• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بازی استراتژیک و آنلاین بتل داون ارت 6

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من یه کاری برام پیش اومده دیگه نمیرسم به اکانتم برسم هرکی فکر میکنه میتونه از پسش بر بیاد همین جا به من بگه من یوز و پس اکانتم رو براش بفرستم

*بدیهی هست که اون شخص باید از خیر اکانت خودش بگذره (که هر دو اکانت بن نشن)

==================

مشخصات کلونی من (هم اکنون):

رنک 18

400 عدد کارگر

یک ارتش نسبتا کامل ( با قدرت ساخت تانک ، نفر ، جیپ و در نوع آرمور و دمیج و رنج)

4 عدد کریستال

درآمد در هر ساعت حدود 200 تا متال و نفت و 100 تا فوود (البته فوود ارتش رو ازش کم کردم)

حدودا 10 عدد مستعمره

2تا دشمن تشنه به خون عرب و ترک TR

1 دشمن بلقوه اسرائیلی JG

دیپلماسی محدود در حدد صلح کمرنگ با کلن J.BD با شخصی بنام saleho کلونی در عراق (ایشان به خون کلن po هستن و جدیدا در حمله به JG با ما متحد شده اند و قرار است که ارتششان را کامل کنن که به JG حمله کنیم )

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه!

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
هی من هنوز هم به خاطر اون کریستالی که از دست دادم عصبانیم!
شما باید با من هماهنگ می کردین تا من کریستالم رو بعد از حمله ی شما بگیرم. این خیلی نامردیه. شما کریستال من رو الکی گرفتید. اینطوری که نمی شه که. به بهانه ی حفاظت کریستالم رو گرفتین! مامان من کریستالم رو می خوام!!!
من کریستال می خوام!

من که استفا دادم ولی لاکهارت جان الان اگه دست من نبود ، یا دست JG بود یا دست TR یا دست J.BD یا دست PO

فکر مکینم نفری بعدی و شما ها هم همین کارو کنین بهتره ، حالا اگه اونا گرفته بودن انقدر دلت نمیسوخت نه؟! مرغ همسایه غازه!

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
در تیک 286 ما یکی از کلونی‌های TR را در نبردی ظفرمندانه تصاحب فرمودیم. گزارش جنگ را رؤیت فرمایید.

630fqww.jpg

خوب همانگونه که مشاهده می‌نمایید، دهان ایشان را با چنته سرویس نموده و تلفات بیشماری را بر پیکر دشمن بعثی وارد فرمودیم. سبحان الله.

:goatee:f حجت‌الاسلام سید کورش ثانی دامت برکاته

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
من یه کاری برام پیش اومده دیگه نمیرسم به اکانتم برسم هرکی فکر میکنه میتونه از پسش بر بیاد همین جا به من بگه من یوز و پس اکانتم رو براش بفرستم

*بدیهی هست که اون شخص باید از خیر اکانت خودش بگذره (که هر دو اکانت بن نشن)

==================

مشخصات کلونی من (هم اکنون):

رنک 18

400 عدد کارگر

یک ارتش نسبتا کامل ( با قدرت ساخت تانک ، نفر ، جیپ و در نوع آرمور و دمیج و رنج)

4 عدد کریستال

درآمد در هر ساعت حدود 200 تا متال و نفت و 100 تا فوود (البته فوود ارتش رو ازش کم کردم)

حدودا 10 عدد مستعمره

2تا دشمن تشنه به خون عرب و ترک TR

1 دشمن بلقوه اسرائیلی JG

دیپلماسی محدود در حدد صلح کمرنگ با کلن J.BD با شخصی بنام saleho کلونی در عراق (ایشان به خون کلن po هستن و جدیدا در حمله به JG با ما متحد شده اند و قرار است که ارتششان را کامل کنن که به JG حمله کنیم )

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه!

ما از متقاضیان هستیم. البته کلونی شما را از اتحاد فعلی آن خارج ساخته و به اتحاد خویش منتقل خواهیم فرمود. در ضمن نگران هم نباشید، به لطف حیل شرعیه توانایی اداره بیش از یک کلونی را دارا می‌باشیم. والله اعم. لطفا وردهایی را که برای ورود به کلونی خویش می‌خانید برای ما ارسال دارید.

:goatee:حجت‌الاسلام کورش ثانی مد ظله.

