• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی استراتژیک و آنلاین بتل داون ارت 6

kianoosh_p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
269.gif
وقتی بهت میگم بد جوری جو گرفتت یعنی این !!!
272.gif

229.gif
293.gif
نفهمیدم چی شد ؟ جان شوتر منو از دست TR نجات داد و من به اون مدیونم ؟
291.gif
291.gif
292.gif
جان شوتر از تو دیگه انتظار نداشتم که بیای و واسه اینا خالی ببندی !!!
296.gif

نه داداش اینجوریا هم که میگی نیست . من قبلا هم گفتم قضیه چی بوده !!! و کاملا برعکس هست !!! من جان شوتر رو نجات دادم نه اون منو !
285.gif

این mimicman of electron داشت به جان شوتر حمله میکرد . این رفیق ما هم توی خواب ناز بود و از قضا هیچ نیرویی نداشت . من اومدم و نیرو های خودم رو فرستادم توی کلونی اون و از قضا جنگ رو هم بردم ولی موقع بگشت این اینترنت بی پدر من دیگه رسیو نمیداد و نیروهای من توی کلونی جان شوتر موند تا فردا حدودای ظهر که من رفتم دیدم که اون TR داره به من حمله میکنه و من هم 1 تیک دیر رسیدم و کلونی منو گرفت !
286.gif
272.gif

جان شوتر هم وظیفش بود که به TR حمله کنه و منو آزاد کنه .

که البته کم نصیب هم نموند و اون کریستای که TR از من گرفته بود نصیب جان شوتر شد .
91.gif

رفیق (البته توی فروم) حالا فهمیدی که قضیه چی به چی بوده ؟
95.gif

مهدی جان چه وقتی حمله کردی. من تازه میخواستم بگم بیخیال جنگ و بیا صلح. چون من فردا صبح باید به یک مسافرت حداقل یک هفته ای برم و تو سفر خیلی کم می تونم از اینترنت استفاده کنم. بچه ها اگه بعدا تو بازی برنگشتم حلالم کنین.

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
269.gif
وقتی بهت میگم بد جوری جو گرفتت یعنی این !!!
272.gif

229.gif
293.gif
نفهمیدم چی شد ؟ جان شوتر منو از دست TR نجات داد و من به اون مدیونم ؟
291.gif
291.gif
292.gif
جان شوتر از تو دیگه انتظار نداشتم که بیای و واسه اینا خالی ببندی !!!
296.gif

نه داداش اینجوریا هم که میگی نیست . من قبلا هم گفتم قضیه چی بوده !!! و کاملا برعکس هست !!! من جان شوتر رو نجات دادم نه اون منو !
285.gif

این mimicman of electron داشت به جان شوتر حمله میکرد . این رفیق ما هم توی خواب ناز بود و از قضا هیچ نیرویی نداشت . من اومدم و نیرو های خودم رو فرستادم توی کلونی اون و از قضا جنگ رو هم بردم ولی موقع بگشت این اینترنت بی پدر من دیگه رسیو نمیداد و نیروهای من توی کلونی جان شوتر موند تا فردا حدودای ظهر که من رفتم دیدم که اون TR داره به من حمله میکنه و من هم 1 تیک دیر رسیدم و کلونی منو گرفت !
286.gif
272.gif

جان شوتر هم وظیفش بود که به TR حمله کنه و منو آزاد کنه .

که البته کم نصیب هم نموند و اون کریستای که TR از من گرفته بود نصیب جان شوتر شد .
91.gif

رفیق (البته توی فروم) حالا فهمیدی که قضیه چی به چی بوده ؟
95.gif

مهدی جان من اهل خالی بندی نیستم اصلا هم در مورد اتفاقات کل مرحوممون با کسی صحبتی نکردم ، هر چیزی رو هم که کیانوش میگه فکر میکنم یا خودش تو بازی دیده یا از نوشته های ما تو همین تاپیک خونده

ولی مهدی تو ، تو هر پستت که جدیدا اینجا میزنی بیشتر منو شگفت زده میکنی ، اصلا فکر نمیکردم اینطوری فکر کنی.

