senatoor
Registered User
- نوشتهها
- 2,134
- لایکها
- 484
دوست عزیز
ممنون میشم سایت من و تایید کنید
من کد رو قرار دادم
نام کاربری
babak13633
سلام شرمنده نبودم تایید شدید
دوست عزیز
ممنون میشم سایت من و تایید کنید
من کد رو قرار دادم
نام کاربری
babak13633
سلام
خسته نباشید بزرگوار
هر وقت ی نفر وارد سایت میشه چند پاپ براش باز میشه ؟
من میخوام برای هر ای پی فقط ی صفحه بیشتر باز نشه
برای هر پاپ چه هزینه ای پرداخت میکنید؟سلام قربان در قسمت کد بخش poptimes عدد رو برابر با 1 قرار بدید تا در 24 ساعت فقط یک پاپ باز بشه
شوما اون ایدی یاهو رو واسم بفرستیندرسته ولی فک نکنم روش خوبی برای تشخیص باشه . چون بعضی سیستم ها هستن که با زمان صفر ادرس ریداکت دارن مثل همین ای ار پاپ اپ و بعضی سیستم ها هستن تبلیغات رو برروی ادرس خودشون میکنن و بعضی ها هم مثل اسکریپت های ایکس دو تبلیغات رو توسط ایفریم تو ادرس خودشون اجرا میکنن . روشی ک گفتین برا تشخیص فقط برای بعضی سیستم هایی ک تازه هستن کار ساز هست:general601:
درسته ولی فک نکنم روش خوبی برای تشخیص باشه . چون بعضی سیستم ها هستن که با زمان صفر ادرس ریداکت دارن مثل همین ای ار پاپ اپ و بعضی سیستم ها هستن تبلیغات رو برروی ادرس خودشون میکنن و بعضی ها هم مثل اسکریپت های ایکس دو تبلیغات رو توسط ایفریم تو ادرس خودشون اجرا میکنن . روشی ک گفتین برا تشخیص فقط برای بعضی سیستم هایی ک تازه هستن کار ساز هست:general601:
دیشب سرعت سایت خیلی کند شده بود ! یه فکری هم به حال سرعت لود پاپ آپ ها کنید به خصوص که ما کدها رو تو بخش head قرار میدیم
v2.popnama.ir حول و حوش ساعت 11 شب به بعد کند شده بود .سلام سرور تو ایرانه با پشتیبانی هاست دی ال چه ساعتی کند میشه ؟
بگید بررسی کنم
ضمن عرض تبریک
البته ما به کاربرامون پیشنهاد میدیم از پاپ نما به عنوان سیستم دوم استفاده کنند
و اگر شما هم مشکلی نداشته باشید دوستان پاپ نمایی میتونند از پی پاپ استفاده کنند به عنوان سیستم دوم
برای کسب درامد بیشتر
باتشکر