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
ما از متقاضیان هستیم. البته کلونی شما را از اتحاد فعلی آن خارج ساخته و به اتحاد خویش منتقل خواهیم فرمود. در ضمن نگران هم نباشید، به لطف حیل شرعیه توانایی اداره بیش از یک کلونی را دارا می‌باشیم. والله اعم. لطفا وردهایی را که برای ورود به کلونی خویش می‌خانید برای ما ارسال دارید.

ظهر سه شنبه اکانت رو پی ام میکنم

=======

خیالم از بازی راحت شد ، چه حالی میده زندگی بی استرسی :دی :lol:

فقط سریع تر یه دستو چیزی به بصورت ارتشش بکش که امشب دارن بهش حمله میکنن بد جور :دی

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7

بهتره به جای اینکه ببری تو کلن خودت با DBZ متحد شی و بری تو کلن اونا چون امشب به من مسیج داده اگه میخوای بیاین با ما متحد بشین و ما میتونیمو از این حرفا . لوکیشنشون تو اروپاست نصف کلونی هایی هم که تو اروپا هستن دستشونه!

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
بينا بين باشيد رزمنده!! نام اتحاد ما IR1 مي‌باشد. البته ما از اين تسميه به سبب شباهتش به IRI (اتحاد آخوندهاي خوارج) پريشان مي‌باشيم و به زودي آن را به PE(persian Empire) تغيير خواهيم داد. والله اعلم.
اول : حجت الکبيره از اين عمل شما بسيار خوش نود ميشيم . هر چه سريع تر اين کار رو انجام بدين .
109.gif

خوشحال ميشيم که کسي رو به جاي ما اشتباه نگيرن .
241.gif
124.gif

من به شاهزاده پيام ميدم ببينم قبول ميکنه؟ البته من اون دعوتنامه مهدي رو براي IRI هنوز دارم. ولي من بيشتر به عضويت در گروهي به رهبري خودت و با اسمي غير از IRI اعتقاد دارم. ولي باشه اگه پرنس قبول کنه حتما ميايم.
دوم : اسم اين اتحاد IRI هست و IRI باقي ميمونه و ما در حال حاظر نيازي به نيرويي که روي سر ما منت بزاره نداريم .

سوم : يکي دوتا از دوستان (دوستان که چه عرض کنم بايد بگم منافقان) نميدونم چه فکري به سرشون زده و فکر کردن چه خبره ، شروع کردن براي اتحاد ما شاخو شونه ميکشند .
292.gif
95.gif
بايد بگم که ما اين ها رو به اونجامون هم حساب نميکنيم و هميشه منتظرشون هستيم که يه گودباي پارتي حسابي براشون برپا کنيم .
94.gif
90.gif
91.gif
294.gif

چهارم : ما با هر کدام از دوستان که با خودشون درگيري داخلي نداشته باشند ، با ما سازش داشته باشند و جو قدرت اونها رو نگرفته باشه ، نهايت همکاري را دارا ميباشيم .
92.gif

پنجم : حجت الاسلام کبيره ، کورش، خودمونيم ها ولي ماليدي با اين کلوني هاي مجازي تابلو :)

ششم : من اگه اینجا یا توی سایت ، پست ها و نامه های شما رو دیر جواب میدم به خاطر اینه که اینترنت کانکشن من مشکل داره ! نمیدونم چرا همه کار میتونم بکنم الا پست زدن و در کل ارسال یک فرم ! موقع ارسال فرم تایم اوت میده !!! :blink:

====

رفيق تو چرا ميخواي بري ؟ :( مگه قرار نبود 2-3 هفته ي ديگه بري ؟ من تازه نيرو جمع کردم که با هم بترکونيم ! تا اينجا همه ي اينا دست گرمي بود ! روزي 10 دقيقه رو که ميتوني بياي ؟ من هم نميتونم زياد بازي کنم ، بزار دهن اينايي که شاخ شدن رو آسفالت کنيم بعدش منم ميخوام تعطيل کنم . :lol::rolleyes:

kianoosh_p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اول : حجت الکبيره از اين عمل شما بسيار خوش نود ميشيم . هر چه سريع تر اين کار رو انجام بدين .
109.gif

241.gif
124.gif

دوم : اسم اين اتحاد IRI هست و IRI باقي ميمونه و ما در حال حاظر نيازي به نيرويي که روي سر ما منت بزاره نداريم .