اگه اونجا که من به TR حمله کردم رو یادت بیاد من اصلا موافق حمله به اون نبودم و فقط بخاطر تو بهش حمله کردم و اول نیروهامو فرستادم که هرچی تلفات هست نیرو های من بدن که تو راحت بری کریستالتو پس بگیری (تو پی ام ها هم اینو بهت گفتم) . وظیفه من نبود من بخاطر دوستیمون این کارو کردم . راستی یه چیزی یادت باشه وقتی من اون شب نیرو نداشتم که از کلونیم دفاع کنم قبلش 40 تا از نیروهای TR با من درگیر شده بودن اون هم بخاطر حمله ایی بود که تو تکی بهشون کرده بودی و تمام نیرویی که برای دفاع از کلونی من فرستادی 5_6 تا یونیت بود ولی برای همون 5تا یونیت من 6_7 بار نصف یونیت هامو هر وقت به تو حمله میشد برات میفرستادم. در ضمن دفعه اول که کانکشنت قطع شده بود بود این kds بهت حمله کرد من هم نیروهامو به سمت کلونیت فرستادم که اون یارو فرار کرد و رفت

ولی یادت باشه که تمام اینکار هارو بخاطر اون دوستیمون انجام دادم و انتظار نداشتم الان بیای اینطوری در مورد من حرف بزنی ، چیزی که برای من مهم بود دوستیمون بود نه کریستال بیشتر

LuxeTech

Registered User
لایک‌ها
0
اکنون JG بزرگترین دشمن کیان و سرزمین ماست. کلونی اصلی اش را در خاک ما بنا نهاده و شهر های سرزمین ما را میبلعد.
متحد باشیم تا رستگار شویم.
Linkpars

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
آقا من هرچی کلونی میزنم پس چرا این ادمین منو مولتی نمیکنه D:
اول با چند تا کامپیوتر میزدم ولی الان همه کلونیهارو با استفاده از یه فیلترشکن که آی پی عوض میکنه تو یه کامپیوتر میزنم ولی هیچ خبری نیست امنو امان است :))

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
اول با چند تا کامپیوتر میزدم ولی الان همه کلونیهارو با استفاده از یه فیلترشکن که آی پی عوض میکنه تو یه کامپیوتر میزنم ولی هیچ خبری نیست امنو امان است :))

احتمال می‌رود که ادمین هم در مرخصی باشند.:lol:

LuxeTech

Registered User
لایک‌ها
0
چه خبره؟ چرا همه دارن به هم حمله میکنن?
<<< یعنی حمله

Mehdi>>>JohnShooter
Wolfkillsall-TR>>>JohnShooter
Wolfkillsall-TR>>>Arash-Pars
Peter-IR1>>>Arash-Pars
Artimis-IR1>>>Arash-Pars
JG>>>Arash-Pars
TNT-J.Bo>>>Arash-Pars

بیچاره آرش. مگه چه گناهی کرده که خودی و غیر خودی بهش حمله میکنن؟

کلی هم که دارن به JG حمله میکنن. از جمله خود من.

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
این اسرائیلیه اومده وسط 3 تا کلونی من کلونیشو relocate کرده:hmm: الانه که کلونی 3وم منو هم بگیره:wacko:

killer-star

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من عجب خرابکاری کردم :wacko:
اونی که منو گرفته بود (البته تو آیسلند) بهش پیغام دادم گفتم بیا منو ازاد کن تا بریم جاهای دیگرو بگیریم!!
گفت اگه نکنم چی!!!!
و شبانه اومد و 30 تا تانک رنج منو زد !!!!
من هم موقعی که تو خواب ناز بود رفتم و 70 تا از نیرو هاشو زدم
عجب کیفی داد ولی
حالا میگه تو تقلب میکنی !!!!!
همه کلونی های اطراف من هم از همون اتحادن !!!!
یکی بیاد آیسلند کمک !!!

نکته : به قول کوروش آب زیر کاه باشید !!!!

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42

اون وقت منه بیچاه را تو هوا بن می کنن اونم بدون گناه :D
می گم تو ارس 6 چه خبر شده قشون کشی ؟ :p
یه دو نفر دیگه هم بیان ارس 2 جا باز شد ;)

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
اون وقت منه بیچاه را تو هوا بن می کنن اونم بدون گناه :D
می گم تو ارس 6 چه خبر شده قشون کشی ؟ :p
یه دو نفر دیگه هم بیان ارس 2 جا باز شد ;)

آقا تو ارت پنج Naha رو یادتونه که. عضو اتحاد T1 بود. تو ارت 6 شبانه به کلونی من با 50 یونیت حمله کرده بود، که خوشبختانه همشون به درک واصل شده بودن. خسارت دشمن 50 ، خسارت من 30 من حتی یه تانک رنج هم خسارت ندادم.:cool:

