• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازگشت سیستم پاپ اپ popnama.ir بدون تبلیغات فروشگاهی

babak13633

Registered User
لایک‌ها
728
سلام
من یه سوال داشتم
وقتی میخواد پاپ اپ من باز بشه یکی یکی باز میشه
مثلا اگه دو تا پاپ اپ باشه همزمان با هم باز نمیشن!
میشه راهنمایی کنید

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
سلام
من یه سوال داشتم
وقتی میخواد پاپ اپ من باز بشه یکی یکی باز میشه
مثلا اگه دو تا پاپ اپ باشه همزمان با هم باز نمیشن!
میشه راهنمایی کنید

سلام پاپ دوم با رفرش صفحه باز میشه همزمان نمیشه

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
تمام درخواست ها واریز شد

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
آقا من یه تستی که زدم تقریبا یک نهم آی پی ها رو شمرد. اونم احساس میکنم به دلیل اینه که صفحه مقصد (بازی جنگ خانها) سنگینه و دیر لود میشه. واسه همین خیلی از آی پی ها رو نمیشمره. میتونین کمی رو سبک شدن صفحات مقصد کار کنین تا قبل از اینکه توسط مخاطب بسته بشه لود بشه صفحه.
ممنون

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
آقا من یه تستی که زدم تقریبا یک نهم آی پی ها رو شمرد. اونم احساس میکنم به دلیل اینه که صفحه مقصد (بازی جنگ خانها) سنگینه و دیر لود میشه. واسه همین خیلی از آی پی ها رو نمیشمره. میتونین کمی رو سبک شدن صفحات مقصد کار کنین تا قبل از اینکه توسط مخاطب بسته بشه لود بشه صفحه.
ممنون

سلام سیاوش جان البته الان شمارش ایپی به این صفحه بستگی نداره و این چه باز بشه چه نشه شمارش می کنه ولی این صفحه رو سبک می کنم

امروز تست کنید

وب مستر

Registered User
لایک‌ها
670
با سلام
اگر میشه سایت رو تائید کنید تا بازدید رو بسنجیم :
یوزر :
dggr

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
سلام سیاوش جان البته الان شمارش ایپی به این صفحه بستگی نداره و این چه باز بشه چه نشه شمارش می کنه ولی این صفحه رو سبک می کنم

امروز تست کنید
من از ساعت 8 صبح امروز که گذاشتم تا الان ساعت 16
از 1223 آیپی طبق آمارگیر histats
227 تاشو شمرده (تقریبا یک پنجم)
در پستهای قبلی دوستان گفته بودند که تقریبا یک سوم آیپی ها رو میشمره سیستم شما. به همین خاطر من شک کردم که نکنه مشکل از طرف من باشه.
آیا این شمارش طبیعی هست در سیستمتون یا مشکل از طرف منه؟
چون برام سوال شد این موضوع، واسه همین مطرحش کردم. چون من با همین شمارش هم مشکلی با سیستم ندارم و دوست دارم کار کنم باهاتون (بخاطر اینکه تبلیغات فروشگاهی و ... ندارین و تبلیغاتتون سالم و با کلاسه)
ممنون

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
من از ساعت 8 صبح امروز که گذاشتم تا الان ساعت 16
از 1223 آیپی طبق آمارگیر histats
227 تاشو شمرده (تقریبا یک پنجم)
در پستهای قبلی دوستان گفته بودند که تقریبا یک سوم آیپی ها رو میشمره سیستم شما. به همین خاطر من شک کردم که نکنه مشکل از طرف من باشه.
آیا این شمارش طبیعی هست در سیستمتون یا مشکل از طرف منه؟
چون برام سوال شد این موضوع، واسه همین مطرحش کردم. چون من با همین شمارش هم مشکلی با سیستم ندارم و دوست دارم کار کنم باهاتون (بخاطر اینکه تبلیغات فروشگاهی و ... ندارین و تبلیغاتتون سالم و با کلاسه)
ممنون

