هزینه ای پرداخت میکنید؟
ما سایتو ثبت کردیم
با تشکر

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
تایید شدید

هر پاپ 2 تومان اگر 2 پاپ بزارید میشه 4 تومان

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
یه سوال رو بعضا دوستان از من می پرسن

البته دوستان تازه وارد که اشنایی چندانی ندارند با من و خوب حق دارند

بعضی ها می پرسن شما ثانیه شمارتون رو چنده و وقتی می گم صفر می گن مگه میشه

بنده با یک مثال بهشون توضیح می دم اما گفتم بعد نیست اینجا اعلام کنم تا همه در جریان باشند

برای اینکه بدونید یک سیستم ثانیه شما داره یا نه به الکساش دقت کنید

وقتی یک سیستم ثانیه شمار می زاره این ثانیه ها روی پاپ می مونه مثلا وقتی می زارن روی 5 ثانیه یعنی 5 ثانیه طول می کشه تا صفحه مقصد باز بشه در این صورت از دید الکسا یک بازدید به حساب میاد و الکسای اون سیستم به شدت کاهش پیدا می کنه اما اگر به پاپ نما دقت کنید با اینکه روزانه بیشتر از 150 هزار ایپی داره الکسای اصلای خوبی نداره اما سایت مقصد که فای گیمه اگر بهش دقت کنید رتبه بسیار عالی داره

دلیلشم دقیقا همینه که اصلا ثانیه شماری فعال نیست تا بازدید برای پاپ نما به حساب بیاد و به همین دلیل 2 سال دیگه هم به پاپ نما نگاه کنید می بینید الکسای خوبی نداره

من سعی می کنم با همکارانم روراست باشم چیزی که باعث شده امروز دوستان همیشه منو مورد لطف قرار بدن و خدارو شکر اگر تایپیک های قبلی پاپ منو ببینید چه این سیستم چه سیستم قبلم هیچ نا رضایتی در این زمینه نبوده

webi1212

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام خسته نباشید
در مدیریت محتوای من حدود 70 ای پی ثبت شد که وبگذرم این امارو تایید کرده ولی درامد حاصل 440 هست ؟ به نظر شما چرا شمارش اشتباه هست؟

omid2iran

Registered User
لایک‌ها
195
درسته ولی فک نکنم روش خوبی برای تشخیص باشه . چون بعضی سیستم ها هستن که با زمان صفر ادرس ریداکت دارن مثل همین ای ار پاپ اپ و بعضی سیستم ها هستن تبلیغات رو برروی ادرس خودشون میکنن و بعضی ها هم مثل اسکریپت های ایکس دو تبلیغات رو توسط ایفریم تو ادرس خودشون اجرا میکنن . روشی ک گفتین برا تشخیص فقط برای بعضی سیستم هایی ک تازه هستن کار ساز هست:general601:

siavashx

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
6,667
درسته ولی فک نکنم روش خوبی برای تشخیص باشه . چون بعضی سیستم ها هستن که با زمان صفر ادرس ریداکت دارن مثل همین ای ار پاپ اپ و بعضی سیستم ها هستن تبلیغات رو برروی ادرس خودشون میکنن و بعضی ها هم مثل اسکریپت های ایکس دو تبلیغات رو توسط ایفریم تو ادرس خودشون اجرا میکنن . روشی ک گفتین برا تشخیص فقط برای بعضی سیستم هایی ک تازه هستن کار ساز هست:general601:
شوما اون ایدی یاهو رو واسم بفرستین:D

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484

بله اما به طور کل با این روش می شه متوجه شد هر سیستم چه زمانی رو ست کرده ادرس های ریدارکت هم به همین صورت انجام می شن یعنی ثانیه روی ریدایرکت قرار داره

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
تمام درخواست های واریز انجام شد

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
تمام درخواست های واریز انجام شد

maysam.m

Registered User
لایک‌ها
1,371
دیشب سرعت سایت خیلی کند شده بود ! یه فکری هم به حال سرعت لود پاپ آپ ها کنید به خصوص که ما کدها رو تو بخش head قرار میدیم

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
دیشب سرعت سایت خیلی کند شده بود ! یه فکری هم به حال سرعت لود پاپ آپ ها کنید به خصوص که ما کدها رو تو بخش head قرار میدیم

سلام سرور تو ایرانه با پشتیبانی هاست دی ال چه ساعتی کند میشه ؟
بگید بررسی کنم

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
فعلا اومدم مشهد اما سعی می کنم تستش کنم اگر باز هم کند بود اطلاع بدید

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
در ضمن احتمالا دیگه پاپباکس فعال نمیشه بهتره برگردید به سیستم 1 و می تونید درخواست بدید تا موجودی هم به حسابتون در سیستم یک اضافه بشه

Mr.Makki

Registered User
لایک‌ها
59
ضمن عرض تبریک
البته ما به کاربرامون پیشنهاد میدیم از پاپ نما به عنوان سیستم دوم استفاده کنند
و اگر شما هم مشکلی نداشته باشید دوستان پاپ نمایی میتونند از پی پاپ استفاده کنند به عنوان سیستم دوم
برای کسب درامد بیشتر
باتشکر

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
ضمن عرض تبریک
البته ما به کاربرامون پیشنهاد میدیم از پاپ نما به عنوان سیستم دوم استفاده کنند
و اگر شما هم مشکلی نداشته باشید دوستان پاپ نمایی میتونند از پی پاپ استفاده کنند به عنوان سیستم دوم
برای کسب درامد بیشتر
باتشکر

ممنون از شما البته من نمی تونم بگم از چه سیستمی کنار من استفاده کنید مسلما خودشون باید انتخاب کنند

بالا