سوم : يکي دوتا از دوستان (دوستان که چه عرض کنم بايد بگم منافقان) نميدونم چه فکري به سرشون زده و فکر کردن چه خبره ، شروع کردن براي اتحاد ما شاخو شونه ميکشند .
292.gif
95.gif
بايد بگم که ما اين ها رو به اونجامون هم حساب نميکنيم و هميشه منتظرشون هستيم که يه گودباي پارتي حسابي براشون برپا کنيم .
94.gif
90.gif
91.gif
294.gif

چهارم : ما با هر کدام از دوستان که با خودشون درگيري داخلي نداشته باشند ، با ما سازش داشته باشند و جو قدرت اونها رو نگرفته باشه ، نهايت همکاري را دارا ميباشيم .
92.gif

پنجم : حجت الاسلام کبيره ، کورش، خودمونيم ها ولي ماليدي با اين کلوني هاي مجازي تابلو :)

ششم : من اگه اینجا یا توی سایت ، پست ها و نامه های شما رو دیر جواب میدم به خاطر اینه که اینترنت کانکشن من مشکل داره ! نمیدونم چرا همه کار میتونم بکنم الا پست زدن و در کل ارسال یک فرم ! موقع ارسال فرم تایم اوت میده !!! :blink:

====

رفيق تو چرا ميخواي بري ؟ :( مگه قرار نبود 2-3 هفته ي ديگه بري ؟ من تازه نيرو جمع کردم که با هم بترکونيم ! تا اينجا همه ي اينا دست گرمي بود ! روزي 10 دقيقه رو که ميتوني بياي ؟ من هم نميتونم زياد بازي کنم ، بزار دهن اينايي که شاخ شدن رو آسفالت کنيم بعدش منم ميخوام تعطيل کنم . :lol::rolleyes:

خدا نیارد آنروز که کریستال دزد معتبر شود. از روزگار مستعمره بودن خود بی خبر شود.

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7

پی ام رو چک کنید یوزرنیم و پسوورد ارسال شده

بای آل گایز!

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
مهدی با این کار فقط باعث فرسایش نیروهای ایرانی میشی فکر نمیکردم اینطوری تصمیم بگیری

یه نصیحت دوستانه اگه 2000 تا کریستال هم داشته باشی ولی تک باشی بازم میبازی بالاخره یه کلن متحد میاد و کلونیت و تمام کریستالها تو میگیره

kianoosh_p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مهدی با این کار فقط باعث فرسایش نیروهای ایرانی میشی فکر نمیکردم اینطوری تصمیم بگیری

یه نصیحت دوستانه اگه 2000 تا کریستال هم داشته باشی ولی تک باشی بازم میبازی بالاخره یه کلن متحد میاد و کلونیت و تمام کریستالها تو میگیره

مهدی خائن به ایرانه و به نظر من باید تا بیشتر از این قوای ایران رو ضعیف نکرده هر ایرانی که میتونه بهش حمله کنه. همچنین از حجت السلام کوروش عزیز میخواهم بر علیه این غده سرطانی اعلام جهاد نمایند تا مشکل شرعی حمله به یک ایرانی( البته خائن) از پیش روی ملت همیشه در صحنه ایران برداشته شود.

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
واقعا متاسفم ! من به تو گفتم که بمون تا باهم تموم کنیم و بریم .
تازه این بازی داشت فاز میداد ! در ضمن توی این جنگ یا من میبازم یا تو که اگه من ببازم که بهتر ، چون یه بهونه ای برای ترک این بازی پیدا میکنم ! ولی اگه تو ببازی باز هم بهتر ! چون خیلی بهتره که این کریستال ها دست من بیفته که براشون زحمت کشیدم ! نه دست کرکس و کفتار !
به هرحال ما داشتیم همکاری خوبی میکردیم و حریف نداشتیم و خیلی حیف شد که اینجوری تموم شد !

=======تا اینجا این حرف ها برای قبل از حمله ی من به جان شوتر بود که به دلیل مشکل اینترنت نمیتونستم پست کنم========

حالا از این به بعد برای الانه :

راستی آقای به ظاهر محترم (کیانوش آندرلاین پی) ، اولا حرف دهنتو بفهم ! دوما مثل این که جو بازی اساسی شما رو گرفته و دل پُری از من داری !!! :blink: نه داداش این فقط یه بازیه و برای سرگرمی ، نباید زیاد جدی بگیریش !!! :lol:
راستی این کلونی تو کجا بود ؟ :D