به نظر من طبیعی ترین حالت چون نصف ایپی هاست -

چون نصف ایپی ها توسط مرورگر ها همیشه بلوکه میشن همچنین با کروم هر پاپی رو تست کنید روی صفحه میاد و اصلا صدم ثانیه نشده همه حرفه ای شدن می بندن

همچنین باید در نظر گرفت بازدید کنند ها چند درصد در صفحه کلید می کنند تا براشون باز بشه

الان سایتی داریم که روزانه 50 هزار ایپی براش شمارش می شه و مشکلی نداشته

سیستم همونطور که گفتم زمان شمارشش 0 ثانیس و اگر اضافه بشه حتما از قبل اعلام میشه البته فکر نکنم هرگز نیاز به اضافه کردن تایمر باشه

babapooldar

Registered User
لایک‌ها
1,044
به نظر من طبیعی ترین حالت چون نصف ایپی هاست -

چون نصف ایپی ها توسط مرورگر ها همیشه بلوکه میشن همچنین با کروم هر پاپی رو تست کنید روی صفحه میاد و اصلا صدم ثانیه نشده همه حرفه ای شدن می بندن

همچنین باید در نظر گرفت بازدید کنند ها چند درصد در صفحه کلید می کنند تا براشون باز بشه

الان سایتی داریم که روزانه 50 هزار ایپی براش شمارش می شه و مشکلی نداشته

سیستم همونطور که گفتم زمان شمارشش 0 ثانیس و اگر اضافه بشه حتما از قبل اعلام میشه البته فکر نکنم هرگز نیاز به اضافه کردن تایمر باشه

مهندس سایت انگلیسی هم پذیرش دارین ؟

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
تمام درخواست ها تا این لحظه انجام شدند

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
از زمان واریزی صبح تا الان 18 درخواست دیگه اومده بود که همه پرداخت شدند و تا این لحظه کسی نمونده

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
تمام درخواست ها تا این لحظه به طور کامل تسویه شد

senatoor

Registered User
لایک‌ها
484
مثل همیشه و به لطف خدا تمام درخواست ها تا این لحظه انجام شده

iranexplorer.net

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,153
امروز این ایمیل برام ارسال شده، گفتم اعضای این سیستم در جریان باشند:
---------------------------------------------------------------------------------------------------
توقف پاپ نما به مدت 1 ماه
دوستان جدید می توانند در سایت عضو شوند تا در زمان بازگشایی مجدد از طریق ایمیل به انها اطلاع رسانی شود
با سلام خدمت همکاران گرامی
برای طراحی سری جدید از کسب درامد پاپ نما به مدت 1 ماه تعطیل خواهد بود
با توجه به اینکه بستر موبایل در حال حاضر به صورت گسترده ای در حال گسترش است و طبق بررسی های انجام شده در حال حاضر بیش از 70 درصد بازدید ما را موبایل تشکیل می دهد تصمیمات جدید اتخاذ شد
از این رو مدتیست در حال طراحی سیستم جالبی در این زمینه هستیم اما متاسفانه این پروژه به مدت 1 ماه دیگر به تعویق افتاده و از این رو ممکن بود در این مدت شرمنده دوستان شویم و نتوانیم واریز ها رو تا اخر این زمان انجام دهیم
به همین منظورتصمیم بر این شد به مدت 1 ماه پاپ نما تعطیل شود تا با سیستم جدید دوباره در خدمت دوستان باشیم
لطفا کدها رو برداشته و درخواست وجه ها رو ارسال نمایید
نکته : چون مسلما تعداد درخواست ها زیاد خواهد بود کارت ها محدودیت روزانه دارند پروسه واریز تا 1 هفته ممکن است طول بکشید پس شکیبا باشید
زمان توقف پاپ نما از ساعت 12 امشب به مدت 30 روز کاری خواهد بود
بعد از بازگشایی مجدد از طریق ایمیل به تمام عزیزان اطلاع رسانی خواهد شد
پرسود و سربلند باشید
با تشکر مدیری پاپ نما

shirin shirin

Registered User
لایک‌ها
37
چه زود دیر شد :eek:

بالا