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
ایرانیا تو زمین شش چشونه؟!:blink: همه ایران ( غیر از یکی دوتا ) مستعمره شدن
خارجیا ایرانو گرفتن اونوقت ایرانیا عوض اینکه باهم خارجیارو بیرون کنن چرا دارن با هم میجنگن؟؟؟! آدم به عقلشون شک میکنه! کدوم ملت عاقلی همچین کاری میکنه؟!
من روزی چند بار داره بهم حمله میشه ولی هنوز نذاشتم مستعمره بشم کریستالهامو هم نه داشتم ولی ایرانیا ریختن سر هم
بیاین کمک کنیم خارجیارو از ایران بریزیم بیرون زورتونو به اونا نشون بدین خلین مگه با هم میجنگین!:wacko:

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42
آقا تو ارت پنج Naha رو یادتونه که. عضو اتحاد T1 بود. تو ارت 6 شبانه به کلونی من با 50 یونیت حمله کرده بود، که خوشبختانه همشون به درک واصل شده بودن. خسارت دشمن 50 ، خسارت من 30 من حتی یه تانک رنج هم خسارت ندادم.:cool:
استاد یه سری هم به ارس 2 بزنید به شما در آنجا بسی نیاز است باید رتبیه خود را افزایش بدهیم و نقشه حمله ای به سمت گرینلد داریم که باید تمام اعضا با هم باشند.
دوستان یه نکته هم بگم هر کاری می کنید به دشمنانتان نگویید که واقعا در چه کشوری زندگی می کنید

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
استاد یه سری هم به ارس 2 بزنید به شما در آنجا بسی نیاز است باید رتبیه خود را افزایش بدهیم و نقشه حمله ای به سمت گرینلد داریم که باید تمام اعضا با هم باشند.
دوستان یه نکته هم بگم هر کاری می کنید به دشمنانتان نگویید که واقعا در چه کشوری زندگی می کنید

چرا نگیم تو چه کشوری بازی می کنیم ؟

Datis0

Registered User
لایک‌ها
42
چرا نگیم تو چه کشوری بازی می کنیم ؟
اگه چنین کاری کنید دشمن ساعت دقیقی که شما خوابید را به دست میاره و در زمان لازم حمله می کنه فعلا همه فکر می کنن تو ارس دو ما امریکایی هستیم چون اصلا به مغزشون نمی رسه که تو ایران هم ما اینترنت داریم

reza395

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اگه چنین کاری کنید دشمن ساعت دقیقی که شما خوابید را به دست میاره و در زمان لازم حمله می کنه فعلا همه فکر می کنن تو ارس دو ما امریکایی هستیم چون اصلا به مغزشون نمی رسه که تو ایران هم ما اینترنت داریم

لول !

حالا یه چیزی این ER ها کی خوابند ؟ من می خوام به NUKE هاشون حمله کنم

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
این هم گوشه‌ای از افتخارات ما با کلونی Artimis of PARS در تراب ششم

Shot at 2007-08-15

توجه کنید که ما چند واحد غذا و متال در هر تیک بدست می‌آوریم.

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
بسم الله ............ و به نستعین..............
این هم رساله ما بعد از مدتها تجربه و اجتهاد و جنگ با کفار بدست آمده است. تقدیم به شما رزمندگان باایمان و نسل بعدی مومنانی که در این بازی وارد خواهند شد.
لازم به ذکر است این رساله کامل نبوده و تنهای گویای گوشه‌ای از تجربیات ما می‌باشد. اکنون ما در حال کار و تکمیل آن هستیم. ان‌شاء‌الله اگر عمری باقی بود نسخه کامل آن را به همراه تجارب ویژه حجت‌الاسلام را به آن خواهم افزود. در ضمن به محض تکمیل آن و پیدا شدن جانشین واجد شرایط برای مقام ما به سبب کهولت سن از این لعبه خداحافظی خواهیم فرمود. متاسفانه پیدا کردن وصی واجد شرایط در این تراب بسیار مشکل است. والله اعلم.
حجت‌الاسلام کورش (دامت برکاته)

فایل های ضمیمه

• BattledawnHelp_Alfa_version.pdf
    694.7 KB · نمایش ها: 249
بالا