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
109.gif

241.gif
124.gif

292.gif
95.gif
94.gif
90.gif
91.gif
294.gif

92.gif

====

سوء تفاهم شده!!! من اصلا قصد توهین به نام مقدس اتحاد شما را نداشتم آیت‌الله مهدی... من فقط خواستم از خودم حرف سیاسی در کرده باشم. منظور من نفس جمله Islamic Republic of Iran بود نه اینکه شما را خوارج حساب کرده باشم. به هر حال پوزشات عمیق ما را پذیرا باشید. در ضمن ما کماکان با کلیه ایرانیان بازی روابط دوستانه داریم و اگر می‌بینید چندتایی دست ماست برای حفاظت از آنها در برابر بیگانگان هست. در ضمن ما برای کلونی‌های ایرانی نیروی خیلی کمی ارسال می‌داریم تا کارگران کمتری در آنجا کشته شوند. استغفر‌الله....
در ضمن ما دوباره فتوای قبلی خویش را تکرار می‌کنیم: حمله بدون رضایت طرف، توهین، خیانت به هر کلونی ایرانی در حکم محاربة با الله می‌باشد.
والسلام
حجت‌الاسلام کورش دامت برکاته.

check_shark

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
تازه این بازی داشت فاز میداد ! در ضمن توی این جنگ یا من میبازم یا تو که اگه من ببازم که بهتر ، چون یه بهونه ای برای ترک این بازی پیدا میکنم ! ولی اگه تو ببازی باز هم بهتر ! چون خیلی بهتره که این کریستال ها دست من بیفته که براشون زحمت کشیدم ! نه دست کرکس و کفتار !
به هرحال ما داشتیم همکاری خوبی میکردیم و حریف نداشتیم و خیلی حیف شد که اینجوری تموم شد !

=======تا اینجا این حرف ها برای قبل از حمله ی من به جان شوتر بود که به دلیل مشکل اینترنت نمیتونستم پست کنم========

راستی آقای به ظاهر محترم (کیانوش آندرلاین پی) ، اولا حرف دهنتو بفهم ! دوما مثل این که جو بازی اساسی شما رو گرفته و دل پُری از من داری !!! :blink: نه داداش این فقط یه بازیه و برای سرگرمی ، نباید زیاد جدی بگیریش !!! :lol:

کریستال مهم نیست قبل هم گفته بودم مهم اینه که اون کلونی های ضعیف و بدون ارتش ایرانی دست خارجی ها نیافته که با این جنگ بیهوده افتاد

الان ابر قدرت اون کلونی ها JG هست و اگه سریعتر براش فکری نکنین نمیتونین جلوش رو بگیرین

شما الان دوتا مزیت دارین یکی اینکه اون تکه و دوم اینکه به خاطره ارتش بیش از حد بزرگش و دیر رجیستر شدنش تو ارث6 نیروهاش از تکنولوژی پایینی برخوردارن ، با هم قرار بزارین و بهش حمله کنین هر کدوم اگه فقط 7تا نیرو بفرستین که بیشترشون ضد هاموی (جیپ) باشه میشه 70 تا 91 نیرو که حتما برنده میشین بعد میتونین سرباز خونه و 20 مستعمره بگیرین

==============

من این اطلاعات رو از کلونی مجازیم بدست اووردم Hovakhshatre of 86

kianoosh_p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

نه داداش جو بازی تو رو گرفته که فکر میکنی واقعا قدرتی در کاره. و بخاطرش حرفهای گنده گنده میزنی. ما داریم بازی میکنیم که با هم دوست باشیم نه دشمن ولی تو از همون اولش از موضع قلدری حرف زدی. خوبه که هرچی داری از همونی داری که تو رو از دست TR نجات داد و تو الان بهش خیانت کردی. جانشوتر همچنان متحد منه. من مثل بعضیا نمیخوام یک بازی بی ارزش کدورتی از من تو دل کسی بذاره هرچند که هرگز اونو نبینم. پس اگه فکر میکنی این قضیه فراتر از بازی به توهین تبدیل شده من فارغ از مساله بازی ازت عذر خواهی میکنم دوست من. ولی تو بازی من دشمنت هستم وبه نظر من تکرویهای تو آخرش همه چیزو خراب میکنه که کرد. این بحث هیچ ربطی به داخل بازی نداره. محل کلونی منو هم میدونی من افتخار میکنم که باتو بجنگم( اگر قرار است بمیریم ایستاده میمیریم).

Great_persia

Registered User
لایک‌ها
5
نه داداش جو بازی تو رو گرفته که فکر میکنی واقعا قدرتی در کاره. و بخاطرش حرفهای گنده گنده میزنی. ما داریم بازی میکنیم که با هم دوست باشیم نه دشمن ولی تو از همون اولش از موضع قلدری حرف زدی. خوبه که هرچی داری از همونی داری که تو رو از دست TR نجات داد و تو الان بهش خیانت کردی. جانشوتر همچنان متحد منه. من مثل بعضیا نمیخوام یک بازی بی ارزش کدورتی از من تو دل کسی بذاره هرچند که هرگز اونو نبینم. پس اگه فکر میکنی این قضیه فراتر از بازی به توهین تبدیل شده من فارغ از مساله بازی ازت عذر خواهی میکنم دوست من. ولی تو بازی من دشمنت هستم وبه نظر من تکرویهای تو آخرش همه چیزو خراب میکنه که کرد. این بحث هیچ ربطی به داخل بازی نداره. محل کلونی منو هم میدونی من افتخار میکنم که باتو بجنگم( اگر قرار است بمیریم ایستاده میمیریم).

بدینوسیله اعلام می‌داریم که از چند تیک پیش کلونی جان‌شوتر به دستان مبارک، توانمند و افکار حکیمانه ولی اکبر ما و شما، حجت‌الاسلام سید کورش ثانی دامت برکاته اداره می‌شود. در ضمن ما متاع دنیا(کریستال) را نخواسته و همه را به مهدی پس خواهیم داد. باشد که رستگار شویم و این فتنه‌ای را که بین ایرانیان روشن گشته را خاموش نماییم. پس دیگر مناظره را کنار بگذارید و برای هم کرکری تلاوت منمایید. باشد که به سان ما رستگار شوید.

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
من افتخار میکنم که باتو بجنگم( اگر قرار است بمیریم ایستاده میمیریم).

269.gif
وقتی بهت میگم بد جوری جو گرفتت یعنی این !!!
272.gif

خوبه که هرچی داری از همونی داری که تو رو از دست TR نجات داد و تو الان بهش خیانت کردی.

229.gif
293.gif
نفهمیدم چی شد ؟ جان شوتر منو از دست TR نجات داد و من به اون مدیونم ؟
291.gif
291.gif
292.gif
جان شوتر از تو دیگه انتظار نداشتم که بیای و واسه اینا خالی ببندی !!!
296.gif

نه داداش اینجوریا هم که میگی نیست . من قبلا هم گفتم قضیه چی بوده !!! و کاملا برعکس هست !!! من جان شوتر رو نجات دادم نه اون منو !
285.gif

این mimicman of electron داشت به جان شوتر حمله میکرد . این رفیق ما هم توی خواب ناز بود و از قضا هیچ نیرویی نداشت . من اومدم و نیرو های خودم رو فرستادم توی کلونی اون و از قضا جنگ رو هم بردم ولی موقع بگشت این اینترنت بی پدر من دیگه رسیو نمیداد و نیروهای من توی کلونی جان شوتر موند تا فردا حدودای ظهر که من رفتم دیدم که اون TR داره به من حمله میکنه و من هم 1 تیک دیر رسیدم و کلونی منو گرفت !
286.gif
272.gif

جان شوتر هم وظیفش بود که به TR حمله کنه و منو آزاد کنه .

که البته کم نصیب هم نموند و اون کریستای که TR از من گرفته بود نصیب جان شوتر شد .
91.gif

رفیق (البته توی فروم) حالا فهمیدی که قضیه چی به چی بوده ؟
95.gif

coolzero

Registered User
لایک‌ها
3
کیانوش . خداییش خیلی جو گرفته تورو ها :happy:
خدا کنه تو زندگی واقعیتم همینقدر تعصب و غیرت داشته باشی:p این بازیه بابا انقدر جدی نگیرین
بهتره که ببریم و ایرانیا با هم باشیم ولی باز به دلیل اینکه این بیشتر از یه game نیست زیاد سخت نگیرین

راستی من جنوب دریای خزر کلونی : آریوبرزن اکباتان رو زدم
یکم بالاتر کلونی asistant of backup رو زدم
یکم اونورترم کلونی xreses of paars رو زدم:D

ادمین هم داره خیلی حال میده اگه همینطور پیش بره چندتا کلونی دیگه هم میزنم:cool:

فقط امروز از ومپایرس خواستم کلونیهای منو بگیره که دست خارجی نیوفته کلی هم بهش امید بستم و ارتش نساختم ولی وفتی حمله کرد نتونست بگیره چون خودش اشغال شده بود و بازی بهش اجازه نمیداد:eek:

گفتم اگه نمیدونستین به مشگل من برنخورین

بالا